Stranden

Hur många gånger har vi inte hunnit hänga på stranden denna sommaren?! första gången på flera  år som vi kunnat vara på stranden och sola och bada så många gånger på kort tid. Vi har t om badat allihop utom Lion. Då är den svenska sommaren perfekt när man kan utnyttja det fina vädret. 
 
Jamie älskar stranden och badar mer än gärna och är inte rädd för det lagom kyliga vattnet. Julia är gärna nere vid vattenbrynet och doppar benen men inte mer. Vi hade först planer på att åka utomlands denna sommaren då Lion fortf är liten och är där man lägger han, alltså i vagen/solstolen under parasoll osv. Men vi har inte direkt saknat värmen och solen eftersom vi blviit bortskämda med det här hemma i svarjje. Så vi väntar till nästa år. Problemet är ju att Lion är i troligtvis den mest krävande åldern då. 1 år. Han har då precis lärt sig gå och vill nog mer än gärna vara överallt och ingenstans kan jag tänka mig. Det blir nog rätt mycket spring och lite sol haha. Å andra sidan sover han förhoppningsvis middag hahahah.
 
Idag blev det inget strandbesök tyvärr,.. men det kan vara rätt skönt med lite moln då fick vi istället städat här hemma och packat eftersom vi åker till en stuga imorrn tillsammans med barnens farmor och farfar ett par dagar.
 
 
 
Puss
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0