Godmorgon sista december 2011

Jag sover fortfarande, går på reserven. Trött är bara förnamnet. Känner att jag inte fått vila bort min förkylning..

Jobb till 15.30 idag...
Ikväll blir det hummer till förrätt, inbakad flerre med potatisgratäng och frukt och bär att doppa i smält choklad till efterrätt... Hungriiiig!

Måste sticka, hörs nästa år!! Då är det som jag sagt innan, Mitt år!

Puss på er


Jobbelijobb

Jag har fått jobba mycket storhelger i december och ska jobba kväll imorrn= storhelgsOB efter 18.00 samt på lördag till 15.30. Välbehövliga pengar!

Fick 17 dagars jobb i januari också.. Nästan heltid jue ;).

Imorrn är hela familjen lediga på dagen, jag börjar inte förrens 15.00-23.00. Vi ska handla inför nyår och åka hem och rensa lite hemma i mina föräldrars källare. Alla mina gamla skolpapper osv.

Nu ligger jag och nattar Julie .. Går sådär, hon petar i både ögon, näsa och öron haha.

Jag önskar att hon somnade snart så jag och André kan kolla film... Typ så här.. Puss


Tar igen

Jag fick sjuka mig igår men tar igen det imorrn och jobbar för en annan sjukling! 07.00-15.30. Nässpray och ibumetin följer med... Har ingen feber iaf!

Nu ska jag sova... Alldeles försent men jag och André har kollat film. Change up? Heter den så?

Den var bra iaf, tänkvärd och fantastisk rolig!
God natt!!


Blingo

Nu när jag ligger hemma i värsta förkylning så missar jag mellandagsrean, som tur är.
Men jag kunde inte låta bli att beställa hem lite grann från Blingo.
Denna tröjan till Jamie.
Klänningen till Julia.
..och varsin matchande mössa.
Perfekt till våren!
Nu ska jag fortsätta kurera mig.
Puss

Sjuk

Då blev det till att sjuka sig iaf. Ligger med 40 graders feber. Jag och Julia Sov i 2,5 timme...

Får fetångest när jag tvingas sjuka mig.. Om man är timanställd som jag så har man varken råd eller tid att vara hemma. Man blir ju rädd att dem inte ringer in en ju...

Blir ingen kul månad i januari... Tur man jobbade två storhelgs dagar! Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen med barnen och vänta på att André ska sluta och komma hem med lite piller till moi.

Puss


Tomten kom visst på besök..

Jamie älskar tomten och allt hemligt och spännande runt tomten... Julia däremot är liivrädd!! Hon skakade och grät så mycket att vi fick ta bort henne från tomten, stackarn.


Bästa julklappen

Julia leker oavbrutet med sina dockor, vagn och bärselet... Hon påminner läskigt mycket om mig själv :)


Julhelgen

Godmorgon från sjukstugan. Barnen är snoriga och jag är förkyldare än någonsin! Känns inte kul att jobb kallar ikväll.

Jag har haft julledigt från bloggen som så många andra. Dagarna har gått i ett... Jag jobbade julafton och juldagen sen var jag ledig igår.

Barnen har verkligen haft det underbart och dem har fått fina paket. Vi har ätit god mat och njutit.. Jag älskar julen.

Jag tänkte skriva mer lite senare när jag sitter vid datorn.. Nu ville jag mest bara önska God fortsättning !

Puss


Mini Julafton

Vi har sen Jamie var bebis firat Jul tillsammans med Micke och Maja någon dag innan eller efter Jul. Då äter vi ett nästan traditionellt julbord fast med lite andra godsaker som seranoskinka, starka korvar, olika ostar och kex...lax..ja jo name it. Allt det goda =)
Vi dukar fint och lyssnar på julmusik och Jamie kallar det för Julfest...mycket riktigt =).
Vi hade iallafall vår lilla julfest i onsdags...
"inget mer?.."

Barnen fick fina presenter och så även vi!
Nu sover båda barnen här bredvid mig i soffan..INTE bra! Men ikväll är det uppesittarkväll meed Bingolotto...och JA vi ska spela haha.
Puss puss

Potträning

Julia har varit väldigt duktig med att själv påpeka att hon vill sitta på pottan. Framförallt på förskolan. Så nu testar vi idag om hon är redo.

Hon har fått på sig trosor och bara det var superstort för henne! Vi har suttit på pottan en gång men det kom inget... Jag räknar med mycket kisstorkande idag men det gör inget för jag är ändå igång med städning:).

Puss


Huvudfotingarna...

... Har fått armar, fötter med skor på. Hår, ögon näsa, öron...

Han ritar massvis och han ritar familjen.. Han ritar med vänster och med pincettgrepp som han alltid gjort. Älskar hans teckningar!


Min varma vinterjacka från Redgreen

Jag har kört på min sjukt varma röda parkas från Everest de två senaste åren men iår behövdes det nytt!

Jag använder min Everest på jobb men till vardags använder jag min ursnygga och varma jacka från Redhreen.

Bara äääälskar den höga kragen, riktigt gosig!

Vad tycker ni?


Livet är skört

Igår fick mig att uppskatta livet ännu mer! André blev påkörd bakifrån på motorvägen igår eftermiddag. Vi skulle mötas på barnens förskola för att hämta dem tillsammans. Jag ringde honom när jag var där och han sa att han var påväg och så blev det tyst!! Jag tänkte direkt att han krockat och hjärtat slog i hundra.. Sekunder senare säger han att han blivit påkörd men att han mår bra och att han skulle ringa sen och sa la vi på.

Jag var nog lite i chock och ringde förtvivlat till Micke.. Frågade om han kunde ringa à och kolla om han behöver nån hjälp, skjuts.. Whatever. Jag visste ju ingenting!

Jag hämtade barnen och promenerade hem utan vagn... Pheew.

När sen à kom hem kramade jag honom extra hårt... Vad skulle vi göra utan honom!! Jag är så glad att allt gick så pass bra.. Bara bilen som blev litta sliten...

Uppskatta livet lite extra varje dag.. Olyckor händer så lätt!
Puss på er


Klippa lillasyster

Gissa vem som hittade en sax igår och fick för sig att Julias lugg behövde klippas? Jamie såklart! Det var tur att Micke gick in och kollade varför det var så tyst på rummet!
Usch, hade kunnat gå riktigt illa. SOm tur var, klippte han en bra bit i "undre" luggen så det går att kamma över . Hahaha
Asså jag hade dött om han klippt av hennes hår och ännu mer om han skadat sig själv eller henne.
Emilfasoner =)
Nu är jag så trött efter två dagars jobb. Idag var vi 3 man korta så det blev extra  många insatser..INTE kul!
7-14.00 imorrn också!
Puss puss

Till min älskling...

Tänkte ta mig lite frihet att skriva lite här på bloggen utan att Linnéa vet om det.. Oooppsss! Nä men ville bara gratulera min underbara älskling till att äntligen klarat av sin USK utbildning! Vi har fått stå med ut med mycket under tiden men det var det värt. Många sena kvällar som jag har legat bredvid dig i soffan och sovit medan du sitter och skriver dina arbete som ska vara inlämnade senast klockan 00:00. Självklart var du alltid ute i sista stund!!! Många berg och dalar om att du ville och inte ville fortsätta plugga... Mycket tankar kring vår ekonomi... Men tillsammans eller framför allt du har vi rett ut denna tid och nu blickar vi bara framåt! Du ska veta hur STOLT jag är över dig gumman som har pluggat, jobbat, tatt hand om barn, hemmet och mig och ändå går du ut med topp betyg!! Hoppas nu du hittar jobbet du vill ha och du förtjänar! Ska göra allt jag kan för att hjälpa dig! Älskar dig Linnéa!

Glad men sorgsen

Jag är officiellt undersköterska! Tjohooo!

Tråkigt bara att ingen ville fira med mig... Får väl ta och gå ut och käka med min lilla familj!

Skriver mer sen...

Puss


Fan vad jag är bra!!!!

img_2776 (MMS)

Fan vad jag är bra!!!!


Depend


Snygga naglar!

Målade naglarna igår, riktigt nöjd.


5 saker du inte vet om mig

Stjäl idén från andra bloggare.
1. Jag är besläktad med Sitting Bull. På min Mammas sida.
Min mammas näsa är kusligt lik hans. haha.
Ni som har mött min mamma ser att hon är mörkare i hyn. Ni som har mött min syster Lina vet att hon är den som fått mest mörka pigment i familjen.
2. Jag är besatt av sjukhusdokumentärer/serier och framförallt om det innehåller graviditeter eller barnafödande.
3. Jag är extremt petig med nya saker. Jag är väldigt rädd om mina och barnens saker. Kläder, vagnar, möbler jo name it. Jag drar alltid varje plagg rätt i sömmarna när jag ska hänga tvätten. T om strumpor och kalsonger, trosor. Det tar tid.
4. Jag har haft en hemlig önskan om att få tvillingar. Men den finns inte längre!! haha
5. När jag  och min syster var små, låtsades vi att vi kunde prata flytande Grekiska för att min pappa var grek och sa det till våra vänner. Vi bara babblade på till varandra och våra vänner trodde att det var grekiska. Haha. Lögnen sprack rätt så snabbt då vännerna frågade vår pappa om han var grek, och då berättade han såklart att han inte alls var grek hahaha. Min pappa är blondare än blondast men på somrarna blir han jäkligt brun. Han ser dock inte alls Grekisk ut hahaha.

Tyst i huset

Barnen sover sen en timme tillbaka, A är ute och svirar och jag sitter och fläskar mig i soffan. Ska duka fram en liten skål med Kinapuffar och en burk ISKALL Pepsi Max.
..................................................................................
Fick ett sms innan idag från Finaste Kajsa! Max har blivit storebror till en liten lillebror...vilken Lycka! Jag blir så jäkla lycklig i kroppen när folk runt omkring mig får bebisar, eller ja folk över lag. Vilken grej det är !
Grattis än en gång Kajsa Bajsa...längtar efter bebisgos as jo know.

Imorrn är det avslutning i skolan, Rektorn, Tårta...ja ni vet. Sen kommer Sandra och Tilda en stund. Kvällen är icke planerad, jag hade först planerat vindrickarkväll..men jag ska jobba 7.00 på lördagen..sen så tänkte jag att jag kunde skjuta fram vindrickardagen till lördagen men så ringde dem från jobb idag och jag ska jobba söndag kl 07.00.Så tänkte jag..men söndag då..nää för jag jobbar måndag 07.00. Hahaha.
Ingen rast ingen ro.
Jag har jobbat nonstop sen i Januari, eller nää jag började skolan då. Var ledig max två dagar på raken (helg) men med uppsatser och inlämningar och plugg att göra. Sen började jag jobba i juni..jobbade 6 dagar i veckan fram till mitten av Augusti då skolan började igen. Då pluggade jag på dagarna och jobbade på kvällar och helger. Sen kom praktiken. Dem dagar jag var ledig från praktiken (100%) jobbade jag. Sen började skolan igen och jobb på helgerna. Jag har som mest varit ledig 2 dagar i sträck hela detta året och det är inte många ggr. Jag var helt ledig helgen som var, det var ren lycka!!
Jag längtar efter ett stabilt och fast jobb. Jag är trött på att få skittiderna, rent ut sagt!
Nu ska jag bädda ner mig i soffan!
Puss på er!

Stor tjej i stor säng

Vi har tagit bort ena sidan på Julias spjälsäng för hon har totalvägrat spjälisen och sovit hos oss ett tag och det funkar inte, jag sover apdåligt med barn i sängen. (visst det är mysigt, IBLAND, inte varje dag i flera veckor.)
Skit samma, första natten tog det en timme att natta. Andra natten tog det en timme. Igår tog det en timme. MEN hon somnar och sover sedan hela natten i den. Hon känner sig som världens största tjej när hon går och lägger sig. Vilken grejj för henne, nu kan hon när helst hon vill gå upp ur sängen utan att behöva kalla på Mamma och Pappa...Frihet för henne.
Jag kan inte fatta hur stor hon har blivit. Nyss var hon en liten bebis. Jag satt och kollade igenom små filmklipp och bilder på Jamie när han var lika gammal som Julia är nu...och det känns mega konstigt. Han var storebror då och vi eller iallafall jag betraktade honom som mycket större. Men Lilla Jamie var ju egentligen bara liten...och ibland kan jag få dåligt samvete över att jag kanske begärde för mycket  från honom. Å andra sidan så var han väldigt  duktig på mycket och väldigt självständig. började gå när han var 10 månader, åt själv vid 1 års ålder osv. Han verkade äldre helt enkelt. Så kom lillasyster, liten och skör och alldeles hjälplös, klart att Jamie då kändes mycket större. Nu när vi följt Julia så märker man att dem faktiskt är små när dem är 2 år. Eller så är dem så pass olika som syskon. Jag vet inte, man glömmer snabbt tyvärr.
här är Jamie 2 år och 4 månader.
Idag är Julia 2 år och nästan 2 månader.
Jag hade Jamie på ståbräda och utan ståbräda när vi gick iväg och åkte buss och sånt, det skulle jag aldrig kunna göra med Julia. Eller? jag vet inte, jag är kanske den som hindrar henne för att jag tror att hon för liten.
Dags att inse att hon faktiskt också kommer bli stor.
.............................................................................
Jamie är inne i nån sjuk trots nu, denna är lätt den värsta och kommer och går lite. Nu tror jag att den är som värst då han bytt förskola men det är tufft som attan! Jag och A står helt maktlösa ibland. Vi vet helt enkelt inte hur vi ska hantera honom. Vi läser och lär men det är svårt att vara pedagogisk i praktiken, i situationen. Men vi försöker. Jamie blir ursinnig och slår i dörrar och skriker och säger DUMMA!!
..............................................................................
Det blir bättre....
Puss!

Svårt

Shit vad det är svårt att fota barnen nu för tiden, framförallt tillsammans.
Men vi fick till ett på Lucia här hemma framför granen...
Julia petar inte i näsan...hon sjunger och är mitt i en rörelse...ni skulle se de andra bilderna. Jamie var inte samarbetsvillig alls och Julia sjöng för fulla muggar och gjorde rörelser...haha.
........................................................................................................................................................
Ikväll ska A iväg på Julfest, kul för honom. Jag får inte gå på någon julfest i år... buhuu... jag ska äta sushi när kidsen somnat och titta på film tänkte jag.
Puss

Betyg (varning för meningslöst skryt)

Jag har aldrig varit en plugghäst, jag gör det i sista stund ALLTID. Men det är också då det blir som bäst. Dock tror jag att jag hade kunnat göra det ännu bättre om jag börjat i tid.
Jag kommer gå ut skolan med riktigt bra betyg enligt mig själv. Jag anser att Godkänt i alla ämnen är bra och det var mitt mål när jag började studera. Men när man går i en klass där alla tävlar om betyg så blir det lite påfrestande. Jag har försökt att int bry mig och tänka, bara jag har gör mitt bästa och det har funkat.
Jag kommer gå ut med 3 MVG och 1 G resterande VG. Jag tycker det är riktigt bra av mig!!
Senast igår blev jag chockad när jag fick veta att jag fick VG i lindrande vård. Läraren tyckte det var självklart, men som vanligt är man alltid självkritisk. Jag trodde knappt jag skulle få Godkänt.
Jag är sjukt nöjd med mina prestationer och med tanke på mitt urusla sätt att plugga så inser jag att jag faktiskt kan. Sen att det jag läser är sjukligt intressant gör det ju självklart lite enklare.
.....................................
Men så ska ni få höra, min syster och min Mamma är också Undersköterskor och dem fick MVG i alla sina kurser. Jag brås inte på den genen tyvärr hahahah. Skillnaden är att jag läst sjukvård och dem har läst hemsjukvård.
Familjen Grymma =)

SISTA!!!!!!

Redovisningarna idag gick bra!..eller ja okej. Inte käpp rätt i allafall!
Och nu har jag precis skickat in min förhoppningsvis sista uppsats på Lääääääänge!
Jag är så lycklig att det spritter i kroppen på mig....
Med det sagt så lär det väl komma mer plugg om nåt år för jo jag tänker läsa vidare till Sjuksköterska. Jag har bestämt mig. Det var något min lärare sa...
Först måste jag läsa upp matte B...men det gör jag nästa år. Hade ändå inte tänkt sätta mig i skolan bänken förrens tidigast 2013 gärna hösten 2013. vi får se. Vill heller inte vara för gammal och grå när jag börjar plugga och det är svårt att bryta sig loss och leva på csn i tre år sen efter man har jobbat...ja ni förstår. Men det löser sig...
Jag är 25år! och har världens bästa stöd hemifrån så jag vet att jag KAN om jag VILL.
Puss!!!!

En arg tomtenisse!

img_4926 (MMS)

En arg tomtenisse!


En pepparkaksdrogad Julia

img_6083 (MMS)

En pepparkaksdrogad Julia


Lundmyr of Sweden

På väg hem till barnen.
Till Jamie
Till Jules ( i hennes storlek är det inte knäppning i grenen)
Nu när jag tittar så ser det ut att vara två olika röda färger på plaggen. Eller?
Då blir jag lite put. Haha. Vi får se när det kommer hem.
Detta är iallfall juloutfiten..fint va?
Puss

Pluggar som en tok

Det råder råplugg dagarna innan slutet ..
har två redovsningar imorrn (dem bliiiiir så dåliga) och en inlämning som heller inte kommer bli så bra. Fan jag orkar bara inte...jag tappar lusten när det bara kastat på en en massa uppgifter, man hinner inte ens reflektera över vad man gör och man lär sig heller inget. Allt fokus ligger på att det ska vara klart i tid!
Ikväll ska jag sätta mig ner och läsa igenom allt...efter imorrn är allt klart! kan ni fatta?`!?!?!?
Jag kan inte förstå det...
Väntar på min brosch, blev den vita med rosa plus då den jag ville ha var slut. Det jag saknar på denna är att det står sjukvård men det gör inget.
image description
Nä nu lägger jag ner plugget och tar upp det ikväll..allt är klart inför redosvisningarna, måste bara gå igenom så att jag inte missat något..det är så kortfattat och slarvigt att jag dör men som sagt, jag är trött.
Har börjat på uppsatsen men tror jag ska byta ämne... vi får se.
Nu ska jag strax göra mig klar för Lucia firande!
Puss på er

Snälla, baraaaa eeeeeen

img_8474 (MMS)

Snälla, baraaaa eeeeeen


Wuuääääääh

img_1651 (MMS)

Wuuääääääh


Kan jag få?!

img_4972 (MMS)

Kan jag få?!


www.bebis.panatet.se

Ni vet väl att jag hade en annan blogg innan? Där började jag skriva när Jamie låg i magen och om graviditeten med Julia och mycket mer. Där är mycket bilder på magar och bebisar =)
Jag använder den inte längre, men jag brukar gå in och läsa ..för man glömmer snabbt hur det var när dem var små..
www.bebis.panatet.se
Nu ska jag och kidsen gå iväg och köpa lite fredagsmys sen ska kycklingen lagas....det vattnar i munnen på mig =)
Puss

Hemmadag

Idag är vi hemma, jag och barnen...faren i huset jubbar i vanlig ordning. Han vabbade igår för jag var tvungen att vara i skolan och ha redovisning. Det går vinterkräksjuka på förskolan så därför har vi Jamie hemma i förebyggande syfte då Julia får den bara genom att höra ordet Vinterkräksjuka..typ. Hon har varit hemma sen i onsdags för feber men är feberfri nu..
Jag är ledig i helgen..och det är så jääääävla skönt rent ut sagt!!!
Imorrn blir vi tvillingföräldrar på prov hahaha,..ska bli riktigt roligt att passa Love faktiskt!
Julia ligger och sover för tillfället och jag och Jamie har precis öppnat posten. Jamie fick ett stooort kuvert adresserat till honom. I kuvertet fanns en bild på alla gamla förskolekompisar på Trumpeten och dem önskade Jamie en God Jul och skrev att dem saknar honom. Blödig som jag är grät jag förståss. Vi ska skicka ett julkort till dem också!
Ikväll ska jag göra en hel kyckling i ugn..jag ÄLSKAR det, A är inte lika förtjust...jag penslar och tar hand om den flera ggr under tiden den är i ugnen och fyller den med massvis med smör...riktig fetarfredag! Någon som blir sugen? =)
Denna ser visserligen riktigt rynkig och slabbig ut men den blev good...hoppas den blir lika god idag!
Puss

Man smälter... 

img_2550 (MMS)

Man smälter... 


Mitt barnvagnsberoende

...kommer hemifrån...
Min mamma var likadan. Mina systrar likaså. Och jag har älskat vagnar sen barnsben. Jag hade minst 3 barnvagnar åt gången på mitt rum. En liggvagn, en sitt och en sulky/resvagn.
Min Mamma älskade att köpa barnvagnar till mig och jag minns speciellt en dag då hon tog mig ledigt från skolan, kanske i 2 eller 3:e klass, Mormor och Allan hämtade upp oss och så åkte vi till leksaksaffären. Mamma hade nämligen sett ut en nya sittvagn till mig. En rosa med vita prickar. En bild av Mimmi och Musse som bebisar på ryggen. Den hade snurrhjul fram men var ändå en rejäl sulky. Jag älskade den!
Nästintill varje födelsedag/ jul fick jag en ny dockvagn.
Jag minns en födelsedag då det ringde på dörren, jag hade en jättefin klänning på mig som mamma sytt ( hon sydde många klänningar till oss), håret var hårt flätat och jag var en spinkig och liten liten tjej med stora framtänder. Jag öppnade dörren och ser en dockvagn . I den ligger där en helt ny docka och lite tillbehör till vagnen. En skallra av plastankor i lila, gult och rosa...jag minns det så väl. Jag Blev sååå glad!
Jag lekte med dockor rätt så länge och det har satt sina spår haha. Jag är barnvagnsberoende ut i fingerspetsarna och jag skulle kunna skaffa 100 barn bara för att få köpa det nyaste, coolaste..snyggaste barnvagnarna gång på gång.
Jag hoppas något av barnen blir som jag...så jag kan få köpa dockvagnar för herregud vad många fina dem har nu.


Jag skulle vilja ha den nya Brio dockvagnen med vitt chassi och rosa tyg med vita prickar! to die for. Ja den röda är också helt jäkla underbar!
Brios dockvagnar över lag ...ligg som sitt...

Fina lilla Julia vaknade lite febrig, stor...

img_1128 (MMS)

Fina lilla Julia vaknade lite febrig, storebror blev lämnad på förskolan nu kl 10 och Julia följer med mig till skolan för lite grupparbete! Puss


I ett

Shit vad kvällen bara försvann.
Jag hämtade barnen, Julia var en gnällfis från det att jag hämtade tills det att hon somnade. Inte likt henne ALLS.
Vi kom hem efter att ha varit inne på Willys en snabbis. Barnen öppnade julkalendern och jag påbörjade maten. Samtidigt renbäddade jag vår säng och under tiden hann både Jamie och Julia bajsa hahahah. komiskt.
Kidsen käkade, A kom hem med sushi till mig. Han skulle på hockey idag...lite sådär spontant.
Han hjälpte till att duscha kidsen och gjorde välling sen tog jag läggningen själv. Julia deckade på en millisekund...hon mår kanske inte så bra? Jamie somnade snabbt han också. Vi skjuter upp samtalet med M till imorrn ! haha
Hittade en bild från en utav A´s fotomappar. Detta är från ett bokskogsbesök i höstas.
Barnen skulle träna som Mamma. Kul..
En bild tagen i somras..så fin sååå fin.
Hahah klockren bild från i somras! Majkel, Maja and me...åå herregud vilken bild hahah.
Nä nu ska jag inte ösa på en massa bilder, råkade bara hitta roliga bilder!
Nu ska jag dricka lite pepsi max och käka lite toffifee...jag verkligen ÄLSKAR dem. Speciellt framåt jul..det är mest då jag köper sådana!
Puss

Inte så mycket

HelloooHey
Det är rätt tyst i bloggen just nu både från er och från mig. sen har jag blivit lite lat och bara bloggat från mobilen...
Jag har 8 dagar kvar i skolan och på dem dagarna har jag 3 redovisningar och en inlämning. Rätt så mycket med andra ord. Jag längtar efter att kunna lägga skolan bakom mig men ändå inte för jag har lärt känna många nya människor som gör skolan riktigt rolig trots stress och trista lärare.
........................
Denna helgen bjuder på mycket ! Jag är ledig! ;) Jamie och Julia ska hugga gran med Farmor och Farfar på lördag. Barnens kusin Love kommer hit och ska sova över från lördag till söndag. Det ska kul... och väldigt spännande att försöka natta två 2 åringar men Jenni och Sture klarade Julia och Love så då borde jag och A också klara det? =)
Jamie tjatar om att han vill sova hos Micke... så han ska fråga det idag ..(förbered dig på ett samtal M haha)
........................
Nu ska jag hämta mina små på förskolan sen ska dem få hoppa i plurret. Dem "slapp" undan igår..Julia HATAR att bada och Jamie undviker det om det går men när han väl är i så kan han bada i evigheter. Däremot ÄLSKAR han badhus...det är mest att duscha av sig som är mindre kul.
Jamie tog på sig Julias tröja och ville jag skulle fota och skicka till Pappa. En riktigt söt liten pralin i magtröja ..=)
Puss på er!

Lilla lilla Julia

Julia vaknade inatt och lät lite kruppaktig, hon var ledsen och förvirrad och trött... Bi öppnade fönster och sov med ena ögat bara men hon klarade sig utan attack. Hon hade vaknat ett par ggr och krupit upp till À och somnat igen... Imorse var hon okej! Inte fler sjukdomar nu.. Tack!

Nu ska jag till skolan och ha redovisning... Hate it! Nästa vecka tar jag exaaaaamen! Tjohejj!! Hahaha

Dags för vinterjackan och vinterskorna nu? Jag fryyyyser...
Ha en fin dag!
Puss


Pepparkaksbak

Hade bara tråkiga formar så jag fick ta saken i egna händer ... Visst blev tomten bra?!


Filmen

Filmen var riktigt bra igår...den är så fin. Handlingen är underbar och jag är verkligen fast. Nu längtar man ju på att del 2 ska komma...!
Jag och maja var riktiga tidsoptimister igår och det slutade med att vi stressade fram och tillbaka haha. Trycka i oss varsin hamburgare och sen varma chips/popcorn inne på bian. Ja jag käkade djungelvrål också...riktig fetar dag. Häääärligt!
------------------------------------------------------------------------------------
Idag ska jag och A hämta barnen tillsammans på förskolan, sen ska vi gå iväg och köpa fredagsmys och väl hemma ska vi baka pepparkakor =). Jag ska jobba imorrn 7-14 och jag hoppas inte på cykelschema om man säger så eftersom det ska blåsa ca 15-16 m/s och regna hela dagen...lägg till 5 plusgrader på det...haha.
Jag har fått så lite jobbtider i december månad...skönt med ledighet och att få umgås med barnen men desto värre blir det för plånkan.

Här kan ni skymta mina snygga stövlar som jag fyndade på Din Sko för 200:-. Har kostat 700:- Jo man tackar ;)!
Puss på er

Snyggve... Höhö

img_4277 (MMS)

Snyggve... Höhö


Twighlight breaking dawn

...ska jag se ikväll!
Jag såg aldrig den första eller andra filmen men följde med Maja på nr tre och föll pladask för handlingen och filmen i sig. Jag och Maja hade twighlight maraton hemma och såg ettan och tvåan nån vecka efter...ÄNNU mer såld.
Nu är första delen av nr 4 ute på Bio så ikväll sitter jag med varma chips i knäet och dregglar...haha när inte riktigt men ändå.
vi tar den tidiga visningen kl 18.15 ...den är ändå 2 timmar lång..och så är det en vardag hahahahah...nä men det är skönt att vara hemma i tid så att säga.
Jag har för en stund sen skickat in min uppsats som blev 6 sidor bara...hade förväntat mig mer men jag slappade till det i slutet. Den blev riktigt dålig ochjag blir inte förvånad om jag får komplettera. Vi får se,.. jag har varit neggo förr och fått VG ändå men inte denna gången tror jag.
Kidsen är på dagis och jag ska strax gå och hämta dem...
Helgen bjuder på jobb och födelsedagsfest för Michaela....
Veckan därpå har jag ett gäng redovisningar och pepparkakspyssel på barnens förskola samt en tapasmiddag med vännerna att se fram emot...sen är det bara en vecka kvar till examen...
Ha en fin dag..
Puss

Bildbomb

Min Iphone dog igår, bara sådär. A räddade den och sen var jag riktigt snabb på att sätta över bilderna på datorn från telefonen... vill ni se några?
Ja det får ni iallafall...
Mina snygga killar i september någongång! dem står vid kanalen och trycker på knapparna till vattenspelet.
Jag och min finfina...
I taxibilen påväg till KOI i think. Malin ser ut så i verkligheten också hahaha
Min gladaste fis och hennes osminkade mamma...vilka goa kinder.
Mina och Majas urgoda Lussebullar!
Kusinerna på Love och Viggos kalas.
köket, ser ni att jag har målat stolsbenen. Nu ska vi bara färga tyget på stolarna...snyggt.
Vår adevents"ljusstake" haha.
Men titta....dem är sååå satans söta att man vill käka upp dem!!!
Jag och the love of my life! snart 5 år tillsammans..Älskar dig!
Puss

RSS 2.0