...4:e natten

..det var i lördags som Dalle startade Operation sluta med napp på natten. Så idag är han alltså inne på 4:e dagen utan napp...
=)

3:e natten

Utan napp.
Jamie är fruktansvärt duktig!!
Det var Dalle som startade operation sluta helt med napp i söndags och det gick förvånansvärt bra och han somnade utan gnäll. På måndag natt var det lite tårar och gnäll efter nappen men inget som inte gick att avleda och hantera. Idag frågade han en gång om nappen och så var det inte mer med det.
3 år och 1 månad och är helt nappfri. Tror han slutade med nappen på dagtid i höstas. Imponerad och stolt över allt han klarar av.
Han förväntar sig dock en "sjörövarefabbe" leksak och det är väl klart att han ska få det!
Puss

Thomas Sabo

Armbandet jag fick igår var från Thomas Sabo, tycker det är så himla fint. Finns hundratals olika berlocker att köpa till, själv fick jag en nallebjörn som symboliserar Barnen! Så fint.
Har hittat en berlock som föreställer en barnvagn som egentligen är ett måste som ni förstår hahah.
Fick bli en webcam bild, orkade inte dra fram kameran.
Shit vad varmt det har varit idag, skönt att sommarn är tillbaka en sväng!
Var med A på vårdcentralen för hans öra, han trodde han tappat in bomullstudssen från en tops i fredags. Jag tänkte jag skulle rådfråga om min svanskota samtidgt, som för övrigt växer. Distriksköterskan tyckte att han hade hål på trumhinnan, eller nä SJÄLVKLART hade han ett hål på trumhinnan, vad hon kunde se så A fick en tid till en läkare senare på dagen. betalade 120 spänn men läkaren hittade inget hål och heller ingen tops hahah.
Jag fick en tid till en sjukgymnast på onsdag men den tänker jag avboka, jag vill till en riktig läkare först och främst...detta var så samma distriksköterska som var säker på A´s hål i trumhinnan hahah.
Julia trillade från stolen på förskolan idag och fick stoooor bula i pannan. Inget ovanligt alltså!
När vi hämtat kidsen åkte vi till båthamnen och köpte glass och åt den i solen. Sen gick vi ut på bryggan och tittade på alla båtar, spännande tyckte barnen. Julia var oberäknelig och jag hade hjärtat i halsgropen hela tiden när vi gick på bryggan. Hon vägrade att bli buren såklart och var på väg ut i vattnet ett par gånger haha.
När vi tröttnat på båtarna åkte vi till Kalkbrottet och tittade och gick balansgång och mös.
Nu har barnen precis somnat och jag och A har slängt oss i soffan.
Imorrn ska jag på Läkemedelsutbildning på Jobb. Ska tydligen bli 27 grader och det är ju KLART att jag ska vara upptagen och sitta inne hela dagen.
Puss på er!

Lyckligt lottad

Tänk vilken tur jag har som får vara Mamma till dessa två!
Puss

Mors Dag

Glad Mors Dag på er!
Imorse vaknade jag av två kids och en Man som ville att jag skulle upp och äta frukost. På frukostbordet stod ett fång rosor och en fin liten ask.
I asken fanns ett jättefint berlockarmband. Visar en annan gång.
Vi åkte hem till min mamma på förmiddagen och gav henne en present och fikade lite och om 1 timmes tid ska vi möta upp med A´s familj på Babas. Ska bli riktigt gott.
Puss

Det är Lördag

..men visst känns det som söndag?!
Hade skitkul igår, stannade här hemma tills tjejerna skulle ta bussen vid 1 tiden. Dalleman var också här.
Har inte hänt något särskilt idag, bara chillat! Mannen i hushållet lagar middag, det blir fläskfilé, potatisgratäng m sallad. Mumsfilibabba, är riktigt hungrig nu.
Imorrn är det MORS DAG. Jag önskar sovmorgon och frulle men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte önskade mig något annat ;). SKulle vilja ha ett par skor jag synat på DinSko bl a..ja en helt önskelista men det har jag hållt för mig själv för jag tycker att morgondagen framförallt handlar om att visa uppskattning. Få massvis med pussar och kramar och få känna sig som världens bästa Mamma =).
Min Mor ska iallafall få en present för det är hon värd!, hon läser inte bloggen och kan knappt hantera en dator så jag kan skriva att det är Väska hon ska få. Tror hon kommer bli väldans glad..hon är väskfanatiker =).
Senare på eftermiddagen ska vi äta på Babas restaurang med A´s familj och fira svärmor.



.... oooh vet ni vad?! min syrra är gravid med sitt 6:e barn och är i v. 33+.
Igår blev hon inlagd för värkar som dem inte har lyckats stoppa än, men hon får mediciner till lillan så att hon lättare ska klara av världen utanför magen i detta nu. Det är inte helt oväntat om lilla Klara skulle födas för tidigt då syrran fött två döttrar flera veckor för tidigt och senaste tillskottet Theo kom 3 veckor tidigt. Ebba som var nr 3 föddes på utsatt BF  och Olle som är nr 4 föddes någon dag efter BF. Vi håller tummarna på att allt går bra och att hon stannar inne några veckor till =)
Nu blir det mat.
Puss på er

Den som väntar på något gott...

... sitter och inväntar Natta och Janina, vi ska dricka mojitos och snacka skiiiiit!
Jag har tjuvstartat med en cider, är det fredag så är det!
Puss

Tjajorna

Denna lilla tjejen har blivit en väldigt bestämd ung dam..
Hon tror hon äger stället och allt är hennes lag hahah, sjukt ball att titta på henne när hon skäller på sitt språk. Hon ÄLSKAR att säga Nej!! och Akta!
Hon gör sig väldigt bra förstådd men när hon ska skälla så är det på hennes bebisspråk. Hon SKRIKER när han pratar och gör sig hörd genom skrik hahaha.
Ni ska höra henne.
Ska filma det en dag, personalen på förskolan säger att hon verkligen har hittat sin plats i gruppen. Hon är inte alls bestämmande där som här hemma. Hon är dock inte blyg utan tar verkligen plats, det är nog något hon lärt sig genom att vara lillasyster till en "ung" storebror. Dock får hon ta rätt mycket puttande och annat på förskolan men hon gör inget tillbaka, här hemma slåss hon med Jamie, hon är riktigt vild haha.
Vad ska det bli av henne tro? hon är väldigt lik mig i sättet ...
Kan ju berätta att tjejerna äger här hemma!
Puss

Spontant!

Godkväll.
Har varit hemma med kidsen hela dagen och chillat, Maja kom förbi vid halv 2tiden och då gick vi till lekplatsen och lekte. Sen gick vi och handlade lite och väl hemma lagade jag lite mat till barnen. När dem käkat hjälpte Maja mig att bada båda barnen och tvätta håret på dem, alltid lika kul hahah.
Micke kom kort därefter...pyjamaser åkte på och jag ställde mig och lagade till en liten restfest av halvtomma förpackningar i frysen. Det blev lite kebab, lite cevpashishi(?) och ltie chicken nuggets. Till det gjorde jag bulgur och blandade ner sugarsnaps!...gjorde en avokadokräm aka wannabeguacemole och tzatziki. Såååååå gott!!
A kom innan för dörren lagom till 18.00 efter personalmöte, lagom till maten var klar med sig hade han en flaska rosé. Mums!
Gästerna gick för en stund sen och nu kallar sängen, jag har en förläsning imorrn sen blir det mojitos med Natta och Lilla Torg därefter!
Sov gott... Puss

Två flarror Champagne...

Våra fina pepparkaksvänner.
Vi firade Kaaarleken med två flaskor champagne och lite tacos igår! tänk om alla onsdagar var som igår, vilken stämningen. Barnen somnade utan ett knyst, vi åt när barnen somnat och åt utan barn som kastade med maten och avbröt samtalen, det var lugnt och vi kunde tillochmed samtala med varandra!!
Inga barn vaknade alls under kvällens gång heller. Första gången på 3 veckor som Julia inte har vaknat kl 23.00 för att lägga sig i vår säng. Jag och A sov alltså helt ensamna HELA natten i vår säng utan ett endaste barn i sängen.  3 veckor låter kanske itne så länge men för oss räckte det med en vecka sen var vi helt förstörda över hennes utvecklingsfas.
(ska inte ropa hej än!)
Åter till Ämnet, M&M berättade om sin resa och jag och A är riktigt sugna på att ta en Weekend i Paris, bara vi två. Vad mysigt det hade varit.
Maja stoltserade med sin fina ring som var som gjord för henne, Micke hade helt klart träffat rätt!
Vi är så glada för er skull!
Men mer såna där onsdagar..eller hur?!
Puss

Brother & Sister


Barnen är klädda i jeans från KappAhl (älskar deras barnjeans), Jamie´s coola t-shirt är också från KappAHl, Julias vita tröja är från H&M och skorna är Converse.
Imorse fick jag kamma Julias hår utan problem, dessutom sätta upp två pippilotter i samband med kamning! och se så fin hon blidde!
Puss

VARFÖR SKRIVS ALLT IHOP

Varför sätts hela texten ihop!! det ser ju skitrörigt ut!!! kan någon hjälpa mig?

Tandis!

Jamie hade sitt första riktigt besök hos tandläkaren imorse. Han var riktigt tuff när han gick dit och tjatade om att tandläkaren är snäll och att dem gillar päron haha. När vi väl kom in i rummet så var där bara en tandsköterska först som visade Jamie stolen och hur man kunde trixa med den och så där, väldigt bra sköterska. Hon pratade jättemycket med honom men han stod bara och skakade på huvudet.
Sen kommer tandhyginisten, supermunter dam som tror att Jamie heter Pelle! jag tror först att hon skojjar för att lätta upp stämningen men nä hon trodde det var Pelle som var på besök hahah. Hon var också jättebra om än gapig och skrikig men pratade mycket med honom, mig och Julia. När hon sa att Jamie och jag skullle sitta i stolen så brast det för honom. Han grät obehindrat men vi kunde lugna honom och tillslut gick han med på att sitt i mitt knä på vanlig stol. Han gapade när hon gick in med spegel för att räkna tänderna och han gapade när hon skulle"kittla" tänderna med den där taggiga skrapan. SUPERduktig!!
Hon ville att vi skulle komma tillbaka nästa år iom han var så rädd, annars är inte nästa besök förrens vid 5 års ålder. Tänderna såg jättebra ut men vi skulle absolut ta bort nappen på natten också samt nappflaska! Kvällsvällingen är ju hans heligaste, morgonvällingen har vi tagit bort nästan helt redan. Men vi får ge han det i pipmugg och se om han tycker det är okej.
När vi var klara fick han välja och vraka i lådorna efter en liten sak, han valde den fulaste kon som fanns hahah.. Julia roffade åt sig en jättesöt klämma haha.
Nu i efterhan pratar han glatt om tandläkaren och hur hon räknade alla hans krokodiltänder..=). Positiv upplevelse iallafall.
Puss

Stud

Tro det eller ej men jag gjorde klart frågorna som skulle varit klart i fredags, och har skickat in. Skönt! skulle behöva boken, jag pluddrade ihop allt från mina egna kunskaper, får de om det blir rätt =).
Har en fedeeeeinlämning till nästa vecka, skulle kunnat börja på den men har ingen bok. Måste fixelixa ;)
Ikväll ska vi äta tacos och dricka bubbel för att såklart fira M&M, dem förlovade sig nämligen i Paris i helgen(?). Dröjer inte länge innan det ploppar kids där inte (gissar jag), stort slott och giftemål! mycket glad för er skull, kom ihåg att jag alltid har första tjing på gos med era framtida barn, men det vet ni såklart ;) ja och att ni aldrig blir av med mig hahah.
Måste visa Jamie´s nya badshorts som han förövrigt ÄLSKAR. Jag tycker dem är ascoola, passar inte till någonting haha. Så crazy alltså haha.
Puss

Mitt nya

Mitt snygga armban från H&M. 49.90:-
Love it.
Vet ni vad jag har glömt, en inlämning som skulle ha lämnats in i fredags. Fick snällt lämna in det ikväll, ska bara göra det också ;). Min hjärna är någon helt annanstans än i skolan. Skönt med sommarlov (även om jag kommer jobba hela sommarn). Till hösten läser jag förhoppningsvis sjukvård och går på en 6 veckorspraktik på sjukhuset i september.
Sen läser jag en inriktnings kurs som troligen blir Lindrande vård. 18 november tar jag examen. KUL!!! hoppas kunna fortsätta studera vidare om några år till SSK och sedan vidare till Barnmorska. Lär bli en gammal BM men det kan kvitta, det är det jag vill bli och det SKA jag bli! =)
Eller?
Har varit i skolan hela förmiddagen och kolla på film, en jättebra film med Sven Wolter i huvudrollen. Han drabbas av Alzheimers. Vi läser Geriatrik just nu och är inne mycket på demenssjukdomar just nu, väldigt gripande och intressant. Har fått en helt ny insikt på den hemska sjukdomen!
På fredag blir det drink och vinpimplande med b la Natta, det behövs haha.
Puss!!!

Inga vattkoppor?!

Vet ni vad jag kom på nyss, att Jamie slapp vattkoppor IGEN!!
Kan det vara så att han är immun? det är 3:e gången han umgås med bärare varav den ena, alltså Julia har han badat med och vara nära inpå dagarna innan dem ens ploppade upp på Julia.
Hoppas han är immun så han inte helt plötsligt, om 8 år sitter med vattkoppor stackarn!
Vi får väl se... nu borde min familj vara på ingång!
Puss

Förändringar

Det är lite tjatigt att skriva om vikt och grejjer men jag satt och tittade på gamla bilder på mig från när jag och A precis hade träffats. Jag var väldigt rund i ansiktet innan jag fick barn. Jag var smal och vägde mellan 48-50 kg och har alltid gjort. Idag väger jag 50 kg men har smalare ansikte, eller iallafall mer och utmärkande käkben än tidigare. Vad som är skillnade idag från då är mitt bäcken som är bredare nu. Jag var rak som en pinne innan jag blev gravid, nu har jag fått höfter. På gott och ont. Mina gamla jeans är lite tajtare än varnligt och mina xxs jeans kan jag inte knäppa.
I det stora hela tycker jag faktiskt att kroppen är bättre formad idag än då även om magen är slappare än slappast och alla extra skinn och bristningar. Ja rövva har börjat hänga lite men det ska jag träna upp. Brösten är ju ett big NoNO...var tog dem vägen? letar man så finner man dem nere vid naveln ;)
Det är nog första gången som jag har kommit till insikt och dett det positiva med min kroppsförändring. Innan har jag varit extremt viktblind och jag mådde bara bra om vågen visde 50 kg. Nu är det inte lika viktigt...
Fortfarande lite rund i ansiktet men betydligt mer konturer. Alla förändringar behöver inte alltid vara negativa ;)
Puss

Sötaste tjejen evååår

Fick hem barnens fina kläder som Lofsan hade köpte med sig från New York igår.
Åååååh vad fint!
Julia och Jamie provade men att ta kort på dem gick sådär, eller nä inte alls!!
Jamie vägrade, totalvägrade. Men han ville sova i skjortan, det är ett bra tecken! Han blev dock lite ledsen över att han inte fick någon klänning. =)
Skjortan var lite lång i ärmarna och lite lång i kroppen men det är gör ju inget..
Julias klänning satt jättebra, fick inte lov att ta på henne de tillhörande trosorna men fick iallafall nån bild på henne!
Det kommer komma bilder den dagen dem har kläderna på sig på "riktigt".
Close up! Hahaha Julia blir inte alltis helt hundra på bild haha, inte så konstigt med tanke på att hennes föräldrar inte är särskilt fotogeniska.
För er som inte vet så är skjortan i samma stuk, rosa och med den bruna hästen på bröstet. Superfint.
Tack igen Lovisa!
Puss

Guldstunder

Godmorgon!
Imorse vaknade jag av en duns, Julia rullar av vår säng och rätt ner i golvet. Klockan är runt 5 på morgonen och hon är alldeles förvånad. Gråter en liten stund bara och är sen helt tyst. Läskigt. A som låg i soffan kom in och la sig i sängen så Julia kunde ligga i mitten. En stund senare var Julia piggare än piggast och jag tröttare än tröttast.
Barnen är på förskolan, A på jobb och jag ska strax göra mig iordning för ett studiebesök på "GuldStunder" med klassen. Inte direkt supersugen såklart men men.




Nä, jag måste verkligen skynda mig!
Puss

Grattis Grattis Grattis!!!

Till er...
Puss!!!!

Skor

Jag behövde lite sandaler som är lätta och snabba att sätta på så det blev 3 par. Jag är inte direkt nån fotmodell men mina platta, breda och fula fötter men vad gör man inte för att visa upp skorna liksom.
Det första paret är tygskor i marinblått, såååååå sköna.
Det andra paret är ett par svarta, lite "finare".
Tredje paret är en öppen sko, luftig och skön. Passar till allt!
Dags att suga åt sig lite solsken kanske?
Puss

Lekande Barn

Igår

Väldigt sällan dem är inne och leker på Julias rum men där jag är, ÄR barnen!

Lockar

Ja ni vet, jag hatar mitt hår..nåt så hemskt mycket.
I fredags såg det verkligen ut som ett skatbo så jag tog fram lockgången...
Jag hann precis locka det innan det blev platt fall igen. Inget hårsprej hemma heller.
Ikväll har vi haft besök av svärisarna. Dem hade mat med sig som vi lagade här hemma. Barnen var överlyckliga att få leka med farmor och farfar och jag och A drog en lättnads suck när dem tog över lekarna en stund. =)
Barnen sover gott iallfall och nu är Dalle här och umgås med en sliten A. Kul för dem. Själv ska jag sätta i mig lite ostbågar faktiskt (riktigt längesen) och lite pepsi Max, en härlig söndagkväll med andra ord!
Puss

Lekplatsen

Godkväll!
Idag har vi varit ute sen kl 09.00. Vi åkte till "sjörövarfabbe"lekplatsen. Där lekte vi och fikade, sen åkte vi hem och Julia fick sova middag innen medan vi andra var på innergården och käkade lunch och fikade ännu mer. Julia sov i 2 timmar och sen satte vi igång grillen och Sandra och Tilda kom och käkade!
En trött Tildis och en trött Mamma Sandra, en rätt så solbränd André ;)
Nu har gästerna gått hem, barnen sover och jag tänkte hoppa in i duschen.
Ha en härlig lördag!!
Puss

Hur hittar dem dit varje dag?

Jamie och Julias sovkompisar.
Julia sover med BäBä´s:arna. Den vita och den rosa. BäBäääää skriker hon om man bara har gett henne snuttefilten, ni vet den stooora mysiga. Det är 3 måsten. Dock räcker det med ett  bäbä i sängen.
Jamie´s kompisar är en tiger och en leopard och SÅKLART den rosa lilleskutt snuttisen som han har älskat sen har var bebis.
Märkligt nog hamnar dem i vår säng varje morgon =)
Puss

Påhittigt av mig

Jag har återlivat ett klädesplagg..
Jamie hade slitit hål på sina jeans som ändå skulle åka i lådan nu för dem är i strl 86 bara. Då kom jag på en supersmart idé...
det blev ett par supercoola shorts till Julia.
Nöjd som satan!
Sååååå hungrig. Lite A-fil med Müsli. ja tack!
Puss

Knäpper knappar

Vår Jamie klär på sig helt själv nu förtiden från topp till tå och innan har strumporna hamnat med hälen på foten men det har han insett nu att det är fel och sätter på dem helt rätt. Imorse skulle ha ha på sig en kofta, han har försökt knäppa själv men inte kunnat och bett om vår hjälp men imorse skulle han banne mig göra det själv, han kunde!
Han var sååå stolt och det ska han vara för det var inga lätta knappar!
Vilken utveckling.
Kissar stående, knäpper knappar, klär på och av sig själv... inte nån liten skit längre!
Ja så är han vänsterhänt!
Vår Jamie, snackig så öronen blöder, en mjuk liten kille som tål mycket fysiskt men inte psykiskt. Lätt till tårar när han får en tillsägelse men tuff på utsidan. Vilken kille vi har fått! världens bästa storebror =)
Puss
P.s kan hända att jag är lite partisk ;) hahah

What to do?

Alltså mina vänner!
Mitt hår, mitt fruktansvärda fågelbo till hår håller på att göra mig TOKIIG!!
Jag känner mig nog som världens fulaste människa. Men jag kan liksom göra något åt det förrens jag vet vad jag vill. Förstår ni?
Hade inte den frissan klippt mitt hår helt fel så hade jag haft ett problem mindre.
Nr:2 ...det är en riktig pest att underhålla ett blont hår när man är riktigt mörk från början.
Dagens i-landsproblem ..jag vet.
Mitt hår är jäklig viktigt för mig, det gör en stor del.
Ja och så var det det här med godiset hahah. Vi var och storhandlade, jag handlade lite reisen (choklad kola) tsom jag skulle mumsa på imorgon. Men A köpte nån ny godispåse från TuttuFrutti. Jag höll mig länge men till slut var jag bara tvungen att testa en bit. En bit blev 10 st. Så var det med det.
Nya tag!!
Puss

18 månaderskontroll BVC

Imorse hade vi tid på BVC med Julia, dags för hälsoundersökning och utvecklingsundersökning samt vaccin.
Julia var lite rädd för doktor Oliver men han är riktigt duktig tycker jag.
Julia klarade alla tester och fick mycket väl godkänt. Han kollade hennes gång eftersom hon ibland snubblar på sig själv men det såg bra ut sa han. Fick lite tips om hennes förstoppningar och rädsla för att bajsa på kvällarna. Hon skrek som en galen ko när hon fick vaccinet i armen. Tur var det bara en spruta denna gången haha.
Lillfis Julia väger idag 11207 g och har gått upp 2 kg på 6 månader. Ligger lite under på viktkurvan. Hon var 79,3 cm kort haha. Ligger även där under medelkurvan. Men vuxit 5 cm på 6 månader. Huvudomfånget 47 cm och även där låg hon under kurvan , men det har varit så sen hon föddes så hon följer sin egen kurva jättebra. inga avvikelser.
Nu ligger Julia och sover och jag har varit hos tandläkaren och borrat ett litet hål, tog 10 minuter. Fattar inte vad jag har varit rädd för innan. Min tandläkare är helt enkelt bäst. SKrev in barnen här idag och Jamie fick sin 3 års undersöknings tid den 26 maj. Vi får väl se hur det ska gå hahah.
Nä lite lunch kanske?
P.S har inte ätit något sött på två dagar, stor grej för mig då det alltid slinker ner något sött varje dag.
Hejja Mig!
Puss

Finbesök igårkväll

Igårkväll fick jag fint spontanbesök av Mimmi och Vincent. Mös sönder Vincent i måndags men inte nog för jag hade abstinens efter honom igår igen. SÅ det vart ju tur att dem kom förbi så jag fick lägga beslag på honom.
Först la han världens skit, Mimmi fick byta kläder och hela Julias skötdyna var full av bajs hahah. Vincent hade bajs på hela kroppen t om i ansiktet hahahahah. Det var helt sinnes. luktade smarrigt...eeh.
Sen vart han nöjd iallafall...
(på nåt vänster ser jag ut att väga kraftigt många fler kilo än vad jag egentligen gör, det är inte sjysst Mimmi, alltså att ta såna missvisande bilder hahah)
Den lilla skitar´n kräktes ett par gånger också, jag fick väldiga flashbacks. Lukten av spya sitter så hårt fastetsad i mitt minne, och raparna som framkallar spyan, samt känslan när det rinner vit , varm sörja hahaha.
Men I lööve it.
Puss!

Jules, Julie, Lula, Julle, Jullan......

Ååååh vad jag älskar hennes fina lockar i nacken.
När hon var bebis kunde jag pilla och röra och göra frisyrer hur som helst, idag lackar hon bara man rör vid hennes lockar. IBLAND får man kamma och ibland kan man sätta upp håret i en tofs utan större protester och häromdan kunde jag göra en inbakad fläta på henne.
Nästa projekt är att göra två inbakade flätor på vardera sida...
Wish me good luck.
Puss

Rent hus

Har städat maniskt här hemma tycker jag men det syns KNAPPT!!
Jag möblerade om lite också och skulle lyfta en svintung byrå och tog sönder den lite hahaha...ooopsi. Ja ja det syns inte för jag har fixat till den litta haha.
Har renbäddat vår säng iallafall och bara det är en sån lättnad. Skönt att gå och lägga sig ikväll med en helt ren säng. Tvättat som vanligt och dammsugit golven. Tänkte ta tag i köket men A har så mycket skit där och jag vet inte var jag sla göra av det.
Snart kommer min lilla familj hem och hämtar mig så ska vi åka hem till Mimmi och Jimmy. Käka tacos och tjöta litta.
Mitt ena öga är väldigt irriterat idag, kanske en intressepil som etsat sig fast?
Nä, städa lite till innan jag blir hämtad.
Puss på er

MVG

...i näringsläran!
jo man tackar ;)

Ännu mer förkyld

...godmorgon.
Känns lite som att jag blivit förkyld på nytt fastän jag inte hunnit bli frisk från den andra förkylningen riktigt än.
Började med att jag blev extremt hostig igårkväll, ännu värre än den jag hade innan. Imorse när jag vaknade var ena ögat igentäppt och näsan rinner och den där jäkla hostan alltså.
Usch!!, Barnen är påväg till förskolan nu, väldigt glada var dem..har ju varit långhelg för kidsen då ddem var hemma i fredags.
Har inget roligare att skriva än så här..eller jo..
vet ni att dem gjort om Bambi toalettpappret, A tror mig inte...gör ni?
Jag vet inte riktigt vad som var annorlunda innan, men jag har för mig att på förra rullen var det ett helt lamm och inte bara huvudet. Hahahha
Fråga mig inte hur jag kom att tänka på detta och VARFÖR jag har ett foto på en bit papper.
Puss

Smart Groda

Vi har inte haft badkar innan, så när vi flyttade hit blev barnen skitglada över att få bada med lite space. Med badkar följer badleksaker och inte lite heller. Var vi sen skulle förvara badleksakerna visste vi inte så dem låg kvar i badkaret och flöt runt även när man skulle duscha..tills vi hittade The Frog!!
Vet att såna här har funnits ett tag både på IKea och i barnaffärer i både grodor och pelikaner. Men denna grodan hittade vi på Biltema, av alla ställen hahaha.
Den funkar superbra och billigare är den än di andra på marknaden tror jag.
Den sitter fast med sugproppar och vi har haft den ett tag nu och har inte lossnat en enda gång.
Ett litet tips så här på söndagkvällen.
1-0 till Sverige än så länge.
Kanske blir det VM-guld. Hade varit kul!
Puss

Utväxt!!

Malin HJÄLP mig!!!
Puss

Nytt i barnens garderob

Sötaste hatten till Julia, hon älskar den haha. Visst är den fin? speciellt när hon har nån fin sommarklänning och ballerinaskor i marinblått.
Var eller är ute efter en vanlig solhatt till henne men har varit slut i hennes storlek där jag har letat, får inom Po.p och titta.
Ett par bombullsshorts, sköna att hänga i när det är varmt ute. Hennes storlek var helt slut förutom dessa i denna färgen, vet inte ens vad det är för färg, grön/blå.
Ett linne och 2 långärmade tröjor. Baskläder.
Svinsnygg t-shirt från KappAhl till Jamie. (önskar jag hade två pojkar så dem kunde syskonmatcha i dessa..)
Snygga ljusa jeans till Jamie, han behöver ett par mörka till så det får följa med hem nästa gång.
Också från KappAhl
Två par shorts från H&M.
Puss

Söndag

Sällskapet gick efter Eric Saade kammade hem en 3:e plats (borde iallafall blivit 2:a, Fy för Italiens skitlåt!!).
Jag och A vaknade lite efter 11 och var helt utvilade!! så skönt.
Låg kvar i sängen och drog oss ett bra tag innan vi gick upp och gjorde oss iordning för att möta upp barnen och deras Farmor och Farfar i Folkets Park.
Vi fikade pannkakor med mjukglass och sylt och sen tackade vi barnvakterna för hääärlig sovmorgon. Vekrligen uppskattat!!
Vi körde hem till Mimmi och Jimmy men Mimmi och Vincent skulle iväg så kvar blev vi med Jimmy och Milton, lika trevligt det!
Var fdär en bra stund och barnen lekte och hoppade i Miltons hoppborg.
Körde hem vid halv fem tiden och käkade. Nu sover barnen och hockeyn börjar alldeles strax, Hejja SVerige!!!

Puss!

Heja Saade

Godkväll!
Ikväll ska vi heja på Sverige och Eric Saade, barnen sover hos farmor och farfar idag så här är barnfritt, det var längesen och visst är det skönt med lite tystnad men man saaauknar ju dem =)
I förmiddags var vi och fixade en massa ärenden och bytte jackorna och lite annat och fick med oss en drös med grejjer hem och inget kostade något ahahaha... ska visa en annan dag.
Mina fina kids var klädda i sina converse idag, jamie var överlycklig att han skulle få ha sina på sig. Skorna var det ända som matchade idag, ni ska få se ahha...
Body: åhlens
jeans: kappAhl
kofta: Lundmyr of sweden
skor: converse
(fortfarande mäkte stolt över att jag lyckades klippa luggen så rakt på henne hahaha)
Jamie ville inte alls bli fotograferad idag.
tröja: Lindex
Chinos: KappAhl
skor: converse
Jag har också kläder på mig idag, vill ni se?
tröja: Vero moda
Chinos: H&M
Strumpor. A´s strl 43
Om jag har fixat fejjan?!
Klaaart!!
Jaaaa, ni kan få en till bild...
Gaaaaaalet skrämt rådjur!!!
Dags att slänga ihop lite tacos.
Ja just det,... Hejja Saade!!
Puss

Fredagen den 13:e

Vilken skitdag hahah
Jag och Jenni snackade i förmiddags då det var sol och varmt, bestämde träff hemma hos mamma vid lunch. jag klädde på mig shorts och ingen jacka, bara kofta. Barnen hade som tur var lite bättre kläder men dem skulle haft gummistövlar och regnkläder hahahah. Vilket regnväder det blev såfort jag gick av bussen hemma vid mamma.
Trist!!
Men vi fikade hos Lisa hela dagen istället.
Idag är min namnsdag och INGEN har grattat, eller jo såklart men inte självmant haha. Skitgrejj jag vet men jag trodde iallafall att jag skulle få sushi av A. Men nä...
Han hämtade oss, körde hem och satte sig i soffan dirre och kollade hockeyn. Kul.
Nu suitter jag här, barnen har precis lagt sig och jag är skiiithungrig!
Synd om Moi ;)
Ska gå och rota i skafferiet, kanske ligger där ett kexchoklad. Det får bli kvällens middag.

Har ni haft en otursdag idag?
Puss

vad hände?

Julia la jag i sängen för hon var svintrött och somnade dirre. hostar som en kalv gör hon..usch. Jag och Jamie satt och läste lite bloggar...ett två tre somnar han..
napp i mun och tråkiga bloggar, klart man somnar.
Här har han sin nya tuffa t-shirt som han fick av faster Sandra igår.
Puss

Linnéa & grattis Max & Tilda

Godmorgon
Idag är det planeringsdag på förskolan, vilken tur att jag var ledig och slapp ta ledigt. Barnen har varit vakna sen tiiiiidig morgon med A. Jag har fortfarande huvudvärk och ont i halsen ja och örat. Halsenn blir fan inte bättre...men men.
Gårdagen bjöd på besök av barnens faster Sandra och Tilda. Mia och Johan kom också förbi och gav Jamie en försenad födelsedagspresent.
Julia är inne i en seperationsfas, hon följer boken ...mellan 16-18 månader kommer dem in i den fasen vilket rubbar natttsömnen. Jo man tackar. Julia totalvägrar att somna själv och bara skriiiiiker, eller nä hon vrååålskriker. När man är van vid att hon somnar själv när man lagt henne i sängen så blir det en lite av en chock när det blir helt tvärt. Hon vaknar kln 23- 00 varje natt och MÅSTE somna hos oss. Längtar oerhört efter att den fasen försvinner så vi kan gå tillbaka till gamla vanor.
Idag fyller Jamie´s äldsta vän år, Max blir 3 han också! även om barnen inte har träffats på ett tag så kan jamie fortfarande börja prata om Max bara sådär. Det är kul! Så grattiis finaste Max på din 3årsdag!
Tilda-fisen fyller 6 månader idag, stora tjejen. Tiden springer. Grattis lillfisan på din speciella dag!
Ja men så är det ju såklart min Namnsdag idag..hallååjja!!!n Linnéas dag is today. Grattis till moi. visst?
Fick veta en rolig nyhet häromdan också från finaste Mimmi =). Hon och Vincent var här och hälsade på och lunchade med mig häromdan, Vincent som nästa vecka blir 2 månader,, va fan händer. Alla bara växer ifrån mig. Han har blivit så stor. Rödhårig är han också och lik sin Storebror. Riktig gladpelle är han, jag fick inte bära på honom i om min förkylning men gudarna ska veta att det kliade attans i fingrarna  hahah
Nä nu ska jag servera frukost till mina vildingar, dagen bjuder på utelek. Vet inte om vi ska hänga på Limhamn, folkets park eller hos min mor och far. Det återstår att se. Skulle behöva ta mig till stan också och byta Jamie´s jeansjacka, ångrade mig angående den. Julias jacka klyddar också med dragkedjan så den måste jag också byta.
Mycket att göra helt enkelt!
Ha en fin dag vänner.
Puss

Inte utan min HATT

Jamie fick en hatt förra året som han verkligen älskade, ännu bättre var det att den sitter bra detta året ocksåå för han vägrar släppa den när vi ska ut...
Sötnöt!!
Puss

Sommartjej

Häromdagen när vi var hemma hos Mormor och Morfar. Då var vi riktigt sommarklädda och det var riktigt härligt! Älskar att klä mina barn i färgglada kläder och Julia passar sååå bra i cerise, lila och turkos..eller ja hon passar i allt. det går inte att komma ifrån ;)..
Puss

Ska jag läsa för dig Julia?

...frågade Jamie igår..
Gladeligen satte sig lillasyster i storebrors knä och han "läste" (hittade på en historia genom bilderna) för henne.
Det var sååå jäkla gulligt. vid såna här tillfäller är det inte konstigt att man vill ge dem fler syskon haha. mest för min egen skull antar jag, för det är så fint att se dem såhär.
Puss

Libero Action

Igår köpte vi dem nya Libero Action blöjorna till Julia. Var lite rädd att dem inte skulle klara hennes nödigheter och loads of kiss io m dem är extra tunna men dem funkar jättebra. Dem är fortfarande lika breda som Liberos men tunnare, sitter som en smäck!
Lite tråkiga bilder dock, väldigt pojkiga tycker jag.
Puss

Converse

Jamie´s converse har kommit, i rätt storlek så nu kan syskonen matcha!
(ville egentligen ha vita converse till Jamie men dem var slut tyvärr)
Puss

Stora blir bara större och större

Vi har under ett par dagar undrat varför det är kiss på toaringen varenda gång Jamie varit och kissat, eftersom han annars inte lämnar kisspår efter sig. Imorse väckte A mig och berätta att han kommit på varför..
Jamie har nämligen börjat stå upp och kissa men fäller inte upp toaringen, A berättade för honom hur han ska göra och när han kom hem efter förskolan och skulle kissa så kollade jag in. Mycket duktigt fäller han upp locket, ringen och siktar...tar en bit papper och torkar snoppen..EFTER att han skakat hhaha...
Han såg mig och sa..jag är lika stor som Pappa!
Julia börjar intressera sig för toaletten mer och mer. Hon brukar säga till att hon vill sitta men än så länge har där inte kommit något. Vi planerar att potträna henne nästa sommar men vem vet..om hon visar stort intresse i sommar så kanske det blir redan då. Ingen brådska iallafall.
Puss

Snart i barnens garderob

Snällaste Lofsan är i New York och shoppar hejvilt som vanligt, denna gången frågade jag supersnällt om hon ville köpa med sig nåt fint hem till mina små.
Det har hon gjort och hon har verkligen köpt något som jag själv lätt hade valt om jag var där!
Skulle lägga in bilderna från Facebook här men det gick inte och jag har inet riktigt tid att sitta och pula med det just nu..ni får helt enkelt vänta ;)
Kan berätta att det är rosa och det är Ralph Lauren. Julia hade så många fina Ralph Lauren klänningar när hon var liten så det ska bli kul att igen få sätta på henne en fin liten en ;)
Jamie´s är rosa den med (ingen klänning hahah) och mycket mycket stilig kommer han bli.
Ja okej, han ska få en skjorta...
Ja just det..matchy matchy.. !
Gotta go!
Puss

Är blogg.se fel idag?

Känns som det var?..mitt senaste inlägg jag skrev igår, syns inte. Kul.
Förkylningen känns bättre i huvudet men halsen har tagit stryk och jag låter som en kille i målbrottet.
Julia är hemma från förskolna idag eftersom hon hade feber igår. Jag har insett att det var tandfeber. Hon tuggar frenetiskt på sian fingrar och igår var det bara aj aj aj när hon pillade i munnen. Antar att hon hade ont. Såg imorse när vi borstade tänderna att hon var blodig och väldigt röd och svullen vis en liten tand..kände efter och  den har alldeles nyss spruckit igenom.
Jag och Julia ska hem till Min mor och far och hänga på gården i solskenet. Jag insåg när jag kollade i Julias garderob att den är TOM på bra sommarkläder. Eller ja sommarkläder över huvudtaget. Hon behöver korta jeansshorts, klänningar, linnen, bomullsshorts och bomulls kjolar. Hon behöver också korta leggings, ja ni ser..
Jamie behöver också jeansshorts.. båda behöver nya solhattar.
Nä Nu måste jag stoppa Julia från förstörelse!!
Puss

Sååååå förkyld

Halsen river, snoret det rinner och huvudet känns tyngre än tyngst. Välkommen förkylning!
A gick upp tidigt imorse och blev hämtad 07.00, dags för golftävling tillsammans med Majkel. Herrarna kvalifiserade sig till nästa tävlingsomgång den 5:e juni. Congrats!
Jag var totaldeckade när A gick imorse, tog mig upp, gav barnen frukost, hängde lite och när kl blev 8.30 var jag så död att jag la Julia som somnade DIRRE ( har feber visar det sig, tyckte hon varit varm idag och tog tempen nu på kvällen..38.9) Jag bäddade ner mig i soffan och lurade upp Jamie, lovade en napp och bolibompa. Han kröp upp till mig och vi somnade båda två. 1½ timme senare vaknar Jamie och ligger kvar i soffan och ser på tv...jag somnar om och vaknar 1½ timme senare av att jamie fortfarande ligger kvar och glor tv och Julia sover. Det har alltså gott 3 timmar..30 minuter senare vaknar Julia och jag gör lunch. Efter lunchen kläs barnen på och vi går ut på innergården och gräver i sandlådan tills A äääääntligen kommer hem och avlöser mig.
Jag stupar i säng igen och vi får besök som jag missade...Tack för dem fina presenterna fam, Cederberg!
Barnens föräldrar kom också hit och lekte med barnen 1 timme på lekplatsen och käkade glass.
Jag ska gå och bädda ner mig om en liten stund igen...
Hoppas ni haft en fin helg.
Puss

Dagens

Mjuka leggings från H&M
Tunika från Gina Tricot
Barn: julia

Sleepover

God kväller!
Barnen sover och Micke och A står och pular lite i köket med tapas som ska ätas i detta hemmet ikväll.
Jag och Julia sov över hos Jenni, Anton, Viggo och Love igår då hon var gräsänka.
Dagen började med skola, förskolan ringde..Julia har ögoninflammation, A hämtar henne och mig, kör hem oss till min mamma där min syrra är. Vi grilla med la familia. Promenerade hemåt, Julia och Love badade och hade skrikfest när dem skulle tvätta håret.
Julia var kinkig när hon skulle lägga sig så jag fick natta henne. Sjöng Nu i ro, slumra in..typ 100ggr men hon somnade fint.
Jag och Jenni hängde i soffan och glodde tv, käka godis och ballerinakex..snicksnackade och kollade grejjer. 00.00 tiden vaknar Julia och vill komma upp...01.30 bestämmer vi oss för att gå och lägga oss...Julia somnar 02.00 bredvid mig.
Stiger upp 07.30, möts av en Anton och en Viggo..Julia skiner upp. Love vaknar en 30 min senare och sen till sist stiger Jenni upp. Frukost äts och sen beger vi oss till RG till mamma och Co. Sitter där hela dagen..vid 15.00 åker vi hem.
Får vi absolut göra om!
Jamie fick en jättefin pyjamas av Jenni från GAP. Tack!!
Puss

TGIF

Godmorgon!
Barnen är på förskolan och A är på jobb, jag ska vara i skolan 10.00, ska strax ta en snabbdusch och sen packa väskan för övernattning hos syrran. Jag och Julia tänkte sova över hos syster idag, A och Jamie får besök här hemma.
Jag blev klar med mina inlämningar igårkväll, sååååå skönt!!! ni anar inte känslan. När jag skrev den första råkade jag radera ett stort stycke med text och började gråta hahaha...snacka om stressad till max.
Ja nä, här kan vi inte ligga. dags för ducshen, till skolan för grupparbete, matlagning på näringsläran, A hämtar mig, vi hämtar kidsen, jag och Julia åker till Syster.
Puss

Testing testing


åååh

varför blir det inga mellanslag mellan textraderna..allt skrivs ihop!!! skitjobbigt

Julia= trots

Jag bara måste berätta vilken envis tjej Julia har blivit, eller hon väl alltdid varit det men hon har aldrig protesterat mot något utan mest hängt på. Men dem senaste dagarna har hon kommit in i nån Nejjsägar ålder och så surar hon med plutmun om hon inte får det hon vill. Hon SKRIKER allt vad hon kan tills hon får det hon vill. Hon är mycket väl medveten om hur hon ska få det hon vill.
Tur hon är så jäkla söt. Igår när jag hade ghämtat barnen på förskolan så skulle vi åka buss, Julia vägrar sitta i vagnen och vill sitta på sätet och pekar och skriker tills jag skäms och få r ta upp henne. Hon vill ju inte sitta still såklart så efter ett tag sätter jag henne i vagnen igen och då skriker hon och kastar sig med hela kroppen. Jga försöker lugna ner henne och alla tittar på oss..lite besvärade haha. Jag ger henne nappen som hon kastar, hon försöker slåss och skriker Maaaaammaaaa!!! skriker alltså inte gråter haha.
Väl på hemma på¨gården skulle vi äta lite yoggi ute, Julia kan inte riktigt äta en sån där lite yoggi som man håller i handen så jag tänkte jag skulle mata henne..icke!!!...hon skrek och hade sig i 30 minuter innan jag fick ge efter. När Jamie var lika gammal som henne och så sånt humör så tröttnade han ändå efter ett tag och gav efter så jhag vann ju nästan alltid DÅ, annat är det idag haha. Men Julia hon är benhård.
Riktigt bestämd!
Julia, vår lilla plutt Julia. Om jag tycker 1½ års trotsen är jobbig så vill jag inte ens veta hur 2½-3års trotsen är.
Tur hon är glad för det mesta och att hon inte behöver bråka så mycket med oss än.
Hur kan man vara sugen på en bebis när man har händerna  fulla redan?..haha. Tur man har en spärr annars hade vi haft 17 ungar vid det här laget.
Nu har jag pluggat klart, A sover i soffan...jag ska strax väcka honom så vi kan gå och lägga oss.
Förskola för barnen, jobb för A och skola för Moi. Hej hej vardag..välkommen HELG!
Puss på

En klart, en kvar

Precis färdig med min första inlämning..blev bara 8 sidor och då sket jag ändå i två frågor....
Har en inlämningsuppgift kvar, men det borde inte ta så långt tid så jag har en liten paus nu. Är riktigt slut i huvudet.
Imorrn avslutas Kursen Näringslära och Omvårdnad. Men har grejjer som ska in på måndag också.
Valde min valbara inriktning och kurs idag, valde sjukvård med Lindrande vård som en valbar kurs.
Hoppas nu man får det.
Är duktigt skoltrött, jag gissar på att sista kursen innan sommaren kommer få lida lite, Geriartrik..riktigt kul kurs..not. Med världen mest tråkigaste lärare.
Imorrn ska vi laga mat på näringslära, min grupp ska laga ugnsbakad lax med fetaost kräm och bulgur till det. Gottit.
Nä dags att plugga vidare...
Puss

Var kom det ifrån?!

På bara några dagar har Julias ordförrår utökats enormt mycket. Vi läser en bok varje dag som har massa bilder på olika saker och djur. Innan har hon bara kunnat peka på rätt sak när man frågat .."var är äpplet?" idag pekade jag på bilderna och frågade .."vad är det?"
Då svarar hon om än otydligt för andras öron kanske men helt klart förståeligt för oss.
Idag kan hon: (för min egen del)
Äppe -äpple
Nan- banan
bäbä- lamm
bebe- bebis
pippi
gRi- gris
katt
Hej
ejåå- hejdå
napp
tack
bong- ballong
bOmma- blomma
gRoooda
Bumpor- strumpor
iiih-häst
voovv-hund
lia- Julia
jejje-Jamie
dicka- dricka
nanna
Nattnatt
va de? -vad är det?
ajj ajj
Ja och Nej
kaka
måt- mat
titta
min
mer
Och säkerligen fler..
Från att bara ha pratat babyspråk så ploppar det upp fler och fler ord och jag blir liak förvånad varje gång hon kan berätta vad hon vill. Hon pratar såklart fortfarande massa babyspråk men kan göra sig mer förstådd ..ja och sp sjunger hon ju!!!
Det går framåt =)
Puss

Redovisning

Sitter färdigklädd och ska straz borsta tänderna, börjar runt 10 idag, vi ska nämligen gå igenom redovisningen vi ska ha i eftermiddag. Måtte näringslära sluta väl haha..
Har denna redovisningen och 2 andra analyser att lämna in på fredag sen slutar denna kursen. om jag längtar? japps.
Fick uppskov på omvårdnad, skulle lämna in två grejjer på fredag där med som grupparbete men efetrsom jag ahr avrut tvungen att hålla Julia hemma pga vattkopporna så fick jag itne vara med i gruppen och blidde ensam. Så jag fick uppskov på inlämningarna till måndag. SKönt.
Nu ska jag packa ihop mina grejjer och lägga make och rensa munnen ;)..
Ha en skön dag.
Ser kallt ut trots att solen skiner. Men imrrrn blir det vår igen och i helgen blir det 20 grader. Najjs.
Bara ett helt onödigt inlägg..
Ha det bra vänner.
Puss

Jamie och Julia

Redo för dagis, nyklippt.
Vanligaste bilderna på Julia, sittandes i matstolen med något att äta. Det är våran Tjorven det!
Puss

Lite fler highlights

Jag slängde i lite fler slingor i håret häromdan med hätta. Jag gjorde dem jag såg sen hjälpte A mig där bak..haha
Lite bättre blev det allt.
Puss

Jo, men det gick väl okej!

Efter att inte ha hunnit läsa så mycket inför det muntliga förhöret idag så gick det över förväntan. Jag kunde frågorna jag blev tilldelade och kunde även fylla i lite på dem andras frågor.
Lämnade tillbaka Jamie´s jacka på H&M idag, ni vet den blåa som Julia har i rosa. Dragkedjan var pajj. Jag köpte ju dem för halva reapriset. 150kr det vill säga..jag fick 300 kr för jackan fastän jag sa att jag köpte det för halva rea. Sjyrre liksom. Blev en jeansjacka istället. Visar en annan dag.
Fick hem Jamie´s converse skor idag men dem var för stora, så vi få byta storlek på dem.
Ska strax ta tag i lite plugg medan A kollar på hockey´n.
Puss

Bulle i ugn?

Nääääe!!
Men en ballong!
Kidsen undrade om det var en lillebror...
Bara en ballong säger jag och Jamie suckar! haha
Myspys..
Men nä ni kan relaxa..inga kids på gång här!
Nä dags för sängen kanske...heldag i skolan imorrn. Sen plugg hela veckan...kul..
Sov gott..
Puss

Muntligt förhör

Imorgon har jag muntligt prov i Näringslära...fan vad trist. Jag gillar det om jag hade sluppit lära mig alla  E ämnen, och andra konstiga jobbiga namn och veta vad allt är.
Inte helt förberedd, nä. Men är jag någonsin det?!
Har en sinnesjukt jobbig vecka framför mig. Mycket som ska in, 2 kurser avslutas på fredag. Om jag har börjat på mina inlämnigar?..nä. Första ska in på tisdag. På onsdag ska en grejj redovisas och på torsdag och fredag ska det lämnas in grejjer.
Sjukdom på det, alltså¨barn inte jag. Men ändå.
Imorrn är A hemma med Julia.
Stressad?...jepps keps
Dags för slingning av håret igen..ASAP
Puss

Tv-bänken

Jag har ju berättat att min son är byggare Bob/Handy Manny..
Men har jag berättat att min Man också är det!!?
Han fick för sig att snickra ihopa en tv-bänk för vår gamla passade liksom inte in längre..
Bara sådär...duktig Kille.
Puss

Nytt i garderoben

Blommiga kängor... bra vid kyliga vårdagar.
Coola som attans.
Puss

Vattkoppor dag 4

Dem små prickarna i pannan och i ögonbrynen syns knappt på bilden men nu idag, dag 5 är dem stora dem med. Även fler bakom och på öronen har kommit.
Igårkväll började hon bli väldigt påverkad av sina koppor. Hon har så många och stora i underlivet och det kliar och kliar vilket resluterar i att hon kliat sönder och fått sår som blöder, alltås inte kopporna. Detta har medfört att kisseriet gör fruktnsvärt ont. Hon skriker AJ AJ AJ och får panik och bara skakar. Inatt sov jag och Julia i vår säng eller ja vi sov knappt, för hon skrek och jämrade sig. Ena sekunden slocknade hon på min mage, benen, aniskte..jo name it. Andra sekunden ställer hon sig upp och är alldeles förtvivlad och bara skriker AJ aj AAAJ
Jag fick massera henne och det lugnade henne lite grann. SÅÅÅ HEMSKT!!
Idag har kisseriet gjort jätteont och hon har gått utan blöja och en gång med trosor men iom hon inte vågar kissa fullt ut så har hon gått och skvätt lite då och dö och skrikit Aj äaja aj.
Måtte dem börja torka ut snarast och inte komma fler snälla.
Idag har hon fått i knävecken och i handflatan.
Puss

RSS 2.0