Lite tid över

Var på mitt sista tandläkarbesök för detta året (om inget annat skulle inträffa såklart). Rotfyllningen blev klar och satan vad det gjorde ont. MEN nu har jag fått gå med i frisktandvård så man betalar varje månad och så blir besöken och de flesta vanliga åtgärderna gratis, såsom lagning av hål, rotfyllningar (som i övrigt är snorigt dyra) osv. Det känns riktigt bra att ha klarat av denna pärsen. 2 hål och en rotfyllning. Kvar är några småhål men dem kuned tas bort med hjälp av FLEXmunskölj. Nästa år ska jag tillbaka!! en klapp på axeln får jag!
-----------------------------------------------------------------------
Någon har tagit sönder vår kamera, jag har mina aningar då den misstänkte har lämnat spår efter sig...
Jag gissar att den skyldige har helt underbart vackra gröna ögon som kan charma vem som helst, jag gissar att håret är sandréaktigt och att det är en liten människa med mycket bus i sig. Den skyldige har tydligt gömt sig bakom kuddarna i soffan och jag vet en som älskar att göra så..
Trist!!! att kameran är pajj, det betyder alltså att det kommer bli rätt snålt med bilder ett tag framöver, riktigt trist att inte ha en kamera när vi ska på bröllop, A får fota med sin AJJFÅN.
Problemet med kameran är att skärmen är sönder, man ser inget men det går att fota. Det är bara det att där är bara en skärm ingen såndär kikare. SÅ igår när jag skulle fota en wannabe "dagens" så kuttade jag huvudet...det finns värre bilder, denna var dock den bästa =)
Jobbade till 23.00 igår, var ritkigt trött när vi var inne hos den sista Vårdtagaren. Imorrn arbetar jag SOLO, läskigt faktiskt. Men man lär väl sig efter hand. Helgen har jag ledigt och sen börjar ett tufft schema. Jag jobbar onaturligt mycket och HELA sommarn, Jag jobbar  fram till dagen innan jag börjar skolan. Jobbar söndag dag och börjar skolan på måndagen.
A har varit borta inatt så Farmor och Farfar var hemma med kidsen tills jag kom hem igår, verkligen supersjysst. Jag pratade en stund med A innan jag stupade i säng.
Nu måste jag gå.
Puss på er!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahahaha....söte

2011-06-16 @ 10:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0