Sommarlovsmorgon

Imorse efter att jag och Lion myst lite efter morgonamningen gick vi upp och väckte Jamie och Julia som vaknade glada som bara den av att Lion låg i deras sängar haha. Sen packade vi picknickkorgen och begav oss till västra hamnen för att vara med på inspelningen av sommarlovsmorgon. Väl där mötte vi upp familjen Dahlqvist som hade tagit bästa platserna till oss och så satte vi oss ner och avnjöt frukosten. Vi fick vara med om repetitioner, kamerastrul under livesändningen och en omtagning som skulle visas i reprisen på kvällen. Det rådd kaos enligt produktionen haha. Vi var hela tiden sysselsatta med något och vi satt somsagt superbra då 3 av 4 inslag hände precis framför oss.
 
Lion tyckte det var mindre skojj med alla applåder och den höga musiken men barnen var i extas. Oliver sjöng med och överröstade hela publiken skulle jag tro! Om vi hamnade på bild? Javisst!! i slutet när det var dags för Dela sången. Då sitter vi på vänster sida och håller upp gröna papper. A och Johan tittar in i kameran. Jag sitter med Lion i famnen och Julia skymtar man i pappas knä.
 
Tror ni dem, var stolta när dem såg sig själv nu på tv:n ikväll.
 
Efter sommarlov åkte vi en snabbis inom Emporia för att sen köra vidare till Dahlqvist för lek, käk, fika och ännu mer lek. Barnen lekte i harmoni och vi vuxna kunde konversera utan avbrott. Fantastiskt! A hjälpte J att tömma deras pool på en jävla massa vatten och Julia klädde ut sig till allt möjligt. 
Det slutade med att A och J bestämde dejt på bokskogensgolfbana kl 17.00... och Nu är han påväg hem. =)
 
 
 
En helt underbar dag i barnens tecken. Det är det semestern handlar om nu förtiden. Förgylla barnens dagar och fylla deras huvud med härliga sommarlovsminnen!
 
Puss
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0