Godkväll

Hola Pantolla
 
Sitter nerbäddad i soffan och väntar på Kina mat. Ska blir supergott, det var så längesen jag åt det sist.
 
Igårkväll åkte jag hem till Moa och hade myskväll. Käkade godis, snackade skit och kollade tv. Moshi körde mig hem vid 23.30? tiden ..här hemma var det musik och högljudda killar. Jag gick och la mig...trött som en gnu. Skönt att ha socialiserat sig. Jag älskar när jag kan vara mig själv på både gott och ont i folks närvaro, då trivs jag som bäst. Hos moshi kommer man som man är haha...helt klädd i mjukis och landar i soffan dirre och det ända man rör på sig är till toaletten och när man sträcker sig efter godiset haha.
 
Imorse vaknade en vidd liten Julia vid 7.00  men vi steg nog inte upp förren 9.00. Jag sov helt ok. Vaknade bara två gånger för toalettbesök. Skönt. Vi tog oss ut på en minishoppingrunda, jag behöver införskaffa nya Bh:ar..mina små behag växer i samma takt som magen...haha. Fyndade ett par mammajeans för 100:- också. Julia köpte lite löradgsgodis och sen åkte vi hem till Barnens Farmor och fikade. 
 
Väl hemma sa fogarna ifrån.. så det fick bli soffläge ett tag...ja här är vi nu...i väntan på kinamat. Jullan sover sen en timme tillbaka. Hon totaldecka i vår säng när jag låg och tittade på tv. Jag klädde av henne utan att hon vaknade...
 
Imorrn blir det nog en fika hos Barnens Mormor och Morfar. 
 
Ha en bra lördag!
 
 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0