Pink

...


Står och stampar

Har suttit sen 8.30 med min sista inlämning i kursen Lindrande vård som ska vara inlämnad idag. Jag är INTE klar. Jag har suttit på rövva hela dagen och skrivit och skrivit men bara kommit halvvägs!!! jag har svarat på 11 frågor av 23!!! fattar ni?..jag kommer aldrig bli klar.
Himmet ser helt förfärligt ut, måste dammsugas och plockas och helst tvättas golv men det får vänta tills imorrn.
.....så nu har jag spytt ut mig lite,....
Nu blir det paus iallfall, sen po et när barnen har somnat ikväll... Uuuuärk...någon som vill göra det åt mig?!
Heeey!
Puss

Haha

Inlägget innan är från igår.., skumt!

Nu sitter jag på bussen påväg till skolan! Skulle egentligen behövt skriva min uppsats som ska in imorrn men det får vänta... Som vanligt haha.

Nu måste jag hoppa av! Puss


Born in the USA

Urskön tröja så här 1 advent!

Vi har precis käkat lite sill, köttbullar, ägg, gräddfil m gräslööök.., gottigt värre! Adventsljuset är tänt och här är juuuligt.. Mys!


Fredagsmys

Mjukis is on,.. Idag är det fredagsmys. Imorrnkväll väntar jobb men först ett besök hos barnens gammelmormor hoppas vi, Jamie ville kättegärna åka dit så vi får se om hon är hemma! På söndag är det första advent, kalAs för love och Viggo! Och julmarknad på Limhamns torg.... Myshelg om man bortser från jubb!

Ha dn fin kväll... Puss


Snygga pyjamaser från Gekås

Tvättade dem innan användning och det verkar vara riktigt bra kvalité trots det låga priset! Dem är riktigt snygga och roliga tycker jag...


En av två uppsatser inskickade!

img_4894 (MMS)

En av två uppsatser inskickade!


16 december

Tar jag Examen.. då är jag klar, finito, faaaardig och troligen utmattad!
Shit vad det är mycket plugg innan vi slutar. Jag är iallfall riktigt taggad för examen men dessa tre veckorna känns låååånga!
Vi börjar vår sista kurs på måndag ; Etik och moral.
Jag kan inte riktigt fatta att jag snart är där...jag började plugga våren 2009 och hann med 1 och 1½ termin. Vart mammaledig i 1 år och tog upp studierna i januari detta året. Det är fan på tiden att jag blir klar haha.
Det har varit enormt tufft men ändå jäkligt kul. När jag först började så var det tungt med illamående och praktik med Bebis i magen sen var det ju sommarlov och jag fick nya krafter tills jag fick foglossning och allt blev väldigt tungt och svårt. Fick avbryta studierna en månad i förväg och kuggade en kurs som jag skulle blivit klar med då. Den fick jag göra om när jag började igen men det hade varit skönt att slippa. Det var råplugg hela denna våren och med två små kändes det som att tiden knappt räckte till men jag klarade det och jobbade halvt ihjäl mig i somras. Höstterminen har nog varit den jobbigaste med jobb, barn, nytt dagis, praktik och skola och alla uppgifter och uppsatser samt prov. Men det har gått!!
Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är stolt över mig. Att jag faktiskt har klarat det.
Jag vill inte fiska eloger, stående ovasioner eller liknande ;) men det har gett mig en enorm egoboost att jag lyckats balansera så många bollar i luften samtidigt!
Mycket tack vare André som har stöttat och pushat mig.

Examen om tre veckor, fredagen den 16 december.. då är det öppet hus hos mig..jag ska dricka vin och fira mig! och ni som vill vara med och dela min dag eller ni som helt enkelt bara är sugna på vin får JÄTTEgärna komma förbi ( ni som inte vill dricka vin får också komma hit!)...lyckans dag!
Tror det blir denna broshen, ville ha den med rosa men där stod inte sjukvård på den och det vill jag att det ska göra eftersom det är min inriktning.
(bilden är lånad från www.everand.se)



Snyggdag

Idag är jag riktigt snygg! Kaxigt? Arrogant? Ego? Jepp, en sån dag är värdefull!

Har inte ni också snyggdagar?


Bildbomb - vårt hem + fynd från Gekås

Tänkte börja jul"pynta" lite idag. Jag vet, det är november men första advent är på söndag och jag ska jobba i helgen så då vill jag ha det klart liksom. Vad jag INTE har är adventsljusstake men det hinner jag fixa imorrn eller på fredag =).
Vi hade inte tänkt julpynta sönder lägenheten men det ska dock synas att det är juletid och därför kommer vi ha julstjärnor och stakar, samt mycket levande ljus. Lite röda inslag och en gran lite senare mot jul. Men inte för mycket plock. Jag skulle ha köpte lite julsaker i Ullared men det blev så mycket annat att jag inte längre tyckte att det var aktuellt haha.
Ni får lite dagsfärska bilder från nu, mest för att visa vissa inköp från igår.
Jag har tjuvstartat med en julgardin i köket. Lampan ska bytas ut mot en ljusstake sen är det klirrat. (hissgardinen är från Hemtex)
Detta står på skänken i vardagsrummet. Kannan är ett fynd från Gekås. Ja boken också men den har vi fått av A´s föräldrar.
Kuddarna och filten är köpta på gekås. Det är dem jag står och lutar mig mot när jag blir intervjuad. usch nä, lova att INTE titta om det sänds. Alltså jag svarar rätt efterblivet på frågorna och så ser jag ut som stryk. Fan haha.
Det är egentligen meningen att kuddarna och filten ska ligga på vår säng, men nu under julen blir det bra i soffan för det känns lite "vintrigt" i allt det pastelliga.
Kronan och ljuset är också från Gekås.
Mysigaste filten, på baksidan är den alldeles fåskinnsfluggig.
Huslyktan är såå fin, speciellt när värmeljusen är tända. Detta huset finns på RUSTA också men jag köpte den på gekås för mindre än halva priset.
Visst vill man kasta sig i soffan och myyyyysa!
Vi ska färga tyget på stolarna och måla stolsbenen vita... så blir det bra. Köket är långt ifrån klart men vi ska inte pula med det förrens till våren.
Vi har blivit med byrå i sovrummet. Äntligen. Detta är MALM från IKEA och det är inte två byrårar i en så att säga. Det är EN möbel.
Servetthållaren är också från Gekås och servetterna som ligger i..det ni! haha
Det blev en massa julklappar till barnen också. Vi har inte köpte så mycket julklappar till dem innan men nu när dem har blivit lite större och önskar sig saker. Dessutom finns det möjligheter att köpa lite mer nu när jag faktiskt jobbar och ekonomin ser lite bättre ut =).  Vi brukar inte köpa leksaker till våra barn utan det blir mest kläder så därför blir det extra kul att ge dem just leksaker i julklapp. Dem kommer bli jätteglada!
Hoppas nu barnen inte läser bloggen hahahah. Jamie ska få ett polishus från LEGO-Duplo. Julia ska få Dupblo med HelloKitty. Jamie ska få ett doktorset och Julia en liten sulky dockevagn,,ni vet en sån där parplyaktig sak. (däremot önskar hon sig en STOR dockevagn från BRIO hint, hint ;)). Jamie ska få ett byggare Bob Memo. Och Julia ett hello kitty pussel. Sedan ska dem få varsin Bil från Brio med musse och långben. Julia fick ju Mimmi bilen när hohn fyllde år.
Det spelar egentligen ingen roll vem som ska få vem för dem kommer leka med det tillsammans ändå..=).
Nu ska jag plugga..jag bara MÅSTE!!!
Puss på er

SMS-inlägg

img_5548 (MMS)


New England, Ullared och tv- team

Självklart haffade kamerateamet mig när jag stod och halvslumra på en hög med kuddar i kassan. Guuud så pinsamt!! Och vilka frågor jag fick..., lova att INTE titta på Ullared på tv. Förhoppningsvis klipper dem bort mig haha


Bad hairday everyday

Hatar mitt hår, aldrig blir jag nöjd och nät jag väl är nöjd så förstör jag det. Idag blir det keps! Perfekt att gömma ugly hair under! Nu hämtat jag barnen. Puss


Ullared

Hörreni!
Imorrn åker jag med syrran till Ullared!
Sist jag var där var jag gravid i v 35 med Julia. Köpte dundermycket bebisgrejjer och detviktigaste hon har, hennes snuttis!.. och BäBä som Julia fick av sin mormor när hon föddes är också från Ullared. Så en snuttis och en BäBä måste inhandlas imorrn IFALL att vi någon gång skulle råka tappa eller bli av med något av det. Vi har redan blivit av med två snuttisar ..och jag menar det är inga små snuttisar hon har haha.
Lämnade barnen på förskolan kl 9.00 idag, gick jättebra. Vi pussades och kramades och Julia sprang till sin fröken och kramade om henne. Vi vinkade och så gick jag. Skyndade till bussen, hade en lektion i skolan. Och nu är det eget arbete, jag skulle behöva börja på min komplettering. Har en liten sak jag missade i tema 2 inlämningen. Sen skulle jag behöva börja på tema 4 som ska vara inlämnad på fredag. Tema 6 ska lämnas in på måndag. En uppgift på 3 datorskrivna sidor, kan ni tänka er hur stor den blir?! säkerligen tio sidor ...gäsp! och så har vi tema 7 och 8 som är en gruppinlämning som ska lämnas in på fredag. Nä men jag känner mig inte alls stressad, inte ens lite..EEEEh!!!
Nä, jag tar tjuren vid hornen och börjar lite smått innan det är dags att hämta hem kidsen. A är på personalmöte ikväll igen.. så kvällens middag blir nog makaroner och köttbullar haha.
Puss på er!

Äntligen en matta!

img_6720 (MMS)

Äntligen en matta!


Bara morfar hemma

Efter dagis åkte vi hem till barnens mormor och morfar men mormorn röjde på IKEA så vi busade med morfar istället!

Sen kom morbror Sunny hem och jag fick t om honom att hjälpa mig att klä kidsen när vi skulle hem! Fy vad det tar tid att dressa för kalla dagar. Urk!

Vi handlade när pappa à kom och hämtade oss och så blidde det sushi till middag. Nu sover à i soffan. Jag ska väcka honom nu för sängen kallar känner jag! Puss på er


Frukost! Skulle varit på gymmet nu men dör...

img_9734 (MMS)

Frukost! Skulle varit på gymmet nu men dörren var sönder så ingen kom in!! Ska gå tillbaka vid 10 och se om det är fixat. Puss


Lek och fika med Mimmi och barnen

Efter att jag hämtat barnen på förskolan ( som förövrigt hade gått strålande utan mamma idag) åt vi lite mellis på våran gård. Sedan mötte vi upp Mimmi, Milton och Vincent i byn och gick till lekplatsen en stund. När vi frusit tillräckligt gick vi bort till Europa bageriet och fikade lite! En snabbis på lindex och sen åkte vännerna hem.

Jag och barnen gick hem och lagade fläskfilé! Nu sover Jamie men Julia sjunger fortfarande!!! För fulla muggar.

Mina ben är heeeelt shaky fortfarande efter gym passet i förmiddags haha.

Puss


Inga tårar vid lämningen. Pheew! Nu drar m...

img_2730 (MMS)

Inga tårar vid lämningen. Pheew! Nu drar mamman till gymmet sen gäller råplugg innan hämtningen 13.30.


Fina Jamie

Åker "skridskor" på det hala golvet... Som vanligt!


I kapprummet

Jag kan själv!!


Inskolning Dag 1 och Dag 2

Ja då har barnen varit på nya förskolan i två dagar. Det känns inte bra i mammahjärtat men barnen leker och börjar komma i form. Jag trivs inte mer pedagogiken och heller inte strukturen. Inskolningen sker lite hipp som happ och jag är kanske kräsen men jkag vill ha det bästa för barnen.
Vi står på överflyttning till vårt förstahandsval så förhoppningsvis byter dem förskola innan eller efter sommarn. Men sålänge dem inte far illa eller känner vemod på förskolan så kan jag känna mig lugn. Barnen är anpassningsbara, det är vi vuxna som har svårare för förändringar.
Imorrn ska dem lämnas från 10.00-13.30 . Julia grät fruktansvärt mycket bara jag gick iväg på toaletten idag. Kommer kännas jobbigt imorrn. Jamie verkar tycka det ska bli spännande att vara på förskolan utan mig. Han ser fram emot att få äta lunch där.
Under tiden barnen är på förskolan ska jag ta igen massa plugg!! ojj ojj ojj vad jag missar massa när jag är borta!
Båda barnen går föressten på samma avdelning nu och det känns tryggt för Jamie. Han är mer tillbakadragen än vad Julia är. Han sa idag att det kändes skönt att Julia är på Krokodilerna. Åååh vad dem har blivit stora. Fan lika mycket som jag ser framemot deras utveckling och få se dem växa och bli stora och allt vad det innerbär så kan jag inte sluta sakna det som var. Inte på ett negativt sätt...det är en fröjd att få se dem växa och bli små riktiga personer. Jamie och Julia är så olika varandra både till utseendet och personligheten men dem kompletterar varandra som två pusselbitar. Tänk att min 3 åring och 2 åring en dag är 15 och 16. Med pojkvänner och flickvänner och tonårsproblem. Wow!
Just nu tar jag tillvara på de mysiga stunder vi har. Vi har mycket kramkalas nu för tiden. Gruppkram vrålar Jamie, då samlas vi och kramas och sen dansar vi i ring. Barnen älskar det och jag njuter till fullo.
Puss

Nya byxor

Efter inskolningen idag tog vi bussen bort till Mobilia. Julia behövde nya "mjuka" jeans. Lätta och sköna och leka i och som sitter skönt i overallen och som är snygga såklart.
Coola leggings.
Dessa och ett par liknande fast i beige. (hittade ingen bild på dem).
Jamie skulle också behöva lite fler jeans. Han sliter sönder sina i knäna när han spelar "hockey" här hemma...ja och ute också. Han liksom kastar sig och när han landar på knäna så blir det hål. Kul!
Puss

Barnsängar

Sitter och kollar runt lite på Ikeas hemsida på sängar. Julia ska ju få byta till "stor" säng och vi funderar på om vi ska passa på att önska en en säng till henne i julklapp. Jamie fick ju sin säng av Farmor och Farfar i julklapp för 2 år sedan.
Vi hade först en tanke på att köpa stora sängar direkt till dem. Har hittat två fina på IKEA. För då kan man lägga sig i deras säng tillsammans med dem om dem skulle vakna på natten och så slipper man ta in dem i sin egen säng.
För vi tycker att Jamie´s säng är väldigt hård och obekväm så han skulle också behöva en ny säng.
Men om vi inte köper två "vuxen" sängar så har jag hittat ut en till Julia. Skulle kunna tänka mig en likadan till Jamie.
Njaa vi får fundera litta till. Men det är dags för en större säng till Julia.
Nu vaknar hon ...
Skriver om inskolningen sen.
Puss

Omvårdnads programmet -Litteratur säljes

Säljer mina böcker...
* Medicinsk Grundkurs
* Omvårdnad
* Människan socialt och kulturellt
* Sjukvård
200:-/st

Lämna en kommentar eller mejla mig [email protected] vid intresse.

Puss

Full fart

Hallåååjja!
Allt bra ikväll?
Vi har varit lediga idag, jag och barnen. Barnen slog upp ögonen när Pappan gick till jobb. Sen har det varit full rulle. Jag har tvättat oändligt mycket. Jag har dammsugat igenom hela lägenheten. Städat på rummen och vikt och hängt in tvätt i mängder. Efter frukost tog vi på oss och åkte bussen till min skola där jag lämnade av filmen jag hade lånat hem. Sen gick vi över till Willys och var uppe i en djuraffär med massvis av coola djur ( inburade i en stor grotta som man går igenom). Coolt. Gratis aktivitet haha. Åt Pölse med bröd och rostad lök. Barnen krängde varsin hel!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi tog sen bussen till A´s jobb för att hälsa på. Jamie blev alldeles lyrisk bland alla verktygen. Han skulle prova alla! Han borrade, sågade och så skulle han såklart ha på sig en stor bygghjälm. Kollade på alla snygga kläder dem säljer...finfina från Replay.
När vi varit där en stund tog vi bussen ännu en gång..men nu åkte vi hem. Vi käkade lite mellis sen gick vi in till Grannen och klippte moren i huset. Sen gick vi in och tvättade ännu mer och åt lite mat och sen satte vi oss i soffan där Julia slumrade till i min famn. Så jag tog på dem pyjamas snabbt och fixade lite välling och nu sover Jamie men Julia hon snackar järnet inne i sin säng. Hon skulle ha vantar på sig. Det har hon  hahahah.
Jag väntar på att A ska komma hem, han är på personalmöte. Får väl se när han är hemma. Han kommer med mat till oss nämligen ;).
Fotograf; Nelly.

Jamie AKA Spexarn. Snyggve i pyjamas. Julia har på sig sitt halsband som hon gjorde på förskolan förra veckan.
Imorrn börjar inskolningen. Spännande. Vi börjar tio så vi har gott om tid att förbereda oss. Barnen är spända. Jamie tycker det ska bli tråkigt säger han. Min lille Kille. Jamie har föressten börjat prata med riktigt bred dialekt. Han ahr pratar lite lundaaktigt för jag böjer gärna mina ord när jag pratar (omedvetet alltså) så det har nog smittat av sig men nu så börjar den rejäla malmöitiskan  komma fram. Ojj vad roligt det låter. Det låter nästan lite tillgjort hahaha. Måste få med det på film så jag kan lägga upp den =).
Nä nu verkar det som att Julia också somnat, ska gå in där strax och plocka av vantarna haha. Igår somnade hon sittandes över en bok!!  lillfian.
Ha en fin kväll
Puss

Korv blev dagens lunch! Vi har varit i en ...

img_4527 (MMS)

Korv blev dagens lunch! Vi har varit i en stor djuraffär och tittat på massvis med ormar, spindlar, ödlor, kaniner, fiskar och mycket me... Nu ska vi hem. Puss


Fars dag och 1 års dag!

God kväll.

Lugnet har lagt sig och Julia har deckat, Jamie är påväg.

Idag har vi bytt till vinterdäck, varit och hälsat på min far och överlämnat en liten sak. Sedan åkte vi till kusin Tilda som fyller 1 år idag! Stora, lilla tjejen.

Imorse fick världens bästa pappa lite sovmorgon och paket på sängen! Vad vi älskar vår André...

Imorrn är jag och barnen lediga. Vi ska ladda inför förskolestarten på tisdag!


Sista gången

Nu har jag skickat in min uppsats som ska vara inlämnad på måndag egentligen. Inte likt mig va?!?! känns skönt men den var svår och det blir förhoppningsvis G haha. Jag orkar inte riktigt bry mig heller just nu. SKit i det!
Nu ska jag ta bussen till Västra Hamnen och hämta hem min finaste små...för sista gången. Sista gången vi åker buss hem från dagis..ja och dit för den delen också. (när jag hämtar och lämnar).
Vi ska packa med oss alla kläder och alla mina teckningar och deras pärmar. Deras tid på förskolan har dokumentertas med foto och lite anteckningar varje dag och det ska bli kul att bläddra i den.
Nä nu ska jag skynda mig.,..
Puss
Lördagsmyset förra veckan...

Skrivkramp

Åååh vad dåligt det blir haha. Hittar inte inspiration. Dessutom tycker jag att det är så jäkla svårt att skriva om döden...


11 11 11

Coolt att födas med detta personnummer kan jag tycka =).
Idag är det självstudier, jag har såååååå mycket att göra. Först och främst ska jag sätta på en film som handlar om några personer som vårdas på Hospis. Klassen såg filmen i tisdags när jag låg hemma och var sjuk och den ska tydligen vara riktigt sorglig. Måste se den iaf för en av uppgifterna handlar liksom om filmen haha.
I skrivande stund kokar äggen så frukost ska intas först sen är det plugg hela dagen fram till jag och A ska hämta barnen.
Puss

Sorgset farväl

Imorrn går dem sista dagen på sin bästaste förskola! Jag gråter av bara tanken så blödig är jag... Imorrn kommer jag heller inte kunna hålla tillbaka tårarna.

Hur tackar man dessa människor som har tagit så väl hand om våra barn så länge. Lärt dem oändligt mycket och gett dem möjligheter att skapa, leka och visa känslor. Att vara en snäll kompis, att sjunga roliga sånger och klippa och klistra!

Barn är väldigt anpassninsbara men jag kan inte sluta fundera på att Jamie och Julia inte förstår att dem aldrig mer kommer gå där. Inte längre leka med dem kompisarna och inte längre den personalen. Julia avgudar Erika på förskolan, vi vill anställa henne privat haha. Dem kramas hela dagarna och det är sorgligt att dem te längre kommer göra det.

Julias andra fröken Eva-Lena sa hejdå idag och det var synd för hon får ingen blomma :(. Vi visste ju inte att hon var ledig imorrn!

Vi kommer självklart komma och hälsa på flera gånger!!

Jag har suttit och bundit små buketter och skrivit ett litet tackkort! Men det finns inget i världen som kan visa vår tacksamhet...


Det är lite mycket just nu

Jag känner att skolan begär liiiiiiite väl mycket just nu. Inlämningar på mån, tis, ons och sön. Lägg till två små, André, hem, träning, vänner och jobb på det. Jag hinner inte... Eller jo klart man gör men jag vill gärna komma levande ur detta :).

Ok, jag gnäller. Men det är 5 veckor kvar och jag har tappat lusten. Vill jag jobba inom vården?! Jag som kände så starkt för det ... Är det stressen som tar bort suget? Jag önskar jag slapp tänka på jobb dessa 5 veckorna men jag måste jobba :(.

Ska ligga och fundera mig till sömns.
Sov gott!!
Puss


Verkligheten kommer ikapp

Idag stod det på veckotavlan att Jamie och Julia går sin sista dag på fredag och dem önskar dem Lycka till på nya förskolan. DÅ började jag böla. Åååh ..det är så nära nu. Vill inte rycka bort dem därifrån, dem har ju gått där så länge och pedagogerna känner barnen innan och utan. Julia älskar speciellt Erika på förskolan och det kommer kännas extra tung att lämna henne både för Julia och för oss.
Pratade med Erika vid hämtningen och allt kändes så sorgligt...men vi kommer såklart och hälsar på!! det bara måste vi.
Förlängde träningskortet idag, får dock vänta någon dag innan jag sticker dit iom min jäkla förkylning. Kan knappt gå utan att bli andfådd.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Barnen sover, Julia har sjungit i nära en timme i sin säng innan hon tillslut slocknade haha. Sötfia.
Jag är Galet trött med enorm huvudvärk men det hade varit lite mysigt att umgås med någon fin vän idag.. PIIIK PIIK!
Ajja, jag får nöja mig med min finaste älskling som duger mer än mest!
Två dagar kvar i skolan denna veckan, jobba på lördag och på söndag är det Fars Dag samt Lillkusin Tildas 1 årsdag som ska firas också såklart! stora tjejen...
Nu Bonde söker fru, sen Grey´s anatomy

Godmorgon onsdag

Barnen är iväg på dagis, à är påväg till jobb. Jag har massa plugg idag!! 3 inlämningar nästa vecka så jag tänkte börja i tid.

Hörs senare... Vill bara önska er en fin dag!
Puss


Saknar mitt blonda svall!! It Will be back...

img_7273 (MMS)

Saknar mitt blonda svall!! It Will be back...


Hemma, Sjuk

Vaknade inatt av en viss liten fröken som står och skriker... " Pappaaaaaaaaaaaaaaaaa, Pappaaaaaaaaaaaaaa..jag har bajsaaaaaat!...hallååå Pappaaaa"
Jag steg upp och tog henne för André sov så gott haha. Julia har aldrig bajsat på natten inte ens när hon var bebis. Så jag tänkte att blöjan bara fastnat i rumpan mellan skinkorna för då brukar hon också säga att hon har bajsat. Men visst hade hon det. Förvirrat letade jag fram en blöja och våtservetter och när blöjan var bytt la jag henne bredvid André och så gick jag och la mig i soffan. Jag hade svettat ner hela mitt täcke, kudde och lakanet där jag legat. La något över så Julia inte sklle rulla dit. Frös som en gnu hela natte i soffan trots täcke. När A väkte mig imorse var jag helt borta och han sa till mig att stanna hemma från skolan idag.
Jag hatar att sjuka mig ..men tur att jag gjorde det...för jag har legat deckad i soffan tills nu.
Kanske borde borsta håret?
Nu ska jag fortsätta kurera mig.
Puss!

Brosch och klocka

I skolan kom det upp att det var dags att beställa en usk brosch! Jag har valt en vit med guldiga bladgrenar och ett rosa plus. Superfin! Sen vill jag ha en "syster" klocka i silikon. Också den i rosa men det tar vi sen!

Ska leta fram en bild och visa imorrn.
Skriver från telefonen nu...

Dags att sova, upp tidigt imorrn. Kursen Lindrande vård är så tung rent psykiskt. Den handlar om palliativ vård.. Alltså omvårdnad vid livets slutsked. Det är nyttigt men jag blir berörd. Gråten har varit nära idag och det brast när jag tittade på fotbollsgalan. Jag som knappt bryr mig.

Ajja!!

Sov gott vänner!! Puss


När det är som bäst!

img_2636 (MMS)

När det är som bäst!


Trött

God morgon var jag på väg att skriva. Min hjärna är helt avstängd idag. Jag var helt lost imorse när klockan ringde. Alltså jobba 7 en söndagmorgon är inte alltid kul.
Men upp kom jag och iväg också. Huvudet värkte och halsen den rev och snoret både rann och täppte till...härligt va!
Från första stund längtade jag hem hahaha...15.30 tog jag bussen hem...skönt!
Middagen var nästan klar och jag körde dammsugaren i alla rum. Efter middagen badade barnen och fick pyjamas på. Julia har bitit sönder alla sina nappar (har kindtänder på gång) så jag fick springa iväg till affären och köpa ett 2-pack. Hon ville ha med katter och tur var väl det att det fanns!
Nu ligger båda barnen. Julia är påväg att somna och Jamie sover redan tror jag.
Skola imorrn för min del...ny kurs. Lindrande vård. Barnen ska till förskolan och A till jobb..as usual. Svenssonlivet hahah.
Sökte lite jobb igår, tar ju snart examen och jag har ju inte tänkt jobba extra inom hemtjänsten forever liksom.
Nä nu ska jag ta en pillah och käka lite kinapuffar! Härligt med söndag.
Oooh jag ska föressten framkalla lite foton också¨..VIKTIGT! älskar att sitta och bläddra i fotoalbum.
Lejter..
Puss på er!!

Mask var det här!

Julia har mask... Sliskigt. Fick det konstaterat på barnakuten. Julia vred sig i smärtor en natt och vi och sjunvårdsupplysningen trodde uvi. Sköterskan såg ägg och hela familjen är nu behandlad i förebyggande syfte. Jag sanerade lägenheten från tak till golv och tvättade allt jag kunde komma på... Julia sov med lampan tänd första natten eftersom maskarna blir aktiva när det är mörkt. Stackars tjej hade väldiga obehagskänslor och hon kunde bara visa det genom att skrika sig blå stackarn!!

Idag har jag jobbat och kommer jobba imorrn också. På måndag är det skola och båda barnen ska gå sista veckan på förskolan!


Hackad

Ååååh det började med att någon hackat min facebook, bytta lösenord och grejjade. Nu har dem spärrat min mejl för den har blivit hackad. Jag kan heller inte få igång den för jag får ingen verifieringskod till min mobil trots att jag skriver i mitt nummer. Kan dem ha tagit sig in i min Iphone också?..troligten eftersom den har varit synkroniserad..ååh dem är säkert i hela datorn. Jävla iditoter. Sånt stör mig...
What to do?

En onsdag

God kväll
Lugnet har lagt sig här hemma. Julia har somnat, dock i vår säng men ändå. Är man fuk så är man.
Jamie deckade i soffan när vi kom hem från stan och Li kom in för att bli slingad så han sitter här i soffan bredvid mig nu och det dröjer väl  nån timme innan han somnar.
Barnen blir hemma imorrn också eftersom dem inte har varit helt hundra idag, jobbigt att bli hemma från skolan dock.
Vi var i stan en stund i förmiddags med Jenni. Fick köpte födelsedagspresenter till Viggo och Love som fyller i slutet på november. Julia fick en mössa från Po.p och Jamie fick lite Playmobil gubbar...alla glada. Jag fick lite trosor och B-h:ar ;).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
André är och kollar på hockey och såfort Jamie somnar ska jag käka rostat bröd, gravad lax och skärgårdssill =)...galet gott...skulle behövt koka ägg också....ja det får jag göra!
image description
(charmig bild på mig, man kan tro att jag inte har ben utan bara fötter hahah.)
Ha en fin kväll..
Puss

Blusen

Det blev blus idag. Känns stabilt. Stylat men inte för mycket. Denna är köpt på Lindex. Jag köpte den för 199:- . Nu kostar den 99:-. Attans!


Dagens

Världens renaste spegel! Haha. Då blir det att vabba imorrn. 2 sjuka barn med feber...


RSS 2.0