Sammandragningar

Blev en tur till Prenatal idag.
Efter ett par dagars sammandragningar började jag idag tycka att dem kändes lite för mycket för att "bara vara" normala sammandragningar så efter många om och men och vila i soffan ringde jag förlossningen för lite råd. Hon tyckte att jag skulle komma in och kolla upp det. Fick en tid 45 min senare så det var snabba puckar.
 
Kände direkt när jag la på att det var så töntigt att jag hade ringt.. men nu i efterhand är jag glad att jag åkte in på koll så slipper jag gå och tänka på det.
 
Kom in kl 16.00 och fick ligga med ctg. För att mäta bebisens hjärtljud samt sammandragningar. Bebisen levde rövare som vanligt och jag hade några sammandragningar. Efter 30 minuter kopplades apparaten bort och jag fick lämna ett urinprov som inte visade tecken på UVI. 
 
Fick sen vänta en stund på läkaren. Han gjorde sen en undersökning av livmodertappen och det visade sig att jag inte var öppen något men han tyckte att livmodertappen var förkortat så han ville göra ett ultraljud för att mäta den. Som tur var visade det sig att tappen nästan var helt opåverkad. Så vi hoppas det fortsätter så. Han sa att än gör inte sammandragningarna. Så skönt att ha kollat upp det och veta med säkerhet att sammandragningarna än så länge bara är träning för livmodern. 
 
 
Barnmorskan tog mitt blodtryck också men det var bra. Jag ska på flödesultraljud nästa måndag och till min specialist läkare på KK. 
 
Puss puss!
 

Kommentarer
Postat av: Sussi

Åh så skönt att allt var bra! Kände mig också lite fånig när vi åkte in förra veckan, men samtidigt var det ju bra ifall det HADE varit något. Det kan man ju liksom inte se själv utan alla deras apparaturer =)

2013-01-14 @ 20:56:24
URL: http://www.tussilulls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0