Min Man Han Kan Han!

Jag var ju provdocka igår på KK. St läkare från hela landet var på SUS för utbildning och på min station var det undersökning av barnets hjärta och olika vener och stora kroppspulsådern. Jag fick tyvärr dra nitlotten med ett rum utan en tv så jag tittade in i väggen i 1,5 timme medans st läkarna massakerade min stackars mage haha. Lillebror var helt vild och dem blev alldeles svettiga när dem skulle visa upp sig för överläkaren haha.
 
Alla sa att han var en väldigt aktiv liten krabat..ja herregud ja...vad ska det bli av honom utanför magen haha.
 
Iallfall när jag fick frågan om att ställa upp som provdocka så blev jag lovad att få se undersökningen samt få lite fina bilder efteråt. Jag fick inget. Lite besviken var jag efter att jag faktiskt tagit mig dit i i värsta halken med min förbannade foglossning för ingenting. Eller jo specialistläkaren underöskte ju Lillebrors organ tydligt och sa att han hade ett exemplariskt hjärta och att flödena i venerna var superbra t om 
så dem skrev ut bilder på det för att ha på föreläsningar...
 
A ringde dit idag för han tyckte det var lite dåligt att jag hade blivit lovad "belöning" för att jag ställde upp men fick inte ens se bebisen. Hon i telefonen tyckte det var urdåligt och att jag faktiskt skulle ha fått det men istället bokade hon upp oss på en ny tid för ett ultraljud så vi kunde få lite bilder och möjlighet för att A att kunna följa med. Så himla snällt! så vi ska dit på onsdag nästa vecka..
 
Jag älskar min Man så in i hundans mycket!!
 
Puss
 

Kommentarer
Postat av: Veronica Jakobsson

Vad söt han är, det är kärlek:)
Har kikat runt lite mer här i din blogg och måste säga att ni har jätte fina barn!!

Svar: ja han är rätt söt haha =). Tack för din fina kommentar!
Linnéa

2013-01-30 @ 23:08:12
URL: http://4livliga.blogspot.se/
Postat av: Veronica Jakobsson

Vad kul klicka på länken i mitt glossybox inlägg så får du din första box nästa månad:) om du registrerar innan den 9 februari vill säga annars kommer den näst kommande månad:)
Hoppas du får en fin dag!!

2013-01-31 @ 11:00:29
URL: http://4livliga.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0