Lion 3 månader

Idag är Lion 3 månader och 4 dagar för att vara petnoga. Han blev 3 månader samma dag som jag och A firade 5 år som förlovade och Jamies dopdag.
 
Lion fortsätter att briljera. Han är helt underbar såklart. Han är en väldigt nyfiken liten bebis som inte bara ger bort sina smajl, nä dem får man förtjäna ;). Han är däremot alltid glad och väldigt tillfreds. Lion sover fortfarande väldigt mycket och när han är vaken ska han gärna vara med och det är inte alltid så poppis att hamna i babygymmet eller babysittern. Sitta upp eller stå är favoritställningarna. Han är enormt stark i ben och nacke och tröttar ut mig innan han själv blir trött av att stå =).
 
Lion nattas fortf runt 20 tiden i sin säng och sover där till 4-5 på morgonen. Då får han komma in till mig och käka för att sen somna om igen bredvid mig. Han vaknar sen vid 7 tiden för att käka och sen då vara vaken ca 1 timme. Han helammar fortfarande. Så här länge har jag inte ammat innan men känner inte något behov av att sluta heller. Det flyter på så bra.
 
Lion har de senaste dagarna börjat stoppa in allt i munnen som han kommer åt, han saglar och gnager hårt på sina händer och mina händer. Han har i två dagar börjat visa tendenser på att ha ont i munnen genom att gnälla och tugga. Han har levererat många goa bajsblöjor i två dygn. Vi som är vana vid var fjärde dag bajs. haha. Kan det redan vara en liten tand på gång?
Jamie och Julia var alltid dåliga i magen vid tandgnissel och Julia fick ALLTID feber. Tiden får utvisa om det är ett utvecklingssprång eller en tand som är på gång.
 
Lion använder storlek 3 på liberos blöjor och 62 kläder sitter perfekt nu. Vi har börjat nalla på strl 68 då skillnaden är minimal på många klädesplagg. På måndag nästa vecka är det dags för Lions 3 månaders vaccination. Spännande att se hur han reagerar på den.
 
Lion är ett litet matvrak och det syns, tror han spränger 7 kg gränsen inom kort. Ska bli kul att väga honom på måndag.
Annars då?..jo han jollrar för fulla muggar och samlar saliv för att sen bubbla ut det. Dreggligt värre. 
Det är en väldigt lätt liten bebis, han vet vad han vill och det är lätt att läsa av honom. Nu vill man ju ha fler bebisar när dem är så här lätta haha.
 
 
 
 
Nyfödd och alldeles kletig!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0