Hejhej

Bloggen har hamnat lite i skymundan men nu är det ju Julias moment liksom och vi har haft gäster sen i onsdags känns det som.
På onsdag kväll kom Malin, Sebbe och Kaylee hit på fika och hade med sig jättefina presenter till Julia.
På torsdag kv´äll kom Gudmor Maja och Majjkel och även dem hade superfina presenter med sig til födelsedagstjejen.
Idag Fredag kom min mor och syster och Love hit med massvis av presenter och för en stund sen åkte Faster Sandra och Andreas hem. Ja dem hade också presenter med sig.

Imorrn kommer några släktingar och Barnens farmor och farfar hit och firar Julia och ¨på kvällen kommer M.M och Gudfar M. Dem tre M:en. Men inte att förglömma.. Mimmi, Jimmy och Milton kommer OCKSÅ hit bara för att fira vår lilla tjej. Kul!!! =)

Ska lägga upp foto på alla hennes presenter sen i dagarna om ni vill se dem förståss. Hon har fått mycket kläder och det är svajjnbra!


Idag var vi även på Bvc.. det var dags för 1 årsvaccinet. Först vägde vi och mätte och Julia väger idag 9370g och är 72,6 cm. Jamie vägde 10 870g och var 77 cm när han var 12 månader. Lite skillnad.
Lula fick sina två sprutor i låren också. Dem avr 2 sycken som stack samtidigt för att korta ner hemskheten haha. Det gick bra... hon blev såklart jätteledsen men jag hade vindruvor med mig som hon fick en stund efter.

Hon har mått jättebra hela dagen och somnade utan problem vid 19.00 men vaknade en timme senare med feber. Fick alvedon i gumpen och somnade igen. Fina fina bebis.

På måndag börjar hon på dagis. DET är stört.


Matchning i lila.


Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0