Lycklig kille

A ringde nyss och tog emot min beställning. Blir en macka från subway med skagenröra ;).
 
Jamie har haft riktigt kul och A´s kusin Mattias Persson spelar i MIF och gjorde en riktigt bra match idag igen. Jamie skulle ner och säga hej och fick Mattes klubba.
Han kommer sova gott ikväll.
Har han blivit Mifare nu?
 
Kan tänka mig att hans hockeysug har vuxit sig större... 
Kanske går han i sin pappas fotspår!
 
Nu är jag så hungirg  (tror jag) att jag skulle kunna spy. Mår fruktansvärt illa...hua.
Ligger helt förlamad i soffan efter en heldag med la familia.
 
Imorse åkte vi till badhuset. Jag tänkte att ja men lite tyngdlöshet i vattnet skulle göra underveerk för fogarna...och det gör det ju säkerligen om man är ensam i en stor bassäng. NU var vi i barnbassängen med två små kids som ville annat än vattengympa. Men herre jesus vilka glada barn. Jamie är orädd i vattnet. Han tar något flytbart och simmar iväg. hoppar i som ingenting. Julia får ,man värma upp men sen är hon värre en fisk.
 
Vi tog en lunch på donken innan vi for till IKEA. Mest för att vi behövde avlastning. Barnen ( läs JULIA) är i en väldigt tuff trots period nu. Hon har ju fyllt 3 och det stora i det är att hon nu får vara inne på SMÅLAND på IKEA. (barnpassning 1 timme). Hon var såååå taggad och har varit sen Jamie gick in där första gången. Somt ur var fanns det två platser kvar i ett fullsmockat söndagsIKEA.
 
Kidsen kilade in och jag och A gick en runda och andades. Mina fogar skrek tillslut och jag började gråta. Mina hormoner spelar mig ett spratt och min foglossning är just nu min värsta fiende. (tääääänka posiiiitivt!!)
A hämtade en kundvagn till stora möbler. Jag hoppade på och åkte snålskjuts.
 
Hemma igen la jag mig i sängen. Somnade och väcktes av A när han och jamie skulle gå. A lyfte över mig till soffan och där hängde jag och Julia tills det var dags för henne att sova. Hon har varit gudasnäll och klappat mig. 
Vilken skitdålig mamma jag är...det ska ju vara tvärtom!!
SUCK!
 
Nu kommer snart mina killar hem. Längtar efter dem...eller kan det vara suben som lockar lite extra?
Nu är det dags för Solsidan!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0