Dumma tand

När A kom hem från jobb igår berättade jsg stolt att Lion varit på grymt bra humör hela dagen! Inte ett endaste knyst och varit superglad! När det var dags gör nattning vid 18.30 var han väldigt ledsen. Han villE verkligen inte ligga själv och det har han inte haft något problem med tidigare. 
 
Lion fick somna i A famn och lades sen neR i sin säng. 1 min senare vaknar han och gallskriker! Han får somna i min famn.., lägger ner honom och vaknar igen!! Denna gången helt otröstlig i våra famnar, tårarna sprutar från honom och han verkar ha väldigt ont! 
 
Vi vi tar tempen som visar 37,7 och vi tittar i munnen där ser man tanden som ligger och trycker precis innanför tandköttet! han får en alvedon och somnar i min famn helt utmattad! 
 
Natten en har varit du sådär. Vaknat ett par gånger men inga skrik.. Hoppas den spricker genom fort! Jag har själv 1 visdomstand som kom igenom i förrgår och jag hade sååå fruktansvärt ont!
 
 
 

Syskonmatchning i Jul

blå jeans på pojkarna och röda strumpbyxor till Julia! var ute efter skjortor först men det fick bli piké!
 
puss

Hair

 
Ok!
Har ett dilemma,..
Jag hade bestämt mig för att klippa av håret. Det är sååå långt nu och fruktansvärt tjockt. Snyggt men för mycket på mitt huvud. Får en så. Jäkla huvudvärk när jag har det uppsatt men kan inte ha det nere eftersom det är i vägen och Lion har en tendens att trassla in sig i det 😊.
 
Jag har bestämt! Eller har jag det?! För att klippa av allt. Njaaa till axlarna iaf. Lång page! Jag vill bli blond igen... Tror jag. Jag tyckte att jag passade grymt bra i det i somras... Så frågan är ska jag?!
 
A bokade tid åt mig men som han fick avboka igen eftersom jag inte riktigt bestämt mig än..
 
 
Ååh vad säger ni?!!
 
puss

Dejt med de fina

 
Godmorgon fredag! 
 
Igår köpte jag med mig sallader och promenerade bort till Sara och Elliot för lite mys! Jenny och Isaac var också med så det var pojkpower deluxe!
 
Sara hade bakat urgod pepparkakschokladkladdkaka och lussebullar! Vi krängde och kidsen roade sig. Jag fick som vanligt rusa för att hämta j å j på förskolan! 
 
Idag är barnen lediga och jag känner att en storstädning vore på sin plats! Barnen har varit vakna sen tiiiiidig morgon och Lion likaså men han sover sin morgon lur alleredan ... Så kan det gå! 
 
Ha ha en trevlig dag! Puss
 
 
 

Provar från mobilen

 
Ser ni den lilla blåtiran Lion fått under ögat... Blir så när man trillar sittandes tätt ner på ansiktet. Stackars liten!
 

Det var inte igår...

Godkväll!!
 
Undrar om det är något som fortfarande tittar in här. 
Jag har tänkt skriva en himla massa gånger men så har det känts så dumt att gå in och skirva ett menlöst inlägg och sen ha bloggtorka ett par veckor till. 
 
Nu var jag ändå tvungen att gå in och skriva något litet så ni inte tror jag dött haha. Har ju inte inte avslutat bloggen så att säga.
 
Lion blir 7 månader idag och det är helt stört vad tiden går. Det är väldigt sorgligt att jag inte uppdaterat hans framfart här inne som jag gjorde Jamie och Julias första år. Det går ju knappast attvrida tillbaka klockan...kanske lite därför jag tappat blogglusten också, eftersom jag missat skriva om så mycket?
 
 
Iallafall... 7 månader! 
En riktigt liten myskille är han. Mammas pojke. Han ammar fortfarande!! herregud..jag skulle ju bara amma 3 månader sen 6 månader och vi håller på än! han älskar det och jag skulle vilja sluta men det är väldans mysigt att ha den stunden mitt i allt stirr. Han äter dock gröt på morgonen och ÄLSKAR det! en hel burk mat slinker oftast ner till lunch eller kvällsmat. Vällingen hatar han!! och har därmed också slutat ta flaskan..SUCK!! hade han bara tagit flaska med välling eller ersättning så hade jag slutat amma.
 
Jamie och Julia är inne i värsta hormonkriget hahaha..
Jag skrattar för det mesta men shit vad jag inte längtar till tonåren!
 
Ska fundera lite till om jag ska börja ta upp bloggandet igen...känns som att vi har mycket nu innan jul..men jaaa... vi ser!!
 
Puss på er
 
 

RSS 2.0