BeSafe IZI Go+

När vi bestämde oss för barnvagn denna gången tyckte vi att det var viktigt med en vagn där vi kunde enkelt och smidigt sätta på babyskyddet. Nu kan man göra det på nästan alla vagnar mer eller mindre. 
Till Joolzen kunde man ha två olika babyskydd och vi valde BeSafe IZI Go +. 
 
BeSafe iZi Go 
Bälte:
 5-punkt Vikt: Stol: 3,95 kg Bas: 6,00 kg Längd/bredd/höjd: Stol: 63,5/44/58 cm Antal rygglägen: 4 + babykudde

BeSafe iZi Go är ett lätt, nätt och mysigt ombonat babyskydd med många praktiska och smarta funktioner. Huvudstödet är mycket bra och en säteskudde anpassar stolen väl till de minsta barnen. Kudden tas bort då barnet växer. Höjden på axelbältena och nackstödet justeras enkelt med ett reglage på baksidan av stolen. Man behöver inte krångla med att ta bort bältena, allt följer med. Smarta magneter i axelremmarna fäster mot sidoskydden så de är ur vägen när man placerar eller tar ur barnet ur stolen. Snoddar ser till att vadderingen vid axlarna hålls på plats under färd. 

Tygdetaljer, sömmar och stoppning har mycket hög finish. Klädseln sitter snyggt och tight men är ändå enkel att ta bort och sätta tillbaka för tvätt. Solskärmen är utan tvekan bäst i testet, den är helt tyst att fälla fram och ger bra solskydd för barnet. Profilen är mycket nätt och skymmer inte heller sikten för föraren. I undanfällt läge försvinner skärmen och blir i princip osynlig. Bärhandtaget är ergonomiskt utformat och väldigt stadigt.

Basen har gummerade ISOFIX-fästen vilket skyddar bilens klädsel. Att lossa stolen från basen är mycket enkelt men däremot behövdes det lite träning för att docka stolen. Färgindikatorerna som markerar att babyskyddet är korrekt dockat i basen är tydliga, men skyms något av stolen. BeSafes babyskydd passar på en stor mängd barnvagnschassin. BeSafe iZi Go har en perfekt balans av smart innovation, låg vikt, säkerhetstänkande och trivsam sittmiljö för barnet. Vi utser den till bäst i test.
 
Enligt denna källan (länk)
 
 
Jag tycker den är riktigt snygg och ger ett lyxigt intryck. Väldigt ombonad och lätt att bära. Sufletten är gömd och dras fram vid behov. Denna klickar vi snabbt på och av Joolzen med adaprar. Smidigt värre!
 
 
Nu hoppas vi bara hela familjen får plats i bilen haha. tre bilstolar ...
 
Puss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0