Bara virus

..Skönt!
Julia var  skitduktig hos doktorn..och vilken BRA doktor vi kom till. Han var så jäkla bra. Han berömde Julia hela tiden och tog det väldigt varsamt och lugnt. Undersökningen var på hennes vilkor. Han berömde moi också...för att jag var så lugn och harmonisk med henne ;).

Han gissade efter tag att det nog bara var ett virus och så sa han - Men jag är inte Gudfader, så vi får ta lite prover också.

Skön snubbe!
Det togs halsprov och ett stick i fingret och Julia sa inte ett ljud en enda gång. Hon fick to m välja en liten sak i presentasken..hon valde en jättesöt groda.

Vilken tur att hon slapp medicin..för då hade hon för det första behövt vara hemma hela veckan och det funkar inte så bra med skola och jobb...sen är det riktigt pissigt att behöva tvinga i barn äcklig medicin.

Hon sover just nu och har gjort det i 3 timmar!!...

Nä ..om man skulle ta och plocka lite här hemma innan Jamie ska hämtas.



Puss!

Klippt Lugg







Det var med skräckblandade känslor som jag tog fram saxen. Jag bestämde mig för att klippa lugg på henne. För hennes skull.
Jag visste hur hon skulle klara av att bära upp lugg eftersom hon har en koslick på höger sida. Mycket riktigt gör den så at luggen inte blir helt jämn men jag tyckte nog ändå att hon blev väldigt söt i lugg!
Hon ser iallafall betydligt äldre ut!

Nä nu här bytas bajsblöja sen ska vi promenera bort till VC här i VH där Julia tydligen fortfarande är listad trots att resten av familjen är listad i stan.

Puss!


...


Behöver jag ens säga nåt?

Puss


Måndagmorgon

Julias feber håller i sig och jag väntar på att VC ska ringa upp.
Jag mår sådär. Har sjukat mig på skolan idag. Kan inte gå dit och smitta ner klassen och inte heller dra med Julia bort dit när hon mår dåligt.

Har precis pratat med VC och fått en tid till henne så det blir nog bra.

Nä nu ska vi klä på en superstirrig Jamie som längtar efter dagis...han sken upp som en sol imorse när jag sa att han skulle få gå på dagis idag.



Ha en bra dag!

Puss

Men kom igen!

Julia har alltså en febertemp på 39,5 nu igen..hon har varit hängig från och till hela helgen men idag har hon varit rätt kass.
Hon kan inte gå på dagis iallafall..men jag får nog ta henne till VC imorrnbitti. Sen får jag förbi en snabbis till skolan och checka av min närvaro kl 12.30..för det är eget arbete efter det.

Jamie har sluppit feber i 2 dagar nu så jag hoppas inget annat dyker upp så han kan återgå till dagis imorrn efter nästan 1 veckas "ledighet".



P.s
3 veckor kvar till flytten! Idag var vi en runda i Limhamn och kollade läget tillsammans med M&M. Satte och sen och fikade på ett litet konditori i närheten. Mysigt!
Längtar.

Puss


Medicin

Hejhej!
Inatt har jag mått riktigt dåligt..och imorse hade jag såå ont i lungorna så vi klädde på oss och åkte till jourvårdcentralen. Där fick jag utskrivet penicillin och hostmedicin.

Dyr historia kan jag sajj!!

Hoppas detta är sista sjukdomen på ett tag iallafall.

Puss


Brio Spin

Godkväll!
Vet att jag bloggar dåligt nu men sjukdomarna håller i sig här hemma. Min förkylning har satt sig ordentligt i luftrören och halsen är inte alls kry. Hes som en kråka och jag t om tappade rösten ett tag idag.

Vi skulle gått på kalas iförmiddags men ringde och frågade ifall dem ville ha familjen sjukdom fär hemma och såklart inte haahh. Istället lämnade vi av kidzen hos farmor och farfar. Vi skulle bara iväg en snabbis och kolla vagnar och liknande men det blev 4 timmar!!!...

Vi var i alla barnvagsnaffärer och kände och klämde och jag var riktigt velig.
Vi var inställda på en scooter och A ville ha den svarta celebration. Men så fick vi syn på Brio Spin och jag bara ääääääälskar snurrhjul!
Hade det inte varit för att scootern har 4 fasta hjul så hade vi köpt emmaljungan vilket vi faktistk var nära på att göra men stoppade köpet när hon var iväg och skulel hämta på lagret.

Brio spinen är väldigt lättkörd och io m jag kommer ha Jamie bredvid mig och hålla hand så behöver jag kunna manöverera vagnen med en hand..alltså är det enda alternativet snurrhjul. Och vi ville ha en liten sulky och ja..Bri SPin helt enkelt.

Det trodde vi nog aldrig..vi har haft någon sorts hatkärlek till den =).

Vi tänkte först ta en helt svart för den fanns på lagret men A tyckte vi skulle ta den med lite rosa i.
Sagt och gjort...vi beställde den och den skulle troligen komma på fredag.



Det vita chassit är riktigt coolt. Dessutom är detta den nya modellen och den är betydligt bättre byggd än 10:an. Mycket mer ombonad och robust.
Färgen har vi inte sett in real life men på bilden i affären visade att den skulle vara med bubbelgumrosa så denna bilden är nog rätt missvisande. Men de gör inget om det visar sig att det är denna färgen istället.

Hoppas vi blir nöjda!

Nu är det lördagsmys.
Puss!

Vaken och lack

Ååååh jag kan verkligen inte sova när jag har blivit irriterad över något....

Fan... ibland undrar man liksom.

Så jäkla hes idag och hostar som en kalv och ont i halsen. Kul.
Trött, ska nog lägga mig i soffan.



Godnatt!
Puss

Klar

Det tog lite längre tid att natta kidzen. Julia ville vara nära och somnade på mig. Jamie väcks av sin hosta hela tiden.

Men inlämningsuppgiften är klar att lämnas in. Är rädd att den blev för kort och att jag inte skrev av mig allt jag kunde. Men man vill heller inte skriva bara en massa blajj...
Får läsa den sen igen och checka av.

Jenni om du läser detta så kan vi väl mötas på Willys 11.30 imorrn?

Puss


Smitta

Jamie och Julia har båda feber.
Jag börjar få hosta (samma hosta som A´s förkylning började med).
Julia hostar och är superhes.
Jamie´s ögon rinner.
Snor ska vi inte ens prata om.

A? jo han är på bättringsvägen.


Vadå markerande ögonbryn?


Jag MÅSTE ta tag i uppsatsen.

Puss


Stuck

Kommer inte igång med min inlämningsuppsats. Att börja är det svåra.
Jag har alltid varit bäst på att prestera på kvällarna och har aldrog gjort läxor eller liknande på dagarna förrens nu under denna kursen. Men denna uppsatsen är en riktigt kvällsuppsats känner jag.

A ska käka ute idag med en leverantör från jobbet så jag får ta läggningarna själv vilket betyder att jag inte kommer komma till ro förrens sent. Hoppas kidzen sover när dem har somnat så jag inte blir avbruten..=)

nä...vi hörs sen.
Puss!

½ REA priset

Var en snabbis på Lindex och KappAhl igår och fyndade rejält, som vanligt.


Svart chinos inspererade bralls till Jamie samt ett par boxer.
70:- resp. 15:-


Regnjacka till Julia.
75:-


Snygga vindbyxor i finaste ceriserosa till Jules.
98:-


Coola jeans till Julia.
70:-


Fräcka leggings till Julia.
15:-

Jamie fick ett par joggingbyxor också men inte från rean.
Dock skulle detta bli 1049:-

Jag betalade 345:- cirkus.

Inget onödigt..bara bra-att-ha grejjs.

Puss


Bajj bajj vagnen

Nu är vår Emmaljunga Nitro City såld. Vi hann ha den i 2 månader men knapp använt den. Inte lönt med en sån robust vagn när Julia går på förskolan om dagarna.

Vagnen ska skickas så det gör A på måndag!

Kommer sakna den... den är såååå fin.
Så nu är det ssita vagnen som kommer köpas och det är en Scooter. Emmaljunga scooter sen är det slut på det roliga haha. Inga fler vagnköp... jag ångrar att jag inte köpte bugaboo bee:n för den skulle jag ha velat testa. Varför jag inte köper den nu iställer för en scooter?

Vet inte ...

Nä men jag är inte riktigt säker på om jag älskar eller hatar den. Den har ju ett väldigt speciellt utseende.

Idag blir det till att packa lite fler kartonger, vi flyttar ju snart. KUL!

Julia är rätt duktig på att packa ur det jag packar i så man får passa på när hon är och busar gärnet på förskolan.

Puss på er

Ett tidigt hej

Godmorgon!
Jag och Jamie ska iväg och lämna Julia på förskolan nu...


Spännande news va?

Jamie får kurera sig idag också så får vi se hur han mår rent allmänt imorrn. idag har han ingen feber iallafall!

Hörs lejter.
Puss

Onsdag

Hej hej!

Allt bra?
Här hemma är det sjukstuga för killarna. A är på bättringsvägen men Jamie har fortfarande feber och frossa. Förkyld och rinnande ögon och vill mest sova hela tiden. Han är väldigt mysig och lugn =).

Julia har varit på förskolan och busat som vanligt, det gillar hon. Hon knatar runt och leker fint med resten av barnen och så blir hon sådär extra lycklig när hon blir hämtad. Härligt!

Jag har nog bitit av en liten bit på en kindtand..det är lite vasst. Bajs.

Annars har jag varit i skolan idag och fått gjort rätt mycket... nöjd. Har en uppgift kvar att göra men den får jag göra imorrn när jag ändå är hemma med Jamie.

Barnen sover här hemma och jag tänkte ta mig en piggelinglass faktiskt...kan ju berätta att jag är uppe i 50,5 kg nu. Där får det gärna stanna... hahah.



Så här ser magen ut nu... jag är på god väg med träningen men det är mycket till innan jag är helt nöjd. Rumpan måste lyftas liksom och Magen får gärna visa rutorna lite mer tydligt. tyvärr har jag så jäkla mycket extra skinn på magen så den ser rätt rälig ut ahhaha.

Men va fäään..jag har burit 2 kids i denna kroppen på 1.57 cm och gått upp 28 respktive 30 kg var med kidzen och lyckats gå ner till 50 kg igen. Jag är helt klart rätt nöjd med hur kroppen har fixat sig utan några speciella dieter. Men lite fastare sen är jag perfekt hahahahah.

Gud vilket skumt inlägg..det handlade verkligen om allt och inget!

Ser ni i bakgrunden?.. det är blöjor. Willys säljer 3 paket blöjor men betala för 2. Vi har med andra ord köpt hem 6 paket libero blöjpaket samt 3 paket Willys egna för att testa. Så äckligt billigt så det gör inget om dem inte funkalerar.

Snart halv 8 hos mig..dags att sno åt sig den bästa platsen i soffan!

Puss

Vår Jamie

..han var alldeles hängig när vi hämtade honom och vid 17 tiden var han helt slut och bad om att få gå och sova...sagt och gjort. Han vaknar från och till med feberfrossa trots alvedonen. Hostar som attans och varm som bara den...liten kille...känner inte igen honom.

Julia sover hon med...hostar konstant...

Magsjukan går fortfarande på förskolan tydligen och jag är panikrädd. Går runt och tror att jag mår illa. Julia är så fruktansvärt mottaglig för magsjukor har vi konstaterat så jag förväntar mig att hon vaknar inatt av kaskadspyor.

Jag vill gråta. Jag hatar denna irriterande sjukdom.

Jag har äääääntligen blivit av med mitt skit.. (höhö)
Har mycket skola nu..som är fruktansvärt viktigt och jag vill inte missa 1 sek!

Nu blir det sen middag här hemma...

Puss!

Dagens outfit





Skjorta: Vero Moda
Linne: H&M
Leggings: H&M


Magen är nästan helt återställd. Har sovit hela natten inatt..riktigt skönt.
Ögonen är sååå trötta därav är brillorna på annars får jag sååå ont i huvudet.

Nu har jag massa plugg att ta tag i!!

Puss på er

Inte bättre

Ledsen för fortsatt dålig blogging men jag är fortfarande sjuk i faktiskt rätt svår diarée.
Pratade med VC imorse och kom fram till att jag ska avvakta tills imorrn eller onsdag...

Jag får fortfarande knappt behålla något jag äter...trots det måste jag äta och det blir en ond cirkel.

Återkommer såfort jag blir bättre igen!
Ni förstår, när man knappt sover något på nätterna och knappt har mat i magen så är man rätt utmattad...
Men I´ll be back.

Puss

Bättre

Idag är det lite bättre med magen dock inte okej!

Natten spenderades även den på toan men på tom mage kom inget annat än gaser hahaha lika jävligt det.
VÅgen visar några gram ner idag 49,5.

Har druckit ett halvt glas proviva nyponsoppa som fick stanna kvar... sen åkte vi iväg och uträttade lite ärenden och slutade på Mc donalds där jag fick i mig 6 nuggetsbitar men fick snällt springa på dass direkt därpå.

Imorrn ringer jag VC för lite råd.


Puss

Ni vill kanske inte veta...MEN

VARNING!!!..LÄS INTE OM NI ÄR ÄCKELMAGARE


Jag har spenderat stora delar av natten på toaletten inatt och nu på morgonen. Inte för att kräkas utan ..ja ni vet..andra hållet liksom.

Jag får inte i mig något...det börjar bli väldigt jobbigt måste jag säga.

Vägde mig imorse och det tickar ner...49,8.
åt en banan inatt...den kom ut...åt en banan nu på morgonen...den fick heller inte stanna länge.

Försöker dricka mycket då det som kommer ut faktiskt liknar kiss..så tunnt är det...

A ligger helt utslagen i feber och gissa om barnen var struliga inatt.
Det betyder att familjen Mårtensson inte alls är speciellt pigga och glada idag. Fy!


Vi vill bli friska nu..TACK!



Puss

Jag lär överleva ;)

Magkatarr (dyspepsi)

Magkatarr, dyspepsi, är ett samlingsnamn för olika besvär från övre delen av magen, maggropen. Magkatarr kan utlösas av till exempel olämplig mat, stress och alkohol. Försök därför att förändra din livsstil om du har tecken på magkatarr. Kontakta akutmottagningen om du kräks blod eller har blod eller slem i avföringen.

Magkatarr är egentligen en felaktig benämning. Katarr betyder inflammation, vilket endast i undantagsfall är orsaken till symtomen. Det finns dock inget bättre svenskt namn än magkatarr. Det namn som används inom läkarvetenskapen är dyspepsi.

Den som har dyspepsi har ont eller känner obehag i övre delen av magen. Dyspepsi kan ibland bero på en sjukdom, till exempel magsår. Det kan också bero på att den nedersta delen av matstrupen är irriterad av magsyra. Hos äldre kan orsaken någon enstaka gång vara cancer.

I de allra flesta fall hittar man dock ingen tydlig orsak. I dessa fall beror symtomen troligen på att magsäcken lite mer orytmiskt tömmer ut sitt innehåll i tarmen. Magsäcken kan också vara mer känslig för att spännas ut, det vill säga den klarar inte så mycket mat åt gången.

Om du har dyspepsi men man inte har kunnat påvisa någon direkt orsak till dina besvär kan du märka att vissa saker, som till exempel stress eller viss mat eller dryck, utlöser besvären. Det finns inga vetenskapliga bevis för någon enskild orsak, utan det är en individuell upplevelse. Ofta samverkar flera orsaker.

Besvären kan utlösas och förvärras av exempelvis:

  • viss föda. Det är individuellt vilken, men ofta nämns fet, salt, rökt och stekt mat samt kaffe och starka kryddor
  • stress
  • oregelbundna måltider
  • alkohol
  • rökning
  • vissa läkemedel, framför allt läkemedel mot värk samt mot led- och muskelbesvär.

Symtom på magkatarr

Alla som lider av dyspepsi har inte samma symtom. De vanligaste är:

  • smärta eller obehag i övre delen av magen
  • tidig mättnadskänsla när du äter
  • hungersugningar i magtrakten
  • känsla av uppkördhet
  • illamående och rapningar
  • halsbränna, som egentligen är ett eget tillstånd, men ibland kan vara ett delsymtom vid dyspepsi.


Måste vara det.

Puss


Sjuk igen

Fattar inte.. jag hann vara frisk i 2 dagar. Nu är det magen igen, illamående, huvudvärk..trött som bara den och heeeeelt orkeslös. Hann komma till skolan imorse och lämnade in mina grejjer men fick vända lika snabbt igen. Fyy..undrar vad jag är sjuk i egentligen för ajg kräks inte. Men har ingen aptit och har knappt ätit något på 2 dyng. En halv cheesburgare igår och ett par pommes men inget annat.

Höger ben och vänster arm somnar emellanåt. Mycket märkligt.

Ser hur helgen blir.. blir jag inte bättre tills på måndag så får jag ringa VC. Det är bara det att jag inte kan försklara vad problemet är... det är liksom allt och inget känns det som.

Nä dags att hämta kidzen på förskolan strax.

Puss

Jenni...vad tror du?!







Den blir ju lite kort i ärmarna men nog inte så det stör och jag slipper vika upp dem som jag säkert skulle få behövt göra med en större storlek.

Jag får inom Hansa imorrn och ta en storlek större också om det finns..säkert inte..men tror du han kan ha den om det inte finns någon större?!


Lite shopping


Vårjacka, mössa och tunna vantar till Jamie.


2 par yttepyttesmå trosor till Julia.

 
2 tröjor till mig. Jeansskjortan är riktigt snygg med mockalappar på armbågarna.

Hur mycket jag fick betala?
395:-

Lägg då till 3 par trosor till mig också.

Hur?!

70% inne på Po.p så hela det kalajset blev 325:-
Själv hade jag ju presentkort på VeroModa så jag behövde bara lägga till 70 kr.

Jag är som gjord för att REA shoppa..sen att det är förra säsongens kläder rör mig itne i ryggen =)

Puss!!


Krrråkka!

A sa ordet kråka imorse och Julia härmade ordentligt och ordagrant... Krrråååkka!
Sötast alltså!

Godmorgong föresten...
sovit gott?
Jag är död...asså svinigt trött trots att jag somnade innan 00 igår..men men. Har haft ihållande HÅLL på vänster sida uppe i revbenen sen igår eftermiddag och vet inte varför eller hur jag ska göra för att få bort det. Tips?
Vad kan det vara?...för det kan ju nte vara håll ahahah.

Barnen är klädda för en dag på förskolan. Jag är såååååå hungrig.
Har ingen frukost hemma..jo en banan så den kommer jag trycka i mig såfort jag får chansen.

Nä nu har inte jag tid att sitta här längre.

Ha en lovely day..
Puss!


Bajsblöjan från HELL nr 2!

Jävlar i havet vad Julia kan skita rent ut sagt.

Hon får hörntänder nu och dem har precis spruckit igenom och hon är grinig och äter jättedåligt och bajsar floder av (ursäkta) RINNANDE bajs.

Det luktar illa också!

Man är verkligen förälder om man skriver om bajsblöjor på bloggen men jag måste få dela med mig hahahahah.

Nu sover hon i allafall... efter en härlig dusch!



...och vet ni vaaaad?!
Vi tog bort sovstunden på dagis för Jamie och han klarar det galant! Han är inte grinig på dagis och inte grinig när han kommer hem och det bästa av allt...han somnar I TID!...samtidigt som Julia, ja nu! inget bråk eller tjaffs. Perfekt!




Nä nu ska jag ta mig ett glas Pepsi Max, det är jag värd efter det blöjbytet!!

Pusss

Dagens outfit








Linne: H&M
Svart blus: Lindex
Jeansleggings: Vero Moda
Skor: H&M

Fejjs: JAG!

Puss


Extra jobb?!

Ska det vara så svårt att hitta?

Gärna butiksjobb..helger och kvällar. Ingen som vill ge mig det?
haha

Eller iallafall sommarjobb,,,det måste ni ju ändå kunna fixa åt mig eller?
nähä..inte ens det.
Några tips då?

Blärk

G

Godkänt på första inlämningsuppgiften. Attans, jag som tyckte den var så fruktansvärt riktigt jävla bra rent ut sagt ahahha. Trodde iallafall VG. Men men. Nu är min andra inlämningsuppgift klar. Jag har försökt skriva lite mer faktamässigt nu och blandat lite med mina egna tankar och funderingar. Trist Kurs över lag!!

Har två frågor kvar på redovisningen som ska redovisas på fredag...men det fixar jag snabbt. Sen att det blir bra är en annan grejj. känner mig helt plötsligt inte lika smart längre. Jag börjar tvivla på mig själv...attans. Nä men detta fixar jag ;)

Puss på er

Godmorgon Onsdag

Hej hej.
Hinner skriva några rader lite snabbt innan vi beger oss mot dagis och skola.
Jag börjar vänja mig lite smått vid att gå upp tidigt på morgarna men jag skulle ju helllre ligga kvar och sova ett bra tag till.

Julia sitter i hallen och pillar med sina skor, Jamie tittar på Bolibompa.
Jag har skola hela dagen idag... härligt som vanligt.

Nä dags att springa...hörs lejter Gejtor.

Puss

Prenumerationer

Så här är det, jag började prenumerera på VI Föräldrar tidniningen förra året som skulle ta slut förra månaden. Jag tänkte inte att man skulle säga upp den. Sen fick man ett erbjudande från Tidningskungen.se att få gratis prenumeration på valfri tidning om man skrev om det på bloggen vilket jag gjorde och jag valde tidningen MAMA.
I julklapp fick jag samma prenumeration på tidningen MAMA av A hahah.

Jag och Jenni bestämde (efetrsom honr åkar ha två prenumerationer på Vi Föräldrar) att hon skulle få min Mama och jag hennes Vi föräldrar. Klockrent!

Men så dök plötsligt en Vi Föräldrar tidning ner i min brevlåda idag!...Gaaah.
Nu sitter jag med 2 MAMA och snart 2 Vi föräldrar hahaha.
Men somsagt Jenni ska få min ena Mama och imorrn ska jag söga upp min Vi föräldrar.

Dagens I-landsproblem. I know!!!



Puss


Dagens vill ha


Världens sötaste badbyxa från Lundmyr of Sweden.
Ett måste på Julia i sommar!

Puss


Magkatarr

Hej hej!
Dåligt med blogging just nu men det tar mycket tid att studera och har två små samtidigt får inte hemmet förfalla eller vänner och familj försvinna + flytt. Detta har medfört en enormt stress för mig och det visar sig genom magkatarr. Men men..jag är snart back on track om jag känner mig själv.

Äntligen har jag lite datortid. Mycket studerande nu inför fredagens redovisning och inlämningsuppgifter.

Det är bra med barnen i övrigt, Julia blev superduper überledsen när jag lämnade henne på dagis idag. Första gången hon reagerar så starkt på lämningen. Jamie är duktig och klarar sig utan nappen. Men han sover fortfarande med den. Han snackar som bara den!! jätteduktig.

Vi flyttar om 1 ¨månad nästan så exakt så det är dags att börja packa...trist men skönt att samtidigt få lite utrensning här hemma.

Idag visar vågen helt fantastiska siffor och det jag väger idag har jag inte vägt på 4 år!! alltså när jag träffade A. Sen gick jag upp 1-2 sambokilon och har stått på 51-52 tills jag blev gravid med Jamie.
Och vet ni...jag har på mig XS jeans!



Dags för mer plugg!
Skriver mer ikväll!

Puss

Status

Plugg för hela slanten!!

Puss


Åh fy

Sitter och mår sjukt illa och magen kör verkligen runt på mig. Jag sitter och skakar och är rent ut sagt livrädd för att spy. Ännu värre att spy ensam... nu är barnen hemma och det är ju ännuännu ännu värre.

Nää fy... bara skakar .. hoppas hoppas hoppas jag inte kommer spy.

Puss

Söndag

Fick sovmorgon till 9.30 imorse..riktigt skönt.
Har bara varit hemma och myst med familjen.
A´s föräldrar har precis varit här och fikat en stund.

Ikväll tänkte jag plugga lite...

Inget mer kul att skriva just nu,,,sorry!

Återkommer.

Puss


39,3 grader

Julia verkade må toppen imorse när hon vaknade sen sov hon tidig förmiddag. När hon vaknade luktade det bajs i hela lägenheten så A gick in och skulle hämta henne och hon hade bajsat ner hela sig själv och sängen. Hon hade bajs i armhålan t om.

Vi duschade av henne och sen verkade hon må bra. Vi gick iväg coh handlade lite mat och när vi kom kändes hon så sjukt varms å vi tog tempen och mycket riktigt har hon feber och inte lite heller. Hon är helt utslagen stackarn!
Vad är det som händer med henne?

Nu ska hon få vila i min famn,


Puss


Blev fel

Hahahah....vet inte hur det inlägget kom till och blev publicerat..skumt

Kräksjukan...IGEN

Jag vaknade inatt av att Julia var ledsen så jag gick upp och skulle kolla till henne och när jag kommer in i rummet så luktar det spya. Tar upp henne och ser att hon är helt nerkräkt och tar in henne på toaletten. Hon är alldeles skakig och rädd. Jag kallar på A och han fattar direkt vad det är haha och rusar upp. Av med alla kläder, tvätta av håret och tvättar mina händer och spritar dem.

Kollar sängen som är nerspydd (det värsta jag har sett). Min mage börjar göra uppror och jag känner panikångesten.

Jag bäddar rent och tvättar mig på nytt haha. Sen sätter A sig i soffan med henne för vi vet att hon alltid kräker minst två ggr. Jag satt med som sällskap.

Precis när hon somnar om på A´s mage så vaknar hon till och dra ut nappen och vrider och vänder på sig och jag ser direkt att hon är på väg att kräkas och tar fram en filt och så börjar hon hulka men det kommer inte upp och hon blir helt röd i huvudet så jag får massera på ryggen och då kommer det upp lite mer segt kräk. Stackars liten.

Jag tvättar och spritar mig igen och hoppas innerligt att jag inte blir smittad haha. A börjar känna sig konstig och då vill jag börja gråta. Men sen blev det inge mer. Vi la Julia i sin säng och hon vaknade nyss med värdelns bajsblöja men inget mer kräks. Jag mår bra (än så länge) och A sover. Jamie mår också bra.

Det är 4:e ggr på 3 månader som Julia har blivit smittad.



Måtte sommarn komma snart!

Puss

TGIF

Äntligen fredag och helg. Har varit uppe 06.30 varje morgon i en veckas tid och det känns ..haha.

Redovisningen gick bra. Fick frågor som jag kunde så det kändes chill.

Vi hade lite extra lång lunch idag så jag och 3 tjejer från min grupp gick bort till Entré och käkade och shoppade lite. Jag hade presentkort på VERO MODA så för min del blev det faktiskt två par jeansleggings och en fin sjal.

I helgen ska vi börja packa lite hade vi tänkt och hitta på lite kul med kidzen.

Julia ligger och ska sova nu och Jamie tjatar om sitt fredagsmys.. dags att duka fram lite gott och njuta av att det är fredag!

Pusss!!!

Hejja mig

Precis klar med allt som ska lämnas in imorrn. Har sån sjuk skrivkramp så det finns inte. Många frågor är skitsvåra och allt ska redovisas muntligt imorrn förutom en inlämningsuppgift. Vi får se hur det går. Jag gissar på sådär hahaha.

Imorrn är det fredag och det ska li skönt med lite helg med la familia.
Idag skrev vi kontrakt på lägenheten och vi flyttar 20 februari.
A har ett tydligt hål i sitt navelbråck och io m att hans navel blir spänd och stor och röd ibland så är det tecken på att tarmen tränger igenom..not that good så han ska opereras. Skönt för honom att bli av med det eländet. Annars var han duktig hos farbror doktorn.

Vi har problem med Jamie´s avdelning . Dem hade satt på honom en blöja igår för att han inte ville kissa innan dem skulle sova middag. Han har en tendens att kissa på sig på förskolan ibland när han är mitt uppe i något. Och jag tar hem blöta kläder och glömmer ta dit nya. Men igår låg där faktiskt ett par fleecebyxor i hans låda men skit i det. Han kissar aldrig på sig när han ska sova så varför  sätter man på ett blöjfritt barn en blöja? Han har inte haft en blöja på ett halvår!!

Det blev jag extremt irriterad över och jag och A tog upp det med en av pedagogerna och hon flinade när jag sa att det faktiskt var en kräkning att ta på ett barn en blöja som inte längre har blöja och inte har haft på väldigt lång tid. Så gör man bara inte. Potträning är väldigt känsligt för många barn och man måste vara försiktig med vad mans äger och gör med barn i Jamie´s ålder. Han berättade själv för mig att han blev ledsen när dem satte på honom en blöja. Så ska det inte vara. Och om dem nu inte vågade chansa av en konstig anledning pga av där inte låg några extrakläder till honom så sa jag till dem att då skulle dem ha ringt mig och pratat med mig om det. Är det verkligen bara vi som tycker det?

Nu är dem skitirriterade på mig och det är lite synd. Tråkigt att det ska bli så. Men man måste väl ändå disskutera en sån sak med barnets föräldrar eller?!

Irriterad!

Jag lär väl få disskutera detta imorrn med dem andra pedagogerna för dem vill väl ha sagt sitt också. Blärk. Hatar att vara oense och ovän med människor. Mår helt dåligt i kroppen.

Nä skit i det nu!!!

Sov gott vänner! Önska mig lycka till imorrn.
Puss

59 snabba

59 snabba

Hittade en rolig lista hos en bloggerska!

1. Hur gammal är du om fem år? 30
2. Vem var den sista du träffade? Mina kidz
3. Hur lång är du? 157 centimeter.
4. Vilken var den senaste film du sett? The Break Up
5. Vem ringde du senast? André
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Anna, Hennes Viggo skulle till Vc så vi fick ställa in
7. Vad är dagens planer? Skriva kontrakt, följa A till läkaren, plugga
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Båda, beroende på vad jag gör
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Julafton
11. Vilken ögonfärg har du? Grön/blå/gul
12. När vaknade du idag? 06.25
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja
14. Vilken är din favoritplats? Hemma
15. Vilken plats föredrar du minst? Tandläkaren
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett hus, jobbar med det jag vill och är påväg att bli BM om jag inte redan är det! Barnen är 13 och 12 år gamla och kanske har dem ett mindre syskon.
17. Vad skrämde dig som barn? Bränder, att brinna inne eller att någon nära ska brinna inne eller alla våra minnen och tillhörigheter brinner upp.
18. Vem fick dig att skratta senast? Julia imorse. Hon rotade i lådorna och fann ett gammalt kex som Jamie har gömt där och hon var helt lyrisk.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor?
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? 7 st
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? 3 ggr, ytterst ovanligt.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota och skor
26. Är du social? Jag är inte asocial iallafall haha. Lagom social
27. Vilken är din favoritglass? Sandwich
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, köpa hus, betala av mitt studielån, köpa massa kläder och kanske lite vagnar ;) 
29. Tycker du om kinamat? Love it!
30. Tycker du om kaffe? Nä!!
31. Vad dricker du till frukost? Vatten
32. Sover du på någon särskild sida? Mestadels höger
33. Kan du spela poker? Ja
34. Tycker du om att mysa? Älskar´t
35. Är du en beroendemänniska? Ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? Ja, max 3
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska ( har även läst spanska och tyska men minns inte mycket)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool men älskar att doppa mig i havet

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder & inredning
42. Äger du dyra smycken? njää, men min förlovningsring och vigselring är priceless.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej absolut INTE
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En halv chokladboll
45. Vem är den roligaste människan du känner? Åååh vet inte. Min Morbror är helfestlig men även A, ja och Jamie och Julia. The Godfather också faktiskt! 
46. Välj ett ärr på din kropp? naveln, fulaste ärret från min gallblåseoperation
47. Vad har du för ringsignal? Americano
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nope
49. Flirtar du mycket? Tror jag är lite halvflörtig i min natur men inget mer ;) 
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma

51. Kan du byta olja på bilen? Nej  
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej (har inget körkort)
53. Vilken var den senaste bok du läste? Vår fotobok
54. Läser du dagstidningen? När det finns tillfälle
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Mama
56. Dansar du i bilen? Kan hända
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Vet inte
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En adress till ett traderapaket
59. När var du i kyrkan senast? När Love döptes, snart ett år sen.


Why!?!

Varför är det alltid så mycket man vill ha när man har bestämt sig för att spara pengar och inte slösa?!
Det är alltid så.
Men nu ska här sparas ordentligt med pengar...hejja oss!

Puss

Hårfunderingar

Riktigt sugen på att göra något åt mitt hår.
Nu är färgen på håret en salig blandning och det ser bara trist ut. Fult tillochmed.
Jag är väldigt sugen på att göra håret ljust (IGEN).
Men håret då? ska jag fortsätta på det korta? för nu är det tråklängd. Eller ska jag låta det växa till långt?

i vilket fall som helst så måste håret tunnas ut rejält för det är svampvarning på frillan nu.
What to do?!


Va sajjår ni? ..inte såhär gult då alltså.

Får fundera vidare på det som så mycket annat.

Puss

Bok FIXAD

Min förre klasskompis har ju alla böcker som jag behöver till skolan så jag fick köpa hennes. Perfa!
Ska träffa henne och fika en snabbis imorrn och få träffa hennes Viggo. Superkul.
Sen kommer A och hämtar upp mig och så åker vi och skriver kontrakt på lägenheten och sen viadre till sjukhuset. A ska träffa en kirurg och disskutera hans navelbråck.

Sen är edt plugg som gäller hela kvällen imorrn...fy det är mycket att göra och det är surt att inte kunna disskutera med övriga gruppen men men det blir nog bra!



Så här glad är jag för det.
Fan jag önskar att jag ahde haft boken idag så jag hade sluppit sitta med skiten imorrnkväll... men men. Det får gå helt enkelt.

Godnatt på er!

Puss


Näsan











Det ser riktigt illa ut. Men det verkar läka fint. Är dock rädd att hon kommer få ett litet ärr på toppen av nästippen då den ser gropig och varig ut.

Vi håller tummarna på att hon slipper ärr.

Lilla Julia.

Puss


Stressigt

.

Wow vilken trötthet

Det var evigheter sen jag var uppe innan 7.00. Jag är helt slut. Tror ni jag gick och la mig itid igår?...nope, 23.56 la jag mig i sängen alldeles för pigg. 00.10, precis när jag börjar bli lite trött ..vaknar Julia. Ledsen som bara den och vägrar somna om.

Jag får gå upp med henne och lägga mig i soffan ...01.30 snarkar hon och då kan jag lägga henne i sängen.

Trött är bara förnamnet av vad jag är idag.

Rinde förskolan nu på morgonen och bad om att få lämna barnen 07.30 istället för 07.45 och det gick bra. Najjs.

Alla är redan färdigklädda så vi väntar bara på att klockan ska bli runt 07.15 så vi kan klä på oss ytterkläderna. Det är sjukt. Effektivitet på hög nivå;)

Idag blir en lång dag!



Puss

Fint till Jules!



Från H&M.

God kväll

Tjabba, tjejna hallåj

Sitter och käkar popcorn och dricker PepsiMax. Finns inget smågodis hemma varken idag eller igår. Riktigt sugen men men haha.

Har packat skolväskan nu och fixat med massa papper som skolan ska ordna imorrn. Är superstressad över allt som måste fixas snarast!!! får lämna barnen en kvart tidigare imorgon och ta den tidiager bussen till skolan, hoppas det är okej för dem. Antagligen inte men jag måste verkligen ordna med mitt kort tidigt imorrnbitti så jag kommer till lektionen i tid!

Har det rätt chill dem här 4 veckorna som denna kursen varar. De 3 första veckorna går jag ons och fre 8.30-15.30 och resterande är egen studietid. Och det lär behövas för varje fredag ska onsdagens lektion redovisas.
Sista veckan går jag mån, ons, tors och fredag. Måndagen där efter i februari börjar Medicinsk grundkurs. Den är KUL!

Nu ska jag kolla på fortsättningen av Rush Hour... den är faktiskt riktigt rolig hahah sen blir det hopp i säng. Ska försöka gå upp 06.30.
Önska mig Lycka till ;)



Puss


Börjar jag bli sjuk igen?

Är helt slut, ont i huvudet, nyser, fryser fastän jag har tjocka kläder och filt på mig.
Känns lagom att dra på mig en förkylning nu när skolan börjar.
Blää iallafall!

Puss


Sista dagen

Sista dagen jag tar min antibiotika...SKÖNT! får sån jävla huvudvärk av den och har legat deckad i soffan en stund.


Ser ni så ojämna mina ögon och ögonbryn sitter? Sjukt fult hahaha.

Ni skulle föressten ha sett Julias näsa imorse..usch vad den ser ut att göra ont.
Jag tvingade mig själv att gå upp 07.00 imorse (var sinnestrött)..klädde på mig själv och fixade sen iordning Jamie. 07.30 var jag tvungen att väcka Julia. Stackars liten. 07.47 var vi på förskolan. En klar förbättring.
Ikvälll måste jag lägga mig i tid.

Hoppas ni har en fin tisdag?!

Puss


Skola

Sorry...uppdaterar lejter!

Puss

Min stora kille...

...vill inte sova.
Varför?.. jo för att han sover middag på förskolan. Denna veckan bara sen är det slut på middagslur för han är inte trött på kvällen annars.



Puss


Stackars!

Idag hade Julia trillat och slagit sig på förskolan.... det syns knappt.










Liten har ont i munnen också, fler tänder på gång...
Hon fick smaka lite nutella efter alvedonen!

Gott!

puss


Klätterapa

Julia som aldrig förr visat något intresse av att klättra har på sist tiden börjat lite smått att klättra upp på mig och A men inte på något annat...
MEN....

Nu när jag satt här vi datorn så gick Julia in i vårt sovrum där Jamie´s säng står och jag gick efter och hittade henne i Jamie´s säng!!!

Hon har alltså klättrat upp själv.
Nu får man ha extra koll alltså...


Busfia ;)

Puss

Kastrup tur/retur



Hej på er!

Imorse lämnade vi av kidzen hos A´s faster (som förövrigt är toppenbarnvakter och hjälper oss jättemycket vilket vi uppskattar enormt mycket!!) sen åkte vi över bron till Kastrup för att hämta upp A´s föräldrar som har varit i Egypten en vecka.

Det var så himla mysigt att åka bara vi två bara sådär vilket inte händer så ofta när man är tvåbarnsföräldrar. Även om vi bara var borta i dryga 2 timmar så fick vi massa ny energi.





Det regnade på ditvägen men på hemvägen tittade solen fram.. härligt.

Puss


Räligt mätt

A gjorde en tacogratäng och till efterrätt (vilket vi vääääldigt sällan har) blev det Vienetta glass(?)

Jag åt inte mycket av något av det men blev så jäkla mätt ändå. Konstigt.

Barnen sover i detta hushållet samt A. Men snart ska jag väcka honom!
Han är extremt duktig på att somna snabbt. Man kan lämna honom i 1 sekund och då visar han absolut inga tecken på att vara trött men tro fan att han somnar, säkerligen under en blinkning.


(Julia i magen v 24-25)

Åååå jag längtar efter sommar helt apropå!

Puss


Svar på Fråga

Åsa om Fredagsmys:
13 vagnar, varför det? Inte nöjd eller vagnoman? :o) Någon du kan tipsa om som vagn när man ska ha ny sittvagn? Första efter liggvagn.




Svar: Jag är vagnoman men jag har också varit missnöjd med många utav vagnarna dock bara petitesser.

Om jag skulle tipsa om en sittvagn så är det ju helt upp till var och en. Men jag bytte till sittdel med barnen från det att dem var ca 4 månader gamla och det var det viktigt med en bra vagn. Det som även var viktigt för mig var att ha barnen mot mig.
När vi bytte till sittdel till Jamie så var vi mest nöjda med Brio Sing. Helt klart! Han satt som en gud i den och man kunde vända sittdelen ifrån en om man så ville. Han satt högt upp vilket jag tyckte var en bra fördel! Även att där var svänghjul fram på vagnen.

Julia började också sin sittdelspremiär i en Brio Sing fast denna gången i en senare modell som var betydligt bättre än första modellen tack vare den något större sufletten. Men hon var lite mindre eller snarare mycket mindre än avd Jamie var i den åldern så hon satt inte fullt så lika bra i den som han. Vi köpte då en Bugaboo cameleon som hon satt jättebra i.
Just nu har vi en Emmaljunag nitro city och den skulle jag absolut rekomendera som en sittvagn när dem är så små men också när dem är runt året som Julia är. Den är bekväm för barnet och mycket plats att röra sig i.Stor  suflett, svänghjul fram, vändbar sits och reglerbart handtag. Den är lite större men inte alls klumpig utan väldigt bekväm och smidig. Jag ser ju hellre att barnen sitter bekvämt.



Lördag

Hej alla!

Idag lider jag av huvudvärk och illamående...det är pga antibiotikan tyvärr.

Har inget kul att skriva idag tyvärr...har inte hänt mycket.
Vi hoppas helt enkelt på en bättre dag imorrn.
Just nu står A och lagar mat ...spännande!


Ska svara på en fråga jag fick igår också men det gör jag i ett annat inlägg.
Ha en haarlig lördagkväll.

Puss!

Fredagsmys

A ska iväg och spela bandy och Julia sover vilket betyder att det bara är jag och Jamie som kör fredagsmys idag!

Vi ska poppa popcorn och titta på Let´s Dance.

Ha en härlig fredagkväll.

Puss

4 år

Du betyder allt för mig...


26:e december för att vara lite mer exakt bestämde vi att vi var flickvän & pojkvän efter ett rätt stormigt fram ochtillbakagrejjs. Men sen den dagen har det alltid varit vi 2. 1 år och 4 månader senare fick vi vårt första barn och även om det var väldigt oplanerat så kändes det helt rätt. Bara 18 månader efter Jamie kom vår Julia.

Vi bestämde oss för att även vara tillsammans på papper som Man och Fru och det blev vi i mars 2010.
Har inte ångrat en sekund med dig eller jo det har jag säkert men utan dig kan jag inte andas.
4år har vi varit tillsammans och snart firar vi 1 år som gifta!
Du har gett mig två fina barn och jag kommer vara dig evigt tacksam.

Jag älskar dig även om jag ibland är dålig på att säga det och visa det.
När jag gnäller och tjatar så gör jag det av kaaarlejk ;)

...kom ihåg det!

Puss


Krossad svanskota och Urinvägsinfektion

Hej hej
Tror ni jag klarade att hålla mig innan jag kom till VC? haha nope. Jag var så illa tvungen att kissa innan jag gick men det gör detsamma för jag var lika kissnödig när jag kom dit och lämnade prov.

Fick utskrivet antibiotika igen och så passade jag på att fråga om min svanskota som står ut och har vuxit. Kan inte sitta normalt på en stol för då gör det ont och den är liksom ivägen hela tiden. Man vill nästan kräkas lite när man känner på den för du kan liksom greppa om den ahhaha.

Iallfall... drog ner brallorna och fick visa min svanskota och han kände och sa direkt att den är krossad!
Att jag måste hade slatt emot den för 4-5 månader sen eller att jag krossade den under förlossningen. Om man krossar svanskotan under en förlossning så tar det längre tid att läka. Och jag kan inte minnas att jag har trillat eller slatt svanskotan. Men vem vet. Han sa iallafall att den skulle gå tillbaka rätt så mycket till men det tar tid. kanske till sommarn sa han. Och nu blir den extra hård tydligen så den blir svårare att skada igen =).

Nu blev jag aptrött så jag ska faktiskt vila.
Tänkte först ringa och störa Maja men jag tror ajg passar på att sova. Sorry Maja ;).

Puss

Medicin tack!

Godmorgon!

Kvällen och natten igår var helt lugn och jag trodde faktiskt att jag hade lyckats besegra Uvi:n på egen hand men tji fick jag imorse. Har så satans ont så jag ringde Vc. Satt 25 minuter i kö. Sickt.

Kidzen är lämnade på dagis och det gick bra, Julia sträckte ut armarna efter mig men inget mer. Idag är det sista dagen dem går 9-15. Fr om måndag börjar dem 7.45- 16.30. Lååååånga dagar tyvärr. Så får det vara ett tag! Dem trivs ju där så det borde inte vara några problem.

Jag sitter just nu och är superkissig men måste spara mig. Ska nämligen lämna ett urinprov på vc och man vill ju briljera Hahahah!!

Idag händer inte mycket mer.. jag ska faktiskt ta tag i lite utrensning. Vill kasta så myckt skit som möjligt innan vi börjar packa inför flytten.

Visst känns det inte som fredag idag? A jobbar idag men sen är det helg igen... mys pys.

Nä nu måste jag rusa...
Ciao bella!

Puss

Inte utan min Snutte


Är det inte det sötaste som finns?
Att se ett litet barn med sin favoritsnutte..

A är min favvosnutte ;)

Puss


Skit och bajs

Jag har säkerligen UVI. Måste till Vårdcentralen imorrnbitti och få utskrivet antibiotika.
Inatt hade jag så jävla ont och kissade var 5:e minut i nästan 3 timmar.
04.30 deckade jag av ren utmattning i soffan.

Imorse kändes det bra igen så jag lät bli att åka och kolla upp det..men nu börjar det komma tillbaka och jag håller alla tummar och tår på att jag slipper samma skit inatt som igårnatt men jag ska definitivt till Vc imorrn!!

Nu ska jag slänga mig i soffan..återkommer imorrn med lite roligare blogging!

Puss

Hem till M&M


Fejjan är mejkad men jag har bytt kläder ;)

Hörs imorrn vänner!

Puss


Kul med hår







Som ni kan se så har Julia rätt "kort" hår i nacken. Det är för att hon skalade av rätt så mycket av håret där bak när hon var liten. Nu har det dock vuxit rätt så bra och är tjockt och vågigt. Men håret över och framtill är tunnt och långt. Hon lite samma frysir som jag. Uppklippt i nacken och längre där fram ;).

Jag älskar iallafall att pilla med hennes hår. Prova olika uppsättningar. För inte så längesen provade jag inbakade flätor på henne och det gick rätt bra. Annars är det nån fläta i luggen, tofs på huvudet, hästsvans bak/knut eller två tofsar. Annars en klämma i luggen. Men iadg testade jag att bara sätta upp halva håret och låta det tjocka/korta få ligga i nacken och så på med en fin rosettklämma. Tyckte det blev jättesött. Inte så snyggt gjort kanske men ändå ;). Inget hår i ögonen är ju liksom det vi är ute efter bara.

Puss

Jamie´s dopsång

"Förr så var jag alltid på väg.
Jag försökte fånga en dröm.
Och jag trodde jag visste vad jag ville ha.
Du har väckt mig ur min sömn.

Plötsligt var världen helt ny.
Allt stannade upp när du kom.
Och jag såg dig och jag visste av hela min själ
att nu börjar allting om.

Himlen måste sakna en ängel
för en finns här hos mig
Han vilar i min famn.
Himlen måste sakna en ängel.
Han ligger tätt intill mig,
så tryggt på min arm.
Kan det vara sant att jag får älska dig?
En av himlens änglar har landat här hos mig.

Gryningsljuset smyger sig in.
Finner ro i ditt andetag.
Och jag inser med ens
att jag väntat en evighet just på denna dag.

Plötsligt slår du upp dina blå.
Styrkan i din blick gör mig svag.
Men helt utan att döma ser du på mig.
Och så börjar våran dag....."



Denna låten lät vi spela upp på Jamie´s dop och jag sitter på Spotify och lyssnar på den nu. Den är så sann och den är så klockren.
Leta upp den och lyssna på den! den är superfin =)

(det blev itne stan nu, vi väntar till A slutar så åker vi tillsammans..han slutar ändå 14.00 idag. Yeay!)

Puss


Dagens

 
Min skjorta från Gina Tricot är en favorit som jag använder ofta. Den sitter så jäkla skönt och dessutom passar den till leggings, jeans och chinos som ni ser.
Den stora rumpan vet jag inte var den kom ifrån. Den verkar sitta ihop med låret. Ajjdå.
Min träning kommer att återupptas på Fredag när barnen börjar dagis och alla sjukdomar är väck!

Puss


Jamie omstrukturerar på sitt rum


Böckerna skulle inte stå där dem stod, Jamie tog tag i saken själv och placerade ut böckerna lite överallt.

Puss


Vintage




Denna fina tunikan fick Julia i julklapp och är från Vintageserien från Kappahl! Ajj löve it.
Så jäkla fin och hon passar verkligen i dem färgerna!

Puss


Min dröm

Måste bara berätta vad jag drömde om inatt!
Hahahah.... lova att inte skratta haha.

Jag fick nämligen till det med Gordon Ramsey. Vi var såååå kära i varann och jag sov över i hans sjukt coola penthous. På morgonen när jag vaknar så hör jag bebisskrik och Gordon säger att det är hans son som har vaknat och att jag får skynda mig ut för snart vaknar nog hans fru!!

Jag hann inte försvinna så jag gömde mig i en städskrubb när frugan kom in i sovrummet. Sen lyckades jag gömma mig i badrummet tills frun skulle in och då sa Ramsey till mig att nu skulle ha  berätta för henne för det var mig han ville vara med!
HAHAHAHA

Riktigt skum dröm och nä jag har inga fantasier om Gordon Ramsey men jag gillar hans tv-program. Nu gör han ju Masterchef som går på 3:an och det är bra!

SÅ nu vet ni det ;)

Puss


Cool






Vår lilla tjuckis och Pappas äckliga stortå.

Godmorgon!
Kidzen tjivas och tjaffsar härligt mycket nu på morgonen. Det är Jamie som är väldigt närgången mot Julia när han pangas och allt vad han nu sysslar med. Julia i sin tur gnäller och slår sen tillbaks. Sen börjar dem brottas. ALLTID. Dem brottas och skrattar så dem kiknar ..sjutk sött. Ska lägga in en film på det när jag har fått ordning på hur man gör.

Funderar faktiskt på att klä på oss och ta oss in till stan en snabbis.
Vi får väl se om jag verkligen gör det.. känns jäkligt bökigt men skulle behöva göra lite saker istan.

Asså det är kaos här hemma..Jamie är heeeelt vild!
Får nog ta och styra upp det här hemma.

ha det bra!
Puss


Kom igen!!

Klockan går så jääävla sakta idag. SAAAAKTA!
Jag plockar undan och barnen stökar till...inte lite heller och så går det runt.

Jag är så less idag.
Rastlös.
Smutsig hahah.

Ser framemot imorrn! Maja ska bjuda på födelsedagsmiddag och det kommer bli hur trevligt som helst som vanligt. Ja, så slutar A 14.00 imorrn. Tjooohejj!!
Barnen är lediga hela denna veckan också förutom fredag och jag ångrar att jag höll dem hemma så länge. Dem har ju skittråkigt här hemma. Trångt och jävligt. Ute är grått, trist och blött.

Nu ska jag inte klaga mer. Nu ska jag ta hand om tvätten... Yeeay! KUL.

En ny dag imorrn ;)
Puss

Uvi?

åååh hade lite känningar igår, drack ett glas vatten med 2 c-vitanminbrus tabletter som läkaren tipsade mig om. Det blev genast bättre. Nu känns det igen så jag sitter här med ett glas C-vitamin och ska dricka upp. Så jäkla äckligt. Hoppas det hjälper. Orkar inte behandlas med antibiotika IGEN för Urinvängsinfektion. boooooooring.

Morgonen började 07.15 för Jamies del..han var skitsur av någon anledning. Men vi låg kvar i sängen och kollade på Bolibompa. Julia vaknade 08.10 och fick välling. Nu busar kidzen på rummet och det tjivas bara lite grann än så länge.

Idag funderar jag på att dra med kidzen till stan en snabbis men undrar verkligen om jag pallar. Ingen som vill passa ett stycke barn 2 timmar? =)

Vi hörs lejter alligator.
Puss

Finfina!



3 måsten i Jamie´s garderob till i vår/sommar.
En perfekt 3års present kanske?

Puss


Sommar


3 måsten i min sommargarderob!
Alla 3 är från H&M.

Puss


12:e Januari...

...startar min första kurs och den kursen heter MÄNK (förkortning Människan socialt och kulturellt). En intressant kurs tycker jag. Fick även veta att min APU ligger under höstterminen. Trist! hade önskat att den skulle göras nu under vårterminen.

Ingen som har ett extrajobb/sommarjobb till mig?! ;).

Jag hade med mig båda kidzen till mötet på skolan imorse...shit vad dem höllt på. Jag nästan skämdes hahah. Sånt liv för dem aldrig annars.. men men rektorn stördes inte iallafall som tur var.
Jag sket i ståbrädan idag..det skulle jag inte har gjort hahaha. Eller det gick jättebra men allting tar så mycket längre tid när Jamie ska gå själv. Han var superduktig iallafall...Svinkallt var det....jag längtar så sjukligt efter våren nu!

Nu ska jag göra annat..
Ha det bra!
Puss


3:e Januari 2011

Godmorgon.
Vi är precis uppstigna, Julia börjar vakna nu.
Vi ska göra oss iordning för att sen åka iväg till min skola och ordna lite saker, jag och kidzen. A jobbar.

Igår fyllde Maja 25 år så vi mötte upp M&M på Espresso house ute i VH och fikade ute i vintersolen...sååå skönt!
Senare på dagen kom Johan och Sandra med deras små vilddjur Elias och Oliver. Jamie och Julia fick varsin julklapp coh jag har dåligt samvete över att vi inte hade något till dem. Julia fick också en försenad födelsedagspresent. Ett par jeans som jag suktat efter till Julia innan. Klockrent!

Nu vaknade Julia...dags att byta blöja.

Puss

Puberteten

Nu har jag tydligen kommit i puberteten!
Jag har fått 3 finnar på hakan!!!!...whoooooot?!
Jag får aldrig finnar...
Är det här bara början?
Jag som inte klarar av prickar och ruvor på kroppen MÅSTE riva bort det. Så det har jag gjort med dessa tre finnar och nu blöder dem och jag ser ut som en prickikorv på hakan. Inte så jättesnyggt direkt.

Snart kommer A hem, han har kört och lämnat svärpäronen på kastrup. Dem flyger till Egypten idag. Kul för dem! =)

Föressten..vet ni vad jag är trött på...skitsnack. Och förutfatttade menigar och slutsatser.
Bara så ni vet.
Ha en fin söndag.



p.s..denna killen har slutat med napp! (förutom på natten)

Puss

Mitt 2010

Januari

 
 
Julia är 3 månader och Bumbostolen är en favorit, hon kräks och kräks och kräks.
Jamie är en duktig storebror så duktig att han får en stor säng!

I övrigt har vi bestämt att vi ska gifta oss samtidigt som Julia döps och att våra föräldrar och släkt inte ska få veta det i förväg. En överasskning helt enkelt!

Februari:

 
 

Julia är 4 månader och kräks men hon vänder sig från rygg till mage och från mage till rygg.
Jamie är inne i en riktigt fantasivärld och leker väldigt duktigt för sig själv.
Inbjudningskorten till Dop/Bröllop skickas ut. Klänningar provas och den på bilden tänkte jag först ha som brudklänning men ångrade mig så den fick bli festklänningen efter vigseln.


Mars:



 
Vi gifter oss den 20 Mars 2010 och vår Julia Meja Emilia får sitt namn.

April:




Jamie fyller 2 år!!! vår stora kille.

Maj:


Julia har sina första Pippilotter!

Juni:


Jamie börjar med potträning!


Min Lillebror Sunny tar studenten.

Juli:


Vi reser till Stockholm för 5 dagars semester i Norrtälje. Mitt i skogen i Anki och Pers fina stugor.
Vi åker båt och hoppar studsmatta och käkar grillat nästan var dag!

Jamie är helt blöjfri om dagarna (med några olyckor då och då)

Barnen får en liten kusin vid namn Theo.

Augusti:


Jamie övernattar hos sin Gudfar!

Julia reser sig mot ALLT!

Morfar fyller 60 år!

Jamie blir helt blöjfri dag och natt. 2 år och 4 månader. Duktig kille!

September:


Jag fyller 24 år, A överaskar mig med en sörprajjsfest!!

Oktober:




Vår Lilla Julia fyller 1 år och vi inser att tiden bara rinner iväg. Hon var ju precis Bebis.
Julia tar sina första steg när hon är 1 år och precis 2 veckor gammal.

November:


Barnen får ännu en liten kusin. Denna gången är det A´s syster som får en liten Tilda.


December:

Vi bestämmer oss för att flytta till större och får en 4:A i Limhamn som vi flyttar till i i Mars.


Barnen går Lucia. Julai gör en bra debut på scenen och är med i sångerna!



Vi firar julafton ett par ggr och vi får en massa fina julklappar!


Vi firar Nyår och välkomnar  år 2011 med öppna armar!
Detta är VÅRT år...

Puss


Happy New Yeaaaaaar...happy new year!


Först iväg på nyårsoutfit span i stan. Hittade dock inget att ha på mig men hittade en superfin jeansklänning för 70 spänn som jag kommer glänsa i i sommar! ;)


Min outfit på nog världens bästa bild hahah. assnygga pumps från Din Sko, Lack/läder leggings från H&M, lånat linne från Malin MQ, Kavaj H&M.


En liten cider under tiden man gör sig iordning är ju ett måste ;)


Jamie väljer skor till sin outfit och lånar mina en stund.


I hissen  hahaha.


Mimmi har dukat fint!


Värdparet Mimmi (Vincent i magen) och Jimmy


Mamma och Julia


Malin och Jamie´s flickvän Kaylee.


Alla barnen. Kaylee, Milton, Julia, Jamie.


Mimmi hade bakat två cheesecakes. Frozen cheescakes. Mumsigt!


Sebbe, Jag och Jimmy.


Nyårspussen. André har på sitt ett diadem om ni undrar haha.


Jag försökte fota alla 3 samtidigt...det gick sådär.


...nu så...(sorry Mimmi..hahha)


Såhär glad blir jag när champagnen kommer fram!



Välkommen 2011!
Du är efterlängtad.
Nu ser vi framåt mot ljusare tider, vår, sommar, flytt..det SKA bli ett bra år detta!

Middagen igår var helt ljuvlig. Goa vänner, snälla barn och god mat. Gott att dricka och spänning och förväntan.
Julia somnade gott runt 19.30 tiden. Och sov sig igenom ALLT och då låg hon i deras utbyggnad som ännu inte är helt klart och helt isolerat än. Dock var det härliga 17 grader där ute. Hon sov som en stock. Jamie somnade även han runt 21.30(?) tiden och sov till tolvslaget. Han vaknade och fick kolla på raketerna ett tag.

Klockan 01.30 packade i´vi ihopa och tackade förr oss. Underbara Mimmi körde oss hem!
Bilen satt fast i snön så det tog ett tag innan vi kom iväg men iväg kom vi haha.
När vi kom hem deckade barnen lika snabbt igen och jag och A somnade lika fort för att vakna 8.30 och ligga och dra sig till 9.30. Pigga och glada! (skönt)
Vi promenderade bort till Ica Maxi och köpte god frukost.

Idag blir slappedag delux och städdag deluxe..Blä.
Julen ska ut.

Puss!


RSS 2.0