Rent hus

Har städat maniskt här hemma tycker jag men det syns KNAPPT!!
Jag möblerade om lite också och skulle lyfta en svintung byrå och tog sönder den lite hahaha...ooopsi. Ja ja det syns inte för jag har fixat till den litta haha.
Har renbäddat vår säng iallafall och bara det är en sån lättnad. Skönt att gå och lägga sig ikväll med en helt ren säng. Tvättat som vanligt och dammsugit golven. Tänkte ta tag i köket men A har så mycket skit där och jag vet inte var jag sla göra av det.
Snart kommer min lilla familj hem och hämtar mig så ska vi åka hem till Mimmi och Jimmy. Käka tacos och tjöta litta.
Mitt ena öga är väldigt irriterat idag, kanske en intressepil som etsat sig fast?
Nä, städa lite till innan jag blir hämtad.
Puss på er

Kommentarer
Postat av: Miriam

Haha! Även här känner jag igen mig, att köket är fullt med freddis grejer som gör att jag tappar andan. Jag vet inte vad din karl har för saker han gillar att placera ut men min kära är ju snickare, vilket betyder ALLT som rör den fronten. Tog häromdagen äntligen tag i vardagsrummet då han hade använt det stora långa matbordet till att helt lasta med byggprylar! Allt från små pinaler som jag inte ens visste vad det var till större grejer. Han vet själv inte vad han ska göra av det, men så ska jag försöka hitta/göra plats åt det. Haha, dessa män ;) Nej det blev att slänga ut allt i förrådet. Äntligen kunde blombuketter och fina ljusstaker ta platsen istället :D



Kram

2011-05-16 @ 19:15:36
URL: http://bambissyrra.blogg.se/
Postat av: annelie

Ja, det är säkert ingen fara jag är ju inte den som nojar så mycket heller (kanske fel?), jag har ju till och med tvättat hans kläder i vanligt tvättmedel GAAAH! haha (fast du är ju värst - du tvättade ju inte alls)

2011-05-17 @ 11:47:37
URL: http://liveandlooove.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0