Vattkoppor dag 4

Dem små prickarna i pannan och i ögonbrynen syns knappt på bilden men nu idag, dag 5 är dem stora dem med. Även fler bakom och på öronen har kommit.
Igårkväll började hon bli väldigt påverkad av sina koppor. Hon har så många och stora i underlivet och det kliar och kliar vilket resluterar i att hon kliat sönder och fått sår som blöder, alltås inte kopporna. Detta har medfört att kisseriet gör fruktnsvärt ont. Hon skriker AJ AJ AJ och får panik och bara skakar. Inatt sov jag och Julia i vår säng eller ja vi sov knappt, för hon skrek och jämrade sig. Ena sekunden slocknade hon på min mage, benen, aniskte..jo name it. Andra sekunden ställer hon sig upp och är alldeles förtvivlad och bara skriker AJ aj AAAJ
Jag fick massera henne och det lugnade henne lite grann. SÅÅÅ HEMSKT!!
Idag har kisseriet gjort jätteont och hon har gått utan blöja och en gång med trosor men iom hon inte vågar kissa fullt ut så har hon gått och skvätt lite då och dö och skrikit Aj äaja aj.
Måtte dem börja torka ut snarast och inte komma fler snälla.
Idag har hon fått i knävecken och i handflatan.
Puss

Kommentarer
Postat av: Jenni

Usch ja stackars tjej. Ändå är hon väldigt lyckligt lottad om jag jämför med hur Anton såg ut. Hoppas vi ses i morron;-) Puss!!

2011-05-02 @ 07:23:36
Postat av: Miriam

Åh stackars stackars liten. Man vet ju själv hur ont det gör att kissa när man har sår där nere. Usch så typiskt att hon är så liten också att hon inte riktigt kan säga till när hon behöver kissa för då hade man kunnat ställa henne i duschen under rinnande vatten varje gång, det är ju det ända som hjälper. Nej hoppas de fördömda kopporna läker snart för finns inget värre än att se sitt barn lida utan att kunna göra något direkt mer än att trösta. Det värsta Sanny hade var herpes blåsor i munnen, då kunde han inte äta något utan att han gallskrek. Det var fruktansvärt.



krya på er!



Kram

2011-05-03 @ 10:36:30
URL: http://bambissyrra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0