Nooooooooooooo!!!!

Han har somnat, inte bra, inte alls. Går icke att väcka honom. Denna lilla napen på bussen kan vara förödande för kvällen.... Och framförallt när man måste väcka honom nu, då blir han arg som ett bi.


Jobbskorna

När jag är på min APU så använder jag träningsdojor av den enkla anledningen att det är snyggt och bekvämt. Jag sitter kanske totalt 1 h på ett 9 timmars pass, resterande tid springer jag fram och tillbaka i korridoren. Dessa skorna är ett par gym skor att använda vid inomhusaktivitet och är från Nike. Tyckte dem passade perfekt eftersom dem är vita men livar upp lite med det knallrosa detaljerna! Alla andra har på sig foppatofflor eller annan toffel/ sandal men jag trivs i dessa :). Puss


Dagens och vilket sommarväder!

Bloggar från blogg.se nya ajfån app. Får se hur det går. Bjuder iaf på en dagens. Back to work! Puss


Förskolefotot 2011!

img_1150 (MMS)

Förskolefotot 2011!


Feber och tandvärk

Idag är ingen bra dag.
Jag är förkyld så in i bomben med huvudvärk från hell och tandvärk på detta! Kul att allt kommer på samma gång.
Dags att rycka upp sig, storhandling står på schemat just nu!
Kylskåpet och skafferiet ekar tomt.
Det var riktigt längesen jag kände mign såhär sjuk..buhuu..supersynd om mig. hahaha. Måtte det försvinna snart.
Puss på er!

Inga bilder, inget att skriva

Kameran har legat på latsidan och jag har haft alldeles för mycket att göra. Jag är helt SLUT när jag kommer hem efter ett arbetspass på Handkirurgen. Det är liksom inte som ett vanligt arbete utan jag måste vara på alerten jämt och ständigt och absolut inte missa en endaste liten sak. Jag har hela tiden i bakhuvudet att allt jag gör och inte gör bedöms och jag blir övervakad hela tiden känns det som. Mycket saker att ta in och lära sig. Det är kul men jobbigt.
Jag har iallfall tagit venösa blodprov, kappilära blodprov (stick i fingret), och idag har jag även iglat. Eller jag har inte gjort det själv men närvarat och jag tycker det är riktigt nasty med dessa Iglar. Men det är coolt, deras blodsugande gör ju enorm nytta!
Hämtade barnen när jag slutade idag och dem har käkat Pytt i Panna. SJälv väntar jag på A som är på personalmöte. Han har lovat att ta med sig sushi hem och jag har lagt rosévin på kylning. Det ni!
-----------------------------------------------------------------------------------
Ja sorry alltså, detta går bli ett skittråkigt inlägg utan bilder. Jag avskyr att blogga utan men jag vill mest visa att jag lever och att jag återkommer! =)
Ha en fin kväll.
Puss

Dark... Höstmakeover!

img_3199 (MMS)

Dark... Höstmakeover!


Stryk

Efter en tur till stan kan vi nu stryka 3 saker från wanties listan.
Denna koftan kommer Jules få i födelsedagspresent ..tjohoo.
Mössan köpte jag idag till henne. Finast evår!
Med stor sorg i hjärtat måste jag meddela att denna jackan i största "baby" strl 24-36 månader var för liten. Alldeles tajt under armhålorna och över ryggen. Gaaaaaah!! jag blev så ledsen. Skulle ju roffa åt mig en sån idag. Kollade på barnavdelningen och fann en ungefär likadan men inte i hennes strl. Dessutom börjar dem från 3-4 år. Och det ser ju asstort ut, men jag skulle ju prova en ..men somsagt fanns inte den strl.
Har varit på jack jakt hela dagen och inte hittat en enda som faller mig i smaken. Till Jamie hittade jag hur många som helst till bra priser men icke till Julia.
Jag ger inte upp, jag SKA finna den perfekta jackan till jules, jag bara måste ;).
Några tips?
Puss

Klockren! Nu är vi påväg till city.. Puss!

img_9235 (MMS)

Klockren! Nu är vi påväg till city.. Puss!


Planeringsdag

Idag är det planeringsdag på förskolan = barnen är hemma med mig. Vi ska ta oss in till stan och träffa Jenni och Love. Julia har precis vaknat hör jag så ska in och ta henne strax, hon ligger och sjunger. Det var läääääängesen hon sov till 8.15! men Jamie har varit uppe sen 7.00.
Vi tittar på Bolibompa,..åfcårse.
Har ju glömt bort att berätta att barnen fått dagisplats här i Limhamn. Tyvärr är det inte den förskolan jag önskar att barnen skulle hamna på men vi måste ta denna platsen men kommer stå på överflyttning till den förskolan vi vill ha in dem på. Det är med stor sorg i hjärtat vi lämnar barnens förskola i Västra Hamnen. Både vi och barnen trivs som fisken i vatten där och vi kommer sakna lokalerna, stora lekgården, pedagogerna och pedagogiken! Jag har fortfarande väldigt svårt för den nya förskolan kidsen hamnat på men eftersom A börjar nytt jobb med andra arbetstider och jag börjar tidiga mornar vissa dagar så måste vi ha ett närmre dagis helt enkelt. Barnen börjar på den nya förskolan den 15 nov och jag tycker det är jättetråkigt! men förhoppningsvis behöver dem inte vara på den nya förskolan mer än 6 månader. ( jag vet, stackars barn som ska skolas in flera gånger, men ibland måste man göra så när det inte finns andra alternativ!)
Jag försöker finna den bästa möjligheten för er jag lovar! jag ska inte svika er...

Dag 3

Har nästan precis kommit innaför dörren, A hämtar kidsen as we speek.
Imorse var det tungt att gå upp trots att jag somnade kl 21.00!!! igårkväll. Men det redde sig.
Drömde inga mardrömmar om gårdagen skönt. Dagen startade trögt för mig men framår förmiddagen kom jag igång ordentligt och jag kände att det började klaffa lite. Jag började fatta logiken på gröna sidan och ja det flöt på bra och jag tog egna initiativ och fick bra med beröm från min handledare idag! känns kul!
Har tränat på att ta BLTR och linda fingrar, ta hudtemp på finger vilket inte är så svårt men ändå. Jag är grym på att packa upp sterila omläggningspaket och bäddningen har jag koll på. Jag tar numer ut PVK ( plastnål som sitter i armen/handen där man kopplar dropp eller ger medicin osv) själv och känner mig väldigt stolt över mina små framsteg.
Vad jag har att se fram emot är att få öva på venprovtagning, alltså blodprover från arm, vara med på OP och lite annat kul.
Nu är jag ledig i helgen men ska jobba på lördagmorgon på mitt vanliga jobb! ingen rast och ingen ro =).
Förressten var vår små blodiglar med på tv 4 morgon imorse! För er som inte såg det så finns där ett klipp på tv 4PLAY där ni kan klicka in och se vilka blodiglar det är jag pratar om. Väldigt äckliga "små" klet. =)
Puss på er

Pyjamas

Barnen behöver pyjamaser..
Visst är dessa söta?
Skulle vilja ha en både till Jamie och Julia.
..ni vet jag och Ugglor..jag ÄLSKAR Ugglor! så denna skulle Julia såklart vilja ha eftersom hennes mamma älskar ugglor =)
Gillar KappAhl. Tyckte det var en jädrans tråkig butik när Jamie var bebis men sedan har den vuxit enormt i mina ögon! Deras babykollektion är helt gudomlig. Och jeans till både killar och tjejer finns det riktigt tuffa och snygga och framförallt bekväma modeller... sen är det ju bara plus att det dimper ner 25% kumponger på valfri vara titt som tätt ;).
Idag slår vi ett slag för KappAhl!
Puss

Som taget ur en skräckfilm!

På handkirurgen tar man emot akutfall också, idag fick jag vara med på ett! shit säger jag bara. Jag har drömt mardrömmar om handfrakturer och annat relaterat till APU:n i två nätter men inatt kommer det nog ta priset haha.
Det var sjukt intressant dock och även om jag ett tag kände att jag nog behövde gå ut så tog jag mig i kragen och stannade kvar.
Idag har jag fått gjort lite annat spännande också och det är verkligen jättekul. Nervöst dock när man ska göra saker för första gången men man lär sig.
På avdelningen använder vi oss också av blodiglar, dem är riktigt nästy vill jag lova!
Jag trivs på min APU och min handledare är toppen och låter mig prova på och vara med hela tiden... den sista veckan ska jag göra hennes jobb har hon redan skrämt upp mig med och jag är svinnervös redan för det är klyddigt! Men man lär väl sig...
bjuder på en vanlig syn nuförtiden, Julia har hamnat i trotsens trots och hänkar på brorsan med utbrott och skrik! Vissa kvällar är kaos hahah.
Nä nu ska jag glo litta tv, undrar om jag ska ut på en Powerwalk idag, har varit duktig denna veckan faktiskt. Vi får se.
Puss på er!

Birthday wishes från KappAhl

Det har väl inte undgått någon (höhö) att Julia fyller 2!!! år om lite mer än en månad.
Jag önskar såklart åt henne eftersom hon inte är benägen att göra det helt själv. Här är iallafall lite tips till er som har tänkt köpa present till henne men inte har några som helst ideér.
Hon har vuxit ur sina kläder på kort tid och är i stort behov av en helt ny uppsättning med kläder helt enkelt.
Kofta strl 92
Fin, enkelt tröja i härligt röd str l92. Passar bra till  både leggings och jeans.
Baströja strl 92. Älskar färgerna och den påminner väldigt mycket om Geggamojas kollektion.
Löööööve them!! strl 92
Enormt tuffa, påminner om mina leggings!
Hur söt är inte denna?! hade passat Julia perfekt.
Favorit i repris! Julia hade en likadan i benvit som hon fick av Mimmi, men den har hon växt ifrån tyvärr. Denna marinblåa är supersnygg.
Denna mössan är ett måste till Julia. Tror jag kommer hinna köpa den själv men var ändå tvungen att visa er den. Me love!
Supersnygg halsduk..
Påminnelse om DENNA jackan från ZARA. Denna ligger längst upp på önskelistan.  Mössan och halsduken passar ju perfekt till detta..visst?
Fattas då bara ett par snygga små stövlar till.
Ja kläder i strl 92-98 står somsagt högt på önskelistan. =)
Puss

Första dagen på APU är avklarad! Har fått ...

img_7331 (MMS)

Första dagen på APU är avklarad! Har fått gjort lite roliga moment men dagen har varit lugn! Inget jag skulle vänja mig vid sa dem:). Mycket nytt och huvudet är fullt av ny info!


Vi plockar snäckor!

img_3348 (MMS)

Vi plockar snäckor!


OOoooh Nooo

Jag klippte lugg på Julia, jag ville inte egentligen men när hon inte har klämma så ser hon inget för allt hår för ögonen. Klippte lugg och nu ser det helt craaaaazy ut =).
Naaaw min lilla fis, tur du är söt i allt! haha
Ni ska få se en bild sen,
Puss

Kaxs Vinteroverall från KappAhl

Julia provade sin rosa overall igår och tyckte hon var sååå fin.
Vi instämde.
Sötnöt.
Tog en i strl 92 till henne och den sitter som en smäck.
Dem rosa overallerna är tydligen väldigt populära och jag förstår varför för färgen är så jäkla härlig!
Denna overallen har dessutom blivit utsedd till bäst prisvärda overall av Allt för föräldrar tror jag? kanske är det Vi föräldrar. Ja ja. Prisvärd är den absolut.
Jamie hade en didriksson förra året och jacka och skidbyxor från Po.p. men jag tror att denna overallen är bra den med. Behöver inte alltid vara det dyraste som är det bästa eller hur?
Denna overallen kostar 699:-
Ett tips är att man köper overallen med 25% nu i helgen för alla KappAhl medlemmar!
Puss

Charlie och Lola

Vi, alltså jag, Jamie och Julia sitter just nu och tittar på Charlie och Lola på Bolibompa. Jag gillar det!
André är iväg och spelar innebandy  så vi har redan käkat kvällsmat och fått pyjamaserna på oss. Strax blir det lite fredagsmys och ännu mer bolibompa.
Ha en underbar fredagkväll!
Puss

Mary Kay

För ett tag sen var jag på ett Mary Kay party och fick prova de olika produkterna, så som ansiktskrämer i alla dess sorter. Vilka fantastiska produkter rent ut sagt!
Inte bara krämer utan även smink.
Jag fastnade för en läpp peeling som tar bort död vävnad och irriterar läpparna vilket "förstorar" dem lite. Och till det var det sen en läppbalsam som återfuktar läpparna och gör dem lena som silke!
De svullna läpparna håller i sig ett par timmar men lenheten vara länge..supernöjd faktiskt. Jag som lätt får torra läppar och dessutom har en underläpp som är "större" än överläppen passar dett perfekt.
Ett litet tips bara.
Puss

Rubrik

Hej!
Precis hemkommen från skolan. A hämtar kidsen idag för jag har massvis att fixa och trixa med inför praktiken på måndag.
Vaknade alldeles försent idag, hade ställt klockan fel en hel timme imorse. Kom 20 minuter försent till jobb men det gjorde inget som tur var. Jobbade 7.00-12.00 sen kom A och hämtade mig och körde mig till skolan. Så det har varit full rulle. Men det är kul, jag älskar mitt jobb. Speciellt mina kollegor!
Skulle iväg och köpa overallen till Julia idag men A gjorde det och fick tag på en rosa faktiskt, han tyckte hon skulle ha den. Jag glömde dig Jenni!!! förlåt.
Micke och Maja var här igår, vi käkade hemmagjorda pannbiffar, potatis och brunsås, gurka och lingonsylt. Sen var vi allmänt osociala, A och M kollade hockey och jag och M kollade tv till en början, sen gick A och la sig en stund med Julia, M kollade hockey, M kollade tv och jag satt med min Ajfån. Sen kom A ut och satte sig med sin ajfån, jag med min, maja vid tv:n och M vid hockeyn (på datorn). Seeeeeen samlades vi i soffan en stund innan dem åkte hem haha.
Julia åt snus igår, A´s lössnus som han glömt på hans sängbord, Julia somnade i vår säng nämligen. Hon kom ut alldeles nerkräkt och full av snus på händer, ansikte och munnen! Jag blev livrädd och googlade snabbt och det verkade som att Julia lyckats kräka upp allt det hon fick i sig och enligt A så hade hon inte fått i sig så mycket. Jag mår fortfarande så dåligt över det och A tänker en extra gång nu när han lägger ifrån sig sitt snus. Nä fy fan, kunde gått riktigt illa. Natten gick bra och idag mådde hon bra så det såg nog värre ut än vad det var.
Vår lilla Pillmaja.
Nyfiken som bara den, vilken härlig men farlig egenskap =).
Jamie var inte pillig som Julia är. Han tyckte det var kul att leka med snusdosan när han var bebis men aldrig ntresserad av innehållet eller att ens öppna locket. Men Julia... hon kan hon. Hon bara måste. Precis som sin mamma =).
Nu måste jag ordna med viktiga papper och grejjer!
Puss på er

På måndag börjar det! 06.45. Spännande!

img_2321 (MMS)

På måndag börjar det! 06.45. Spännande!


Wow!

Tentan gick sådär, med tanke på att jag inte haft tid att plugga ordentligt så gick det ändå bra. Det var två frågor jag absolut inte kunde svara på. Det var två helt störda ord jag aldrig ens läst eller hört om. Störigt! annars tycker jag att jag svarade på resterande 14 frågor okej. Ett godkänt borde jag lyckas få.
Stressade igenom provet rätt så rejält också eftersom jag skulle träffa min handledare på Handkirurgen. Kändes riktigt bra med handledaren och platsen överlag. Det är en liten avdelning men med mycket olika att göra. Jag kommer få vara på vårdavdelningen mestadels av tiden där vi kör patienter till OP och hämtar. Lägger om sår och bästa omvrådnade vi kan ge. Sen kommer jag få vara på mottagnigen i 3 dagar. På OP någon dag och hos sjukgymnasten nån dag. Kul, kul kuuuul!
Har fått ett fantastiskt schema och jag hoppas jag kommer trivas bra de 6 veckorna jag är där!
såhär glad är jag! på riktigt alltså.
Imorrn är det skola igen, grupparbete på morgonen och sedan praktiskt på eftermiddagen.
Nu fortsätter jag kolla på Sjukhuset på kanal 3.
Puss!

Snart tenta! Jag lusläser och kan inte för...

img_8938 (MMS)

Snart tenta! Jag lusläser och kan inte förstå lugnet jag känner... Jag måste ha missat nåt!


STOR Tenta på tisdag

Fick en ångestattack precis. Typ. Har sluttenta på tisdag och jag har inte börjar plugga ...efter filmen ska jag börja, sen har jag imorrn och på tisdag förmiddag. Borde hinna?!?!??!?!
ååh fy just det, stora gruppinlämningen på torsdag. Den MÅSTE jag göra. får bli på tisdag. Japps. Blir nog bra.
Kolla mitt huvud på en sjukt vältränad?!  kropp hahaha....jävlar, jag ser helt maskulin ut...och nä jag posar inte. Jag sätter upp håret. denna är tagen på min födelsdag..på morgonen när jag blev väckt av skönsång och paket!
Puss

Det där med fotograferingen

Det var ju fotografering på förskolan i fredags. Jag stressa dit och var där vid 13.45 för att inte behöva stå och trängas med alla som hämtar sina kids kl 15.00. På barnens förskola får man själv välja om barnen ska ta enskilda foton. Gruppfoto tar dem på förmiddagen men mellan 13.00-16.00 kunde man ta enskilda foton med sina barn. Som sagt. Kom dit, hade med mig ombyte ifall att. Bytte om, mest för att det var mer matchi matchi ...
Fixade frillan på¨Jamie som inte alls ville ha den fixat, den ska ligga på sidan tycker han...han är riktigt snygg så också =)
Han var riktigt taggd och Julia likaså. Vi var först på tur och när vi ska gå fram och ställa oss framför skärmen så bangar Jamie ur. Totalt! han verkligen totalvägrar och jag försöker få med honom men ger upp ganska snart. Julia är helt med på noterna och står på markeringen och skrattar när fotografen är rolig. Ååååh vilka bilder vi fick på henne. Fotografen var helt lyrisk över att få fota henne och han tog några extra bilder så vi kunde vraka och välja.
Frågade Jamie en gång till ochvi ringde A så han kunde försöka övertala Jamie men icke. Jag var helt svitt och besviken och vi gick. När vi kom ut tänkte jag bara näää....jag VILL ha enn syskonfoto och kände mig helt desperat hahaha. Till slut lyckades jag muta honom att ta EN bild och vi kom  dit igen och fotografen började skratta. Julia sprang fram och ställde sig och JAmie var tveksam och skulle hålla mig hårt i handen hela tiden. Ställde upp barnen och Julia körde sitt race men Jamie ville inte göra någonting, inte stå nära Julia, käka upp sina händer och gärna sitta fastklistrad på mig. Efter många om och men och ett fåtal skrattanfall från mig får fotografen till ett foto och jag tackar för oss snabbt som bara den. Jag måste ha blivit uppfattad som en sån dära störig morsa som stvingar sina barn att fotografers typ som Anna Anka hahahahaha. Men va fan..en gång om året och det gick jättebra till sist. Barnen blev jättefina även om dem ser lite halvtrötta ut hahah.
Svettigt värre iallafall!
Nu ska vi se film. Vi ska se Bridesmades. Jag veeeeet att jag såg filmen för 2 veckor sen...men den är ju så himla ball! Dessutom vill jag att A ska få se den..han tror inte han kommee gilla den men jag vet att han kommer göra det!
Puss på er

Restfest! Stekte falukorv, zucchini m. Tom...

img_6616 (MMS)

Restfest! Stekte falukorv, zucchini m. Tomat, basilika crème freisch. Makaroner, avokado, gurka och tomat till. Dagens lyx. Saft!


Åskar, regnar och blåser

Alltså--HALLÅÅÅ!
Det skulle vara sol, 25 grader och knappt blåsa någonting! Vi är fortfarande hemma, Julia sover och sen blir det lunch när hon vaknar. Vi får se sen om vi kommer iväg.
OOOOOOh jävlar vad det åskar. Jag stänger ner...
Är livrädd för åska.
Och jag är själv, med kidsen ..hahah...
Julias fönster är öppet, det måste stängas.
Nu.
Pronto.
Vi hörs...
Puss

Frukost på IKEA

Igår käkade vi frulle på IKEA, inte den lyxigaste eller den godaste men helt klart den billigaste haha. Barnen käkade vaniljyoggi med mûsli (torkad frukt, russin och bär). Och så en halv bulle var med ost och gurka. Roligast var ju helt klart att sitta på barnstolarna och titta ut över hela svågertorp.
Vi fick inte med oss något hem..eller jo, batteri! haha
Vi tog oss vidare till Rusta men inget där heller sen käkade vi lunch på matstället på svågertorp. Efter lunch köpte vi godis inne på Happy Candy där dem har över 400 olika godissorter. (nu ville jag skriva MUMS! men för annelie´s skull skriver jag inget hahah) Jag tog med mig min gottepåse till jobb vilket uppskattades av kollegorna!
Fota INTE MAJJ!!
Jamie är kamerablyg, ni skulle sett syskonfotograferingen hahahahahahahah!!
Puss

Sunday

Godmorgon
A har stuckit iväg för att spela golftävling och jag och barnen har precis käkat frukost. Väderleken lovade 25 grader och full sol....var är den undrar jag?!
Tror det blir att vi åker hem till barnens Mormor och Morfar som firar 40 år som gifta. Vi har ju en liten present som ska överlämnas...när ska ni dit Jenni?!
Idag är det också 10 år sedan Terrorattacken i NYC. Och 10 år på dagen som jag tog bort min tandställning. Jag kommer ihåg att jag satt i tandläkarstolen och hörde allt på radion. Hemskt!
Just nu hör jag Julia som räknar nästan felfritt 1-15. Var kom det ifrån?! Har hållt på att räkna ett par dagar nu och är faktiskt jätteduktig.
Jag ska skriva lite mer sen och kasta in lite bilder från gårdagen. Ska också berätta om fotograferingen på förskolan som var kaosartad minst sagt! Har aldrig svettats så!!
Men nu ska jag klä på barnen och mig själv och så ska vi hoppas på att solen tittar fram,.
Ha en fin söndag.
Puss!!

SMS-inlägg

img_7104 (MMS)


Fotografering

Imorrn är det fotografering på förskolan,..tänkte ta ett syskonfoto detta året precis som förra. Kul att jämföra år för år. Då gäller helt klart syskonmatchning...får se vad vi kan hitta.
När barnen blivit fotograferade vid 14.00 åker vi och käkar nåt mellanmål och sen tar vi oss hem till barnens mormor, där får A hämta upp oss efter jobb och sedan köra mig till mitt jobb. Ye ni läste rätt, jag jobbar kväll imorrn och på lördag. Kul helg haha.
Nyvakna kids imorse. Jamie ser helt crazy ut haha.
By the way verkar Julia blöjfris redo. Hon går på pottan på förskolan även om det inte alltid kommer något så vill hon gärna och idag hade hon inte velat ha blöja på sig. Här hemma är det likadant så nu ska vi ta tag i detta!
Kanske är hon blöjfri innan sin 2 årsdag?! Ingen brådska dock.
Nu ska jag göra mig nattredo, är trött och mätt.
Jag och A var iväg på tu man hand och käkade på Le Colisé sen gick vi på hockey. Maja var världens bästa barnvakt än en gång!
Sov gott. Puss

Ett par till dårå

Var inne och kollade skor på lunchen idag och köpte ett par till, hade ju presentkort så why not liksom.
Dem är speciella, men jag fastnade direkt, riiiktigt sköna!
Jag älskar´t!
Puss

... Tråkigt med mms blogging? Jag ska skär...

img_5495 (MMS)

... Tråkigt med mms blogging? Jag ska skärpa mig... Men nu, hockey! Puss


Födelsedagsoutfit, först middag med älskli...

img_7288 (MMS)

Födelsedagsoutfit, först middag med älskling, nu hockey! Puss


Pirrar i magen

Vet inte riktigt varför, men jag är så löjligt barnslig när det kommer till födelsedagar! jag älskar att fylla år, att få känna att dagen är min. Så ska mina barn också få växa upp... födelsedagen är deras dag då få man bestämma en rolig aktivitet och vad man ska käka och var man ska göra det...det ska allt vara extra speciellt!
Nu fyller jag 25 år men jag tror nog inte att jag kommer komma ifrån min kärlek till födelsedagar. Jag hoppas inte det iallafall =).
Jag har tänkt fylla 25 år men inte mer, nästa år fyller jag 25 igen och året därefter...and so on.
Tråkigt nog är det en UVI jag har åkt på igen...så jag började min antibiotikakur idag. Fick en annan sort denna gången och så fick jag en massa tips på att undvika UVI, men som han sa så är kroppen skapt olika och jag har lättare för att få UVI än många andra. Trist.
Nä nu ska jag lägga ifrån mig datorn,..kanske kan man få lite kli på ryggen om man frågar snällt, jag menar det är ändå min födelsedag imorrn!
Puss

Tävling!

Jag är med och tävlar om en superfin Elodie åkpåse inne på Evelinas blogg!
Jag tävlar om den svarta, jag gillar dock den gröna också men den matcjar inte vagnen riktigt!
Puss

Dagens! Inviger mina höstpjucks!!

img_5058 (MMS)

Dagens! Inviger mina höstpjucks!!


Snyggaste koftan från Lindex

Denna koftan kommer ut på Lindex soon och jag bara MÅSTE ha den!
Åååååh vad den är fin....
Ajm inlööööve.
Puss

Bara en dag kvar

Godmorgon! Imorrn fyller jag år... men det känns lite som att jag redan gjort det eftersom jag hade kalas i lördags haha=) men visst hoppas jag på lite sång från kidsen imorrn,..Julia har fått kläm på "vi gratulerar" låten så det borde kunna gå att få ihop nåt bra om la familia anstränger sig lite haha.
Vi har egna studier på morgonen, jag läser om frakturer, det är vad föreläsningen kommer att handla om idag. SJukligt intressant. Jag har aldrig brutit ett endaste ben i kroppen, dock fått en spricka på smalbenet och lite stukningar här och där. Det verkar göra helvetiskt ont att bryta ben så jag hoppas jag slipper det!
Tänkte ni kanske ville se en stooooooor bild av en nyvaken Nea...bilden är från 2 -3 månaders sen..kommer ni ihåg? detta är påväg till jobb kl 05.50. Kan ju lova att jag tar tillvara på de stunder vi har egna studier även om jag sitter med böckerna och pluggar så är jag iallafall hemma i mina mjuiksbrallor och behöver inte bege mig förren vid lunch. Det trista är såklart att man slutar 16.00 ...men men =)
Nä jag tänkte bara önska er alla en trevlig lillördag!
Puss på er!

Hockeyskola

Har börjat fundera ut lite fritidsaktiviteter som Jamie hade tyckt va kul. Vi har frågat honom och han skulle gärna vilja börja simma, spela golf och ishockey. Simning hade ju varit jättebra, golf är ju skojj iom hans pappa, gudfar och farfar spelar golf. Ishockey är lite sådär, jag tänker mest på vilka skador han kan få och det är ju en rätt "hård" sport. A har ju spelat hockey i sina yngre dar och han har ju skadat sig ett par gånger, dock verkar Jamie väldigt intresserad av både skridskor och hockey som sport.
Brr...vad kallt att hänga inne i ishallen haha.
Vi får se..han blir 4 år i april och då öppnar sig möjligheterna för fritidsaktiviteter!
Vi får se vad han tycker då..=)
Puss

Nya höstskor

Efter dagens redovsing som för övrigt gick strålande ;) åkte jag och Alex till stan. Vi var båda på jakt efter skor och jag hittade ett par inne på Din Sko som najjs. Vet inte riktigt vad jag är ute efter men dessa blir iallafall bra just nu =)...
Några barn (jag gissar kusinskaran+mina kids) har pillat och fettat ner spegeln rejält hahah.
Köpte också sulor som absorberar fukt, riktigt sköna dessutom.
Puss

Dagens!!

img_7246 (MMS)

Dagens!!


På gränsen

Trodde jag skulle till den gamla gubben på VC idag, istället kom jag till en riiiktigt snygg läkare. Attans! haha. Jag låg på gränsen, erkände för honom att jag hade en antibiotikatablett kvar sen förra kuren och tog den imorse..kuned varit den som gav "fel" resultat på urinprovet. Han skrev ut antibiotika som jag kunde hämta imorrn om besvären höll i sig, för just nu verkar det nämligen som att jag lyckats kissa ut det själv..;)
Har precis käkat och ska skriva det sista på uppsatsen, får skriva det på datorn ikväll...sen ska jag rusa till jobb.
Puss på er!

Egna studier och UVI igen?!

När vi steg upp imorse var allt som vanligt, väckte våra svårväckta kids, klädde iordning dem och skickade iväg la familia till förskolan. Jag gick på toa...ÅÅÅÅH neeeejj, Uvi känsla direkt. Sen blev det bara värre, tror inte min förra antibiotikakur hjälpte, efter många om och men ringde jag VC så fick en tid 13.45. Störigt as hell.
Just nu sitter jag med TEMA 4. Pre- intra- post- operativ vård. Redovisning imorrn om fallet Sune som lider av Coloncancer. Tar en liten paus. Måste bli klar innan jag beger mig till jobb för jag orkar inte sätta mig ner med detta kl 23.00 ikväll när man är helt slut.
En helt opassande bild men ack så fin. Älskade lilla unge ..inte långt kvar till denna skönheten fyller 2 år.
Ha en underbar dag alla!
Vi hörs.
Puss

Kalajs

Gidkväll!
Uppsatsen är inskickad, inte 100% nöjd men den är gjord och den blev ok med tanke på hur lite tid vi har haft och med tanke på att jag inte hade någon som helst möjlighet att plugga alls igår så får jag vara nöjd.
Hade som sagt lite kalas för mig igår, vi var 20 personer som satt och käkade tacos i vårt vardagsrum, det gick men det var med nöd och näppe haha.
Fick fina presenter! jag fyller egentligen inte år förrens på torsdag =).
När familj och släkt åkt hem var det bara att dressa om och invänta vänner och partyyyy!
Vilket drag det var, herregud vad kul! sista gästerna gick hem vid 04.00. Kl 08.00 gick jag upp pigg som en tupp och började städa. 09.30 väckte jag A. Sen hade jag och han en mysmorgon. Vid 11 kom Sture och lämnade Julia. det hade gått jättebra att sova hos Moster Jenni och kusinerna. Jag, A och Julia gick iväg och fikade och sen gick vi på gatloppis i limhamn, vilket sommarväder! så himla mysigt att bara umgås jag och A med bara ett barn och kunna ge det barnet extra mycket av allt just då utan att hon skulle behöva slåss om uppmärksamheten.
Jamie blev lämnad lite senare och det hade gått super bra hos Majsan också! alltid skönt att höra.
Barnens Faster Sandra
Kusin Tilda, Malin och Majsan.
Barnens Moster Jenni med en liten kusin Klara i famnen, barnens Mormor och Jennis Sture
(kameran kom fram när gästerna gick så dessa var dem enda som hamnade på bild)
Lilla Klara
Jag och min lilla Sötfis som har munnen full av mat!
Maja gillar ballonger...
Jag med, här i kvällens outfit! Malin om du undrar så är det DIN kjol! =)
Här har ni mig! hahah bigface, hästflabb..jo name it!! haha Här efter spårar det ur och kameran hamnar i olika händer hahahah. Jag fick jättefina present även på kvällen. Fick  bl a 2 nya berlocker till mitt Thomas Sabo armband. Nämligen två J. Ni kan ju kanske räkna ut vad dem står för =). Fick också presentkort på Massage!!!! åååh vad det ska bli skönt ..
Tack för ni förgyllde min dag igår... det får vi helt enkelt göra om.
Ett extra tack till A´s mormor Inga som bakade budapesttårtor enligt önskemål till kalaset! såå goda!
Och även extra tack till våra barnvakter som tog hand om våra små...
nu ska jag väcka A som slocknat i soffan. Sängen kallar och det ska bli såååå skönt att sova.
Imorrn har jag handledning och egna studier. Vi har en uppsats som ska in på tisdag samt redovisning till tisdag. Detta måste göras innan kl 16.00 imorrn för kl 17.00 ska jag jubba...fram till 22.00. Gäääsp! =)
Sov gott.
Puss

Godmorgon lördag

Blev väckt av Julia kl 07.15 och det luktade rejält med bajs...upp och byta. Inte det roligaste det första man gör på morgonen men det ingår tydligen i jobbet som Mamma.
Nu sitter kidsen här i soffan bredvid mig och tittar på Bolibompa, snart dags för frukost.
Vi har mycket att göra idag, känner mig lite småstressad men det ska no gå iland. Vid 13.00 kommer släkten och då ska det käkas tacos i mängder sen kommer vännerna vid 19.00 och då ska det käkas goda små ...sörprajser.
Barnen ska få hoppa plurret efter frukost, Julia ser INTE fram emot detta men det måste liksom göras. Sen ska här städas och dukas och föreberedas mat och göra oss iordning.
Barnens sovaborta-väskor ska packas. Jamie ska sova hos Majsan, Jörgen och Malin och ser verkligen fram emot det! Julia ska sova hos Moster Jenni och alla kusinerna ja och Sture såklart. Hon tycker det ska bli spännande att få sova hos Love, jag hoppas det går bra ...det är första gången hon sover där! Men det tror jag nog, Jenni är grym.
Ha en fin dag vänner!
Puss

Bridesmades

Lätt den roligaste film jag sett på LÄÄÄÄNGE!
Ååååh herregid vad jag och Maja skrattade, höll på att kissa i brallan ett par gånger hahah.
Chrillan skulle också hängt på men hon jobbade och hann inte tyvärr, men till er som inte hunnit se filmen än... se den!
Puss

Spegeln, den nya tavlan

Vi har länge letat efter en tavla att ha ovanför soffan men inte hittat någon som passar in... tills vi sprang på en helt underbar spegel!
Den fick bli en tavla ovanför soffan... klockrent!
Det går inte att fånga det riktigt på bild tyvärr, men det är väldigt fint..
Puss

Handkirurgen

Där ska jag ha min APU i 6 veckor. Vet inte riktigt vad jag har att se framemot men jag gissar att det blir lärorikt. Mycket eftervård och operationer.
Idag handlade föresläsningen om Pre- intra- post- operativ vård. Mycket intressant! Jag ser fram emot praktiken men visst är det skrämmande, jag har ingen aning om vad som väntar... bara 2 veckor kvar.
Så råkar ni hamna där om 2 veckor så är det troligt att ni stöter på mig =).
Puss

Geek free, haha ta ner den appen!

img_4486 (MMS)

Geek free, haha ta ner den appen!


TGIF

Freeeedag!
Det betyder helg om ett par timmar och jag är ledig denna helgen! eller ledig och ledig, har en uppsats om Akut Buk som ska in på söndag. Har gjort hälften så det ska nog gå!
Vi har egen studietid nu här på förmiddagen och har föreläsning i eftermiddag!
Kvällen kommer bestå av fix inför morgondagen, rätt så mycket fix det vill säga.
Skriver mer ikväll! Var på Bio igår...såååå ball film.
Dagen till ära, rosa naglar! mii lajki.
Puss

RSS 2.0