Status just nu! Stackars klumpiga lula. Puss

img_0602 (MMS)

Status just nu! Stackars klumpiga lula. Puss


Outfit!

img_0022 (MMS)

Outfit!


Några bloggar

Jag är bloggaholic men sen jag började jobba har jag lyckats dra ner mitt beroende på en mer normal nivå. Jag läser väldigt få bloggar nu än vad jag gjorde för ett par veckor sen.
Mina bloggar som jag tittar in på varje dag är bl a dessa.
Lofsan´s blogg:
Ingen aning om hur jag hamnade där men dök in när hon väntade Sixten, hennes första av två gräbs. Lofsan skriver om sina dagar med Sixten (snart 2 år) och Baxter (7 månader). Det är 14 månader mellan bröderna! Lofsan jobbar som personlig tränare och skriver mycket om träning och ger bra tips och råd! Hon är en shopoholic och köper mer än gärna fina kläder till sina kids. Man får också följa dem på deras resor allt från New York till Kreta? nu om ett par veckor om jag inte missminner. Lofsan har dessutom blivit en alltförföräldrar bloggerska och får vara med om roliga saker nästan jämnt och just nu får hon testa vagnar...avis?..nä inte alls!
Helt klart en läsvärd blogg med mycket uppdateringar och bilder!!


Bambissyrra blogg:
Miriam som skriver denna bloggen är gravid med sitt andra barn, en liten flicka. Sedan innan har hon Sanny som fyller 4 år. Hon skriver mycket om inredning och ger tips på hur man kan förvandla loppisfynd till riktiga pärlor! Hon lägger även ut bilder på coola outfits då och då. Hon är en väldigt kreativ tjej som kan både det ena med det andra! Man kan också läsa om hennes graviditet just nu och graviditeten med Sanny som föddes 070707!!!
Madeleines blogg:
Denna bloggen hamnade jag på av en ren slump när hon var gravid med Lova. Lova är nu halvåret gammal och man får följa hennes utveckling. Madeleine skriver också väldigt mycket om kameror och fotografier då hon älskar att fotografera "rätt" och bra med systemkamera. Madeleine bor i Norge med sin sambo och dotter. Mycket fin blogg.

Andra bloggar som jag läser är kända sedan tidigare och är Bambis, Evelinas, Annas....
Jag läser även Malins blogg NÄR hon uppdaterar den!!!
Det är fler men detta är ett urval bara...
Kika gärna, ni med!
Puss

Vilar

Jag fick väcka Julia kl 10.00, klädde på henne snabbt och så gick vi iväg och köpte lite frukost till henne. Jamie hade tidigare käkat en omelett. Vi tog bussen till city och fick med oss två viktiga ting hem.
denna till Jamie, hans brun/beiga/rutiga skaljacka som han fick i våras var bara en 92:a så den såldes och denna flyttade in i strl 98 istället.
Julia fick en ny Windfleece i bubbelgumsrosa. Lite tjockare än den hon har nu. Hennes gamla windfleece vara bara i strl 74 och började spänna runt magen nu hahah. Blidde en i strl 86.
Ja det var på REA...åfcårse!
--------------------------------------------------------------------------------
Vi har käkat lunch för en stund sen ute på gården och Julia la värsta laddningen i blöjan...värsta på länge..kan berätta att hon käkade majs i mängder igår!! Bytte blöja och la henne i spjälsängen, hon somnade direkt. Jamie la sig i soffan och somnade han också!!
Skönt att sitta inne lite. Vi får gå ut igen sen när kidsen vaknat!
Föressten skulle jag jättegärna vilja ha en ny vagn!!! inte för att jag ska byta, Julia får ha Brio spin:en kvar, jag gillar den. Men får jag ett barn till så blir det en bugaboo Cameleon - grå bas med offwhite topset. Eller offwhite bas (kanske sand) och marinblått topset. När den kiden vuxit "ur" buggan så blir det en bugaboo Bee. Färger? hmm... vet inte. Mest så ni vet hahah.
ett glas Pepsi Max på detta...Jepp.
Puss

Torsdag

Aaaah, tiden går alldeles försnabbt! snart är det dags för 9 intensiva jobbveckor innan skolan börjar. Jag ser absolut inte fram emot det jag vill hellre vara ledig med mina kids. Så mysigt som vi  har haft det dessa dagar går inte att beskriva med ord!
Igår sov Jamie till 9.00 men jag och Julia gick upp 7.30 och åt frukost. När Jamie steg upp var en 2 mackor och en skål med jordgubbar framdukat. Efter frukosten gick vi bort till lekplatsen en stund!
Vi stannade ungefär en timme sen ockuperades lekplatsen med förskolebarn så vi promenerade bort till Willys och köpte varsin glass. Jamie valde varsin Hello Kitty glass till honom och Julia och jag tog en Magnum Mandel men orkade bara halva, surt haha.
Sen hängde vi på gården ett tag, Jamie och Julia lekte med Lovisa och Li kom ut en stund innan dem skulle iväg.
Vi blev kvar på gården hela dagen nästan. Julia sov två timmar i sin säng där uppe och jag och Jamie satt och fikade och läste tidningar i solen. Lunchen åt vi visserligen där uppe =).
När A sen kom hem så sattes grillarna igång..vi grillade hamburgare och jag hade gjorit asgod sallad, Li hade gjort en skitgod tzatziki. Såååå härligt!!! vid 21 tiden fick vi alla ett ryck och började rensa i rabatterna och göra snyggt i "djungeln". Nellie som är Li´s äldsta dotter var wså duktig med våra kids och lekte med dem i oändligheter. William och Lovisa lika så. Det har liksom bara klickat! Nellie har lovat att hon kan sitta barnvakt om jag och A vill smyga iväg på bio eller annat ibland! kidsen älskar grannbarnen!
Man blir trött av solen iallafall!
Idag är det Julia som sover länge, jag och Jamie sitter och tittar på Barnkanalen och väntar på att Julia ska vakna sen ska vi ner och handla frukost för kylskåpet ekar tomt på frulle. Dagen är oskriven men jag gissar på mycket utomhuslek och kanske en snabbrunda i stan!
Ha en fin dag. Puss

Grillning idag med! Living the life!

img_8059 (MMS)

Grillning idag med! Living the life!


Mätt i magen

Oj oj oj vad jag har käkat idag.
För det första, vilket väder!
Jag och Kidsen tog bussen ner till stan imorse för att möta Jenni och Love. Vi strosade lite istan men jag köpte INGET..sjukt va?!? Käkade lunch på mcdonalds sen åkte vi allihop hem till mor och far där vi fikade och åt köttfärspaj. kidsen lekte och Julia var riktigt hårdhänt med Love...usch hon har blivit en liten devul den alltså.
A hämtade oss när han slutade jubb sen åkte vi direkt hem och förberedde mat för grillning. Blev spearribs och kotletter m lite pommes. Jag drack en smirnoff Ice...mums. Sen kom grannarna hem efter en dag på Tosselilla , dem grillade och jag smakade en god kräftröra som Li gjort. Kom precis in efter ett par timmar med tjittchating med the neighbours. Li och Mark bor mittemot oss i trappan och har tre kids...Mark är irländare och snackar typ bara engelska. Riktigt trevliga grannar anyway!
Imorrn blir det bada av med kidsen någonstans. Maja är du ledig imorrn?
Puss

Helt rätt tid för semester

...ledighet iallafall =)
Vilket sommarväder! varit supervarmt idag och ännu varmare ska det bli imorrn och på onsdag. Jag och kidsen ska träffa Jenni och Love imorrn sen ska vi hem till Mormor och sola och busa.
nu ikväll har vi grillat lite fläskfilé och haft potatisgratäng till. Till efterrätt blev det jordgubbar som vi doppade i smält marabouchoklad...helt fantastiskt!
Jag är helt frälst i Julias hår, det är sååååå fint. När hon duschar håret så sträcker det sig till under skulderbladen, men när det torkar så lockar det till sig.
Sååå svårt att få det att synas på bild men fint är det iallafall!
Idag gjorde jag två flätor på henne utan en endaste protest från hennes sida..tjohooo.
Jamie visar upp sitt senaste inköp, ett par coola solbrillor. Han visar också sin ROCK pose...ni vet devulhands. Hahaha... Han har precis borstat tänderna och tvättat händerna och tröjan vart tydligen lite i vägen. A är i full gång med att klä på sig hahah..
Puss

Inatt ska jag sova GOTT

Hej hej!
Åååh vad jag har haft lite ångest iom jag inte har kunnat blogga,,eller hunnit rättaresagt. Jag har jobbat kväll hela midsommarhelgen och på dagarna innan jag har åkt till jobb har jag passat på att umgås med min man och kids.
Är nästan nyss hemkommen från en väldigt lugn kväll på jobb, det behövdes verkligen efter ett par stressiga kvällar med mycket larm och grejjer.
MEN, denna veckan har jag semester med mina små underbaringar till barn. Därefter är det bara jobb som gäller fram till sista augusti. 6 dagars jobb och en ledig dag sen 5 dagars jobb och en dag ledig och så håller det pooo.
Jag har försökt blogga från AJFÅNEN men jag kan bara skriva rubrik och ingen text.hur gör jag? och hur laddar jag upp bilder?
Jag ska uppdatera er imorrn med lite bilder på helgens bravader!
Sov gott min vänner.
Puss

Vi e en dag sena, men glAd midsommar!

img_4382 (MMS)

Vi e en dag sena, men glAd midsommar!


Påväg att plocka lite blommor!

img_1743 (MMS)

Påväg att plocka lite blommor!


Efter en morgon av städ, leker vi nu ute i...

foto0911 (MMS)

Efter en morgon av städ, leker vi nu ute i solen!


Så var det måndag igen

Efter en hektisk helg är jag glad att det äntligen är måndag, tro det eller ej. Känner mig helt jävla tom i själen. Var så obeskrivligt trött imorse när jag steg upp kl 05.00, det är ingen kul tid alltså..Gäääsp!
När jag kom till jobb imorse var jag inte uppskriven att jobba trots att det står det på mitt schema, i vilket fall som helst så var det en tjej som ringde och sjukade sig varpå jag fick hennes dagsschema. Hon skulle ha jobbat till 11.00 så jag gick på det fram till 11 sen hängde jag på en annan och hjälpte till, slutade 14.00. skönt.
Jag cyklade imorse, fick en karta och adresser...jag kom 30 minuter försent till första vårdtagaren efter att ha ringt A några gånger så han fick guida mig. Sen vart det nästa adress och jag var så jävla vilsen...stod mitt i en korsning med A i luren och såg helt bortkommen ut, då stannade en bilist och frågade om jag behövde hjälp..som tur  var visste han vart jag skulle så jag pinna på extra snabbt och kom ca 20 minuter försent till nästa VT. Hahaha.

Imorrn blir det ännu mer jobb och utbildning efter det, onsdag är jag ledig sen jobbar jag torsdag, fredag, lördag och söndag mellan 15.00-23.00. Kul va?!
A är iväg på fotboll och har precis lagt kidsen, Jamie har somnat men Julia är inte lika samarbetsvillig, hon vill helst somna i vår säng vilket hon gör direkt hon kommer in där. Jamie var lika gammal som Julia är nu är han fick för sig precis samma sak!! coolt.
Jag tror jag ska bädda ner mig i soffan och slumra...
Puss

05.45, jobbdags! Cykelschema idag...har de...

foto0910 (MMS)

05.45, jobbdags! Cykelschema idag...har delegering nu så idag arbetar jag supersolo.puss


The Wedding & Dopet av Dan Vincent Herman

Jag och André åkte och hämtade ut brudbuketten innan vi åkte till Mimmi och Jimmy och fixade det sista.
Lite av dukningen...
Jag och Malin dök upp i likadana klänningar! många trodde vi var syskon men fick också höra att vi kunde varit tvillingar hahhaha.
Snygg liten Vincent i smoking haha, Milton var lika snygg han i kavarj och vita bralls och röda converse!
Sandra och Johan var också där! här står vi och väntar på att ceremonin ska börja.
Brudgummen med sin Bestman Sebastian
Bruden med sin Far.
Herr och Fru Meier.
Hela la familia, Vincent med sin Gudfar och prellen.
Min Snygging!!
Mmmm..Plopp!!
Hårfärgen är riktigt bra här!
Puss!!!

Mat! Mums,..

foto0907 (MMS)

Mat! Mums,..


Bröllop!

foto0906 (MMS)

Bröllop!


Mindre lyckad outfitbild


Bröllops Outfit?

Klänning 1 alltså.
Klänning två visar jag bara för att benen blev så satans snygga på denna bilden!!!
Men vad tror ni om klänningen? A var inte så förtjust..jag gillar den...vi får se hur vädret blir.
Puss

Se vem jag har myst med

Mimmi har varit och fixat naglar inför lördag så jag fick nöjet att umgås med Vincent under tiden här hemma...
Det var en väldigt glad och snackig VIncent jag hängde med, han vart väldigt kelsjuk men det var jag också!
På lördag döps Lille Vince samtidigt som Mimmi och Jimmy viger sig..eller ja inte samtidigt då men ja ni fattar haha. Det kommer hållas i trädgården!..jag har läst att det ska regna....Gaaah jag hoppas INTE!! 16 grader skulle det vara..kommer frysa ihjäl =).
Jamie ska sova hos The Godfather och Julia ska sova hos Farmor och Farfar.
Puss

Julie

Löjligt vacker, förstår inte...hon är ju såååå lik sin Pappa!

Lite tid över

Var på mitt sista tandläkarbesök för detta året (om inget annat skulle inträffa såklart). Rotfyllningen blev klar och satan vad det gjorde ont. MEN nu har jag fått gå med i frisktandvård så man betalar varje månad och så blir besöken och de flesta vanliga åtgärderna gratis, såsom lagning av hål, rotfyllningar (som i övrigt är snorigt dyra) osv. Det känns riktigt bra att ha klarat av denna pärsen. 2 hål och en rotfyllning. Kvar är några småhål men dem kuned tas bort med hjälp av FLEXmunskölj. Nästa år ska jag tillbaka!! en klapp på axeln får jag!
-----------------------------------------------------------------------
Någon har tagit sönder vår kamera, jag har mina aningar då den misstänkte har lämnat spår efter sig...
Jag gissar att den skyldige har helt underbart vackra gröna ögon som kan charma vem som helst, jag gissar att håret är sandréaktigt och att det är en liten människa med mycket bus i sig. Den skyldige har tydligt gömt sig bakom kuddarna i soffan och jag vet en som älskar att göra så..
Trist!!! att kameran är pajj, det betyder alltså att det kommer bli rätt snålt med bilder ett tag framöver, riktigt trist att inte ha en kamera när vi ska på bröllop, A får fota med sin AJJFÅN.
Problemet med kameran är att skärmen är sönder, man ser inget men det går att fota. Det är bara det att där är bara en skärm ingen såndär kikare. SÅ igår när jag skulle fota en wannabe "dagens" så kuttade jag huvudet...det finns värre bilder, denna var dock den bästa =)
Jobbade till 23.00 igår, var ritkigt trött när vi var inne hos den sista Vårdtagaren. Imorrn arbetar jag SOLO, läskigt faktiskt. Men man lär väl sig efter hand. Helgen har jag ledigt och sen börjar ett tufft schema. Jag jobbar onaturligt mycket och HELA sommarn, Jag jobbar  fram till dagen innan jag börjar skolan. Jobbar söndag dag och börjar skolan på måndagen.
A har varit borta inatt så Farmor och Farfar var hemma med kidsen tills jag kom hem igår, verkligen supersjysst. Jag pratade en stund med A innan jag stupade i säng.
Nu måste jag gå.
Puss på er!!

Brinner det?!

Jag och A hörde massa ljud, sen ser vi blåljus ..
tittar ut och ser en brandbil utanför. Polis och tidningen är här. Under oss har vi ett solarie. Vi går ut på balkongen och en rökdykare ska precis gå in med vattenslangen, tidningen frågar om vi har någon nyckel eller om vi vet vem som har nyckel in, då sprängs rutorna och vi beordras att gå in och stänga efter oss. A gick ut.
Min värsta farhåga är att det skulle börja brinna i solariet en natt. Usch ...
Dem är fortfarande kvar, jag känner ingen lukt och här är bara en brandbil så det är nog ingen större fara. Får höra nu när A kommer upp.
Puss

Operation HÅR

Lät mitt gula hår vara ett tag, igår köpte jag en färg i nyans PärlBlond. Den var askfärgad och tog bort jättemycket av det gula och gav håret en mer levande nyans!
Är faktiskt rätt nöjd..
det ser lite Vitare/gråare ut på bilderna än vad det gör i verkligheten.
Ändå ett jäkligt bra resultat för att ha gjort det själv haha.
Denna veckan har vi fått joina föräldrargängen som pusslar för att få dagis och jobb att gå ihop. A åker nämligen iväg i jobbet onsdag till torsdag. Jag jobbar till 23.00 på onsdagen...som tur var kunde barnens farmor och farfar hämta på dagis och passa dem hemma hos oss, varpå lägga dem i sina egna sängar och dylikt. Så jäkla sjysst!!! jag slipper klydda med jobb direkt och A kan komma iväg på den här grejjen med jobb.
Tur det kunde lösas så smidigt =)
Nu är jag riktigt trött, att stiga upp 05.00 är inte riktigt min grej. Men när man väl är uppe är det helt okej!
Det är mycket att ta in just nu på jobbet, mycket sjuka = dubbelt att göra. På fredag ska jag börja gå själv, än så länge går jag bredvid. Det blir nog bra!!
En alvedon på detta, min tandvärk is killing me!!
puss

Ofrivilligt!

Sorry, inte meningen att det skulle bli en bloggpaus. Men har jobbat och helgen har jag mest varit hemma. På lördagen hade vi loppis på innergårde, fick sålt massa skit faktiskt. På söndag vart det Möhippa för Mimmi som gifter sig på lördag, jag kunde bara vara med en liten stund pga min sura tandvärk (ska fixas på onsdag..finally).

Annars, jodå..har jobbat i fredags hela dagen och hela dagen idag. Jobbar kväll imorrn och på onsdag och så håller det på...

Skriver mer sen..gotta go. Puss

I detta nu

Jag och Julia läser bok, Jamie är på rummet och surar. Han tycker att jag är en dum mamma och han tycker att sjörövarfabbe minsann ska sätta mig och fängelse för att sedan slänga mig i ett stoooooort hav så att jag sjunker till botten.

Creepy kan jag tycka, han är väldigt detaljrik vår lille Jamie, duktig på att måla upp scenarion. Jag hoppas ju verkligen att han inte tänker överlämna mig till sjörövarfabbe, jag menar..det enda jag gjorde var att säga till honom att INTE leka med yoggin.

SommarLOV

Idag vart det avslutning, jag missade den...eller nä jag lät bli att gå. Lärarna skulle bjuda på kaffe, jag dricker inte kaffe. Istället vaknade jag med världens huvudvärk som fortfarande sitter som berget!!!
Jag drog en lättnads suck imorse när jag insåg att jag har uppehåll från skolan i sisådär 10 veckor. Det behöver jag. Jag behöver ladda om, hitta tillbaka till det jag en gång kände när jag väl hade valt vad jag skulle bli. Tror att det som tynger mig är att jag knappt kommit någonvart. Jag vill ju bli SSK och sedan Barnmorska men det skulle jag helst velat bli igår inte om ett par år...
Skit i det... jag har 4 månader kvar i skolan sen är jag KLAR!!! då är jag USK och det är inte fy skam.
Jag kan iallafall stolt säga att jag klarat denna terminen med bravur och med bra betyg. Jag är faktiskt stolt över mig själv. Sommarvikariatet blir nog bra för mig, erfarenhet kan man inte få för mycket av och det är en bra förberedelse inför den stundande 6 veckorspraktiken som kommer i september på Sjukan.
Puss

Skola, läkemedelsutbildning, Jobb

Godkväll!
Kom hem för en liten stund sen, hela familjen har varit hos Mimmi och Jimmy. A har hjälpt dem med tält och grejjer i trädgården inför det stundande bröllopet.
Kidsen sover, nybadade och med klippta naglar. Skönt!! Jamie´s tånaglar var extreeeeeemt långa, riktigt nääääästy.
Vart i skolan en kortis idag, redovisningen gick bra, jag slapp ta upp mitt fall men lyckades trycka in nån mening någonstans, jag är grym. Hade samtal med Häxläraren, hon gillade min uppgift som jag lämnade in en vecka försent..eller nä hon tyckte faktiskt att den var riktigt bra!!! Tentan fick jag Godkänt på men när vi snackade så sa hon att hon nog skulle tänka om och sätta ett VG istället ;). Hon vart nöjd, jag likaså.
(bilden är tagen av Jamie, jag älskar den!..den är liksom ren. bra skärpa och ett fint motiv...undra hur han har gjort..hahhaha)
Min arbetsledare ringde från jobb idag, börjar på fredag kl 07.00. Jag gäääääspar redan. Min buss avgpr alltså 05.59 härifrån, anländer 06.37. ca 5 minuters promenix. ännu mer Gäääääsp!! men nu ska det tjänas pengar. Sen ska jag äta sushi så det ryker ur öronen på mig ..BARA för att jag kan. ( jag ska alltså äta mer sushi än vad jag redan gör= mycket sushi).
Var på sista läkemedelsutbildningen idag, klarade mig galant på kunskapstestet. Jag är absolut redo för delegering..eller ja först vill jag såklart se utförandet lajv så jag kan det i praktiken också.
Imorrn är det avslutning, sen Sommarlov...men jag ska såklart jobba heeeeeela sommarn. INGET ledigt. Det ät stört!!!
Puss

Hejhej

Grymt att ni svarade, kändes riktigt roligt att läsa! tack!!
Känns lite roligare att skriva här när jag vet att det faktiskt fanns folk som läste hahah.
Sitter i da sofa och har vinkat av kids och man. Jag slängde mig i duchen och ska strax göra mig klar att gå. Börjar 9.30 idag, REDOVISNING. Förberedd? njaaaaaa.... tar det som det kommer känner jag. blir bättre så.
Geriatrik är såååååå kul...not. Men det är lätt. Det är sånt man redan vet typ.
Vet ni vad jag ser i detta nu? Att jag fortfarande har pigmentranden på halva magen sen Jamie. den är såklart inte liak tydlig som när jag var gravid men nog finns den där! dessutom fick jag pigmentförändningar på baksida vader när jag väntade Jamie. SÅ när jag blir brun där så får jag två lite mörkare ränder längs med vaderna. Inte speciellt supersnyggt.
Min kropp är ändå störd, för jag får nya födelsemärken varje dag nästan. Ska det vara så? Jag är ju prickig som en korv vanligtvis men det blir värre var sommar.
Det är kanske normalt ?
Jäjä...
Gotta go. Hörs lejter!
Puss

Är det dags?

...är det dags att sluta blogga?
Jag vet inte riktigt varför jag gör det längre, barnen är på förskolan och jag jobbar om dagarna så det blir liksom inte mycket vettigt. Roligare var det när jag var gravid och mammaledig.

Eller är jag bara inspirationslös i detta nu. Kanske borde jag fundera ett tag till.

Tycker gott det kan hända något superkul i mitt liv, eller vad säger ni?
Här hemma lever vi typ svenssonlivet till fullo..eller njaa...inte riktigt.
Imorrn ska jag på sista delen av läkemedelsutbildningen, kommer genomgå ett kunskapstest, måste alltså plugga på det enorma häftet jag fick med mig hem förra veckan. Därefter blir det delegering så jag kan få dela ut mediciner när jag jobbar...det underlättar  ;).
.....
Vem är det egentligen som läser denna urdryga bloggen?! varför läser ni den?
P.s Ikväll är det säsongsavslutning på DHW och dubbelavsnitt på Cougar Town. Ja just det, jag skulle plugga också ;)..
Puss

Färger och ännu fler färger

Jamie är inne i en period där han snacka färger. Han påpekar alltid vilken färg saken han ska hämta, lämna, prata om, äta.... jadajada är.
En mening imorse lät så här:" Mamma, jag vill inte ha den här görna tröjan, jag vill ha en lika blå som Pappas. Jag vill ha den blåa. Och så vill jag ha dem vita Nikeskorna (ja han sa nike). Julia ska inte ha sin rosa jacka, hon får ha den gröna. "


Sjukt duktig på färgerna nu, han har haft lite svårt med färger innan men nu sitter det verkligen. Och att räkna är kul. Ändå upp till 20 räknar han. Men han har fortfarande alltid 3 saker oavsett antal. Hahah.
Nappfriheten går fortfarande så jäkla bra!!! det var lättare än vi trodde. Han som varit en sådan nappälskar, beroende rättare sagt.
Börjar bli rädd för den dagen han kommer hem med matteläxor...då får nu The Godfather rycka in gissar jag! Eller nä jag HOPPAS det.
Puss

Gick tentan verkligen bra?

Kommer ni ihåg att jag skulle ha lämnat in en skriftlig uppgift förra veckan, jag gjorde den igår och skickade in den lagom tills klockan blev 23.00. Vilken lättnad det var!!
Tror nog den blev riktigt bra också, eller nja...bra iallafall!
Sen var det Tentan också ju, jag har varken haft boken eller tid att plugga till tentan,..inte lust heller för den delen. Abnormt skoltrött. När jag skickat in uppgiften igår, läste jag en sida anteckningar sen sket jag i det. Någonstans i bakhuvudet kändes det som att jag kunde det och att jag bara skulle förstöra det om jag råpluggade... av gammal vana la jag ifrån mig allt och tittade på film.
Imorse gick jag igenom mina anteckningar när jag satt på bussen till skolan, när jag väl fick provet framför mig,...kändes det chill. Jag svarade på alla frågorna, missade lite symtom som jag kommit på i efterhand men det gick nog bra. Najjs att det är slut!
Imorrn har jag en redovisning och på torsdag är det avslutning. Nästa vecka börjar jag jobba. Skrämmande och spännande!
Puss

Är det så fult?!

Hahah
Ja jag vet inte, det är gult..I know!!
Malin, vad ska jag göra då?!?!?!?!
Puss

Gul / Orange

Vi får se om jag får till det. Annars blir jag brunett igen! vad tror ni?
Puss

Solen lämnar spår efter sig

Julia har ärvt sin Pappas pigment och blir brun så snabbt solens strålar nuddar huden. Hon blir brun trots hög solfaktor. Jag hade inte ens tanke på att smörja fötterna då jag smorde när hon hade skorna på sig igår. Imorse såg jag att hon fått märken efter skorna, det påminner mig om min mamma typ. Hon har alltid märken efter skorna på sommarn då hon alltid solar med skor på. Eller solar och solar, när hon sitter ute. Sjukt gulligt med små bruna fläckar på Julias små fossingar. Ser ut som smuts hahahah.
Jamie har fått mitt pigment gissar jag. Han blir ljusbrun, jättefin färg men han bränner sig lätt och är man inte där och smörjer hela tiden så bärnner han sig. Usch solen är farlig och jag är slarvig ibland med smörjningen. Jag smörjer åtminstonde två ggr när vi är ute hela dagen men jag borde nog smörja oftare, iallafall på Jamie.
Men man lär sig.
Jag borde bli bättre på att smörja mig själv, nu har jag bränt mig på överarmarna...sticker och bränner lite, ska smörja in mig med lite body butter!!!
Vill passa på att gratta ELIAS på hans 3årsdag idag!!, vi ses imorrn.
Puss

Stranden!!

Åååååh vilken varm dag vi har haft idag, vi kom iväg rätt sen idag men kl 12.00 var vi hela familjen på plats i sanden på Ribban tillsammans med Dalle. Sååååå jäkla skönt det var. Barnen älskade det! Jamie sprang ut i havet utan att reagera, Julia fegade ett tag men när hon väl doppat tårna så lekte hon gärna i vattnet.
...och nä jag har ingen bulle i ugn, dock bullar i magen!! nybakta bullar med räkost, gott!!
Lycklig!!!
Puss

Betonglekplatsen och Examen

På lördagen bestämde vi att vi skulle gå till betonglekplatsen, på torget skulle där också vara försälning av frukt och grönt och blommor och annat smått och gott. Små butiker här i Limhamn hade stånd där dem sålde fina lyktor och annat fint. Vi köpte med oss fika till lekplatsen.
Lite törstsläckande under tiden man leker, man vill ju inte förlora tid.
När vi lekt klart på lekplatsen promenerade vi hem igen och käkade lunch ute på gården.
Julia har riktiga sommarben, bara och med skrapsår på knäna!
När vi käkat lunch, gick vi upp och gjorde oss irodning. Jamie skulle lämnas hos Farmor och Farfar för att sova över och resten av familjen skulle till M&M för en liten fördrink innan vi skulle till Sophies examensfest!
Jag och min Älskade Maja står och väntar på bussen! Jag fick låna klänningen av Maja, supersnygg!!
Ser ni mitt hår?!?!
Ja är blond, eller nja snarare gul/Orange..men det ska ta sig. Tänkte jag skulle testa, var så trött på håret så dags att testa något nytt. haha
Hemma hos Sophie fick vi jättegod mat och njöt av gott sällskap hela kvällen. Julia skötte sig exemplarsikt och hon var klädd i sin fina Ralph Lauren klänning men jag glömde kameran såklart. Hon somnade i sin vagn runt 10 tiden och sov till 9 imorse, då var vi ändå kvar hos Hagman och SOphie till 01.00 typ och sen tog vi två bussar och gick en bra bit sen klädde vi av henne och la över henne i sin säng. Hon vaknade inte en ända gång, superskönt.
Puss

Segevångsbadet premiär

Premiär för baddräkt!
Jamie inviger sina coola badshorts!
Det var i fredags som vi bestämde oss för att besöka Segevångsbadet, Jamie var lyrisk. Han ÄLSKAR att bada. Julia fick på sig en baddräkt och var så jääääkla söt i den haha.
Jamie hoppade i plurret direkt utan att ens fundera och han "simmade" och dök hejvilt. Julia var avvaktande och tyckte det var kul mellan varven haha.
Vi blev inte långvariga då det blåste rätt kallt i luften.
Vi åkte hem till A´s mormor som hade fyllt år, där fick vi god pastasallad och hembakta bullar, vi fick tårta och kakor och barnen lekte med gammelmormors grepptänger haha.
Vi åkte sen hem till barnens farmor och la oss i hennes trädgård och solade!! helt vindstilla och ûbervarmt.
Farmor bjöd på fruktfat och man fick plocka frukten med svärd!
Julia har på sig en jumpsuit, sötast!!
Puss

Vilken sommarvärme!

Idag har jag och kidsen hängt hos Mamma heeeela dagen. A har varit och spelat golftävling.
Vi har varit ute på gården hela dagen och lekt, käkat, busat, sovit och badat. Jag älskar att se barnen kunna springa fritt och leka tills dem stupar, vilken frihet att få springa i lätta kläder och leka obehindrat i sandlådan, vara totaltnergusad från topp till tå - to m sand i blöjan! Kunna slita av sig kläderna och hoppa i plurret. Kunna käka frukost, lunch och mellis ute i solen.
Det känns bra i mammahjärtat att kunna ge mina barn den möjligheten!
Vi har tagit barnen lediga från förskolan imorrn, skönt att slippa ta sig ut till Västra Hamnen på ett litet tag = långledigt! Dem håller på att bygga om fasaden på huset vi bodde i där borta, skönt att vi hann flytta innan det hände. Dem har liksom täckt över fönster och grejjer...
Jag och A snackade om det igår att vi har bott runt byggarbetsplatser sen vi träffades. Först var det Värnhem där dem byggde Entré! vilket hemskt oväsen!!! Sen flyttade vi till Turning Torso, men då byggde det hus så det stod härliga till precis överallt och det hördes, jag kan fortfarande höra SlagBorren som slår ner alla betongpålar i marken. Vi flyttade till ett nybyggt hus i Västra Hamnen men slapp inte undan nåt bygge för det, för det skulle byggas fler hus och  skola precis utanför fönstret hahah.
ÄNTLIGEN bor vi långt ifrån byggmaskiner! än så länge iallafall. Medicin för själen, tystnad =)
Nu ska jag lägga mig!
sov gott vänner, imorrn blir det en varm dag. Älskar´t!
Puss

Börjar bli bra

Spelar med A´s klubbor och han spelar med vänsterklubbor, inte rätt för mig dock. Tror jag hade varit bättre om jag spelat med högerklubbor. Eller jag hade iallafall haft en bättre schwing ;) hahah
Kul är det!
Puss

Godkväll

Hej hej i stugorna!!
Gårdagens läkemedelsutbildning var ren upprepning för mig då jag nästan precis läst om det i skolan men repition är bra då vi har ett kunskapstest nästa vecka och sedan delegering därefter.
3 timmar kändes jäkligt länge när vi satt och tittade på powerpoint men det var viktig info och dessutom bjöd dem på godis under tiden haha.
Fick träffa en annan sommarvikare som kommer jobba i min grupp, hon verkar sjysst!
Häromdagen var jag klädd i detta, en "outfit" som går varm här hemma. Enkel och stilren.
Älskar skjortan och älskar färgen.
Varför tog jag upp det nu?! för att jag måste dela texten med bilder och jag har inga nya just nu.
Händer inte så värst mycket spännade i mitt liv för tillfället. Jag har skolan och dem sista grejjerna som ska göras och lämnas in innan sommarlovet. Som idag tex. har en uppgift som ska vara inne senast 00.00. jag har skrivit lite grann men tänkte snart sätta mig och pula med det, går nog rätt snabbt.
Imorrn är det röd dag och A ska spela golf, jag och kidsen åker nog hem till min mor om vädret tillåter. På fredag skulle vi nog hem till Mimmi och Jimmy. På lördag blir det examensfest för Sophie som blev Sjuksyrra idag!! sen är det familjemys resterande dagar innan jobb, skola och förskola är igång igen. på Måndag ska Elias ha 3 årskalas!
Bjuder helhjärtat på en bild på min orakade, svettgiga bättre hälft!!
Ååååååh vad jag älskar honom, han är bäst. Bäst, bästm bäst =)
Nä plugga kanske?..Oooh greys anatomy först. Puss!!!

Jag gillar inte dig

....längre. Hemska människa!

RSS 2.0