Akupunktur nr 13

Det blev en två timmar lång vistelse hos barnmorskan idag haha. Jag bor nästan där. Alla är så trevliga och alla vet vem jag är haha.
 
Jag hade först ett återbesök hos läkaren pg a hjärtklappningarna. Hjärtat slog bättre idag dock fortfarande extraslag men vi avvaktar, skulle jag bli svimfärdig av hjärtklappningarna så skulle vi börja medicinera annars behövdes inte det. 
Efter läkarbesöket träffade jag min barnmorska och fick akupunktur. Idag fick jag nålar på helt andra ställen då dem andra knappt hjälper längre. Idag satte hon 1 nål i vardera häl, 1 nål i vardera vadmuskel och 1 nål i vardera insida på benen och 1 nål i armen.
Lillebror levde som vanligt rövare när vi skulle lyssna på hjärtat och han sparkades och hade sig. Barnmorskan fick känna ett par sparkar och vi skrattade åt hans envishet.
 
Kollade blodtrycket som låg fint, detta kommer jag göra varje vecka nu. Idag låg det på 130/65. Pulsen gick inte att mäta då den slog som värsta hiphopen sa barnmorskan haha.
Fr om näst, nästa vecka...alltså v25 kommer vi börja mäta magen och göra de vanliga kontrollerna men kommer såklart fortfarande få akupunktur. Fick också tid för glucosbelastningen...ser inte fram emot den.
 
Fick hem två kallelser i brevlådan idag också till både läkaren och till flödesultraljud på specialistmödrarvårdcentralen. Blev inte förren den 21 januari pg a hög belastning men eftersom jag gör nogranna blodtryckmätningar hos barnmorskan 1 gång i veckan så gör det inget.
 
Nu ska jag vila för att få bästa effekt av akupunkturen!
 
 
En trött Mamma och en stor Lillebror i vecka 22+1.
 
Puss

Kommentarer
Postat av: Sussi

Du som är lite mer erfaren än jag när det kommer till graviditet... vet du om det är vanligt och inget att oroa sig för ifall bebisens rörelser blir betydligt mindre i ett par dagar efter att ha varit väldigt aktiv varje dag i flera veckor? Går in i vecka 23 på söndag så jag är inte så långt gången egentligen... plus har moderkakan i framvägg... men blir lite orolig eftersom jag känt honom så mycket den senaste tiden... så när han lugnar sig så mycket känns det... tomt...

Kramar.

2013-01-03 @ 15:56:07
URL: http://www.tussilulls.blogg.se
Postat av: Sarah - grym fotograf

Fan vad fin du är

Svar: Tack! =)
Linnéa

2013-01-12 @ 19:10:31
URL: http://www.nattstad.se/sarahceciliacollin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0