Måndag

3:e veckan på barnens semester med undantag för 2 dagar på förskolan förra veckan. Tiden går snabbt!!
Nästa vecka börjar A sin semester..tjohoo!
 
Vi försöker underhålla oss med allt möjligt... vi har haft bra väder så vi har kunnat vara utomhus, hemma hos Mormor, hemma hos farmor..ja dagarna har gått. Lion har bara hängt på. Han är så gudasnäll (detta kommer jag säkert få sota för nu när jag skriver det), han gör inte mycket väsen för sig och ligger nöjt i vagnen. Som tur är!
 
Denna veckan känns lite smått kaosartad. Det är mycket som ska fixas och donas inför dopet och 30 årsfesten på lördag.Vi kommer börja dagen med dop och fira A på sin 30 årsdag med släkt och nära. PÅ kvällen är barnen hos barnvakter för då blir det partajj här hemma med alla góa vänner och det blir en hel del folk!! skitroligt ska det bli =)
 
Träningen kommer helt i skymundan men jag får sätta fart efter dopet. Jag får ta det som det kommer denna veckan helt enkelt.
 
Annars då?. jo det flyter på. Jag har inget att klaga på vilket känns så skönt!! jag känner liksom ro i kropp och själ även när barnen trotsar och skriker och tjoar och har attityd så hanterar jag det på ett mycket bättre sätt nu än innan. Jag har verkligen landat i min roll som trebarnsmamma. Jag trivs som fisken i havet och helt ärligt så är det nog detta jag är bäst på. Lion får uppmärksamhet från sina syskon all vaken tid. Dem är duktiga på att hjälpa till att hämta saker och "passa" honom när jag går på toaletten osv. Dem älskar att ha en Lillebror. Jamie sa idag..det är en sak som är tråkigt med att ha en lillebror, det är när han sover.
 

Lite syskonmatchning.
Jamie: Jeans från Lindex.
           Tröja från Benetton.
           Solhatt från ebbe.
 
Lion: Jeans från Lindex.
        Strumpor från Po.p
        Tröja från Ralph Lauren.
 
 
Vår stora Kille blir snart 3 månader! 
 
En dagens mamma, ni kommer säkert bara kunna se halva ansiktet haha. FAn jag måste ändra det!
 
Nu ska jag och barnen baka kärleksmums.
 
Puss!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Han är så galet söt (precis som de andra två) :)

2013-07-18 @ 22:10:39
URL: http://comse.blogg.se/pluttisen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0