Brinner det?!

Jag och A hörde massa ljud, sen ser vi blåljus ..
tittar ut och ser en brandbil utanför. Polis och tidningen är här. Under oss har vi ett solarie. Vi går ut på balkongen och en rökdykare ska precis gå in med vattenslangen, tidningen frågar om vi har någon nyckel eller om vi vet vem som har nyckel in, då sprängs rutorna och vi beordras att gå in och stänga efter oss. A gick ut.
Min värsta farhåga är att det skulle börja brinna i solariet en natt. Usch ...
Dem är fortfarande kvar, jag känner ingen lukt och här är bara en brandbil så det är nog ingen större fara. Får höra nu när A kommer upp.
Puss

Kommentarer
Postat av: Mad

Var läste du till usk? hur länge pluggade du?

2011-06-14 @ 06:44:10
URL: http://mamamad.se
Postat av: Anonym

2011-06-13 22:48 Brand i solarium på Idrottsgatan i Limhamn vid 21.40-tiden. En solariebesökare hade efter sin solning upptäckt att det kom rök från ett av solariebåsen. Mannen larmade brandkåren och försökte låna lite vatten av en granne mitt över gatan. Grannen ville inte medverka och mannen gick tillbaka till det obemannade solariet. Då hade dörren stängts på tidslås som går igång klockan 22. När brandstyrkan från Hylliestationen kom fram rök det inne från lokalen och man bestämde sig för att slå in dörren. Rökdykare kunde snabbt släcka branden som startat i en papperskorg. Vem som orsakat branden i solariebåset vet man i nuläget inte men enligt uppgift ska det finns kameror inne i solariet.



www.pppress.se

2011-06-14 @ 23:39:09
Postat av: Helena

i

2011-06-15 @ 14:11:48
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0