Lion 4 månader

Ja ni ser ju själv, redan 4 månader!!
Han har blivit en liten minimänniska med en vilja av stål. 
 
Sitter med i matstolen när resten av familjen äter och tuggar på sin giraff. Allt ska in i munnen. Han dreglar och har sig men än syns inga tänder till. Kan gott vänta lite.. det är ju inte direkt så att han behöver dem just nu haha.
 
Liten kille börjar bli stor. Han får plats i strl 62 kläderna fortfarande trots tjuckismagen. Men vi använder strl 68 också i viss mån. Vissa 68 är alldeles för stora och tvärtom =).
 
Lion sover fortfarande väldigt bra. Det jag/vi är mest nöjda över är att vi kan natta alla tre barnen samtidigt runt 19 tiden. Då får jag och A vår behvöliga vuxentid att antingen spendera tillsammans eller på varsitt håll. Guld värt!
Lion vaknar allt som oftast runt 4 tiden för lite käk och somna om men nu har han haft lite utvecklingssprång och då brukar han vakna för lite käka runt 2 tiden för att sen somna om och ta en liten slurk till när han ändå ligger nära vid 5 tiden haha.
 
Vi har gett Lion lite ersättning två kvällar och amning därefter för han har verkat väldigt hungrig. Ikväll behövdes det dock inte. Känns tryggt och skönt att han kan ta flaska om det behövs.
Jag köpte hem lite gröt och purér idag med tanken på att han skulle få börja provsmka om någon vecka eller så men A var väldigt nyfiken på hur han skulle reagera på gröten så han fick en tesked idag. SOM han älskade det!! Det blir nog inga problem att ge vår tjuckis mat haha.
 
Lion är en väldigt harmonisk kille. Han älskar att mysa. Han tycker det är jobbigt när storasyskonen blir för stimmiga eller kommer väldigt nära men allt eftersom tiden går börjar han uppskatta deras lek och stojj med honom. De stora barnen skiner upp så fort han skrattar åt dem haha.
 
Jag har märkt att Lion har fått en lljusbrun liten fläck på sitt ena öga närmst puppilen precis som jag har!! det är så häftigt!! Hoppas det stannar så och att han får behålla ögonen klarblå..
 
Man vill ju käka upp honom!!
 
 
Vår minsta Pussgurka!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Lion är en riktig liten goding och det är så kul att följa vår små killar. För det tiden går så snabbt nu i deras utveckling. Lukas somnar 21 och sover till 4 och äter 10 min sen sover han till 7 eller 8. Innan sov han bara 1 gång på dagen men sen vaccinationen kan han sova 3 gånger på dagen. Kramar

Svar: vilket bra vaccin ni fick..hihi! då är våra killar rätt lika. Tycker också det är så roligt att följa barn i Lions ålder. Lukas är helt makalöst söt!! Kram på er!
Linnéa

2013-08-27 @ 20:15:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0