Ommöblering

Vi bestämde oss för att överlåta vår stora master bedroom till Jamie och Julia efter många om och men. Vi har funderat så hjärnorna har kokat hur vi ska göra med rummen här hemma. Barnen kom i fel ordning ahhah. 
 
Vi har tre sovrum. Ett jättestort ett mellanstort och ett litet.
Lion har det lilla bebisrummet och får plats med allt nödvändigt så som spjälsäng, skötbord, byrå och garderob, fåtölj och lagom plats att leka på.
 
Jamie och Julia har typ trängts i det mellanstora rummet, mycket tack vare att dem har varisin 90 säng.
 
Våra första tankar var att ge Jamie det lilla rummet MEN då skulle Julia behövt dela med Lion och det är inte riktigt sjysst om han ska behöva väcka henne om han vaknar på nätterna.Heller inte sjysst att ta upp lekplats med skötbord och annat bebisrelaterat. Sen vill jag ju gärna inreda ett pojkrum och ett flickrum för sig! och det går ju inte hur vi än vrider och vänder på det. Hade Lion kommit som nr 2 och Julia som nr 3 så hade fördelningen av rummen varit klockrena som ni förstår ;). Hahah
 
Nu blev det som så att Jamie och Julia fortsätter dela rum eftersom åldersskillnaden är så liten och så ska vi bara komma på ett bra tema som både är superflickigt och pojkigt men snyggt tillsammans. jag vill inte ha cirkus deluxe där inne tror jag.. vi får se. Det ska göras om ordentligt där inne såfort vi kommit underfund med hur det ska se ut.
 
Lion behåller det lilla blå/grå rummet. Vi tog mellanrummet. Det blev faktiskt väldigt mer intimt och mysigt där inne. Vi ska fixa och dona därinne också med färg eller tapet och göra det lite mer trevligt.
 
Det blir nog bra det här. Jamie och Julia leker som bara den inne på rummet ..skönt.
 
 
 
Vi hade vaktmästaren här hemma imorse som skulle kolla på vårt kylskåp som fryser maten haha. inte normalt.
 
Kom fram till att det ska huttas ut och vi ska ÄNTLIGEN få en HEL kyl och en HEL frys. Åååh så skönt. Det har varit riktigt meckigt med en liten frys. Har inte kunnat handla hem så mycket frysvaror som vi velat men nu såå.. eller ja snart så =)
 
Nu ska jag strax börja med maten här hemma så den är klar när A kommer hem. Jamie och Julia fick jag hämta tidigare idag då dem ringde från förskolan och berättade att Jamie fått feber =(..
Nu sover Jamie och Lion och Julia leker med sina dockor... Frid och fröjd. =)
 
Puss
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vi funderar också på att byta rum med vår dotter. Inte för att hon behöver ett större, men för att det ligger längst bort i lägenheten. Det rummet hon har nu är mitt mellan allt, och har dessutom knarrande plankor utanför. Men det är ett svårt beslut!

Svar: knarrande plankor är ju ett riktigt störmoment när man ska försöka smyga hahah. Det känns väldigt upplyftande att möblera om ibland. Känns som en helt ny lägenhet här hemma haha
Linnéa

2013-08-14 @ 19:25:01
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Stina

Så sjukt! Vi köpte precis nya vitvaror för vår kyl frös maten!!!!

Svar: haha läskigt! visst är det störigt med frysta pålägg haha
Linnéa

2013-08-15 @ 21:54:28
URL: http://stinolino.wordpress.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0