Medicin

Hejhej!
Inatt har jag mått riktigt dåligt..och imorse hade jag såå ont i lungorna så vi klädde på oss och åkte till jourvårdcentralen. Där fick jag utskrivet penicillin och hostmedicin.

Dyr historia kan jag sajj!!

Hoppas detta är sista sjukdomen på ett tag iallafall.

Puss


Kommentarer
Postat av: Stina

usch låter inte kul :( Hoppas du snart e frisk!



Ahh vad härligt att du e nöjd med Singen. :) Längtar till jag ska börja använda den!'

Kram

2011-01-30 @ 14:56:57
URL: http://stinolino.blogg.se/
Postat av: Cicci - Mamma till lilla J

Å jag som sa igår att jag klarat mig från sjuka än så länge.. tji fick jag! idag river det i halsen och jag har huvudvärk och känner såndär hunger i magen konstant som jag alltid gör när jag är febersjuk.. attans! Men hopaps det håller sig lågt iaf! Och jag är gärna sjuk bara minstingen slipper.

Tråkigt att du är såpass sjuk så ni behövde uppsöka läkare. Jag har alltid en fasa att gå till läkaren för jag kännermig alltid så mycket sämre bara jag är där!



Vad bra att ni får iväg vagnen imorgon, vi längtar så vi dör..hehe och jag har ryggvärk, haha! Helgens spring i affärer har vart begränsade till de affärer som har kundvagnar.. ikea och mataffärer :o) Får jag ett kollinummer av dig imorgon oxå? Kram på er.

2011-01-30 @ 16:21:25
URL: http://ceciliahansen.blogg.se/
Postat av: jenni

Det positiva, är väl att ni snart har frikort hela familjen;-) Hoppas ni snart är friska allihopa. Själv är jag så förbaskat tacksam att vi sluppit allt vad sjukdom heter............. förutom Loves astma, men det är ju en piss i Missisippi ;-) puss på ER!!!

2011-01-30 @ 17:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0