Torsdag

Godmorgon!
Så trött idag efter att ha jobbat kväll igår

Men idag är en ny dag! En dag närmre avresa.. Tjohooooo. Idag står pw på schemat, städning och lite häng med Mimmi. Ikväll får vi faktiskt besök av Micke och Maja, det är nog 6 veckor sen sist eller nåt. Barnen kommer bli helt chockade och glada.

Imorrn blir det fest med jobb. Vi ska käka och bowla bl a. På lördag, söndag och måndag jobbar jag kväll!

Men det gör iiiiiiingenting för sen åker vi på semester!!!!!

Puss


1 vecka

I söndags satt jag och A på balkongen och tittade på flyplanen som flyger kors och tvärs över oss flera ggr om dagen. Vi började skoja om att vi skulle fixa semester och sticka nästa vecka. Ju mer vi pratade om det ju mer sugna blev vi. A började kolla resor och sen var vi igång. Jag skickade iväg ett mejl till min chef i tron om att det skulle bli helt omöjligt att få ledigt med så kort varsel men på måndagen beviljade chefen min ansökan om sem. Och andré ´s chef likaså!!
.
Vi beställde en resa och sticker nästa vecka!
Pass gjorde vi i måndags. Satt i kö i tre timmar men barnen var riktigt tålmodiga och det blev gjort. Nu hoppas vi bara att dem hinner bli klara!
.
Vi kommer att åka till Turkiet, Alanya - all inclusive för barnens skull, ja och för vår =).
Det ska bli så jäkla skönt! vi har pratat om att åka utomlands i flera år men inte kunnat. Så det var verkligen nu eller vänta ytterligare flera år.
Barnen är superivriga på att få flyga och att dem ska få bada varje dag. Jag längtar efter solen och tiden tillsammans med barnen och André utan några måsten. Bara lek och vila hela dagarna.
.
Just nu håller jag på att tvätta upp alla sommarkläder som ska packas ner. Jag jobbar nämligen hela helgen så det är mycket som måste göras nu.
.
IIIh, resfeber så här 7 dagar innan avresa =)
Puss!

Maskerad

Barnen var ju utklädda på förskolan förra veckan...
.

Torr

Julia har vaknat med torr blöja i en vecka nu så igår lät vi henne sova utan. Det gick urbra. Hon vaknade inte och var kissnödig utan höll sig hela natten. När hon vaknade imorse gick hon och kissade på toaletten.
Hon är så stolt över sig själv och det ska hon vara!
Min fina stora lilla Tjej.
Puss

Vilken ska jag välja? och Morsdag

Godkväll.
Barnen sover och jag har precis satt mig i soffan efter en hel dags flängande.
Dagen startade på bästa möjliga sätt med sovmorgon och ett uppvaknade av massa pussar och teckningar från barnen. På frukostbordet stod den finaste orkideén och en god ciabatta med salami och brie ost. Lite jordgubbar på det =)
Jag fick en present också, nämligen ett frisörbesök. André hade bokat ett åt mig på onsdag! vad ska jag göra? jag vet att jag ska klippa toppar och tunna ut håret för jag vill ha håret långt. Men ska jag slinga lite bruna slingor eller ska jag bli helt mörk eller what?
.
Får fundera lite på det.
Efter vår mysmorgon åkte vi hem till min mamma och firade henne. Hon hade bakat jättegoda pajer och massvis med vanlijsås till det.
.
Barnen grillade korv när vi kom hem och jag och A käkade sushi. Är det mors dag så är det! =)
.
Till nåt helt annat. Vi ska på bröllop efter midsommar och jag har två olika klänningar jag väljer mellan. Köpte två par skor på din sko häromdagen. Moa var med som smakråd!
Vill ni hjälpa mig att välja?
Klänning ett är en svart klänning från ZARA. Lite tältvarning men då kan jag äta hur mycket jag vill utan att gravidmagen syns som brukar uppstå vid matintag för min del. Skorna är ett par blommiga med hög klack från Din Sko. LOOOOVE THEM!
Klänning nr två är från H&M. Varning för "gravidmage" kan bli livsfarligt efter middagen haha. Denna känns väldigt proper och elegant. Funkar om det inte är så jättevarmt ute. Skorna är det andra paret från Din Sko. Helt svarta. Sulan och klacken är svart lack.
Så vad tycker ni?
.
jag blir bara hesare och hesare så nu ska jag bädda ner mig i soffan och hoppas att jag vaknar utan halsont imorrn.
Puss puss

Hur?

... Bränna sig på benen men undvika att bränna knäna?!



Bränd

Fan vad jag bränt mig idag!
Skulle bara sitta ute en liten stund innan jobb så jag smorde inte mig. Det får hag bittert ångra ny!!!

Magen som inte sett solljus sen tidigt förra året någon enstaka gång, fick en chock idag och är nu knallröd efter två timmar i solstolen. Framsida lår ska vi inte ens snacka om!! Tur är väl ändå att jag "bara" bränt mig där.

Lämnade barnen vid 10 i fm, utklädda dagen till ära. Förskolans dag skulle firas och det var ansiktsmålning och maskerad. Det var pimpat med ballonger på deras gård och Jamie och Julia var riktigt taggade.
Dem har blivit så stora!

Har lämnat in uppsägningslappen till förskolan idag och det kommer bli riktigt jobbigt för barnen att byta förskola igen men jag försöker intala mig själv att detta är bäst för alla. Kompisarna får vi ju fortsätta träffa helt enkelt!

Imorrn ska jag och Moa dra till stranden om vädret tillåter. Då blir det att sola baksidan bara haha. Sen ska jag jobba på kvällen. På lördag blir det utgång med grlsen. Men först ska vi måla svärisarnas staket :).

Nu är jag snart hemma. Ska bli sp skönt att smörja sig med iskall after sun.

Sov gott.
Puss


Mobilskydd

Fick ett ascoolt mobil fodral av syrran i lördags. Hon har virkat och haft sig och dessutom kommit ihåg min crush on kiss&bajs figurerna.

Den är inte bara snygg och unik utan också riktigt bra skydd för mobilen när den ligger i väskan te x.

Love it!

Just nu försöker jag natta Julia. Det går sådär. Hon har sovit två ggr idag så det är inte så konstigt.
André är iväg med jobbet ikväll så det blir jag och Greys anatomy alone yet again. Ett glas pepsi Max ska jag nog kunna hälla i mig. :)

Ha en fin kväll!
Puss


Sommar!!


Chilledill

Har det rätt så lugnt på jobb ikv. Än så länge iaf!

Har gått i shorts hela dagen men det får vi inte ha på jobb så nu sitter jag och svettas i jeans!! Det positiva är väl att det är så satans snyggt när man viker upp byxorna nere vid anklarna.

Svettigt är det ändå. Jag och margareta har kört med alla rutor nere och låtsas att vi åkt cabbe haha.

Sitter just nu och kränger dugestivekex med choklad. Imorrn är det nolltolerans mot godis igen. Börjar bli bra på det :).

Ska jobba kväll imorrn igen så när barnen lämnas på förskolan så ska jag promenera hem till mamma. Det tar ca 2 timmar, lagom :). Hoppas solen steker!

Någon som vill göra nåt med mig i veckan?! Hör av er isåfall :). På lördag är det tjejkväll och det ska bli skitkul.

Puss!!


Kajutan

Vilket väder vi har haft. Var istan i förmiddags, på jakt efter madkeradkostym till Jamie. Han skulle på kalas hos viggo idag.

Kl 12.00 lämnade vi honom och sen åkte resten av familjen till kajutan och åt god lunch. Vi strosade på bryggan och tittade på båtar och njöt av vädret och av lugnet med bara ett barn :).

Körde och hämtade Jamie kl 14.00. Han hade haft såååå kul! La familia körde mig till jobb och här är jag nu.
Slutar 23.00. Bläärk.

(Åkte ni till stranden moshiiii?! Hörde inget från er ju !... Och jag uppdaterar min bligg ofta haha ... Oftast iaf haha. )

Puss


Utbakad fläta

Godmorgon.
Jobb väntar, sitter på bussen och tuggar halstablett. Har så fruktansvärt ont i halsen på morgonen sen blir det bra under dagen och värre framåt kvällen. Är det inte bättre det bryter ut bara?!

Kom insäng sent igår för håret skulle duschas och tvätten skulle fixas = astrött idag!

Ikväll blir det lite party party ..
Jag kommer vara död. Jobbar till halv 4 idag. Gäääääääääsp och ännu mer gäsp!

Mitt hår var fortfarande blött i morse och såg ut som F A N, så det fick bli en utbakad fläta. Helt ok.

Nu är jag snart framme, magen kurrar så det får bli två knäckemackor till frukost.
Ha en fin dag i det härliga sommarvädret.
Puss


Hon skulle bli världens bästa storasyster

... Så som hon tar hand om sin bebisar här hemma. Dem ska matas, kläs, bytas blöja på. Stoppas i vagn och gå promenad. Jacka på och mössa på. Filt, inte frys! Skötvöska med blöjor och nappflaska. Hon tänker på allt.

När dem är trötta så nattas dem i vaggan. Hon är förälskad i bebisar. Hon har storasysterspotential. Det märks långa vägar.

Puss


Sjuk?

Tror jag är påväg att bli sjuk. Mår inte alls bra idag men jobbar bara till 14.00 sen är jag och barnen lediga imorrn!

Hade en riktigt skön kväll igår, mumsade på hallon och drack pepsi Max och glodde på Greys anatomy såklart. Barnen somnade runt 18.20 och sov som små grisar när jag gick.

Fick ett sms av André kl 23.00, han satt fast i berg och dalbanan, 26 m upp i luften i en hel timme innan dem sen fick klättra ner. Han ramlade in 04.30 för dem hade gått ut i stan när dem kom in i Malmö igen. Jag kunde inte somna om efter att han väckt mig så jag är riktigt trött nu.

Han lär vara trött när barnen väcker honom om en liten stund eller så tar barnen sovmorgon just idag. Vem vet!

Snart hoppar lille skutt på bussen så jag avrundar här!
Puss på er

( jag låg på tvären i sängen bara för att jag kunde ;))


Jobb, träna, gräsänka

Heter det så? Gräsänka? André ska iaf till bakken med jobb så ikväll har jag soffan och sängen för mig själv. Greys anatomy ikväll ju!!

Hoppas barnen fungerar som dem brukar haha för då lär min kväll bli helt underbar. Men kommer sååååklart sakna min stora kärlek.

Jag slutar strax jobb sen ska hag faktiskt träna en timme innan barnen hämtas. Lite fusk men annars kommer jag mitt i mellanmålet så det blir bra ändå :). Dem har fullt upp på förskolan sp det är ingen som saknar mig!

Nä dags att väcka lilla skutt och gå mot bussen!

Lejter. Puss


Träningsvärk

Körde ett kondispass igår med intervaller och lite cykling. Idag körde jag intervall uppvärmning på löpbandet och sen lite core träning.

Det känns lite nu. Vääääldigt mör i benen. Älskar det!!

Puss


Love

Har inget kul att skriva idag så det får bli 4 bilder på oss. Min förstfödda, min 4 åring, min kloka unge.. Min min min..:)
Nja, ok. Vår!

Puss


Inflyttningsfest hos Matte och Moa

Bildbomb!!
Linnie, Jag och Moa
André och Matte
Blank och fet i hyn..vad hände där liksom?!
Jag och tvilling 2 aka Linnie
Jag som tyckte jag hade blivit lite brun hahahahahahaha
Räkan och hans bror Niklas hade kul med min telefon. Gissa om jag hittade många bilder på ajfånen dagen efter haha.
Världens grymmaste twins. Snygga som få!
Sjukt kul kväll. Vi är så glada över att Matte ska spela för Mif så vi får ha han och Moa nära.
Nu är det snart dags att gå till kojs. Jag ska jobba imorrn!
Sov gott.
Pusss

Lördag

God kväll!
Jag njuter av min lediga helg tillsammans med la familia. Igår jobbade jag kväll och imorse fick jag sovmorgon till 9.00 sen har dagen rullat på. Vi har varit och shoppat födelsedagspresenter. och fönstershoppat!
kl 14.00 släppte A och Julia av mig och Jamie hemma hos Max. Han fyller 4 år imorrn och hade kalas idag. Jamie var väldigt förväntansfull och tyckte att Max hade jättecoola leksaker och ett jättefint rum. Många barn och mycket vuxna gjorde honom lite obekväm och vart klistrad vid mig hela tiden. Vi fick god mat och missade tårtan eftersom vi skulle få skjuts hem =(.
Vi hann in genom dörren innan Jenni, Sture och barnen kom. Vi grillade kycklingspett och barnen lekte som bara den!! vi la två trötta barn 19.30. Imorrn har vi lite ärenden att göra, annars är söndagen oskriven. Det är helt underbart att vara ledig två dagar isträck och framförallt en helg då hela familjen är lediga.
André fotade och jag fick tjata mig till att han skulle knäppa ett på mig. Det blev två och dem blev ju som dem blev hahahah.
Julia ritade mig i huvdet ..(inte meningen sa hon på det sötaste sättet någon kan säga det på..hon blev förlåten)
moster Jenni hade med sig en rittavla till Jamie. Barnen målade och målade och målade och måååååålade. Klockren!!
Jag gissar att jag kommer sitta där inne och klottra när det finns tillfälle..det är ju riktigt kul med whiteboard tycker jag.
Du är så klok älskade du..så mycket vilja och känslor i den där lilla kroppen. Fina du, vad jag älskar dig!
Gladaste och argaste ungen i världen. du är helt fantastisk! du är en mini me. Älskar dig så det gör ont.
Nu ska vi gå och lägga oss. Imorrn ska jag lägga upp bilder från förra lördagen, ni kanske inte är intresserade men jag vet att det är några som vill se :).
Sov så gott!
Puss

Lill lördag

God kväll!
sitter i soffan och kolla på Greys anatomy, vad annars? sjukligt spännande program det där!
.
Har jobbat idag, jobbar imorrn och på fredag sen är jag faktiskt ledig hela helgen. Det är lovely.
Annars då? inget speciellt faktiskt. Jag ha laddat hem körkorts/teori grejjs så det ska jag sätta igång med. Sen ska vi gå handledarkurs så jag kan övningsköa med A sen blir det att ta det där jäkla körkortet. Livrädd. Faktiskt. Men jag vill. Ska bara våga och bli säker i trafiken.
.
Kommer ni ihåg att jag skrev förra året att 2012 kommer bli vårt år. Det börjar bli riktigt bra. Det flyter på och vi har äntligen medvind och vi har roliga saker att se framemot. Barnen är glada, vi är glada. Vi älskar livet. Jag tar ingen dag för givet. Jag lever i nuet och älskar varje sekund. Jag är lycklig när jag vaknar och lycklig när jag somnar.
.
Nu ska jag pussa på min fina man och sen blir det sängen. Upp tidigt imorrn som vanligt. Gäsp !
Puss

Någon var visst trött

En liten Julia deckade i min famn. Jag skulle också vilja sova... :(

Jag är helt slut efter 3 kvällar på jobb varvat med tidiga morgnar.


Two face

Vilken skillnad smink gör alltså! Jag ser ut som två olika personer.

André säger alltid att jag är naturligt vacker ( smicker smicker).. Att hag faktiskt inte behöver smink för att dölja trötthet eller liknande. Jag förstår inte alls vad han snackar om!

Jag tycker på riktigt att jag kan bli en riktig pingla när jag makeat mig men utan smink ser jag trött och sliten ut!

Men eftersom André påpekar att jag inte behöver nåt smink så går jag oftast iväg utan faktiskt haha. Lite mascara när jag går till jobb sen får det va.
På fest anstränger jag mig lite mer!

Tacka vet jag smink när man ser ut som en levande död!

Nu är jag påväg hem. Sängen kallar!! Imorrn ska jag mysa med barnen. Längtar efter att få natta barnen imorrn. Det har hag inte gjort på tre dagar!

By the way så är Julia fortfarande blöjfri dagtid. Vissa mornar är blöjan torr men andra mornar är den jätteblöt så vi väntar lite till.

Godnatt!
Puss


Dagens


...


Vi lever!

Ofrivillig bloggpaus. Jag jobbar och när jag inte gör det så tar familj och vänner resten av min tid och det är underbart!!

Helgen har bjudit på inflyttninsfest hos matte och Moa. Så kul har jag inte haft på länge haha! Alla var på riktigt bra festhumör och det slutade med utgång! Ska lägga upp bilder när vi hämtat kameran som glömdes där.

Min mamma var hemma hos oss och passade kidsen. Smidigt för alla :). När vi ramlade in vid 3 snåret så låg Julia inne hos mormor och snarkade ikapp!

Igår var det kalasdax för Milton på Leos lekland. Både Jamie och Julia var förväntansfulla. Jag hann vara med en liten stund innan André körde mig till jobb.

Idag har vi varit i stan och köpt lite vårklder till Julia. Vi skulle ha köpt trosor egentligen kom hag på precis hahaha!!
Vi köpte solkrämer och solskyddsfaktir cerat, sololja och after sun! Bara sommaren som saknas nu.

Skulle köpa en solhatt till Julia på po.p men dem var slut i hennes strl så får leta upp den någon annanstans.

Nu är jag snart hemma efter jobbkväll nr två av tre. På tisdag väntar en ledig dag med barnen.

Puss på er


Nya kudden

Visst är den snygg? Passar som en smäck i vår soffa :)


Så mycket bättre

La i en askblond färg igår. Nästan allt det orangea försvann. Blev faktiskt riktigt nöjd. :)


Snyggve

Jobbar idag. Vädret är helt underbart! Älskar cykelschema :).
Bilden är tagen på golfranchen. Tror jag får börja spela golf ... Såg riktigt bra ut när jag svingade med klubban haha!

Barnen är hos mormor och morfar och à är och spelar golftävling.

Igår fick vi underbart besök av a's kusin matte och hans sambo Moa! Käka grillat och hade en riktigt mysig kväll. Satt på balkongen i solskenet. Mer sånt :).

Back to work!
Puss


RSS 2.0