Hockeyfans

Jamie och Julia har blivit väldigt intresserade av ishockey och framförallt skridskor på is. Jamie och Julia leker att dem åker skridskor här hemma och så leker dem är dem är MIF. Julia är Moa och Jamie är Matte.
Livlig fantasi minst sagt.
 
Jamie fick en Mif tröja i julklapp av Matte och Moa med allas autografer. Bak på ryggen står nr 90 som är Mattes nr och så står det Jamie.
 
Häromdagen spelade Mif mot djurgården och Jamie satt klistrad från period 1 till förälängning samt straffarna. Frågvis till tusen. Nu tjatar han om att han vill börja spela ishockey. Fan. Jag vill inte det haha. Det är en farlig sport. Ni ska se A´s ärr. Sen ska vi inte tala om Mattes hjärnskakningar och andra spelares skador som tänder och liknande. Men vi får se. Han är ju tydligen väldigt intresserad... 
 
 
 
Först ville han inte alls ha tröjan på sig när han fick den på Julafton troligtvis pg a att han känner så starkt för Brynäs If och inte ville välja lag liksom haha. Snacka om kluven kille. Men vi är noga med att påpeka att det är okej att heja på två lag hahaha. 
Även om Mif börjar sätta spår så står nog brynäs fortfarande som nr 1. Inte så konstigt med tanke på hjärntvättningen som pågått redan seni fosterstadiet haha.
 
Puss
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0