Klipp Klipp

Lion på sina 5 månader har väldigt mycket mer hår än vad storebror Jamie hade i samma ålder. jamie hade noll. Lion har tappar det långa håret på ena sidan men inget på andra. Och dessutom tappat där bak och uppe på huvudet har han en lång kalufs. Han ser inte riktigt klok ut haha.
 
Idag klippte jag sidorna på honom så att det är jämnlångt. Och upptill klippte jag ett par cm för att slippa all lugg i ögonen. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men det är heller inte världslätt att klippa en 5 månaders.. Babblarna fick underhålla honom under tiden.
 
Det är inte supersnyggt men det behövdes klippas. Nu hoppas jag att det sa växa ut snabbt och att allt bebishår ersätts med det lite tjockare strår.
 
 
Han ser helt plötsligt mycket större ut! jag kan ångra lite att jag klippte det långa mysiga håret som växte över öronen haha men njää det behövde haha.
 
 
en förebild från igår. Mycket hår och ligger liksom och stör honom över ögonen..men gudars så söt han är!!
 
 
Puss
 
 

Tisdagendenåttondeoktober

God förmiddag!
 
Morgonen startade som vanligt med en bajsblöja. Det är Lions nya grejj. Han har levererat varje morgon i typ två veckor. Ibland flera gånger om dagen. Idag har han hunnit med två goa blöjor.
 
Preciiiiiis när jag sitter och skriver vaknar han såklart =). Anledningen till varför jag inte skrivit några inlägg är för att datorn dör med jämna mellanrum.
Får se om jag hinner få till ett inlägg senare.
Puss!!

Föräldrarmöte

Två inlägg på en dag..nu blir ni allt chockade va? all in!
 
Sitter och väntar in A och Barnvakten, Maja såklart! grym på att ställa upp när vi behöver hjälp.. vi ska på föräldrarmöte ikväll. Eftersom barnen går på varsin avdelning och båda avdelningarna har möte samma dag så får jag och A dela upp oss. Lite trist faktiskt. Lion följer med mig ..hoppas på god fika haha.
 
 
Imorrn väntar vaccination för Lion och 5 månaders check up! sen babycafét och mammafika.
 
Nu ska jag klä på mig lite mer vettiga kläder än mjukisbrallor och så får jag nog sminka mig lite också!
 
Ha en fin kväll!!
Puss
 
 
 
 
 
 

Ullared here I come!

Nu har jag och mina systrar bokat en bussresa till ullared haha. Vi åker alltid bussen när vi åker dit och nu är det 2 år sen jag var där sist. Lär ha hänt en del där borta..
 
Det ska bli skitmysigt att få komma iväg med Lina och Jenni och tramsa och flamsa som vi alltid gör och shoppa massa onödiga ting!
Nä men lite julklappar till kidsen tänke jag passa på att köpa med mig och se om där är något roligt inredningskrims krams... kanske lite strumpbyxor till Jullan. Dem är så billiga med dem där och med tanke på hur strumpbyxorna slits så är det skitbra att inte ha behövt betala 100:- per byxa liksom.
 
 
 
Imorse efter att lämnat kidsen på förskolan tog jag och Lion en PW runt Limhamn,.. blev 45 min. Helt ok. För mycket kullersten haha. Lion blir helt lack när det guppar FÖR mycket haha. Här hemma har jag fortsatt med tvätten som ÄNTLIGEN är klar!!! det sista är i maskinen nu men sen är det tomt...wohoo!
 
 
Puss
 
 
 

En Tisdag

Natten var allt annat än bra haha. Lion vaknade runt 01.00 tror jag A sa och fick redan då komma till vår säng. Jag sover som en kratta när han ligger mellan oss. Han kryper liksom upp i min armhåla. Han har sökt bröstet 3 gånger och suttat. Jag ammar liksom halvt sovandes men sömnen störs ju enormt. Dessutom låter han när han bökar. Är det inte bröstet han ska åt så är det nappen. Vet inte hur många gånger jag har stoppat in den i munnen på honom inatt.... imorse var jag allt annat än pigg. Vaknade däremot 7.30. Helt ok.
 
Jamie och Julia är helt fantastiska på morgnarna! det bara måste dom få beröm för. När J å J vaknar så bäddar dem ner sig i soffan och tittar på barnprogram tills jag stiger upp. När dem hör att Lion är vaken så kommer dem in och säger godmorgon och frågar efter frukost haha.
 
Sen jag vaknade har jag hunnit tvätta 4 maskiner tvätt och hängt flera kilo tvätt samt lagt in hur mycket ren tvätt som helst!! Tror ajg tvättade lika mycket igår och ungefär likamycket kvar att tvätta!! 
 
Lion hade svårt att somna efter frukost så jag packade på barnen lite kläder och så gick vi till affären och handlade lite och postade paket. Sen kom Barnens Mormor och minsta kusinen Klara på besök. Mormor fixade lunch och sen gick vi en runda i Limhamn och åt mjukglass. 
 
När dom åkte hem gick vi hem och spelade kortspel och försökte söva en övertrött Lion. Såg i hans mun att det var lite svullet i tandköttet där nere..kanske är tänder nu? haha vi får se. Nu sover Lion och barnen leker på sitt rum och jag passar på att ta igen mig lite på soffan =).
 
 
Barnens nya favoritspel är kortleken med Alfons. Ett lätt och roligt spel för barnen och som jag faktiskt tål att spela tillsammans med dem utan att tappa tålamodet hahaha. 
 
Nu väntar vi på Pappa A. Sen blir det tacotisdag med allt som hör till. Det blev en riktigt bra Tisdag med andra ord.
 
Puss!!
 
 
 

RSS 2.0