Lion växer så det knakar

 
Allt ska in i munnen. FIngrar, leksaker och framförallt nussen.
 
Största och minsta älsklingarna.
 
 
HÄR ser jag att Lion är en kopia av sin far. Kolla munnen. T om formen på läpparna är exakt likadan.
 
Magträning...
..Elvis?
 
 
 
 
 
..Du, du är helt unik, Ingen är dig lik...du är en dröm som blev sann. Du, du kan klara allt. Övervinna allt. Du har en värld i din famn. Sluta aldrig tro att inom dig bor, alla livets svar.. mitt Underbarn!
 
Lion har hunnit bli 3 månader och 11 ? dagar. Han fick sina första vaccinsprutor häromdagen och det gick jättebra. Hela familjen var med. Barnen och bvc sköterskan sjöng blinka lilla stjärna när hon stack och Lion gav ifrån sig ett skri men tysnade direkt. Som belöning blåstes det bubblor till alla barnens stora förtjusning. Tänk vad lite blåsbubblor kan förtrolla ett litet barn. Magiskt.
 
Vågen visade en stor kille dock några gram mindre än vad Jamie vägde vid samma ålder. 6530g och mätte 60,5 cm. Kort tjuckis. Precis som det ska va! =)
 
Det känns som att Lion funnits hos oss en evighet. Han känns så självklar och har hela tiden gjort. Känslan att se de stora barnen vara så glada för sin lillebror är obeskrivbar. 
Tänk att jag får vara mamma till dessa tre kiddosarna!!
 
Just nu sover barnen, stora och små. Imorrn blir det ännu ett besök på sommarlovsmorgon i västra hamnen. Sen blir det en snabbis inom IKEA för att sen hänga i solen och njuta av de sista semesterdagarna. På kvällen får vi middagsgäster, barnens farmor och farfar. 
 
Ha en fin kväll.
Puss!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0