Sjuk

Hej hej!
Har åkt på nåt jävulskap som slagit ut kroppen totalt. Började lite smått i torsdags och när jag blev hämtad efter jobb kände jag hur hela kroppen la av. På fredagen var jag ledig och då var vi i Ystad Djurpark..-mer om det i ett annat inlägg! På kvällen där kom A´s föräldrar hit och käkade och umgicks lite men jag var inte alls på topp och den natten sov jag knappt något. Jag har feberfrossa och yrade och huvudet höll på att gå sönder. Tog alvedon mitt i natten som inte hjälpte och när klockan ringde 05.10 på lördagmorgon kände jag mest för att dö. Efter att ha snackat med A besätmde jag mig för att ringa och sjuka mig. ÅNGEST!! har jobbat som en gnu i 2 månader - 6dagar i veckan och så måste man sjuka sig. Det värsta är att jag vet vilket helvete det blir på jobb när någon ringer och sjukar sig. Men jag var tvungen. Dem ringde upp mig senare på dagen och skulle höra om jag skulle jobba som vanligt idag, söndag. Jag ville det och hade tänkt mig det men dem tyckte jag skulle ta denna dagen hemma också för dem hade fått in någon som kunde ta mitt pass.
Det är riktigt surt att förlora dem pengarna men när kroppen säger ifrån så gör den det av en anledning. Imorrn är det på det igen. Jag mår bättre men huvudet är tungt och halsen river än...jag är ledig nästa helg men behöver dem mig så få jag hoppa in och jobba så jag kan jobba in dem dagarna jag har missat.
Så här ynklig kan man se ut HAHAHAHA!
Snart börjar skolan, 2 veckor kvar av "sommarlovet". Det kommer bli riktigt tuffa 4 månader. Mycket plugg. Dessutom måste jag försöka jobba så mycket jag bara kan under tiden då jag inte kommer att ha något CSN sista terminen. Det blir tufft men det får gå!! Nästa år blir en nystart för oss, helt klart! Härligt =)
Ser framemot framtiden, vad den kan tänkas innehålla...var kommer jag jobba nästa år?! kommer jag få jobba där jag vill...åååh vad jag hoppas det!
Ha en fin dag allihopa, jag ska fortsätta kurera mig så att jag är på topp imorrn igen!
Puss på er

Kommentarer
Postat av: Stina

Du får ta det lugnt! Kanske för du har jobbat så mkt som kroppen säger ifrån! Kram på dig

2011-08-07 @ 16:02:01
URL: http://stinolino.wordpress.Com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0