Önskelista- Jamie

Har frågat Jamie vad han önskar sig i födelsedagspresent och högst på listan står visst en
Racerbil
Cykel m stödhjul
Playmobil - i alla dess former
Vindfleece från Po.p - Röd eller svart strl 110
Converse - Röda strl 26/27
Rittavla från IKEA
Målarböcker, kritor
Sommarkläder strl 104/110
Regnkläder strl 110
Skaljacka från Po.p - Röd eller Svart strl 110



Jag gillar ju denna turkosa också!


..
Mamman och Pappan har också varit med och önskat såklart men Jamie har tittat ut jacka och fleece och converse och själv önskat färg ;).
.
Han har också börjar planera för sitt kalas. Han funderade på om han ville ha maskerad. Han trodde att han ville ha fiskedamm men han var inte säker. Kompisarna han skulle bjuda har han också koll på. Fantastiskt tycker jag! så kul att han är intresserad och vill vara med och planera och bestämma. Annat var det när han fyllde ett år liksom.
André vaknade och la sig i soffan och somnade. Kul haha.
Puss

Ska jag eller ska jag inte?

...väcka A som deckat inne hos Jamie. Han är ju lite sjuker, André alltså. Men bli han sur om han vaknar vid 21-22 tiden och inser att han missat hela kvällen och att det är dags att gå och lägga sig? haha
.
Tror ja väcker honom,..jag blir skitirriterad om han inte väcker mig när jag somnat med någon utav barnen. Det blir liksom så fel.
Men först ska jag skriva klart detta inlägget.
.
Sitter och kollar jobb, vill jobba med något annat, helt byta bana! Jag vill jobba i butik. Faktiskt!
Ingen som har lite tips?
.
Nu hinner jag tydligen inte sitta här med.. åååh jag som hade bloggflow...
Uppdate; Jamie lyckades väcka A pg a att han är kissig så jag slapp resa på mig. Skönt. Jag har ju bäddat ner mig i soffan med kinapuffar och pepsi max.
.Imorrnkväll ska A på hockey och då har jag lockat hit Maja som ska hålla mig sällskap när barnen har somnat, jag ska lura på henne ett svettigt tabatapass tillsammans med mig. Så Maja, klä dig för lite hemmaträning ;).
Puss

Utan jacka

Precis slutat jobb, stressig men lugn dag idag... Konstigt nog. Vädret var piss imorse men nu på eftermiddagen har det varit 10 grader och varma vindar. Har gått i bara tröja och passat på att sola näsan nyllet lite!

Sitter på a's jobb just nu och väntar på att han ska sluta, vi ska hämta kidsen tillsammans. Det är det bästa barnen vet. Bland annat haha.

Ikväll är jag sugen på ett glas vitt, det är vädret som tar fram suget i mig :).
Imorrn är jag och barnen lediga och vi hoppas på strålande väder, då åker vi hem till mormor och moster Lisa och leker med kusinerna.
Vi hörs senare vänner!

Puss


Kanelbullar

God kväll!
Vinkade precis av M&M.
Idag har vi varit effektiva, eller snarare tagit vara på dagen! Vi började dagen med sovmorgon. Julia väckte mig kl 9.00... Jo man tackar!!
Frukost i magen och vidare på en mindre shoppingtur innan vi landade hemma hos barnens farmor och farfar. Fikade och rensade i källarn.

Barnen var ute och lekte på lekplatsen med farmor i det kalla men friska vädret. Sen körde vi hem och så kom M&M hit, fikade, sen klädde vi på oss och gick ut på promenad och stannade en stund på lekplatsen. Vidare hem för att käka sushi och sen fick vi för oss att baka kanelbullar.

Vi tävlade. Micke och André mot mig och Maja. Varsin sats. Vi fick ihop 26 bullar och killarna fick ihop 18. Ja ni kan ju kanske ana storlekarna haha.

Vi provsmakade av varandra och nåda lagen vann såklart!

Nu ska jag gå och lägga mig, dags för jobb imorrn efter en veckas ledighet eller en veckas sjukdomsftånvaro. 5.30 ringer klockan.. Tjohoooo., jobbar till 15.30. Sånt är livet ;).

Sov gott! Puss


Lite fler slingor kanske?

Tycker färgen är lite för honey. Vill ha lite mer sommarblek...
Känner mig lite ytlig såhär på kvällskvisten.
Melodifestivalen var skittrist och jag är inte alls sugen på det goda som står uppdukat, tack gode gud! jag som är en liten sockergris behöver gå tillbaka till nolltolerans på veckordagar igen. Det gick ju så bra där ett tag men jag äter absolut mycket  mindre och det var ju faktiskt det jag var ute efter.
.
Idag har vi varit hemma hos mina föräldrar och fikat. Jag var nere i källarn med mamma och rotade fram alla mina skolböcker och sånt. Ska bli kul att gå igenom det. Just nu står det i bilen, det kom inte längre än så haha.
.
Imorrn ska vi hem till svärföräldrarna och gå igenom deras källare och ta en fika där med i hope. Jag älskar att fika. Sen hoppas vi på en fika träff med M & M.
Jamie sa; Mamma ta ett foto på mig och Julia.
Julia sa; Nejjeeeeeee...
Därav ett klart och ett suddigt barn.
Puss

En gång i Phuket

Vi tog en spontandejt igår och gick på bio. Jag ringde in the best babysitters M & M till barnens stora lycka!

André visste inget förren han kom hem från jobb, han blev såklart överlycklig! Vi behövde komma ifrån allt som heter sjukdom och rå om varandra.

Först käka vi middag här hemma allihop. Fläskfilé med våffelpommes och somrig sallad. Sen smet vi iväg... Köpte varma chips och läsk och bänkade oss i två timmar ostört. Tack G. Mom och G. Dad. För den snabba inryckningen.

Nu har Julia precis somnat här bredvid mig så jag ska smyga upp och tända ljus och duka upp lite gott till melodifestivalen. Lejter!

Puss


Jamie och Julia

idag på vårdcentralen.

skitapp + bild

Än en gång är blogg. se´s APP urkass.
Skulle ha levererat en bild till inlägget innan men det ville inte den.. här får ni den!
Jeans och tröja från lindex.
Puss

Ont i örat

Hellohey

Blev vc idag istället. Julia äter inget och vi trugar med vätska. Hon klagade på ont i örat imorse och gå ringde jag och fick en tid. Doktorn tittade och Julia var röd och irriterad i ena örat men det behandlar man inte eftersom det bara är ett öra. Hade det varit båda så hade man behandlat. Ologiskt tyckte doktorn men så är det tydligen. Hon var röd och svullen i halsen men inget som tydde på en infektion. Togs inga prover dock.

Vänta ut och mata med glass och vatten. Hon nobbar t om glass!

Tack och hej doktorn.
Det har varit ett riktigt ihärdigt virus ... Bläää. Trött på det nu! Skönt att slippa medicinera henne iaf.

Var inne på Lindex och skulle köpa jeansen ni vet. SLUT i min strl!! Hon letade fram ett par liknande men billigare, jag provade och det blidde bra! Roffa åt mig en tröja också men tror inte det är en keeper. Vad tycker ni?

Puss


Mjukisbrallan

Syrran köpte ett par ursköna mjukisar till mig igår.,, känns som att man går med en filt lindat runt benen, så gudomligt sköna!


En liten prinsessa

Vaknade inatt av meddelande på mobilen från Aftonbladets breaking news, bebis på gång för Vickan! Kl 6 imorse var jag uppe med Jamie och följde spektaklet på tv:n. Spännande värre!

Kl 7.00 berättade prins Daniel att det blev en liten prinsessa, blödiga jag bölade ...

Jag skulle ha jobbat ikväll men Julia är fortfarande dålig. Får så dåligt samvete när jag vabbar men min prinsessa går före jobb helt enkelt.

Solen lyser idag! Vilken fin dag... Grattis svarjje till en ny tronarvinge.

Puss


Jeans

Fortfarande sjukstuga här hemma men feberfritt idag, äntligen!! Pratade med vårdcentralen imorse eftersom Julia är hängig och inte äter och hostar till hon kräks. Vi bestämde att avvakta till imorrnbitti. Om hon fortf är hängig då så skulle jag ringa om en tid.

Vi lämnade Jamie senare på förskolan idag. Vi behöver sova för att kurera oss och det går inte när Jamie är hemma!
Gick inom Lindex på väg hem och provade ett par assnygga jeans i strl 34 som satt skitbra!! Jag blev helt paff, jeans och jag brukar inte komma överens. Men dessa tror jag nog att jag kommer köpa ...


Går inte att lämna avtryck

När jag bloggar via appen på telefonen så går det tydligen inte att kommentera!

Trist, jag får helt enkelt börja blogga via datorn igen... Saknar ju era små avtryck!

Puss


Semlan

Den blev klara och dem blev skitgoda men skitfula!!!

Puss


Vilket ska bort?


Jag ska försöka

Idag tänkte jag göra egna fastlagsbullar så här på fettisdagen.

Var precis nere och köpte ingredienser... Hoppas det blir bra för André är riktigt sugen!


Sjuka

Natten till idag låg jag ihopakurad, skakade och frös, svettades, huvudvärk och ont i varje del av kroppen. Julia sov som en kratta och var brännhet hon också...

När klockan ringde imorse var jag riktigt dålig och visste knappt var jag var någonstans. André lämnade Jamie på dagis så jag och Julia kunde kurera oss ifred.

Vi bäddade ner oss i soffan vid 9 och sov till halv två. Jag vaknade från och till och tog piller och mådde illa och skakade om vartannat. Vid 14.00 tog vi lite yoggi, Julia åt knappt och jag fick i mig en halv macka. Nya piller och sen ville Julia gå och lägga sig, inte mig emot. Vi bäddade ner oss i sängen och och Sov till 17.00 när André och Jamie kom hem.

À gick och köpte nyponsoppa som vi fått i oss. Tempade Julia precis, fortf 39,8. Vi har har bäddat ner oss i soffan, à nattar Jamie. Nu får det vara slut på sjukdomarna!!

Puss


Bara du och jag

God kväll!

Ligger i sängen med en brännhet Julia.. Ja hon är sjuk igen...

I fredags sov barnen hos farmor och farfar vilket betyder att jag och À var barnlediga! Vi skulle på releasefest på Babel. Jag lagade god mat åt oss och Micke, drack litta gott sen åkte vi till Babel och träffade alla vänner! Det var riktigt kul ...

Jag och à sov till 10.00 sen åt vi god frukost i lugn och ro. Älskar kvalitetstid med min man. Små saker som frukost på tumanhand... Underbart!
Jag åkte sen till jobb..

Veckan består av lite jobb, på tisdag bakar jag semlor. Någon som är sugen?

Ha en fin kväll !!
Puss


Ska vi göra nå´t äckligt bäjbää

Sitter och lyssnar på den låten nu..haha
Det sjuka är att den fastnar och den är riktigt najjs att lyssna på.. sen att texten är lite wierd kvittar för låten är skön.
..
Har precis plattat håret och tycker håret är helt feeeelklippt. Jag tycker hon har klippt upp det alldeles för mycket så det ser ut som värsta hockeyfrillan..åååh skittrist! nu får det växa snabbt som bara den...så här kan man inte gå och se ut =)
.
Barnen leker jättefin med varandra idag och inte ett endaste tjaffs ÄN..det är kors i taket på det! andra dagar är det bara Sluta, nejj, sluta..inte göra så, var snälla mot varandra, inte slåss!, inte rivas, var försiktiga...gör inte så! det är Faaaarligt!! ja ni förstår.



Nu måste jag dammsuga, men först byta bajsblöja...
Puss

Mmmmm... Marabou MandelSplit och Black

Jag och André var sjukt spända på att få prova Marabous nya choklad.
Black och MandelSplit.
Denna smakar PRECIS som chokladen på en magnummandel glass. Skitgott! Jag älskar kombon, nötter och choklad och har alltid gjort och tycker att mandel flarn i choklad är godast. Då tänker jag på wiener nogat, merci chokladen bl a. Men godast i Marabou väg är ändå Schweizer nöt. Inte ens Mandel split kunde roffa åt sig första platsen men absolut en andra plats.
Detta chokladet var faktiskt gott, men man kan bara ta nån bit för sen blir det liksom förmycket. Jag tror på kombon, choklad och lakrits. Jag älskar ju dumle lakrits! kan äta tills jag kräks nästan. Denna får tummen upp men det är inte ett choklad som jag kommer köpa för att jag är sugen på det, men jag smakar gärna på det om någon bjuder ;).
Puss

Kärt barn har många namn


Grattis älskade Lilla Julia på din namnsdag idag!
20 mars 2010 blev du döpt och vi gav dig namnen
Julia Meja Emilia
Här med sina faddrar, Maja och Magnus.
Puss

Glad alla ❤dag

André är hemma och är sjuk, jag ska strax lämna kidsen på förskolan, sen insulinutbildning på jobb för att få delegering i det och därefter jobb till 23.00. Kul va?

Jag älskar såna här dagar så jag tycker verkligen att det suger att behöva jobba kväll. Men men..,

Dagens outfit får ni


Ute faller snön

Assååååååå, var det inte våren vi väntade? 12 februari bestämmer sig snön för att komma, precis när man valt att se fram emot varmare tider, fågelkvitter.. Ja ni fattar.

Har jobbat idag. Hade cykelschema... Inte världens bästa kombo i snöstorm. Jag såg ingenting när jag cyklade och var nära att falla i backen rejält en gång. Blev livrädd! Jag klarade mig dock :) haha

Nu är jag hemma igen och ska strax laga lite panerad spätta, potatis/blomkål.


Bilden nedan visar hur oplogat det var hela cykelrundan..,
Puss på er!


Tripp trapp

Julias tripp trapp stol behövde fixas till, den sprayades röd! Ascool!


Lagar mat!

img_2457 (MMS)

Lagar mat!


Vabuari

Tydligen är det den månaden då barnen är som mest sjuka, ja och vuxna också. På en vecka har jag vabbat en dag samt varit sjuk själv en dag.

Vi har fått avboka roliga saker och middagar pg à sjuka små barn. Denna gången är Julia feber sjuk. Det flög på henne nu idag, tog tempen kl 11.00 då hon legat i soffan sedan frukost. Temp på 39,4. Liten fukis. Ojj vad påverkad hon är.. Annars brukar våra barn vara som vanligt när dem är sjuka... Lite gnälligare dock.

Julia har to m matvägrat... Då är det illa:).
Imorrn ska jag jobba och söndag också!
Har varit ledig två helger, så det känns lite tufft. Man vänjer sig snabbt vid att vara ledig.

Lejter! Puss


Hårstudion

Var hos frisören igår, använde mitt presentkort som jag fick i julklapp. Blev klippt och slingad av Mia som var riktigt duktig!
Jag är alltid stennervös när någon ny ska klippa och färga mitt hår, ni vet ju hur katastroffult det blev förra året.
Men denna gången blev jag skitnöjd och jag kommer absolut gå tillbaka till Mia på Hårstudion igen!
Hon går på ständiga utbildnigar och berättade hela tiden vad hon gjorde och hon klippte upp mitt hår på ett sätt hon lärt sig på en utbildning i London.
Blev riktigt nöjd. En slingning till behövs men nän så länge är jag skitnöjd! dessutom tunnade hon ut håret rejält, riktigt skönt att dra fingrarna genom kalufsen nu =)
Puss

The new me.

img_8433 (MMS)

The new me.


Svar på fråga

Jenny undrade var jag hade köpt fotoramarna vi har i hallen.

Fotoramarna är faktiskt köpta på TIGER istan. Tror dem kostade 50:- styck!

(förlåt för mitt sena svar)



Syskonkarlejk

Försökte ta lite fina syskonfoto på kidsen igår innan vi skulle iväg och käka.
Gick sådär, börjar en skratta så är det kört! =)
Glada små skitungar =)
Matchar snyggt i tröjor från KappAhl, Jamies jeans likaså och Julias klänning från VillerValla.
Love you!
Puss

Me And I 2012

Jag var ju på klädparty hos Mimmi i måndags men jag glömde visa vad jag hittade för godingar.
Där var myckt fint, jag ångrar lite att jag inte köpte mer..och ännu mer ångrar jag att jag aldrig köpte något från "hund"kollektionen förra året.
Blev två tröjor till Jamie iallafall,..
En donkey tröja. Jamie kommer ÄLSKA den då den bajsar på baksidan av tröjan =)
Jamie som älskar Cirkus var ju bara tvungen att ha en sån här!
Vilka färger! man kan inte bli annat än glad. Snyggast i sommar ..
..
Jag funderar på att ha ett blingo party hemma hos mig. Någon som vill komma?
Puss

Sooftish

Vilken skön kväll på jobb, ingen stress, glada och tacksamma vårdtagare! Såna dagar älskar jag att jobba med detta...

Käkat som en gnu idag, varit hungrig konstant... Sjukt märkligt. Vissa dagar kan jag äta utan stopp och andra dagar blir jag mätt på en fis typ...

Nu ska jag hem och kasta mig i soffan, krypa upp i älsklingens famn och njuta av vetskapen om ännu en ledig helg!! Så härligt.
Imorrn ska vi hem till fam. Dahlqvist och käka litta och umgås litta. Barnen får lite annat leksällskap än varandra. På söndag blir det obligatorisk fika på Europa bageriet, senare ör det restaurangbesök för att fira barnens farfar som fyllt år och på kvällen, den obligatoriska milen.

Fullspäckat!
Lejter alligator. Puss


Julia i sin nya snygga hängsleklänning frå...

img_3638 (MMS)

Julia i sin nya snygga hängsleklänning från villervalla! Löv it!!


Bli lite rik

Jag skulle vilja bli lite rik men i väntan på den där vinsten ni vet..plötsligt händer det, så får jag jobba ihop mina pengar.
Kollar lite jobb och såg att dem sökte folk till casinot,..det enda jag kan är Pokeroch black jack Hahah..men  Roulette verkar kul!
Det var längesen jag ens var på casinot, däremor har André spelat lite grann online och det är kul att titta på! Vi har vunnit lite småsummor men det kan man inte bli lyxfru för haha.
Som sagt lite extra i kassan hade inte suttit fel, dock är det inget jobb för mig. Tror vi håller oss till små spelandet online haha.
Ikväll ska jag slita för pengarna på jobb!, trist en fredag kväll..men men.
Ha det bra !
Puss

Vad önskar du dig?

Jamie fyller som bekant snart 4 år. 3 månader..så det är ju ett tag till. Men han är väldigt medveten om att hans födelsedag närmar sig och har redan bestämt vem som ska komma på hans kalas och vad han ska ha för ballonger och tallrikar och allt sånt där. Detta kommer säkerligen ändras ett par gånger till innan det är dags. Men han ler med hela anstiktet när han pratar om det =).
Jag har börjat fundera lite på vad vi ska ge honom i present.
Han önskar sig Playmobil säger han. Gärna säger jag, det är jättekul att leka med och det är något som Julia sen kan ha nytta av och så finns det oändligt mycket att köpa i just playmobil.
..............
Jag Tänker också att det är dags för en "stor" cykel med stödhjul. Alltså dags att överlämna trehjulingen till Jules. Det är ju perfekt att han fyller år på våren så han kommer kunna nyttja cykeln hela våren, sommarn och hösten detta året.
......
Sen är ju kläder alltid bra att önska, tycker iallafall hans föräldrar. Vårkläder och sommarkläder i strl 110.
...
Ja det tål att tänkas på, har några månader kvar att fundera  haha....
Stora killen är duktig på Ajjfån. Roligast är pussel och spel, samt sagor som blir upplästa för honom. Perfekt.
Nu väntar vi besök av barnens faster och Tilda. Jag ska börja laga mat så den är färdig när A kommer från jobb, är hungriiiiig!
The Mårtensson´s ! tripp, trapp, trull
Puss

Februari

Kylan har kommit hit, lite väl sent tycker jag, dem har ju lovat vår 14-15 februari.. vi får väl se.
Förskolan är stängd idag så vi är hemma och myser.
Jag har lagt in en annons på blocket på min studentlitteratur,..
Skulle behöva lägga ut lite kläder på tradera också men det är så meckigt så det orkar jag inte göra när barnen är vakna..får bli ikväll. Barnens faster kommer hit ikväll och kollar om hon hittar något till Tilda av Julias 80-86 kläder, sen åker resten ut på tradera. Vill bara bli av med det. Ligger och tar plats här hemma.
Fick Jättefina tulpaner av A här omdagen och jag skulle mer än gärna velat fylla hela hemmet med tulpaner, älskar dem!
Nu ska jag laga lite lunch sen blir det en liten vila för Julias del och sen måste vi ta oss till affären.
Ha en bra dag!
Puss

Peppar peppar

Ojj vilken oväntad kräkis som hälsade på igår.
Jag och André satt i soffan och skulle göra oss klara för läggning när jag hör en märklig hosta från Jamie, sa till andré att det lät som han kräktes... Båda gick in och möts av en livrädd och skärrad Jamie vars säng var helt nerspydd, han likaså.

Stackars liten,... Gjorde iordning Jamie och bäddade för honom och André i jamies säng. Satte han i soffan så länge på en handduk medan vi borstade tänder osv och sa till Jamie att springa ut till oss om han mådde illa och behövde kräkas...

Vi står inne i badrummet och Jamie kommer inrusande och spyr i badkaret. Men först hade han lagt en trevlig fläck på nya ljusa mattan ;) haha
Vi kommer fram till att jag blir den som vabbar. Det förlorar vi minst pengar på helt enkelt.

Bäddade för killarna i soffan och satte in en spann. Jamie spydde fram till 3 inatt..,. Inget sen dess.

Nu hoppas vi att ingen annan blir smittad... Huuua!
Nu är här full rulle här hemma. Mina barn blir inte lugna och tysta och trötta av sjukdom... Dem är alltid vilda om än gnälligare när dem mår dåligt.

Ja, vi gick upp 6 imorse!

Puss


RSS 2.0