Internet igen och Vab

God förmiddag
Är hemma med världens mest ledsna Julia. Ni som känner henne i vanliga fall hade inte känt igen henne nu. Hon är sååå ledsen och gråter mest hela dagarna OCH nätterna. Igårkväll var värst..efter att ha varit feberfri hela dagen igår så var hon ändå så ledsen och grät hela dagen och det var bara jag som gällde. Framåt kvällen när hon skulle gå och lägga sig var hon otröstlig och vred sig i smärtor. Hon har 6 tänder som spruckit igenom för några dagar sen som växer så det knakar varav två kindtänder. Men vi har aldrig varit med om något liknande igår så A tog med henne till barnakuten.

Hon har ju värsta hostan också...påminner om kikhosta så vi troddde kanske att halsen gjorde ont. Men på akuten trodde dem att det var tänderna.

Hela natten har vi fått ge alvedon då hon ahr sovit i en timme för att sen vakna och vrida sig i smärtor. Jag har aldrig sett på maken. Jag och A turades om inatt. Skönt att man kan göra det utan tjafs haha.

Idag vaknade hon först 7, drack några klunkar välling (har inte käkat på 3 dagar, inte ens nån godisbit =då mår hon inte bra). Hon deckade i en rörelse och sov till 08.20. Sen dess har det varit igång. Hon har märkbart ont och jag kan inget göra förutom att vara där och ge henne alvedon med jämna mellanrum.


Riktigt surt att vara borta från skolan idag med A kunde verkligen inte vara hemma tydligen. Men skulle hon behöva vara hemma imorrn också så får han stanna hemma. Jag missar såååå mycket när jag är borta en dag från skolan.


Skriver mer sen.



Puss

Kommentarer
Postat av: jenni

Nämen shit, finns det inget starkare medel för barn som har sådana besvär med sina tänder? Någon salva eller nåt sånt? Inser hur lyckligt lottad jag är och har varoit med mina barn och deras tandsprickning. Fy stackars Julia!!! Kolla upp det här med salva, har för mig att jag hört något om det. Krama och pussa Lilltjejen!!

2011-03-07 @ 10:10:25
Postat av: Sandra med Elias och Oliver

Vi har det likadant här hemma =( Oliver har varit störtförkyld med en fruktansvärd hosta i över 1 vecka nu. Han är ledsen, äter inget och har 4 tänder på gång. Han har redan haft en omgång halsont och hosta, då fick han antibiotika för han hade halsinfektion. Då hade han feber som inte gav med sig. Hoppas Julia kryar på sig snart! Så tråkigt när dom inte är sitt vanliga glada jag. Puss!

2011-03-07 @ 10:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0