Tjejkväll!!

img_3635 (MMS)

Tjejkväll!!


Jamie, fotomodellen

Skjorta från H&M
Jeans från KappAhl
Strumpor från Po.p
Puss

Piffa upp tråkiga garderober

Vår hall är lång och avlång och rätt så smal. Vi har 4 vita fasta garderober i hallen som tar stor plats men som är nödvändiga att ha.
För att göra hallen lite mer mysig och personlig och inte lång och tråkig, köpte vi en rulle tapet och tapetserade dörrarna. Det blev riktigt läckert!
Här gäller det att inte fega.
Det blev en enorm förändring och det tar en stund innan man vänjer sig men vilket lyft! Tapeten är på gränsen till tantig men jag gillar den =).
Puss

Vinteroverall 2011/2012

Efter mycket om och men fastnade både jag och A för KappAhls overaller av märket KAXS i år. Finns i svart, går, blå, rosa och röd. Dem är riktigt snygga och funktionella. Tejpade sömmar, windproof, vattentät upp till 10 000, bra muddar i armarna och vattenavvisande... ja den verkar väldigt bra. Förstärkning på rumpan och knän, mycket viktigt!
Jag köpte Jamie´s idag för Julias storlek fanns inte i grå på den KappAhl. Ja vi valde grå. Kanske trist men den rosa är jag så trött på. Julia hade en rosa overall förra året och på ljusa färger ser man smutsen direkt. Därför försvann också den blå för Jamie. Den röda var vi inne på först till Julia men så tyckte jag att den gråa var riktigt snygg!. Vill inte ha svart för det är trist. Man får helt enkelt köpa mössor och vantar med klara och starka färger som livar upp overallen. Nu när jag sitter här så tänker jag om vi ändå inte ska ha en röd till Julia. Det tål att tänkas på. Gäller att vara ute i god tid.
Den gråa färgen gör sig inte riktigt rättvis på bilden. Tog en 104 till Jamie och ska prova den på honom ikväll. Får se vad han säger om färgvalet.
Vidare har Jamie ett par limegröna termobyxor från Everest och en svart vinterjacka från KAXS som vi tagit över från Kusin Viggo. Julia tänkte vi skulle ha Jamie´s gamla jacka och byxa från Po.p men tror vi skippar det och kastar ut på tradera och köper en lite finare vinterjacka för det räcker med overallen.
Operation vinterkläder har alltså startat!...och det är inte ens september.
Puss

Dockhus Makeover

Julia fick ett jättesött dockhus av en arbetskamrat till mig, det var lite slitet och nergånget men jag såg möjligheterna i det och tog mig an projekt "Dockhusmakeover".
Före.
Efter.
Jag målade huset vitt 2 ggr sen tog jag rester som blev över från tapetseringen av Julias fondvägg. Tadaaa!
Snyggt va?!
Det var massa möbler till huset som också är i färgen björk. Det är meningen att jag ska sprejmåla dem vita. Det blir nästa projekt.
Kanske att jag målar möblerna i en annan kul och stark kulör! kanske turkost. Eller lila, kanske hallonröd som tapeten.
Puss

1 vecka

Om en vecka ska jag fira min 25årsdag! Tänk...25 år. Förr tyckte jag det var ungt men nu känner jag mig lite gammal. När jag var yngre tänkte jag att jag skulle få mitt första barn när jag var 25, jag har redan 2! Underbart!
Halvvägs till 50...iiih.
Vidare till nästa vecka, jo familj och släkt kommer hit vid lunchtid och då bjuds det på tacosbuffé. På kvällen kommer vännerna och då bjuds det på tilltug och god välkomstdrink! jag älskar att planera såna här små tillställningar och vill att det ska bli något speciellt av det hela så det är mycket som ska fixas men det är kul. Det var längesen jag hade födelsedagsfest så det ska bli kul...eller nu nu ljög jag. Jag hade en förra året, men då hade André fixat allt och bjudit in utan min vetskap! =)
Jo sen var det den där önskelistan...
Visst är det lite grejjer som jag spanat in som inte hade suttit helt fel... ;) som te x
Denna blusen från Lindex är riktigt snygg! både till vardags och till fest!
Puss

Önskningar från ZARA

... till Jules!
379:-
ch denna 299:-
Ajm inlöööve!

The frill

Jag skulle frärga min utväxt igår, tog en ny färg och tänkte inte på att utväxten är supermörk på mig. Det blev ingen skillnad typ hahah. SÅåååååå störigt. Men resten av håret fick en fin färg tycker jag. Jag är dock sugen på slingor. Lite ljusbruna slingor i...Malin vill du?!?
Puss

Dunväst och röda byxor

Hello Hey!
Barnen har somnat och jag har dukat upp med lite Pepsi Max och gottis. A är iväg med jobb i Danmark och kommer hem inatt eller tidig morgon. Han kanske kommer när jag sticker iväg till jobb kl 06.04 haha.
Var en snabbis istan efter att jag slutat skolan och innan jag hämtade barnen eftersom det var mitt i vilan. Fick med mig ett par snygga röda jeans till Jamie och en ascool väst!
Dessa är i strl 92!! och jag kan ändå vika upp dem! visst är Jamie kort men dessa var stora i numrena haha.
Han älskade dessa förövrigt. Köpta på KappAhl kostade 129:- spänn bara för det var 50:- rabatt på alla deras barnjeans. Jag älskar KappAhls jeans, dem sitter som en smäck på Jamie.
Coola dunsvästen i marinblått. Med beige manchesterdetaljer vid axlarna och innertyget är i rutigt flanell. Så jäkla tufft. Värsta skogshuggarn.
kolla frilla på honom hahah. Snyggast istan. Dunvästen kostar 249:-
Jag är ute efter en täckjacka till honom, ni vet en ridjacka. Vart inne på ZARA men dem hade bara en marinblå och jag är ute efter en svart. Någon som vet var jag hittar en sån?
En sån till Julia också..cute.
Känner mig extremt lättad, för jag har skickat in min uppsats. Blev 6 sidor. Inte helt nöjd med den men hjärnan tog stopp. Den är iallfall inlämnad!
ooooh var inne och klippte mig idag, eller ja tunnade ut håret och klippte några mm på topparna. Syns knappt men känns. Mitt hår är så himla tjockt och jag såg ut som en svamp, nu är det fixat. Surt att betala 480:- för något som inte syns dock haha.
Puss

Tadaaa, hemmagjorda dammsugare!

img_4092 (MMS)

Tadaaa, hemmagjorda dammsugare!


Jag har pluggat nånstopp i 2 timmar och in...

img_7432 (MMS)

Jag har pluggat nånstopp i 2 timmar och inte ens gjort hälften!!! Det är sååå mycket....


Välkommen HÖST

Märkligt hur vi bara hoppade över sommarn. Vi hade ju ett par varma dagar i slutet på april och lite grann i Juni. Vi kom iväg till badet och stranden iallafall 3 ggr! haha.
Julia har blivit en riktig badkruka, hon hatar att bada i badkaret här hemma och GALLSKRIKER så man måste vara två för att duscha henne och håret haha.
När vi var på segevångsbadet så var det ju inte alls någon fråga om att bada, hon tycker ändå att vattnet är kul bara hon slipper vara i. FÖrutom på stranden, då kan hon stå i vattenbrynet i iskallt vatten!
Här är iallafall en video som jag hittade när jag tittade igenom arkivet när jag satt och sorterade bilder.

Hahah, naw tulle! Jamie däremot är riktigt glad för vatten både i pool, badkar och i havet!
Idag studerar jag hemma, har en inlämning imorrn som måste bli klar.... jag är dundermegasuoerduperförkykd! Det var längesen jag var så förkyld. Trist.
Nä nu ska jag sätta igång med pluggandet, annars blir jag aldrig klar!
Puss

Jobb ikväll

Sitter och har lite småångest över att behöva bege mig till jobb ikväll, helst av allt skulle jag vilja slappa i soffan och glo tv...det var LÄNGEsen!
A ska iväg på fotboll och käka lite innan med sin far så det blir farmor som sitter hemma hos oss med kidsen...till Jamie och Julias förtjusning. När jag kommer hem ikväll blir det sängen dirre, för imorrn är det föreläsning sen jobb igen.
Fler timmar på dygnet tack!

Inlämning på fredag

Vi fick vår första uppsatsskrivning som ska vara inne på fredag. Jag planerade inte för det utan tog jobb kvällstid hela denna veckan. Vilket betyder att jag har ytterst få timmar på mig att göra det jag ska. Lite stressad känner jag mig allt och har insett att jag inte kan jobba kvällar på vardagarna mer än kanske 1-2 kvällar och kanske varannan helg. Boken måste jag köpa också!! ska göra det nu  tänkte jag, men då får jag den på torsdag och på torsdag jobbar jag 15.00-23.00, vilket betyder att A får hämta ut boken och jag får plugga när jag kommer hem kl 00.00. Inte så jävla bra. Men det löser sig ...=).
Ingen som har boken "sjukvård av Johan strömberg (tror jag)" den är gul!
Puss

Barn och Ungdomssjukvård

DEN kursen är jag ute efter. Jag läser sjukvård nu och kommer också läsa Lindrande vård men vad jag inte har inbakat i mina studier är Barn och Ungdomssjukvård, jag vill läsa den kursen också! den är på 200 poäng tror jag och finns att läsa på distans så jag har suttit och kollat runt lite och hittat att NTI gymnasiet har den kursen så jag har mejlat och frågat om det är försent att söka!
Med den kursen i bagaget har jag större chans och bättre förutsättningar att få jobb på de ställen jag vill jobba på helt enkelt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag är abnormt trött idag, efter min 7 dagaristräck jobbarvecka med sluta 23.00 och börja 7.00 dan efter , är jag helt slut. Trodde bara vi skulle på lite info idag men det visar sig vara en vanlig skoldag. Gäsp. Kul att träffa klasskompisarna även om många försvunnit eftersom dem valt att läsa Psykologi istället. Vi har råplugg i 4 veckor nu innan vi går ut på APU i 6 veckor. Jag är så spänd på vart jag hamnar. Jag hoppas antingen , KK, Ortopeden eller akuten. Vi får väl se ....
När vi kommer tillbaka efter APU:n så läser jag Lindrande vård och Etik och Moral sen är jag Legitimerad Undersköterska. Ja om jag inte blir underkänd det vill säga =).
Om jag bara kunde fått in Barnsjukvården också denna terminen, det hade varit klockrent!..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sitter och väntar på A och barnen, barnens faster Sandra och kusin Tilda kommer också hit om en liten stund, vi ska käka kycklingfilé, troligen grillar vi...men vi får se.
Nu hör jag mina små i trappen.
Puss på er!

Första dagen på sista terminen

Hejhej!! Första skoldagen är över och det med ord och inga visor. Lektion direkt och mitt huvud försöker bearbeta informationen. Idag har vi pratat om praktikplatser, vi får reda på var vi hamnar nästa vecka. Praktiken startar den 19 september!! Läskigt. Sen har vi haft föreläsning om hjärtsvikt, KOL och lungembolus och mer därtill. Skrämmande intressant. Skriver mer sen. Puss

Back to school! Inget jobb ikväll så dagen...

img_2101 (MMS)

Back to school! Inget jobb ikväll så dagen är chill trots skolstart! Puss


Var på malmöfestivalen och pappa kände far...

img_3610 (MMS)

Var på malmöfestivalen och pappa kände farbrorn med ballongerna så jag och syrran fick välja varsin! Sjörövarskepp valde jag såklart!


Screw it

Vi skiter i bloggpausen! lite trouble på jobbfronten för A´s del men det löser sig. Han söker annat, mer trivsamt jobb. Stöttar honom till fullo. Jag jobbar som vanligt och har fått mycket tider nästa vecka också trots skolan. Men skola på dagen och jobb på kväll och helg. Iom jag saknar Studiemedel så får jag jobba arslet av mig i 4 månader. Men det är det värt i slutändan! Jag suger åt mig så mycket jag kan av barnen när jag får tillfälle och det är nu de senaste dagarns som dem faktiskt har visat att dem saknar mig. Det känns tufft, men jag vet också att jag gör det för deras skull och 4 månader går snabbt! =)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A är på jobb just nu och jag har precis lagt kidsen, SÅKLART börjar grannungen springa just nu när Julia blivit tyst!!! Jag måste säga till dem att dem får tänka sig för en aning. Barn är barn men det är inga vanliga lekar hon leker haha.
Denna bilden togs inne på JC för typ en månad sen. Jag skulle prova jeans och barnen var helt gaaaalna, expediten såg och hörde på oss att vi var på väg ut pga barnen så hon kom fram och frågade om hon skulle se efter dem medan vi tittade runt. Nu tog vi inte emot hjälpen för barnen blev ju tysta som få när hon kom fram och pratade. Men när jag provade jeans så gick hon iväg och sydde varsin krona till kidsen av avklippta jeans från en tidigare uppläggning. Det tyckte barnen var väldigt kul. Jag och A blev helt förstummade av den trevliga tjejen och vilket kundbemötande! har aldrig varit med om något liknande. Det blev inga jeans den gången tyvärr, jag ville gärna köpa något av henne hahah.
Detta var alltså på JC i Lödde.
..............................................................................................................................
Julia totalvägrar att sova men hon SKA. Så får ta tag i detta nu.
Ha en fin kväll.
Puss

Tar en bloggpaus

...ett tag. När det ääääntligen går åt rätt håll, så sätter någon käppar i hjulet! Det är inte rättvist!!!

Nya Grannar..

Vi har fått nya grannar i huset ovanför oss! ungen springer (läs; HOPPAR!!) som en elefant!! alltid kompisar där uppe också.!låter i heeeeela lägenheten och hon springer från morgon till sent på kvällen sen tar föräldrarna över och slipar golv eller vad dem nu gör, det låter förjävligt!!
Man kan lacka för mindre!
Alla i huset vet att här är lyhört och att man få sjyssa kidsen emellanåt...men dem här grannarna verkar inte ha vett i skallen. Man behöver inte stampa sönder golven 10 timmar om dagen,..faktiskt.

Mamma, vi har byggt Koja!

Puss

Inte många dagar kvar

...tills det är dags att sätta sig i skolbänken igen. Blandade känslor har jag. Det är skönt att se mållinjen, bara 4 månader kvar!! när jag sen jobbar usk nästa år så ska jag plugga upp min Matte B som jag kuggade på gymnasiet, jag suger på matte, verkligen!
Sen är planerna att plugga till SSK, helst skulle jag vilja jobba 1 år och sen söka till SSK utbildningen för jag vill heller inte vara hur gammal som helst när jag pluggar, vill ha det avklarat liksom. Pluggar jag igen 2013 så kommer jag förhoppningsvis vara leg. sjuksköterska när jag är 30 år!!! aah så gammalt hahah. Men skit i det, mina planer har ju från en början varit att söka SSK direkt men inte kunnat pg a matten därav sökte jag USK. Jag vill ju eller jag SKA bli Barnmorska!! en gammal sådan. Men går allt enligt planerna så kommer jag nå dit annars kanske jag trivs som fisken i vatten på mitt arbete som USK och då kanske jag blir nöjd där...mycket tankar och funderingar.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Annars? , jo ett frisörbesök hade suttit fint, hinner inte det innan skolan börjar för jag jubbar och sliter fram till söndag. Men innan min 25års fest iallafall!
Hade ett riktigt workout pass på jobb igår, powerwalkade i nära 3 timmar runt till mina vårdtagare! för att sen ha rast en halvtimme. Sen hoppa på stålhingsten för att cykla som en gnu så svetten lackade. Betald motion brukar jag sajj. Känner av sviterna i ena låret idag, innerlåret känns som att det ska låsa sig vilken sekund somhelst, mycket obehagligt. Hade föressten världens sjukaste dröm inatt. Sen jag började jobba har jag fått bra med knutor på min högra sida från skulderbladen upp till nacken. Det känns och inatt hade jag även ont där vilker resulterade i att jag drömde att jag uppsökte sjukhus för problemet och läkaren sa att jag har frakturer i nacken som var tvunget att operareras och gipsas! jag fick panik och vågade inte röra nacken ifall jag skulle råka bryta den helt och dö, och tanken på att gå gipsad runt nacken gav mig klaustofobikänningar..usch nä. hahaha
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mycket babbel som vanligt, nu har jag viktigare saker att göra än att sitta här och uggla!
Ha en fin dag.
Puss
(p.s skulle lägga upp lite bilder men Blogg.se vill inte samarbeta med mig idag..)

Nu är jag påväg hem till min älskade Man. ...

img_6305 (MMS)

Nu är jag påväg hem till min älskade Man. Han är bara bäst!


Första dagen på förskolan

Det hade gått jättebra att lämna barnen imorse och dem blev superglada när vi hämtade dem 16.30! Sanden i två av sandlådorna är en EU-godkänd sandlåda. Problemet är att den sanden sätter sig i kläderna som kaffefläckar och försvinner INTE i tvätten. Vi har fått kasta sååå mycket kläder som har blivit förstörda. Men idag var det droppen, barnen hade sina extra kläder på sig när vi hämtade, dem andra hade blivit förstörda i sanden då sanden var väldigt blöt sen nattens ösregn. Barnen hade sprungit utan regnbyxor på förmiddagen. Jag pratade med pedagogerna på förskolan och dem höll med mig om att jag skulle samla föräldrarna och kräva någon slags ersättning för förstörda jkläder. Jag vågar inte längre klä barnen i ljusa kläder eller deras "vanliga" kläder.
Idag vart Julias fleecejacka förstörd, barnens ljusa jeans, Julias vit/blå randiga tröja. det är INTE ok!
Så ikväll ska jag mejla föräldrarna på Jamie och Julias avdelningar, sanden får bytas helt enkelt!
Men annars hade det gått bra, Erika (Julias förskollärare) var väldigt imponerad av Julias framsteg, hon pratar ju! , sa hon.
Barnen åt rejält med mat när vi kom hem och var trötta som få. Dessa barnen sover nu gott i sina sängar. Mission completed.
P.s Julia bajsade på pottan idag här hemma. Efter maten gick vi in på toa för att byta om till pyjamas, borsta tänder och byta blöja, då ville Julia kiiischaaaa (kissa), sagt och gjort hon satte sig och sa uuut...jag gick ut. En stund senare kommer hon ut och säger Baschaaa (bajsat). Mycket riktigt! duktig tjej =).
Puss!

Min fina, underbara, lilla familj...

Varning för bildkavalkad...
Liten tjej blir så mycket större när håret sätts upp i tofs/tofsar. Här är hon ute och går med sin bebis och väskan. Hon leker Mamma. Jag ser mig själv i henne.
Julia inviger föressten en supersöt tröja från Name It.
Strl 92!
Vi sparar ut Jamies hår, han har själv sagt att han vill ha långt. Det tar tid och det ser inte riktigt klokt ut vissa dagar men det ska bli spännande att se hur det ser ut när det blivit längre. Han har v'äldigt vågigt hår.
Familjen Glad!
tokiga pappa ska alltid kittlas...
Lycka,.. finns inga ord.. älskar dem så!
Det är små stunder som såna här som etsar sig fast i hjärnan. Att få känslan på bild är ännu bättre..man kan inget annat än le när man ser dem!
Jag och Jules innan vi begav oss i eftermiddags. Vi åkte hem och fikade hos Mimmi och Jimmy en stund. Barnen lekte och vi fikade på gott fika bröd. Mimmi som kör stenhårt på GI käkade äpple. Jag skulle behöva sanare och rena kroppen från socker. Njaaa..vi får väl se.
Jag har iallafall packat barnens förskoleväskor och deras regnkläder är just nu i tvätten. Kläder är framtagna så A lätt kan klä kidsen imorrn. Blöjpaket står framme, gummistövlar lika så...trist att börja 7.00 imorrn när barnen ska första dagen på dagis efter långt uppehåll men jag får iallafall hämta dem!
Back to vardag, ska bli skönt. Jag är rutinmänniska och barnen likaså, dock inte så att dem inte går att rubba då och då men tillräckligt för att det ska flyta på ungefärligt samma varje dag var vi än är. Iom barnen är uppe vid 6 på vardagar när det är dagis så måste dem lägga sig vid 18-18.30. Nu på semestern har A haft dem uppe läängre än så vilket är okej men nu får vi vänja dem vid 18 tiden igen.
Veckan bjuder på jobb iallafall så också hela helgen! jobbar dag hela helgen...inte det roligaste NEJJ.
Nu ska jag ta tvätten sen på med mjukis och slänga sig i soffan...imorrn jobbar jag 07.00-15.30.
Puss på er!

Dagens!

img_9209 (MMS)

Dagens!


Sista dagen på deras semester

Godmorgon!
Idag är det sista semesterdagen för Andrés och barnen skull. 3 veckor har dem varit lediga. Imorrn ska dem upp tidigt och iväg till förskolan, undrar hur det ska gå. Det blir A som lämnar eftersom jag börjar 7.00 imorrn. Ikväll blir det till att packa dagisväskorna och fylla på hyllorna med blöjor och extra kläder, regnkläder och snuttisar.
Jag kan INTE förstå att halva Augusti har gått, jag börjar skolan nästa vecka och jag har inte haft någon chans att "vila" upp mig inför skolstarten. Kanske lika bra...
Det blir tuffa 4 månader i skolan nu, mycket plugg och praktik. Men det ska bli sjukt kul!! jag ska ju läsa sjukvård och det är jag ju jätteintresserad av!
--------------------------------------------------------------
André är och spelar golf med Niklas idag, och jag njuter faktiskt av att få vara ensam med mina barn. Just nu tjivas dem, men sekunden senare skrattar dem som de kiknar. SÅ jäkla härligt!!
Jamie börjar lugna ner sig en aning nu, eller så är det vi som har kommit underfund med hur vi ska hantera hans beetende, på så vis halverar vi utbrotten vilket underlättar för hela familjen. Julia är en typisk lillasyster, tetas och förstör för storebror men ack så söt och liten. Jamie är duktig på att ta hand om henne. Han kallar henne Julie eller Lilla gumman. Hahaha.
Jamie har blivit en riktig liten pussgurka och ska gärna pussas och kramas, så nu får flickorna akta sig på förskolan =).
Nästa vecka blir min sista jobbvecka, iallafall schemalagt. Jag är fortfarande timanställd fram till sista oktober på papper. Det fattas ofta folk så jag hoppas att jag åtminstone kan jobba iallafall varannan helg och lite kvällar då och då, bara in skolan blir lidande. Jag trivs fantastiskt bra på mitt arbete, det trodde jag ALDRIG!
Mina arbetskamrater helt underbara!! allihopa... tänkte jag skulle baka något att ta med i veckan och bjuda på som tack. Jag har ju jobbar nästan varjedag där i 10 veckor, kommer absolut att kännas tomt när jag slutar på heltid.
Nu ska jag gå in och kolla i Jamie´s rum, det låter som att han möblerar om, han brukar nämligen göra det.
Såhär såg Julias rum ut för nån vecka sen, några dagar senare när vi skulle lägga Julia såg vi att alla hennes leksaker var borta, inget på hyllan eller på golvet. Leksakerna hittade jag senare gömda i Andrés garderob. Undra vem?! haha
Ha en bra dag. Puss på er

Godmorgon! Jag är ledig och à är å spelar ...

img_8247 (MMS)

Godmorgon! Jag är ledig och à är å spelar golf. Nu blir det frukost med världens bästa barn. Puss


Härlätt med rast! Snart dags att fortsätta...

img_0893 (MMS)

Härlätt med rast! Snart dags att fortsätta jobba... Puss på er


Det går fort framåt!

Hur har ni det?
Vilket hörstväder som har dragit in...redan?!
Man märker att sommarn lider mot sitt slut och det känns riktigt trist, jag har inte haft sommar detta året! 3 veckors semester har A och barnen haft och jag har inte hunnit göra något med dem förutom ett besök på Ystad djurpark. Illa.
Jag skulle vilja dra utomlands till vintern. Eller iallafall till våren. Skulle också velat ta en weekend tillsammans med A bara. Någon som är villig att ta sig an våra två wildkids 2 nätter och 3 dagar? =)
Jag jobbar kväll idag, så även igår. A är iväg och spelar golf tillsammans med några kompisar. Tråkigt väder dem får spela i tyvärr. Barnens farmor och farfar kommer och hämtar kidsen vid lunchtid.
Tänkte jag skulle baka lite muffins med barnen nu på morgonen men vi har inga ägg och jag vill helst inte bege mig ut i regnet med båda barnen för lite ägg. Baka får vi göra en annan dag istället.
Skulle varit ledig i helgen med tog på mig jobb på fredag och lördag också. Ledig söndag! Jobbar 7-14 imorrn så det blir lite sömn inatt men så kan det bli. Imorrnkväll kommer Nille och Lotta hit och käkar och umgås. Trevligt!
Vår stora lilla tuffing fyller snart 2 år, hon var bebis nyss!

Jag förundras varje dag över hur mycket hon kan ..hon pratar hela meningar ( 3 ordsmeningar). Hon härmar allt och är väldigt nyfiken på livet. Ojj vad hon lär sig snabbt. När barnen börjar på förskolan nästa vecka så kommer dem märka stora förändringar på Julia, hon har vuxit så enormt och utvecklats mycket på kort tid. Somsagt, förundrad och stolt. Tänk att man får vara med om deras utveckling, steg för steg och följa dem i medgång och i motgång. Jag älskar det!
Nu ska jag plocka undan lite till sen ska jag mysa med kidsen.
Ha en bra dag.
Puss

Vilken skillnad det gör på mitt hår när ja...

img_1636 (MMS)

Vilken skillnad det gör på mitt hår när jag plattar det! Hothothot


UVI

Hade känningar av UVI imorse när jag kom till jobb, vågade inte chansa så ringde VC efter en tid. Annars väntar jag alltid för länge och då brukar det har gått så långt att jag ligger på golvet och inte kan röra mig= besök till sjukan. Jag ville undvika detta och fick en tid 16.15 idag. Så jag klarade igenom dagen på jobb och kom iväg till VC, urinprovet visade vad jag trott och nu går man på antibiotika. Trist men skönt att processen gick smidig och att jag fick medicin snabbt.
Nu sitter jag i soffan med bauta huvudvärk! Jobbar dag imorgon, dem behövde byta så jag fick snällt avstå min kvällstur. Jobbar kväll på onsdag och torsdag och kväll på lördag. På måndag börjar vardagen igen, A går tillbaka till jobb och kidsen ska tillbaka till förskolan. Shit vad sommarn flög förbi.
Puss på er!

Plattången åkte fram

Var bara tvungen att testa!, men nog älskar jag hennes naturliga svall med dem stoora fina lockarna!
Puss

Ystad Djurpark

Vi besökt Ystad Djurpark i fredags, jag, André och barnen. Barnens farmor och farfar och faster sandra, Andreas och lilla Tilda.
Det var väldigt kvavt ute men ingen sol, vilket nog var tur för då hade det varit för varmt.
Ystad Djurpark är en väldigt stoor park som man går genom med fina utsikter och helt fantastisk miljö, dock tyckte jag att djuren hade det lite snålt och det var inga sådär jätteroliga djur. Lemurerna och aporna var festliga, samt att där tydligen ska vara lösspringande små apor runt om i parken men jag såg inga. Kamelerna var också lite roliga att titta på. Annars fanns där några zebror, nån tjur med stoooora horn och så lite struts, kängrur, papegojor, sköldpaddor, "timon" djuren, lemurer, apor, en svart svan, hästar, kor, kaniner, små getter som man kunde gå in till och gosa med ..och lite där till.
Efter att ha kollat på alla djuren gick vi bort till lekplatsen som fanns där och tog ett bord. Vi hade med oss egen lunch, pastasallad med kyckling! Julia somnade gott efter maten och Jamie gick iväg och lekte med Andreas och Tilda en stund.
Snygga jag!
efter en stund i lekparken och en kort stund vid badbassängerna (inte något vidare bra badväder, men Jamie skulle i en stund ändå!) så var det dags för glass.
Ystad Djurpark har ett jättefint café och glasställe med billig glass. Man får mycket för pengarna heter det egentligen. Mycket nöjda!
småtjejerna!
Summasumarum var det väldigt mysigt att promenera runt i området och barnen tyckte det var kul att titta på djuren och springa fritt. Men det var inte alls värt dem pengarna som det kostar att komma in! men huvudsaken är att vi hade en trevlig dag med trevligt sällskap!
Puss

Sjuk

Hej hej!
Har åkt på nåt jävulskap som slagit ut kroppen totalt. Började lite smått i torsdags och när jag blev hämtad efter jobb kände jag hur hela kroppen la av. På fredagen var jag ledig och då var vi i Ystad Djurpark..-mer om det i ett annat inlägg! På kvällen där kom A´s föräldrar hit och käkade och umgicks lite men jag var inte alls på topp och den natten sov jag knappt något. Jag har feberfrossa och yrade och huvudet höll på att gå sönder. Tog alvedon mitt i natten som inte hjälpte och när klockan ringde 05.10 på lördagmorgon kände jag mest för att dö. Efter att ha snackat med A besätmde jag mig för att ringa och sjuka mig. ÅNGEST!! har jobbat som en gnu i 2 månader - 6dagar i veckan och så måste man sjuka sig. Det värsta är att jag vet vilket helvete det blir på jobb när någon ringer och sjukar sig. Men jag var tvungen. Dem ringde upp mig senare på dagen och skulle höra om jag skulle jobba som vanligt idag, söndag. Jag ville det och hade tänkt mig det men dem tyckte jag skulle ta denna dagen hemma också för dem hade fått in någon som kunde ta mitt pass.
Det är riktigt surt att förlora dem pengarna men när kroppen säger ifrån så gör den det av en anledning. Imorrn är det på det igen. Jag mår bättre men huvudet är tungt och halsen river än...jag är ledig nästa helg men behöver dem mig så få jag hoppa in och jobba så jag kan jobba in dem dagarna jag har missat.
Så här ynklig kan man se ut HAHAHAHA!
Snart börjar skolan, 2 veckor kvar av "sommarlovet". Det kommer bli riktigt tuffa 4 månader. Mycket plugg. Dessutom måste jag försöka jobba så mycket jag bara kan under tiden då jag inte kommer att ha något CSN sista terminen. Det blir tufft men det får gå!! Nästa år blir en nystart för oss, helt klart! Härligt =)
Ser framemot framtiden, vad den kan tänkas innehålla...var kommer jag jobba nästa år?! kommer jag få jobba där jag vill...åååh vad jag hoppas det!
Ha en fin dag allihopa, jag ska fortsätta kurera mig så att jag är på topp imorrn igen!
Puss på er

Dagens! Linne från Adidas och stooora shor...

img_5700 (MMS)

Dagens! Linne från Adidas och stooora shorts från h&m! Puss


Andas lite på jobb! Har cyklat som en galn...

img_5411 (MMS)

Andas lite på jobb! Har cyklat som en galning, ni aaaaanar inte. Idag fyller min pappa och lillebror år, först kalas där sen hem å äta kräftor med M & M. Puss


Gooodmorgon, såhär vaknade jag imorse, med...

img_1279 (MMS)

Gooodmorgon, såhär vaknade jag imorse, med en Julia i armhålan! Inte konstigt att hon sover så gott... Nu jubb!


Tisdag kväll!

God kväll vänner!
Vi kom in för en stund sen efter att ha suttit på gården och grillat och tjötat med grannarna. Barnen har busat av sig rejält och ligger och sover nu efter ett litet bad.
Jag har jobbat hela dagen idag i detta härliga sommarvädret, tur jag cyklade så jag fick känna av solen lite grann iallafall. A och barnen har varit på stranden hela dagen tillsammans med svärisarna och Mark och Lovisa (grannarna). Fuskigt, jag vill också!! jag som köpt nya bikinis och allt.
Jag är ledig på fredag och då ska vi till Ystad Djurpark tror jag sen jobbar jag 6 dagar till och därefter är jag ledig FREDAG; LÖRDAG OCH SÖNDAG!!! majj gaaaaaaahd. Längtar. Hoppas det blir fint väder då =).
Jag skulle verkligen behöva ta mig till en frisör och reda upp min frilla, tunna ut håret litta och lägga i lite slingor...få liv i skiten rent ut sagt. Men det får bli innan skolan börjar, som en nystart liksom.
Nu är jag väldigt trött,..jag vänjer mig aldrig vid att gå upp 05.20 (ja, jag går upp 20 min senare än vanligt nu förtiden...löve it). Nästa vecka jobbar jag 3 dagar och 3 kvällar så det känns ändå najs att skifta där lite.
Nä nu blir det bara blajj, har inget vettigt att skriva just nu förutom att Julia näääääästan bajsade på pottan imorse. Hon hade sagt till A att hon ville gå på pottan och gick och satte sig...och så började hon bajsa och reste sig och gick så det blev liksom ett följespår efter henne hahaha. Hon tycker det är jättekul att sitta på pottan och KISCHA som hon säger men hon sitter bara korta stunder så det hinner liksom inte komma något. Snart kanske...vi får se.
Ha en skön kväll...snart ska jag duka upp med lite godis och pepsi max. Mums!
Puss

RSS 2.0