Mini Model

Julia har DET ni vet som alla tjatar om på Top Model och liknande.


Visst?
Man vill käka upp henne... denna ungen har så goooooa kinder!

puss


Rädd?

Jamie har också DET ..men han vägrar vias det. ALLA kort man ska ta på honom nu förtiden blir så här.

NEEEJJ Mamma!!! Inthe Foota Jäjmiii.

Puss


Säsongens Xider

I lördags när vi hade lite besök så hade Malin köpt den nya Vinter Xidern som detta året faktiskt heter Winter.


Det är samma princip som förra årets. Att man skakar den så blir den alldeles glittrig.
Smaken? Ingefära och Citrus.
Den var rätt god, smakar lite som citronvatten.

Jag tycker dem är coola med det glittret däri!

Puss


Vår 1 advent

Ja litta sent men har percis lagt in bilderna på datorn.





Puss


Bättre

Hej!

Igår var jag helt sänkt i min sjuka. Jag sove heeeeeela dagen och var helt lost. Halsen och huvudet var stora boven och kroppen hängde heller inte med. A fick åka från jobb lagom till att hämta kidsen för det hade jag inte klarat. Längesen jag kände mig sååå sjuk. Idag mår jag absolut bättre. Kan det vara så att jag har lyckats sova mig bättre?

Chansade och tog mig till gymmet idag. Ville inte ta ut mig så blev 15 min på crossen och 10 minuter powerwalk. Mycket armar och ben samt lite mage idag.
1 timme blev det och det kändes okej hela vägen. När jag var klar kändes jag lite svimfärdig men det rättade till sig när jag kom ut i härliga 9- minusgrader.
Promenerade hem och har precis duschat och sitter i detta nu med en Yalla! yoggi.

Imorrn är det 1 december. Helt sjukt. Barnen ska få öppna sina julkalendrar. Och vi med! Vi har köpt bingolottos julkalender.

Nu ska jag dricka upp min yoggi sen måste jag passa på att städa himmet litta!

Lägger in lite bilder och annat skojj lite senare!

Fina dagistjejen. Vilken buse du har blivit!! =)

Puss

Bläää

Jag är så fruktansvärt förkyld. Har känt det på mig i helgen att jag skulle åka på nåt och igår kom det. Halsen och huvudet är det värsta. Träningen uteblev igår och även idag. Min kropp är som spagetti och jag vågar inte träna när jag knappt kan stå på benen. Idag blir det absolut vilodag så jag kan träna resten av veckan!!

Jamie och Julia väckte mig 08.40 så det var bara upp och klä på oss och sen vidare till dagis. Julia fick åka pulkan dit. Det blåste snö på bådfe Jamie och Julia och Jamie gallskrek hela vägen för att det var jobbigt och kallt. Julia kunde inte andas när det blåste mot henne.

Stackars barn!

Nä en panodil på detta sen kallar sängen.

Hoppas ni får en bra dag.
Puss!!

Natt

Hej vänner!
I detta nu sitter jag själv. Jamie och Julia sover och A är ute och svirar helt oväntat!
Vi var iväg och åt kalkonmiddag hos A´s Mormor innan ikväll och när vi sen kom hem kom Malin och Sebbe hit och Mimmi och Jimmy.

Helt oväntat får André och Jimmy för sig att gå ut och gjorde så. Resten for hem och här sitter jag. Redo för sängen men var tvungen att kolla mina bloggar först.

Imorrn blir det kalas för fulla muggar och träning med Malin på kvällen. NAJJS!

Sov gott
Puss

Magen

Tänkte visa hur min mage ser ut just nu... jag själv märker en liten skillnad då den inte längre är så putig.

Så här ser den ut nu efter 2 graviditeter. Gick upp 28 kg var med båda kidsen. Dem har jag gått ner plus 2 till.Alltså 30 kg!!!
Nu gäller det att få kroppen ordentligt fast. Det ska inte märkas att jag har burit på två barn för bristningarna på magen klarar det jobbet alldeles själv. Nä jag ska bli fit som bara den!



Lite skillnad väl?

Nu sitter vi och väntar på att A ska komma hem från bandyn. Julia sover sen 1,5 timme tillbaka. Jamie ska få välling nu och få gå och lägga sig.

Puss på er


Det är FAN Jul

Vet ni!!!!
Julen är här när den julia cocacola reklamen visas på tv..right?

Enligt mig iallafall.. .
Men så här rä det..för två veckor sen råkade jag klicka på en låt på Spotify som jag bara ÄLSKADE direkt och sa att detta här är en sjutk bra jullåt..min nya "coola" jullåt. Förra helgen kom cocacola reklamen på MTV och gissa vilken låt som spelas i reklamen...JO MIN!!!!

Lyssna på den..Train- Shake up Christmas.


I övrigt älskar jag cocacolas julreklamer för dem är sååå mysiga.

Puss

Flitiga Jag

Blev 1 timme på gymmet idag!
Blev mycket mage och armar idag. Samt konditionsträning. 25 min på crossen och 5 minuter sprint på Löpbandet.

Jag älskar att vara där. jag har bara mig själv att tänka på och jag bara är. Jag tar hand om min kropp och jag ÄLSKAR det.
Det bev 2 dagar förra veckan och 3 dagar denna veckan. Får se om jag tar ett helgspass också annars är jag där på måndag igen och svettas ordentligt!!


Dagens träningsoutfit fick bli leggings och ett långt linne. Mina "riktiga" träningskläder ligger i tvätten. Men det gick lika bra med detta.

SNart ska kidsen hämtas sen är det fredagsmys för hela slanten. Jo vi måste "stor"handla ikväll också innan A åker iväg och spelar bandy.

imorrn ska vi på Kalkonmiddag hos A´s mormor och på söndag ska vi på frukostkalas hos Viggo och Love!

Ha en trevlig fredag!
Puss

Varje morgon

Jag måste vara oganiserad för annars blir jag lätt körd i huvudet.
Det är mycket som ska göras och kläs på om mornarna när det är dagis så för att det inte ska bli kaos när vi väl ska klä på oss..gör jag så här..

 Jamie´s

 Julia´s

Inte så mycket genustänk där inte ahhahaha. Men när jag väl har lagt fram allt såhär och jag ser det framför mig så känner jag mig helt lugn.
Organisering is da shit. Jag önskar bara att vi hade det bättre organiserat här hemma..men jag vet iallafall var ALLT är och det är sjukt viktigt i denna familjen eftersom A aldrig vet var saker är haha.

Puss

Häromdagen

Vi hade en riktig myskväll häromdagen. Lite tapasinspereat med kex och ost men också ägg och sill. God salami och seranoskinka...Åååh ajm lööövi'n it.
Världens bästa fotograf skulle fota och ja ...



Hahah. Ja just det..vi hade lite friterade räkor och dumplings också. Riktig frosskväll men ack så mysig.

Puss

Litta fint





Matplats fönstret börjar arta sig.
Idag ska allt julpynt upp förutom granen..den kan gott vänta 2 veckor till.

Mys.

Puss


Tränat

Jag hann iallafall träna idag. Malin kom också bort till gymmet så det blev 1 timme och 30 minuter idag. Riktigt kul och skönt. vi tog verkligen ut oss på slutet på löpbandet hahah.

Jag har minskat i centimeter runta magen, låren och rumpan på "bara" fyra träningstillfällen. Men jag promenerar också rätt mycket men det triggar mig. Jag blir bara mer sugen på att träna och det är skitkul!

Nu har jag duschat och klätt på mig mjukis.

Ha det snajs people!

Puss

SKITFÖRSKOLA

Tja!
Kidsen är på dagis och jag är väldigt irriterade på personalen där just nu. Jag vet inte om dem tror att det är okej att prata med mig som om jag vore 2 år gammal och helt tom i huvudet. Dem verkar tycka att jag är för ung? för att ta hand om mina barn och veta vad som är bäst för dem.

Tydligen måste man ringa om säga att dem kommer eftersom dem var sjuka igår. Det är en sak att säga det rätt men en helt annan sak att prata ner mig. Barnen är snoriga och hostar när dem sover. Men pigga och glada i övrigt. Då ska inte jag behöva ha dem hemma. Jag fick frågan; - Stannar båda barnen eller? med riktigt snorkig ton i rösten.

Ja det gör dem! svarade jag irriterat tillbaka.
Jag berättade att dem snorar och hostar men är pigga och dem har faktiskt varit förkylda hela helgen så det är inget som smittar nu längre.
Jag sa också att jag inte skulle behöva ha dem hemma bara för att dem snorar för då hade ni inte sett dem här på ett halvår och varför ska jag vara duktig och hålla mina barn hemma om ingen annan gör det?

Då fick jag svaret; - Föräldrarna här på denna förskolan är väldigt noga med att hålla sjuka barn hemma och dem blir väldigt arga när andra föräldrar inte gör så.

JA NÄR BARNEN ÄR SJUKA JA!!!! ville jag skrika men höll tillbaka såklart och sa bara att ni får väl ringa om ni tycker att dem inte ska vara här!


GAAAAAAAAAAH!!!!



Bildårr


Din Sko
299:-


H&M 99:-




Tror vi lämnar tillbaka skorna faktiskt. Julia har lite för tjocka vader för skorna. Vill inte ha några som sitter sådär satans tajt. Få ut och leta andra par snarast!



Sötnötar!

Idag blir Jamie föressten 2 år och 7 månader. Om BARA 5 månader fyller han 3 år. Sinnes.

Puss


Shopping

Tjabba!
La mig i soffan efter mitt förra blogginlägg och då kom Jamie ut till mig och var hur pigg som helst. Julia vaknade kort därefter så jag bestämde mig snabbt att vi skulle klä på oss och åka till Mobilia en snabb sväng.

Aldrig mer ensam med den där JÄVLA rent ut sagt skitsyskonvagnen som bara den väger minst 12-13 kg. Plus två barn och vinterkläder + ca23 kg. Bara det är en mardröm. Mardröm nr två. Såfort vi satt oss för att äta. Jag menar klätt av oss alla våra ytterkläder och bett någon flytta sig för att vi skulle få ett bord. Duka fram mat och allt. Efter en tugga av maten måste Jamie kissa. Jag försöker förklara för honom att han faktistk kan hålla sig en stund tills vi har ätit men nä icke.

Packar ner kidsen i vagnen. Packar iordning lite mat att ta med och sen iväg till toan.

Där var inte så lite folk heller på Mobilia idag. Blääää!!!
Fick iallafall köpt en fleecejacka till Jamie och ett par vinterskor till Julia i en strl större. Hon har lite tjockare föter så hennes första vinterskor klämmer tyvärr.

Ska lägga upp foto sen. Stör mig aningen lite för jag hade presentkort på mobilia men glömde använda det. Störigt.

Det är inte lite kallt ute heller. Slasket har frusit under dagen vilket gör det sjukt halt ute.
Kidsen kallar!

Puss

Ont i huvudet

Fick huvudvärk bara sådär. Störigt.
Julia har jag precis lagt för att sova aningen för tidigt men hon verkade trött men framförallt väldigt tagen av förkylningen. Jamie ligger även han i vår säng och lär nog somna snart han med.

Om jag har sån tur så ska jag också sova. Hoppas!

Det snöar fortfarande här i Malmö så det blir en sväng ut i snön efter lunch.

Puss


Hej mitt vinterland

ååååh det är vitt utomhus. Så Mysigt. Men att vädret ska vara så här i 5månader till känns lite väl länge eller?

Jamie och Julia somnade utan konstigheter båda två. Dem fick droppar i näsan och näsorna sugna sen lades dem i sina sängar och fick välling och somnade!!

Men sen har ju det varit ett par uppvaknande då näsorna har fått blitt sugna. Men sen kl 21.00 har dem sovit utan att vakna av hosta eller dylikt. Dock har jag sovit i soffan eftersom Jamie får sova i vår säng när han hostar så för att inte väcka Julia.

Barnen vaknade 8.30 och Julia hade skitit ner sängen hahaha. Godmorgon på dig med! Barnen är snoriga men ingen feber och väldigt lite hosta. Dem får bli hemma idag och kurera sig ändå. Just nu bråkar dem på rummet. Jamie är inte van vid att Julia har börjat ta leksaker från honom precis som han gör mot henne så då lackar han och vice versa. Härligt.

Planerna ser ut som så att vi absolut måste gå ut i snön idag. Jamie har längtat och Julia kommer nog tycka det blir skoj. Får se om vi tar oss nånstans men det känns väl inte som det just nu. Jag skulle sååååååå gärna vilja träna men få se om jag gör det ikväll när A kommer hem.

Vi hörs.
Puss

Min lilla Bebis


Vet ni hur mycket jag uppskattar såna här stunder?
Att Julia vid 1 års ålder fortfarande kan finna ro och somna i min famn är något jag verkligen aldrig kommer ta förgivet. För jag vet att dagen kommer då hon inte kommer vilja ligga i mitt knä.

Jamie slutade med sånt där mys rätt så tidigt. Så därför är jag extra noga med att ta tillvara på det denna gången!

Puss


Såklart

Godkväll!

Här hemma räknar jag ner minutrar tills kl blir 18.00 då jag kan lägga mina barn.
A är på personalmöte och är inte hemma förrens senare ikväll.

Jamie har blivit väldigt svår och jobbig att hämta från dagis så honom har jag brottats med sen 14.40 ca.. och ännu värre har det varit idag då stackarn tydligen har feber. Tempade båda kidsen nu efter vi hade ätit då dem var väldigt röda om kinderna och lite tröttare än vanligt. Båda TVÅ har feber. Det fick bli varsin alvedon i rumpan och så på med pyjamas. Jamie är helt slut. Han ligger redan i sängen och tittar på bolibompa. Julia sitter och pillar med våra skor.

Ska snart göra deras välling och sen hoppas jag på att båda två somnar utan problem.


Puss


Lyckligt gift?

Lämnade kidzen ca 40 minuter senare än vanligt imorse. Jamie hade hosta hela natten och ett tag kräktes han av all hosta och då förflyttade jag mig till soffan.
Dem sov till halv9 idag så vi tog det chill imorse och stressade inte alls. Jag tog temp på båda och iaktog dem hela morgonen och kom fram till att dem mådde bra. Förkylda? Ja ..men pigga och glada. Det fick bli dagis. I sista stund packade jag gymväskan. Lämnade kidzen och tog mig till gymmet.

Körde mycket konditionsträning idag också. Men också lite styrketräning.

På gymmet har jag varit den enda tjejen nästan alla ggr och när jag inte är inne på tjejgymmet så blir jag the target för kärlekskranka dudes.

Idag blev jag måttligt irriterad och fick faktiskt flytta in i tjejgymmet efter ett tag.
Bästa raggningen idag;
-Tja, behöver du hjälp?
 - Nej tack.
- Har sett dig här förr.
 - Jasså?
- Har undrat varför.. den kroppen skojar man inte bort.
 - HAHAHAH (jag brister ut i gapflabb)
 - Jag har 2! barn. (pikar jag)
- Ahhh...gift också ser jag.
  -Jepps!
- Lyckligt gift?

Då gick jag.

Hädanefter stannar jag inne på tjejgymmet.. där finns ju nästan alla maskiner som finns där ute. Dessutom är det så jäkla lugnt där inne eftersom jag nästan ALLTID är ensam.
Hahahha..jag skrattar fortf. Lyckligt gift? Hahaha...

Nu ska jag ta tvätten!
Lejter.
Puss


God Jul

Eller nja men nästan. Vi köpte två ljusstakar igår till köksfönsterna och dem åkte upp idag. Ja ett par dagara för tidigt men so what... dags att börja få in lite julkänsla.
Två ljusstakar och 2 små tomtar som Jamie och Julia fick av deras Farmor och Farfar står i fönstret. A kommer tycka jag är knäpp.. men det kliar i fingrarna... jag vill bära upp jullådorna och ställa fram nu. nu nu...

I veckan får det blir lussebullsbak och annat julbak.

1 Advent på söndag och december månad nästa vecka!! Snön kommer med december månad men minusgraderna kommer redan denna veckan... lär bli kallt.

Jamie längtar efter snön.. Julia har aldrig riktigt upplevt snö, hon var bara en yttepytte bebis förra julen.



Puss

Emmaljunga Nitro City "Candy Pink"

Vi sålde ju vår fina Urban Jungle förra veckan och den största anledningen var att jag inte hade henne mot mig och jag tycker det är mysigt så vi fick leta efter annan vagn som uppfyllde det "kravet".

A var på vagnjakt och han mindes att jag för kanske 8-9 månader sen såg en typ knallrosa Emmaljunga nitro city vagn och blev förälskad direkt. Från och till har jag tjatat om att den hade varit jättekul att "prova" hahaha. Men vi har båda tyckt att det har varit för mycket pengar att lägga på en sittvagn till en 1åring som dessutom går på dagis.

Men på fredagen ringde A och berättade att han hade lagt undan just den där rosa emmaljungan åt oss. Att vi kunde hämta den på lördagen. Vi pratade om det och bestämde oss för att hämta den..eller ja A´s föräldrar hämtade den åt oss och den är superfin. Jag trivs verkligen med den. Visst finns det nackdelar med denna också men Julia sitter jättebra i den och dessutom har jag henne mot mig.







Recensioner so far?

+
Svänghjul och rullar bra
+ Robust vagn men inte så den är klumpig
+ Färgen ÄLSKAR jag. Den smälter liksom inte bara in
+ Julia sitter som en smäck
+ Vändbar sits

- Vagnen är tyngre med Julia i än vad Urban Jungle var
- Handtaget är en bra bit ifrån själva vagnen känns det som
- Vagnen känns lång precis som Urban Jungle och det tycker man nog eftersom jag har haft en Bugaboo också
- Emmaljunga har en tendens att "gå ner" sig rätt så snabbt (men vi ska inte ha den mer än kanske 6 månader för sen tycker jag nog att Julia har vuxit ur en sån vagn)


Varför just den färgen?
Älskar färg.. har ju haft en ljusblå vagn till Jamie, en röd en knall gul och en röd med supermycket färger till Julia. Men jag har också haft svarta och bruna vagnar. Tyvärr bleks svarta vagnar så snabbt i solen om man jämför med andra färger tycker jag så jag undviker helst svart om det går.
Denna rosa kan man tro är väldigt skrikig men den är inte så skrikig utan den är faktiskt väldigt diskret för att vara så "skrikig" hahaha.

Vi trivs med vagnen än så länge, ska bli spännande och se hur den klarar vintern. Jag vet ju att Urban jungle vagnen hade klarat vintern utmärkt eftersom den har stora hjul och jag vet också att Brio singen som har likadana hjul som denna Nitron inte alls klarade vintern så bra. Vi hoppas på det bästa!

Förkylt

Godmorgon!
Julia är precis lämnad på dagis och Jamie är hemma idag. Han är så jädrans förkyld. Snor och hosta..dock ingen feber men jag märker att han är påverkad av förkylningen. Då känns det inte rätt mot varken honom eller hans kompisar att han skulle vara på dagis idag.

Det resulterade i såklart att jag missar Ul:et med Mimmi som jag verkligen har sett framemot och att jag dessutom inte kan träna nu på förmiddagen.

Nu ligger han i sängen och tittar på Bolibompa och jag funderar på om vi inte ska åka hem till Mormor en stund bara han och jag.

Puss puss!

Vi är med Barnvagn igen..

Pheew.. vilken tur.

Vilken barnvagn?
Ja det får ni veta imorrn ;)

Puss

Mobilbilder

Jamie och Julia sover... eller ja Jamie nattas i detta nu av A men Julia sover sen 18.30. Hon har mått bra idag. Trött har hon varit men ingen feber och inga kräkningar. Skönt! Hoppas ingen av oss ínsjuknar inatt.

Skit i det... jag hittade massa fina bilder på en bebisJulia i min mobil som jag vill dela med mig utav..
Mest bara för att hon är så satans söt! Precis som sin storebror...
Enjoy!

 Knappt 1 dygn gammal.

 Helt slut efter amning..

 Blunda om ni är rädd för dollyparton pattar. För check this out!!! kolla mitt bröst är större än hennes lilla huvud. Var bara tvungen att visa för annars förstår man nog inte hahahah.

 Och så lilla Jamie såklart. Han skulle gunga i alla väder. Ser fint ut med snön sådär!

Nä nu ska jag göra iordning lite fredag här hemma.
Ha en underbar kväll!

Puss

14.02

Julia har sovit max 1 timme bara idag. Tänkte jag skulle lägga henne i vagnen så jag slipper väcka henne när vi ska hämta Jamie. Sen drar vi till Ica Maxi och köper lite fredagsmys.

Jamie har förstått vad fredagsmys är tjatade hela dagen igår. Han längtade verkligen efter fredagsmys och han har bestämt att han ville ha chips. Så idag ska han faktiskt få det. Ska köpa en sån där liten påse som han kan få sen ikväll.

Fredagsmys ska absolut vara fredagsmys!

Känns så jävla surt att vi inte kan åka hem till Malin och Sebbe idag. Vi hade verkligen sett fram emot det =(.

Lejter.
Puss

Dag 1

Presentera mig själv.

Jag heter Linnéa Sarah Andersdotter Mårtensson.
Jag är född Söderholm men är gift med André sedan den 20 mars 2010.
Jag är född 8 september 1986 i Malmö.
Jag är näst yngst av 8 syskon.
Jag älskar djur och ville bli zoolog när jag skulle välja gymnasieinriktning. Istället valde jag att gå samhällslinjen med inriktinig musik då jag även älskar musik och framförallt att sjunga.
Barn har alltid legat mig varmt om hjärtat. jag lekte frenetiskt med dockor väldigt länge och tog hand om dem som om dem vore levande. Har alltid vetat att jag skulle vilja får barn tidigt dock inte förrens vid 25års ålder.
Jag passade gärna mina syskonbarn såfort jag bara kunde.

Jag var alltid kortast och minst var jag än gick och blev många ggr "mobbad" pga det. Det var inte förrens i högstadiet som jag började tuffa till mig och inte tog åt mig längre.
När jag väl började gymnasiet så började livet. Jag verkligen älskade min gymnasietid. Mina vänner, friheten..ja allt! Jag lärde känna mig själv.
jag började jobba när jag gick i tvåan på gymnasiet. Jobbade på city gross i 3 år.

Träffade A när jag var 20 år och blev störtförälskad direkt. Insåg vad jag ville göra av mitt liv och tog tag idet. 2 barn har jag fått och jag älskar att vara mamma... det var liksom mitt öde.
I januari ÄNTLIGEN tar jag upp det jag en gång påbörjade. Min USK utbildning.

Jag är alltså en gift tvåbarnsmamma med stora drömmar! Jag ska blir Barnmorska när jag blir stor. Jag drömmer om det! Jag ska köpa hus med min Man åt våra två små barn en vacker dag. Jag drömmer om det! Vi ska förhoppningsvis få en liten sladdis om några år som kommer bli en riktig Momma´s Boy. Jag drömmer om det!

Ajj Love majj Life.


Puss

30 dagars utmaning.

Några bloggar jag läser har börjat med ett 30dagars schema. Varje dag i 30 dagar ska du skriva om det som står på listan.

Dag 1: Presentera mig själv.
Dag 2: Min första kärlek.
Dag 3: Mina föräldrar.
Dag 4: Det här har jag ätit idag.
Dag 5: Vad är kärlek.
Dag 6: Min dag.
Dag 7: Min Bästa Vän.
Dag 8: Ett ögonblick.
Dag 9: Min tro.
Dag 10: Det här hade jag på mig idag.
Dag 11: Mina syskon.
Dag 12: I min handväska.
Dag 13: Den här veckan.
Dag 14: Vad hade jag på mig idag.
Dag 15: Mina drömmar.
Dag 16: Min första kyss.
Dag 17: Mitt favoritminne.
Dag 18: Min favoritfödelsedag.
Dag 19: Detta ångrar jag.
Dag 20: Den här månaden.
Dag 21: Ett annat ögonblick.
Dag 22: Det här upprör mig.
Dag 23: Det här får mig att må bättre.
Dag 24: Det här får mig att gråta.
Dag 25: En första.
Dag 26: Mina rädslor.
Dag 27: Min favoritplats.
Dag 28: Det här saknar jag.
Dag 29: Mina ambitioner.
Dag 30: Mitt motto.


Jag provar... mycket troligt att jag inte kommer fullfölja listan haha.

Större soffa kanske?


Fy vad naaaaasty

Det började vid matbordet när Julia vägrade äta mat, då började jag ana ugglor i mossen(?). Hon var trött och vi la henne vid 18.00. Hon somnade direkt.

Vid 20 tiden gnällde hon till och jag gick in och gav henne nappen och hon somnade om utan problem.

Vid 23 tiden när vi skulle lägga oss gick jag förbi Julias rum och tyckte det luktade bajs. FAN tänket vi. Jag stod över hennes säng ett bra tag när hon låg och drömde och hon såg ut att sova så jävla sött så vi bestämde oss för att inte väcka henne. A gick in och kollade till henne en stund och kom tillbaka och sa att det inte luktade något alls där inne. Skönt tänkte jag och somnade kort därefter.

Två sekunder senare vaknar jag av ett panikskrik och springer in till Julia och tror att hon ändå har bajsat och ska byta blöja. Plockar upp henne och skriker på A. HON HAR SPYTT!!!

Han rusar upp till toan där jag försöker trösta en helt förtvivlad Julia som kippar efter andan och har kräks i näsa, mun, ögon. på pyjamasen i hela håret i örat..ja you name it. Jag klär av henne och A kollar sängen och hela den är helt nerspydd.

Vi duschar en skakig Julia och hon blir snabbt lik sig själv igen. På med ny pyjamas och lägger henne i vår säng en stund medans jag bäddar nytt i hennes säng. jag sägert till A att ja Välkommen Vinterkräksjukan och han lugnar mig och säger att det bara är något hon har ätit.

Vid det här laget mår jag så fruktansvärt illa och A blir irriterad. Kan uinte hjälpa att jag har extrem kräkfobi och att vinterkräksjukan är något jag verkligen fasar över.

Vi lägger över Julia i hennes säng och hon somnar direkt. 5 minuter senare hostar hon märkligt och A springer upp. Han skriker efter mig och säger att hon inte kan andas. Mitt hjärta går i tusen bitar och jag är nära på att börja gråta. han springer in med henne på toa och hon får inte upp spyan utan blir helt blå i fejjan. Jag och A kollar på varandra helt handlingsförlamade... Ska vi ringa ambuilans?!?! va fan ska vi göra?!?

Vi drar henne hårt över ryggen ett par ggr och efter ett tag får hon upp allt och kan andas igen.

Jamie vaknar och är förtvivlad. Han får en flaska välling coh somnar om. Julia badar och är väldigt skakis. Vi bäddar i vagnen och ställer den i vardagsrummet. Jag har nattvakt. A lägger sig med Jamie.

Julia somnar efter ett tag men jag är livrädd för att somna ifrån henne. Lyckas slumra en timme ca. Vid 3 tiden vaknar hon och jag är helt slut. Väcker A som hjälper mig att göra lite välling och jag bäddar än en gång i Julias säng. Sen läggs hon och somnar och vaknar inte förren imorse. Pigg som en mört!!

Ingen annan i familjen mår dåligt men Julia stannar hemma från dagis idag IFALL det skulle vara kräksjukan.
Kvällens planer ställls in likaså. Jättetypiskt.

Hålla alla tummar och tår för att det bara var en liten kräkning!!

Nu ska Jamie lämnas på dagis.

Puss!


Var kom förkylningen ifrån?

Idag blev det 20 min på crossen med bra och jämn fart. Sen tränade jag lite lår, rumpa och rygg. Lite mage och lite armar. Sen joggade jag ca 10 minuter på löpbandet i uppförsbacke. Det fick räcka. Blev lite mer än 50 minuter och jag är nöjd. Känner att jag har gjort bra ifrån mig idag. Gick hem idag också oh det tar ändå ca 20 min.

Har precis duschat och är helt plötsligt jätteförkyld. Tungt huvud och nyser och snorar om vartannat. Hoppas det bara är en sån där utomhusförkylning.

Nu ska jag göra lite omelett till moi..sen ska jag slänga mig i soffan och chilla lite!

Puss


Ont

Idag har jag träningsvärk..rätt så jättemycket också men det är najjs. Har precis klätt på kidsen..dem käkar banan och efter att dem har lämnats på dagis drar jag till gymmet.

Idag ska jag nog köra rätt så mycket kondisträning och inte så mycket styrka iom träningsvärken.

Jag känner mig sjukt inspirerad av att komma ordentligt iform tack vare Lofsans blogg!

Mina kilon är borta men nu är det dags att göra kroppen fast!! och jag är riktigt taggad känner jag.

Nu ska jag sätta upp Julias hår med en gummisnudd för hundraelfte gången.

Ha en bra dag folks.
Puss

Kväller

Barnen sover sen 1,5 timme tillbaka. A antagligen likaså.
Är fasansfullt sugen på nåt sött men har inget smarrigt hemma... får se om jag knatar bort till jourbutiken eller inte.

Har inget kul att uppdatera er om tyvärr så det här inlägget är rätt så jätteonödigt egentligen.

Hittade en kul "grajj" man kan göra med sin blogg som många bloggar gör. Ett 30 dagarsschema på saker man ska skriva om... funderar på om jag ska slå till med det eftersom jag ändå inte har något kul att skriva om just nu.
Det tål att tänkas på...

Imorrn ska jag träna igen efter att barnen har blivit lämnade på dagis...sen undrar jag om jag inte ska sticka in till stan och roffa åt mig en Brio Sing. Ååååh beslutsångest.

fredag har vi blivit hembjudna till Malin och Sebbe på middag!
lördag har vi blivit hembjudna till Mimmi och Jimmy på middag!

Vi tackar och tar emot.. så himla skönt helg. Slippa laga mat och dessutom få umgås med finfina människor... mi lajki.
Söndagen är nog tom och på måndag ska jag få äran att få följa med Mimmi på ett blodflödes UL. Längtar!
Tisdag fyller älskade finaste Love 1 år... helt sinnes... helgen därefter bjuds på kalas för Viggo som fyller 4!!år och för Love.

Känns som att man är fullboad alla helger fram till nästa år. Brukar viserligen vara så inför Jul och Nyår. Bara mys.


Nu får gå in och väcka A så vi hinner ha lite kvalitetstid med varann.



Hennes namn borde vara Bus!


Puss

Pheeew

Lämnade kidsen på dagis, tog bussen till gymmet. Gymmade i 1,20 och gick hem..inom Maxi och handlade lite..bar 3 tunga påsar hem.
Nu; Nyduschad och nyäten med skakiga ben. Jag tog verkligen i idag. Känns riktigt GÖTT! kommer säkerligen ha rejäl träningsvärk imorrn. Härligt.

Puss

Onsdag

Hej hej!
Här hemma är det full rulle som vanligt vid den här tiden på morgonen. Barnen är klädda och vi ska strax ta på oss ytterkläderna för att för att sen gå till dagis. Jag ska iväg coh träna efter att jag har lämnat dem... ska bli riktigt skönt.

Jamie trivs så jäkla bra på sin avdelning och har blivit gostjejen där. Det känns skitbra att hon har accepterat att vara där ett par timmar varje dag precis som Jamie har gjort. Egentligen hade jag väl inte trott nåt annat för Julia har bara varit hela sitt liv. Hon har bara hängt med överallt och alltid funnit sig i det. Inte brytt sig för 5 öre. Hon har verkligen varit den lättaste bebisen att ha å göra med..ja förutom kräkningarna..men inte ens då berörde det henne. hon var alltid lika glad och snäll... fan vilken tur vi har haft med våra barn!!... skulle man få en trea så hade ju den säkerligen blivit ett barn som inte vill sova om nätterna och håller låda nästan hela tiden... hahaha

Det är en chansning att skaffa fler...

Nä ytterkläder på var det ja!

Puss

Bajjbajj UJ:n

Igår sålde vi Urban Jungle vagnen. Oooopsi!

Jag har förstått att jag har ett litet problem. Kanske borde jag få hjälp för mitt beroende men fy fan vad ÄLSKAR att köpa nya vagnar. vet inte varför..men bara känslan. Det är som att planera för ett nytt barn gång på gång. Jag borde alltså vänta mitt 12:E barn nu hahah.

Var i en barnvagnsbutik idag och kände och klämde och blev kär i en Brio Sing igen. Dem har tuffat till vagnarna så dem ser lite mer sportiga ut och dessutom har dem helt svart chassi. Mi lajkii...
Körde runt litta med den. Har dock inte bestämt mig än.

Annars funderar jag på en Emmaljunga scooter MEN köper vi en sån så är Julia helt plötsligt stor och jag vill gärna har kvar "bebis"känslan ett tag till med henne och därför känns ett sulkyköp inte jättelockande än. Hade det varit sommar hade jag inte tvekat på en scooter. Dock är det 4 fasta hjul som hade funkat kanonbra i snön men ja somsagt jag är nog inte helt redo.

Svårt det där ...;)

Vi är vagnlösa just nu..det gör inte så mycket eftersom kidzen går på dagis och jag har en paraplysulky och en syskonvagn så länge.
Men vad KUL att få leta ny vagn..Ajm Löööövi'n it!

Puss

Photoshoot

Jag och Julia skulle få till en bra bild..











Jag vill inte verka skrytig men jag och A har ju fått dem finaste barnen ;)


Fick hem dagisfotot idag. Syskonfotona men inte avdelningsfotot. KONSTIGT.
Men iallafall.. Jamie blev så jävla bra så det vägde liksom upp Julias tafatta och svettiga min haha. Jättefina foton blev det men somsagt Julia har ju sett bättre ut om man får vara lite ytlig. Dock är dem sockersöta i sig så det kan ju bara bli bra! Vi behåller dem!

Kanske någon lycklig själ får ett sådant fint foto i Julklapp så kommer därför inte lägga upp bilden här än. Men sen kan ni få se.

Nu kommer snart A hem då blir det mat.

Puss


Blivande fotograf?

Jamie skulle ta foto på mig...


Han fick iallafall med mig på bilden men med sitt lilla finger på blixten.
puss


Lussebullar

Finns i vår frys... ska jag käka några?.. så sjukt sugen.
ja det ska jag...



Någon som vill smaka?

Först lussebulle sen garderobrensning!

Puss!


Suck

Måndagssuck. Suck!!!
Ååååh asså jag fattar inte.
Trist.


Nya Tag!

Puss

Önskemål till Jul

Barnen tänkte jag också skulle få klä upp sig lite till Jul.
Har hittat lite smått och gott på Kappahl och Lindex...

 

 Lite fint till Jamie. Dock är hans julklädsel redan klar men vill ha dessa snygga plagg ändån. Jeansen är assnygag och kan tänka mig att dem sitter riktigt fint på. Dessutom älskar jag den mörka färgen. Finns på Kapp ahl. Koftan likså. Den hade jag velat ha till Juloutfiten. Jeansskjortan är från Lindex. Jamie hade passa riktigt bra i den.

 

  Dessa tre är från Kappahl. Den nedersta är lite mer Nyårsafton. Den passar inte riktigt in med det Jamie ska ha på sig så den kan hon inte ha på Julafton men absolut på Nyår.
Dem två andra är supersöta. Vet bara inte vilken färg jag gillar bäst.

 Den här är riktigt söt. Finns på Lindex och känns jättejulig men är rätt tråkig. Ja vi får se vad det blir.


Nu blir det Söndagskväll här hemma!

Ha det bra.
Puss puss

Twins?



Här ser dem nästan lika stora ut. Dem hade nästan kunnat vara tvåäggstvillingar. Men i verkligenheten är Jamie faktiskt 30 cm längre än Julia.
Bilder kan bedra.

Puss


Fars dag

Hellohey!

Idag är det Fars dag och det firade vi imorse med att ge A sovmorgon. Barnen sov till 07.30 så det var ju najjs för mig haha. Vi steg upp och gjorde en pankakstårta med nutella, hallonsylt, banan och grädde. När tårtan var klar gick vi in till A och väckte honom och Jamie sjöng vi gratulerar hahaha.

A fick paket och ett fint kort som Jamie hade gjort på dagis.







Ja fy vilken  frukost barnen fick men det var ingen som klagade ;)
Här hemma ska det kännas att det är en speciell dag när det är en speciell dag!!



Bästaste och finaste Pappa till mina barn..det är HAN.
Hoppas du har haft en fin dag..
Vi älskar dig så!!

Puss


Efter vi firat pappa A åkte vi hem till Morfar och firade honom. Vi hade med oss en korg full med godsaker och lite smått och gott. Morfar klippte Jamie och Julia visade sina skills.

Vi grattar alltså inte bara Pappa A idag utan även Farfar Rolle och Morfar Anders och alla andra braiga pappor!
Det är ni värda!

Puss


Vet ni varför Maja är....

...världens BÄSTA Maja?


Därför att hon alltid väljer att färgmatcha kläderna med kidsens kläder!

Klockrent.

Puss


Helg!!

Jag älskar helger. Inga måsten på mornarna i denna familjen inte. Skönt. Vi har precis kommit hem från en runda på Ica Maxi. A ska baka låtsaslussebullar. Han köpte en färdig pulverblandning. Får se hur dem blir. Nästa vecka tänkte ajg baka riktiga från scratch!

Kidsen sover middag och jag och A ska mumsa på avrsin budapestbakelse alldeles strax. Är det lördag så är det lördag.

Ikväll blir det tacos.. kanske skulle Micke joina oss eftersom Maja jobbar kväll tyvärr. Men vi tänker på dig Maja. LOVAR!

Nu ska det fikas..so long.

Puss

Nyår

Sitter och kollar runt lite på internet och man kan knappast undgå klänningshysterin. Vad ska man ha på sig på Nyår?!
Frågan är väl VAD ska man göra på nyår. Malin och Sebbe ska ha en skitkul 40talsinspirerad fest men den är utan kids och vi har inga barnvakter. Vi har då funderat på att ha en liten mysig nyårsmiddag hemma och bjuda in några få som heller inte har något planerat.

Men ja det här med klänning... hittade några fina på H&M.





Kanske lite leo?





Vill helst skippa den helsvarta klänningen iår och istället satsa på en typ rosa..puderrosa. Jag är inte så jätteglad i leopardkläder men jag gillar verkligen den klänningen.

Ja vi får se helt enkelt.

Snart är det Idol.
Ha det!
Puss


Tråk

Barnen leker och jag har fixat tvätten... nu väntar vi på A som borde vara hemma om kanske en halvtimme. Ikväll ska han spela Bandy. Så jag får ta läggningarn själv ikväll igen. Det är inte jobbigt eller svårt men det underlättar att man är två. Julia somnar själv med välling men Jamie måste man stanna hos en stund.

Sen ska dem göras klara...borsta tänder, byta blöja få pyjamaser...ja somsagt det underlättar när man är båda hemma men så kan det inte alltid vara.

Den här sista timmen innan A kommer hem från jobb är en sån där timme som varar i flera timmar. Den är tråkig och oftast väntar man bara på att han ska komma hem. Den är dryg.

När vänner i sin omgivning får bebisar så blir man så sjukligt sugen på en till... men så kommer man som tur är till insikt när man har två huliganer här hemma att bebisarna faktiskt växer upp och börjar trotsa och allt som hör till. DÅ försvinner suget ganska så snabbt haahah... men sen kan man inte hjälpa att bli sugen på en till. Men ni behöver inte oroa er... här blir det inga fler bebisar ..iallafall inte på flera år!

Ni får ha en riktigt najjs fredagkväll!

Puss


Hejjahejja!!!

Ikväll eller mest sannolikt imorrn blir Faster Sandra och Andreas föräldrar!
Vi hejjar på dem här hemma och önskar dem jättemycket Lycka till... vilken grejj Sandra ska få vara med om. Ååh vad det pirrar i MIN mage när jag vet någon som är påväg till att föda barn. Det är så mäktigt!

Längtar tills vi får ett mms på den lilla tjejen som snart entrar världen.


Sandy med en yttepytte liten nyfödd Jamie.

Snart är DU mamma. Kämpa på nu tjejen!

Puss


Men shittaz

Det blåser rätt så mycket just nu.
Båda barnen sover och A är iväg och spelar bandy. Jag sitter och kuckilurar!
Skönt med tystheten på kvällen. Även fast det är trist att A är borta så är det skönt att det bara är jag och barnen här. Jag har både två och dator samtidigt. Lyx!

Imorrn år barnen på förskolan mellan 9.00-13.30 och jag ska upp istan UTAN barn och luncha UTAN barn tillsammans med Syster Yster och Love och kanske Mamma. När gjorde man det sist?.. kommer absolut kännas tomt men vad skönt att bara koncentrera sig på sin egen lunch haha. Dessutom får jag tillfälle att bara vara med Love. Det har man inte blivit bortskämd med när man själv har en liten i samma ålder. Ska bli kul!!

Nä nu ska jag slänga mig i soffan och verkligen bre ut mig!

Puss


Gissa vem som smular med Kexet. Julia har fått för sig att hon måsteplocka småbitar med händerna. Som vi alltid har gjort med henne när vi har matat med bulle och liknande. Bra när hon äter vissa saker dock inte kex ahha.


Ehh ja

Det är torsdag idag... soppdag på dagis. Jag hade glömt bort det där med soppa eftersom Jamie numera kan äta soppa utan att få halva soppan i knäet. Men Julia däremot, hon är nybörjare. Hon fick först äta själv på dagis och när dem efter många om och men insåg att det inte gick så bra ..ja då matade dom henne. Iallafall. Det var en Julia i helt andra kläder än dem hon kom i som jag hämtade idag efter vilan.

Här hemma ska vi inte äta soppa till A´s stora besvikelse då han just nu är inne i en soppperiod. Soppa hit och soppa dit!! Jag älskar soppa om man äter bröd till men det är bara sp bläää...då äter jag typ nästan ett helt bröd för att soppan ska ta slut. Så soppa blir det inte. Men jag tänkte göra panerad kycklingfilé som ska fyllas med någon god cremef! röra. Vad jag ska blanda i vet jag inte. Vet inte vad vi har hemma. Iallafall..till detta blir det nog ugnsbakade klyftpotatis och chiliBärnä till. Mums!!!

Kanske dags att börja med potatisarna?!

Puss


Rastlös

Jag har plockat undan, fixat tvätt och bäddat sängar och fixat och donat. Jag tänker ständigt på mat och då åt jag liksom frukost för 1,5 timme sen haha. Så nu ska jag käka en pirog.

Tror jag ska sortera garderoben när jag har ätit. Mmm så får det nog bli.

Puss

Helt vanlig söndagkväll hemma hos Mårtensson´s


Varm chokladmjölk med skummad mjölk och marschmallows och O´boy på toppen!.. kanelbullarna är dock A´s.

Puss


Inga bildbevis

Vi har bara filmat Julias första steg men jag vet inte hur man lägger in filmer här på bloggen. Har inga fotobevis på att hon går... men några foton som visar att hon iallafall står haha.







Duktig Tjej!!

Puss

-Rubrik-


-Ehh jag vill INTE ha nån klämma!


- Du kan ta den Mamma. Vassegoood!


-Tycker du inte att det är finare så här Mamma?


Sova middag

Godmorgon!

Detta blir också ett bildlöstinlägg men ska slänga in lite bilder sen.

Barnen är klara för att bege sig till förskolan. Bara tänderna som ska borstas. Idag ska Julia sova middag för första gången på förskolan. Det kommer gå finfint för när jag har hämtat henne efter lunch så är hon är färdig.

Ikväll ska A spela bandy och han tycker det ska bli skitkul, det var så längesen han spelade. Imorrn ska han spela bandymatch..lite halvkul en fredagkväll men så kan det bli.

Annars inget nytt... Jamie var på 2,5 årskontroll igår och det gick jättebra! han skulle rita bollar men valde att lägga handen på pappret och rita av sin hand!!!..han fick mvg+++ för det. Hon var väldigt imponerad. Sen ritade han bollar och ett "hus" och använde olika färger. Han byggde fina torn av klossar och pratade jättefint. Hon var väldigt imponerad över att han är blöjfri och har varit det sen juli. Det är ovanligare att pojkar i den åldern klarar det än flickor tydligen.
Han vägdes och mättes också. Han väger 13kg! och är 90cm kort. Han följer fortfarande sin kurva och har aldrig avvikt från den. Han ligger en kurva under vikten och en kurva under på längden men det har han ju alltid gjort =)

Nä dags för tandborstning sen operation KLÄ PÅ YTTERKLÄDER. Blä!

Puss

Hej igen

Dålig uppdatering just nu. Men nu är jag back!
Inskolningen går fortfarande bra och igår åt Julia lunch där för första gången. Dem fick spagetti med köttfärssås. Jo jag såg det när jag hämtade henne hahaha.

Hon hade ätit jättefint och jättemycket och dem var väldigt impade av henne. Hon smälter in jättebra i förskolegruppen och dem andra barnen tycker om att leka med henne och träna henne på att gå.

Idag ska Jamie på 2,5 års kontroll. Ska bli kul att se hur lång han har blivit.

Just nu hejjar Jamie på Julia. Han skriker.. komigen Julle..Gååå!! Gååå!! hahah.

Nä dags att göra iordning för dagis.

Puss!

Hon går, går, går och GÅR!

1 år och nästan 2 veckor gammal börjar Lillflisan GÅ.

Hela morgonen har hon börjat med att släppa taget och bara stå hela tiden. Resa sig och stå. Helt plötsligt går hon bara. Ingen fegis längre. Hon går från en sak till en annan. Så fruktansvärt sött. Vi är nog världens stoltaste föräldrar just nu. Vilken grejj!..so what om Malmö tog Guld. Julia GÅR!!!

Men såklart..ett stort fett jävla GRATTIS till vårt MFF. O´ch en supermassa pussar till Maja som just nui i denna stund är så fruktansvärt glad så det finns inte. Ojj vad hon har längtat och Hejat på DI Blåe och nu har dem tagit GULD. Maja är i 7:e himlen och detta kommer vi få höra om läääänge!

Dem firar idag..imorrn blir det fest på toget och då får vi nog upp och hejja lite.

Men Fan JULIA GÅR!!!!

Puss


Snart

Snart ska vi bege oss men först lite bilder!



 Ja jag ser skelögd ut men ni ska uppmärksamma mina ögonfransar. behöver jag ge mer cred till min fantastiska mascara?! Try it!



Jamie har itne fått på sig sina kläder än..

Lejter!
Puss

Utvilad

Hjesvejj i lingonskogen. Här sitter jag vaken medan resten av la familia sover.
Varför?
Jo jag deckade i soffan runt 21 tiden. Vaknade av att Julia gnällde vid 05.30. hon fick napp coh gnällde en stund tills hon somnade. Vid 7 vaknade Jamie och Julia och skulle ha välling. Då kunde jag inte somna om.

Men utvilad är jag. Pigg faktiskt. Än så länge ;)

Idag är det lördag..tjoooohej! Så snajjs. Dagen bjuder på storhandling och sen middag hos A´s moster och hennes sambo.
Vi skulle ha handlat igår men A var på sjukan hela eftermiddagen så det hanns inte med. Han har haft ont i naveln ett par dagar så han fick tid på VC och blev skickad till sjukan för att göra ultraljud och troligen har han ett navelbråck. Tror han skulle röntgas i veckan. Stackars liten. Han får inte lyfta tungt och ont har han.

Nä om man skulle ta och gå och duscha kanske?

Ha en bra dag.

Puss

Perfa

Åldersskillnaden mellan kidsen är också bra när det gäller att ärva saker och ting så som kläder och skor. När Jamie vuxit ur vissa saker så tar Julia över direkt så behöver det liksom inte ligga och vänta för då är ju risen att man hellre gör sig av med det och köper nytt senare.

Men iallafall.. Julia har nu ärvt Jamie´s galonbyxor från McKinley. Svarta med silvriga stjärnor. Det är svinbra. Jamie fick ett par nya som Julia sen också kan ärva. För ärligt.. sånt är ju skittrtåkigt att köpa nytt speciellt när det bara smutsas ner och slits på dagis.

Nu har hon även fått ärva Jamie´s varmfodrade gummistövlar från Tre Torn som Jamie fick när han fyllde 1 år.
Hon invigde dem igår på dagis.





Perfekt att ha nu innan vinterkängorna åker på.

Puss


Trött?!

Jag somnade 19.30 i soffan igår när A gick in och la sig med Jamie en stund. kl 21.00 vaknar jag och är helt förvirrad haha. A hade nog somnat med Jamie för han kom ut  samtidigt. Jag somnade om och vaknade vi 23.00 av att A ville att vi skulle gå in och lägga oss. Upp och borstade tänderna sen decka jag fortare än fortast i sängen.

Idag väcker Jamie och Julia mig kl 06.50 och jag är helt DÖD. Jag har alltså sovit förmycket. Hahah.

Idag ska Julia lämnas och vara utan mig på förskolan i 1 timme. Igår var hon där ensam en halvtimme och det gick bra. Hon grät inte när jag gick. Jamie hade stått och smygkikat på henne emellanåt för att kolla så allt var okej.

Men idag ska Jamie inte gå. Tyckte det var onödigt och pracka på honom en massa kläder för en timme utomhus på dagis. Han tycker det ska bli spännande att gå och lämna Julia och vinka Hejdå.

Hoppas ni får en fin fredag!

Puss

Aja Baja Kungen

Nu har han målat in sig i ett hörn. Om han nu inte har gjort något av det som står i boken så kan man ju säga Nej. Istället pratar han runt det och säger att "om det nu är något som har hänt för längesen så kan vi väl lämna det bakom oss."

Inte så lätt Kungen..du är ju rätt så känd och svenska folket är nog rätt så nyfikna på vad som är sant.
Nervöst Kungen. Nervöst.


Nu ska jag packa på ungarna kläder för vi ska till Ica MAxi och käka korv med bröd. Roligare än så blir det inte.
Imorrn står storhandling på schemat.

Puss

Vår morgon i bilder


Dagens outfit:
Strumpor: kappahl
Leggings och tunika : Lindex.


Mycket som ska kläs på.


Sådär..redo för en kall och blåsig utemorgon på förskolan.
(Julia fick på sig ett par galonisar över overallen hon också när vi väl kom till dagis)


"Jätteföna gummustovlar Mamma!" "Känns d jättebra Mamma"
Han ger stövlarna tummen upp. Det är ju bra.


ja också jag då. Hann inte göra iordning fejjan men så kan det bli..och nä inte håret heller.

Puss


God Morgon

Idag är vi redan uppe. Julia har slutat somna om efter vällingen så vi stiger upp 07.30 iställer för en timme senare. Det får väl vara okej. Vi är alla redan påklädda och har bara tandborstning kvar sen är vi redo för en dag på förskolan.

Idag ska jag vinka Hejdå och vara borta 30 minuter. Ska bli spännande att se hur Julia reagerar.

Jamie har ärvt mitt morgonhumör och idag har han absolut vaknat på fel sida. Många disskutioner har det blivit redan.

Hoppas ni får en fin dag allihopa!
vi hörs.
puss

Hur man ser att man är ett kräkbarn


Mamman skiter till slut vad barnet har på sig och då kan man se ut såhär. Pyjamaströja, leggings i helt omatchande färger samt ett par alldeles förstora nyckelpigestrumpor som kläs på i all hast ovanför byxorna.

STackars unge. Här är hon 3 månader.

Puss


Dagen

Efter inskolning och halloweenfest åkte vi upp till stan och mötte Jenni och Love. Jag var på galonbyxejakt och hittade ett par vanliga breda svarta inne på Lindex. Svajjnbra. Julia fick lite leggings i olika färger. perfekt till jeanskjol och jeansklänning.

A var iväg och fyndade ett par vinterskor till Jamie. Fick bli ett par från skopunkten. FÅr se hur länge dem varar och om dem håller värmen och är vattentäta. Dem funkar iallafall så länge. Nu behövs bara en tunna fleecejacka till Jamie och ett par fleecebyxor till Julia.

Sen kan jag tänka mig att vi kommer behöva fylla på vant och mössförrådet under vintern men det tar vi när det kommer.

Ikväll blir det Greys Anatomy. Lovely.

på återseende...

Puss

Hästlugg som heter duga.
Klänningen/tunikan är från Lindex och jag bara älskar den. 179:-

Coolast







Han skulle vara en katt imorse och jag hade gjort fina kattöron och en fin svans till honom. Han kissade ner kläderna eftersom han glömde att kissa när han gick upp.
Istället fick jag rota fram lite rockerkläder och på med peruken som han avskyr och en bandana. Klar!

Helt klart snyggast och coolaste utklädnaden på dagis!

Puss


Han blev

..en Rocker!!!... lägger in bilder sen.

Måste packa vagnen...
Puss

...

Ville bara kika in och önska er en God Natt.
Imorrn är det Halloweenfest på dagis och Jamie ska vara en katt. Julia ska skolas in. När vi är klara där så åker allihopa in till stan och möter upp Jenni och Love. Jag ska köpa galonisar till Jamie.

Nu ska jag leta fram lite foton på Julia och på oss som ska tas med till dagis imorrn. Jag ska nämligen göra en trygghetstavla till Julia. En likadan som vi gjorde till Jamie.



Puss

Måste bara..

...berätta att jag älskar denna tröjan. Den är så härligt snygg till jeans. Så är det bara.

Den är köpt på Cubus ivåras tror jag. Den är i storlek M. Den satt tajt då men nu är den perfekt. Lössittande och lite oversize ´men ändå inte. Jag somsagt älskar den.


Ja..jag har ingen heltkroppsbild så den fick bli delad och suddig. Men en riktigt najjs outfit. Mest så ni vet haha.

Puss


Nytt

Fick presenkort utav Malin och Sebbe när jag fyllde år och det utnyttjade jag idag. Det fick bli detta..

Skjortan och ett par vanliga svarta leggings. Perfekt. Skönt och bekvämt. Skärpet är inte så jävla snyggt till men nåt liknande är ju fint att ha.

Puss


Boys will be boys


Det ska börjas i tid. Att man alltid ska behöva skymta kallingarna på pkillrumpor i redan så tidig ålder.
Haha.


Inskolning dag 2

Jamie blev inskickad på sin avdelning..eller ja dem var ute så han avr ute med dem med alldeles för små gummistövlar. hittar inte dem nya vi köpte..GAAH!!.. stackare. Får köpa nya imorrn samt galonbyxor i storlek större. Det är så blött på dagisgården och det är trist att förstöra overallen redan med gegga och skit.

Men ja..vi gick in på sprattelgubben och idag var det 2 pojkar som var inne och skulle leka med Julia.  Det märktes att Julia var obekväm med dem och tydde sig till mig rätt mycket idag. Ena pojken var väldigt smyg"elak" ochs logs och nöp den andra pojken men aldrig Julia. Den andra pojken tog ut sin ilska på Julias hår och ett tag var jag nära på att själv ryta ifrån men Eva-Lena kom och tog hand om det. Fan vad jobbigt det är!! men jag vet att det är så det är och det känns mycket värre för mig än för Julia som inte ens blev ledsen.

10 minuter innan vi skulle gå så kröp Julia bort till Eva-Lena och mös med henne. Det kändes bra. Hon känner sig trygg där och det sa Eva-Lena också att det var ett väldigt bra tecken.
Imorrn ska vi vinka Hejdå. Får se hur det blir.

Jamie går hela dagen idag... fram till 15.00. Imorrn är det maskerad på förskolan och Jamie vill vara en stjärna?! haha. Han ska vara på sin avdelning när jag är med Julia sen följer han med hem vid 11 tiden. DÅ är Halloweenfesten slut. Perfekt.


Puss

Nyfödd Jamie

Kollade igenom bilder på datorn och hittade en mapp med mobilbilder. Hittade fina bilder på vår finaste Jamie som A tog med sin mobil. Bara någon timme gammal.

På denna bilden är han 20 minter gammal. Tror det var denna vi skickade i mms;en till vänner.


Här är han 3 dagar gammal. Kolla mina korvfingrar.


En favoritbild. Här är Jamie 13 dagar.Och jag fångde ett leende. ..eller en fis på tvären kalla det vad ni vill men glad blir man när man ser den.


Här är han lite mer än 1 månad och klädd i cool basketoutfit och converse skor.



Puss


Lite presenter


Denna fina klänningen som Julia har på sig fick hon an Moster Lina i present. Även faster Sandra hade köpt en likasan till henne men i en storlek större. Perfekt!


Den fina tunikan fick hon av M&M i present. Strumpbyxorna fick hon av oss.


Den här söta Hello Kitty dockan fick hon utav Farmor och Farfar.


Den fina tunikan fick hon av sin Gudfar och strumporna som ska likna söta små skor fick hon av Mormor och Morfar.


Det är vad jag har hunnit fota än så länge. 
Bilder på andra presenter kommer när de används.

Puss


Premiär

Idag var det dagis(förskole)premiär för minstingen här hemma.
Vi kom försent... varför? Jo för att..

Hela dagen igår hade Jamie magont och feber. Han somnade gråtandes vid 17.00 helt utmattad. Hela natten vaknade han och skrek och vi fick turas om att massera hans mage. Han var skållhet. Jag kollade så han inte hade ont i blindtarmsområdet och liknande. Han verkade Okej trots det onda.

Utmattade var vi imorse när barnen vaknade för välling vid halv8. Kl 08.45 väcker A mig i panik. Jag rusar upp och klär iordning Julia och mig själv sen springer vi ner till dagiset. A får stanna hemma med Jamie.

09.10 kom vi in och Julia fick leka med en lite större pojke från avdelningen och jag fick sitta och fylla i lite papper och liknande. Allt gick jättebra, Julia lekte fint med pojken och var väldigt intresserad av allt och inte alls främmad. Hon skrattade så hon kikna när pojken låtsades trilla haha. Eva-Lena som är Julia´s "mentor" var väldigt trevlig och hade god hand om Julia. Dock tcutek jag det luktade bajs och frågade henne om det var Julia, hon kollade blöjan och sa Nej. När vi skulle gå så luktade Julia SUPERMYCKET bajs och mycket riktigt hade hon ju bajsat men det satt liksom längre ner i blöjan. Nä hon hade inte fisit bara för det luktade bajs hela tiden. Lite konstigt faktiskt.


Men men.. det gick bra somsagt, hon kröp runt och käkade smulor och spydde upp lite grann också.


Påtal om spyor så går det nån kräksjuka på ´Jamies avdelning. Dock tror jag han bara fick en släng bajssjuka igår flr idag har det varit bra. Imorrn blir det dagis för båda.


Jag var hos tandläkaren idag också. Kul hahah. Not!!!
2 rotfyllningar ska göras. Dyrt och obehagligt. Men det måste göras och det ska bli skönt när det är över. Så pratar vi inte mer om det.

Var inom Din Sko också och jag hittade ett par jättefina skor för 99:-. Som hittat!!



Tummen upp tycker Jamie!

Puss

RSS 2.0