Lillebrors rum

V
i
 Vi har börjat så smått att iordningställa inne på Lillebrors rum, nu är det inte längre bara ett förråd utan nu börjar det likna något. Jag är en sån där pillare och fixare och pysslare och vill gärna göra allt på en gång. Jag märker att min kropp börjar strejka rejält och då vill jag lägga min energi på att få klart innan Bebisen kommer. Det känns bra att kunna gå in där och sätta sig och titta runt, då får jag en bekräftelse på att det jag går igenom faktiskt är värt allt i slutändan. När jag har som mest ont går jag och tittar i hans byrår och inser att det är för Lillebrors skull som jag går igenom detta! 
 
När Lilla rummet är klart, ska Jamie och Julias rum få ett lyft,.. nya gardiner, matta, sängkläder lite färg och tavlor på väggarna.
 
Tänkte ni kunde få se lite hur det börjar ta sig inne på bebisrummet..
 
Här ska upp lite tavlor, bytas gardiner och in med lite småfix för en mysigare amningshörna.
 
Här ska vimplar upp tänkte jag, sängen ska bäddas med de fina molnsängkläderna men det gör vi om ett par veckor, nu får bilstolen stå där i och ta plats.
En sängmobil till sängen måste införskaffas och något mysigt mjukisdjur att ha i sängen.
 
Sköthörnan (jag gissar att halva bilden kommer försvinna och det ni inte kan se är två behållare som hänger på väggen. En i moln och en i prickigt från Färgoch FOrm. Det är liksom inte klart inne på rummet mende stora sakerna är på plats och resten har jag tid att pyssla med under de sista månaderna =)
 
Vad tycker ni?
Man kan tydligt se att Moln och grått regerar inne på rummet, ska även få in lite mer stänk av ljusblått men jag tror det blir bra,..riktigt bra =)
 
Puss

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Det ser jätte fint ut! Jag ska använda Färg och Forms grön prickiga till vår lille :) Mannen har börjat så smått och tog bort den gamla heltäckningsmattan, sen ska det lägga nytt Ikea golv, spacklas/målas/tapetsera fondvägg och lite nya möbler.. Åh ska bli så kul!! Kram

Svar: Det är så roligt att fixa inför bebisens ankomst =). När jamie var liten var jag helsåld på grönt..limegrönt. Hela hans rum var så härligt vårigt. Julias rum blev av rena farten en rosa dröm efter att han haft en pojkig pojke =). Nu var jag så inne på grått redan innan vi visste könet och ville ha mycket grått vare sig det blev en kille eller tjej...har blandat lite med både prickar och moln från färg och form! älskar deras saker. Ser framemot att se bilder på bebisen rum när ni blivit klara =)Kram
Linnéa

2013-02-12 @ 10:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0