Den där BB väskan

Jag är visserligen "bara" i vecka 32 men jag har hela tiden funderingar i bakhuvudet på BB väskan. Den ska ju packas en dag... och jag har sån beslutsångest över vad jag vill packa med. Jag vill ta med mig allt i Lillebrors garderob typ. Vad ska bli hans första kläder, vad ska han åka hem i. Mössor, filtar, nappar...jo name it.
 
Inte nog med att hans väska ska packas, min och A´s ska också packas. Man vet ju aldrig hur det blir. Med Jamie var vi inne på förlossningen i lite mer än ett dygn så där behövdes ju tidsfördrivsgrejer och gott att äta samt hygienartiklar till oss båda. Dessutom sov vi över två nätter på patient hotellet när det fanns..
 
Med Julia planerade vi att åka hem efter förlossningen och packade där efter. Jag blev kvar 7 dagar med henne. A fick hämta kläder efter kläder och köpa blöjor och ta med en massa jag inte trodde vi behövde. Därför vill jag gärna vara förberedd så A ska slippa allt sånt där. Dem säger att 3:e barnet kan vara en riktig luring. Det vill säga att även om Jamie tog ett dygn så tog Julia 5 timmar och denna kan gå skitsnabbt eller jättesakta. Kanske blir jag igångsatt pg a havandeskapsförgiftning igen eller blir det kejsarsnitt pg a komplikationer? man vet aldrig.
 
Så det där med packning tycker jag är meckigt. Dessutom är jag en sån där som inte kan packa halft. Utan ska jag packa så ska allt packas där och då hahaha. Jag vet att jag är lite störd. Det skulle betyda att jag måste köpa nya mjukisar (vilket jag faktiskt behöver) för att inte de ska råka ligga i tvätten när vi väl måste åka... ja ni fattar. 
Tror jag måste skriva en lista för att bli av med ångesten hahaha.
 
Iallafall!!
Idag kollade jag lite i lådorna och började plocka fram vad som skulle kunna tänkas ta med till Lillebror.
 
 
 
Jag kommer troligtvis hinna ångra mig 7 miljoner ggr så jag tog ett foto och la sen ner allt i sina lådor igen haha.
 
2 bodys strl 50/56
2 byxor strl  50/56
2 par strumpor
1 vit mössa att ta på direkt efter födseln (lär bli kladdigt)
2 mössor att matcha outfits ;)
1 Pyjamas utan fot strl 50/56 
1 heldress utan fot strl 50/56
1 stickad overall att ha vid hemgång beroende på väder och vind
2 stora filtar
1 snuttefilt
3 nappar (två frun Lundmyr of sweden och 1 från MaM) Får se om han ens tar nappen där och om han tar någon av dem napparna.
 
Ett paket blöjor har jag för mig att man får där?
 
Skulle ju egentligen packa ner den nya bodysuiten från Newbie men tror den blir för stor för honom att ha de första dagarna även om han blir en stor bebis. Man vill ju inte att dem ska drunkna i kläderna utan att de ska sitta bra och bekvämt.
 
Ja somsagt.. så ser det ut nu..vi får väl se hur det ser ut när jag sen packar väskan. =)
 
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är så vansinnigt trött. A är och spelar hockeymatch. Får inte riktigt igång Lillebror idag. Han har en chill dag idag verkar det som.. men känns som att han börjar borra sig neråt för jag har börjat känna lite tryck och mensvärk sen inatt och hela dagen idag.
Ja jag blir då inte riktigt klok på hur det fungerar där inne i magen. 
 
Imorrn är det dags för ett besök hos Barnmorskan för att kolla blodtrycket och urinet. Jag är härmed proffs på att kissa i rör. Bara så ni vet!!
 
SOV gott. Puss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0