Sushi och bubbel

Igår när barnen hade lagt sig satte jag och A oss på balkongen och avnjöt sushi för första gången på flera månader. Till det drack vi ett gott mousserande vin när kvällsolen lös med sin glans. (poetiskt värre ;))
 
 
 
Somnade sent och när Lion vaknade halv 6 imorse, ammade jag honom sen gick jag iväg till gymmet! kl 8.00 var jag hemma igen och hade köpt bullar med mig. Dukade upp frukost deluxe och väckte A! 
Sen åkte vi och shoppade. Jag provade såååå mycket kläder men allt satt så fult. Jag blev depp av att se mig själv i provrummen. Har tränat bra i 5 veckor men märker ingen skillnad tror jag. Det är amningen som vägrar släppa på kilona. Samma var det när jag ammade Julia.
 
Hittade iallfall en klänning att ha på dopet! visar sen. Hoppas gå ner något kilo innan dess. F rom måndag är det stor fokus på kost och inget godis. Tror det blir en rolig utmaning när det gäller en kort period.
 
Nu har A precis stuckit ut på lite barrunda och jag sitter med min Pepsi Max. Barnen sover och jag ska också gå och lägga mig. Tänkte träna imorrnbitti också!
 
Hoppas ni får en fin lördag.
 
Puss!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nelly pelly ;)

Fina neijan! du är skit vacker och så jävla snygg , du har nyss fött barn ,ju ;)Just saying that you are stunning, om du bara visste vilken hot mama du är ;)
pusssss nelly

Svar: haha du är för söt!! Puss!!
Linnéa

2013-07-06 @ 22:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0