Ettan kom, tvåan kom....Trean kommer så småningom

...i början på Maj nästa år..ja då blir vi förhoppningsvis en familj på 5!
Vi kommer fylla en hel bil och då är vår mission completed.
 
Det har varit en väldigt planerad graviditet...inte att det skulle hända så snabbt dock men vi visste att om det nu skulle bli ett tredje barn så skulle Julia iallafall har fyllt tre år men inte hunnit fylla 5! så det blir alldeles lagom. Julia kommer vara 3,5 och Jamie kommer vara 5 år. Sen är det slut. Då är jag klar. Men jag har aldrig känt min klar efter Julia...och det hade vi delade meningar om. 
 
Nu är vi absolut på samma sida..som tur är haha..och vi är så lyckliga över minibebis. Jamie och Julia har tjatat om en bebisar här hemma och när vi väl berättat att dem ska få en egen bebis ja då ville dem inte det längre =)
 
Idag är jag i v 9+6. Alltså vecka 10. Jag går inte i vecka 11 imorrn! 
Anledningen till varför jag berättar så "tidigt" är för att det är svårt att dölja magen, jag vill börja dokumentera graviditeten från början och gör det bäst när bloggar om det. Ni får gärna följa med på vår resa och hålla tummarna att allt kommer gå fint. 
Vi har sett Bebisen idag. Hjärtat slog jättefint och bebisen växer som den ska..so far so good. Jag går på Specialist mördrarvården på Kvinnikliniken pga att jag fick havandeskapsförgiftning med Julia. Där kommer jag fortsätta gå på täta kontroller fr om v 24. Dem kommer hålla koll på mitt blodtryck samt kolla att blodflödet från mig till moderkakan fungerar normalt och att bebisen växer som den ska.
 
Jag kommer också gå på vanliga mödrarvårdcentralen. Där har jag varit idag också. Jag fick min första akupunktur behandling mot min Foglossning. Jag kommer gå hos min bm en gång i veckan och få akupunktur samt lyssna på bebisen..lite lyxigt är det allt. Det onda skulle jag dock kunnat leva utan. Nästa vecka ska jag på inskrivning hos barnmorskan och jag kunde inte fått en bättre. Hon är helt underbar!!! 
 
Magen min har vuxit rätt så rejält! och mammabyxor är nu ett faktum. Tur dem är bekväma ;)
Jag har mått helt ok med lagom illamående. Inte så illa som med Jamie. Jag har kunnat hantera det riktigt bra. Kissar gör jag nog 50 ggr om dagen och flera ggr om natten. Jag sover oroligt. Drömmer mycket. Vaknar också av fogarna vid vändning i sängen.Illa.
Sugen på frukt. Och fet mat. 
 
 
Puss puss

Kommentarer
Postat av: Malin

åå så mysigt:D Grattis!!

2012-10-10 @ 19:26:37
URL: http://malinbjursell.blogg.s
Postat av: Anonym

Underbart! Nu har jag någon att gravida mig med nu in i det sista:). Tråkigt med så tidig foglossning:(. Känner igen problemen med vändningarna under natten. Vi får ses en dag. En fika i Limhamn kanske? Puss

2012-10-10 @ 19:33:37
Postat av: Stina

Så underbart!! Grattis!

2012-10-10 @ 21:18:48
URL: http://stinolino.wordpress.com
Postat av: Anna

Grattis!!! Va roligt:):)

2012-10-11 @ 11:42:48
URL: http://Aaannaas.blogg.se
Postat av: Gamlamoster Mia

Grattis! Hoppas att den tredje blir lika söt och go som de två andra. Sluta inte med bloggandet! Jag tycker att det är så kul att följa er vardag och titta på bilderna. Fastän att vi inte ses så ofta så känns det som att man kan hänga med på vad som händer i la Familia Mårtensson. Kram

2012-10-11 @ 15:58:16
Postat av: Michan

Grattis vad kul. Det är ju så mysigt att vara gravid

2012-10-12 @ 09:01:25
URL: http://michaela-michan.blogspot.se
Postat av: Annelie

Så roligt.. Så stor mage du redan har!! Kraam

2012-10-13 @ 11:26:21
URL: http://liveandlooove.wordpress.com
Postat av: Monica

Grattis!! :)

2012-10-16 @ 17:35:13
URL: http://mookpersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0