På Önskelistan

Dags att börja kolla runt efter viktiga ting till Bebis...
Hur kan vi inte ha sparat något från barnen? haha. Lite surt så här i efterhand men så visste vi heller inte säkert om eller när vi skulle få ett syskon till barnen.
 
Vi har ju spjälsängen från Jamie och Julia..vi tror att det är intakt MEN A har borrat lite i den så vi vet inte riktigt om den är barnsäker längre. Möjligtvis att vi behöver köpa en ny... 
 
Sen har vi ju bilstol som är ett måste och en babysitter. Hur skulle vi klara oss utan en babysitter?!
Bärsele känner jag skulle vara riktigt bra. Då kan jag har en kelsjuk bebis på mig samtidigt som jag kan leka och busa med Jamie och Julia... eller ha Julia i sittvagnen om vi ska gå en runda ..okej hon är ju 3½ när bebis kommer men hon älskar att åka vagn...
 
Skötbord!
Till Jamie hade vi ett jättefint från IKEA. Hensvik, samma serie som spjälsängen är från. Det fick vi göra oss av med när Julia kom pg a platsbrist. Istället "byggde" vi ett att ha inne på toaletten och samtidigt använda som förvaring. SJukt smart. 
Men nu har vi lite större spejs och det hade varit skönt med ett ordentligt skötbord igen. Där man har allt inom räckhåll som man behöver när bebisen sprutlackerar eller kissar ner sig själv och sina föräldrar. För det händer...
 
 
Kolla denna fina spjälsängen från IKEA. "SOMNAT".
Urfin om det ligger en lillasyster i magen. Finns i limegrön också.
 
Den här är också så jäkla söt. Även den från IKEA. "SUNDVIK".
 
Skötbord från IKEA. "SUNDVIK"
 
Från IKEA. "GULLIVER".
 
Denna babysittern från Babybjörn finns på Babyland. Ajm inlöve!
 
Denna Bilstolen är så jäkla stilig. Både Jamie och Julia har haft Acta Graco bilstol och den är rejäl och barnet sitter jättebra i dem. Däremot är dem riktigt otympliga och tunga att bära på och ännu tyngre med barn i. Men Komfort för bebisen är ju faktiskt prio.
 
Ett bärsele från Baby Björn såklart. Jag tycker att barnen sitter bra i dessa, Iallafall har mina gjort det och jag har inte fått ont i ryggen av att bära på dem. Då har jag haft dem i bärselet till bristningsgränsen =).
Gillar Classic men nu har dem uppgraderat selena med stabila ryggstöd för att avlasta ryggen... i en himla massa olika modeller! =)
Ingen liten önskelista va? haha
 
Sen ska vi snacka babygym, mobil till sängen, matstolar, bumbostolar...åååh en himla massa...huvudet det snurrar =) Men det är så jävla kul...
 
Viktigast av allt är att liten i magen mår bra och är frisk och han/hon är så välkommen ut till oss i Maj! som vi längtar redan =)
 
Nu ska jag sova... TRÖTT!!
Puss

Kommentarer
Postat av: Jenny

Så mycket fint.
Det är en hel del som behövs inhandlas till en liten. Ni har en spännande resa framför er.
Har ni behållt mycket kläder från Jamie och Julia?

Vi har varit precis tvärtom jämfört med er. Har behållt allt från Theo utom babyskyddet eftersom de har begränsad hållbarhet och det väldigt lämpligt behövdes till ett barn i släkten. Egentligen har det inte varit någon större tanke bakom att vi behållt allt utan mer att jag har så svårt (och får aldrig tummarna loss) att göra mig av med saker.

Svar: Ni med ;) Stort grattis!Nä vi har knappt behållt något. Jamies kläder var såå pojkiga och när vi fick Julia vart det mycket flickigt på henne. Sen fick Jullan två tjejkusiner som fick ärva hennes fina kläder. Så det är verkligen att börja på ny kula!

Kram på dig!
Linnéa

2012-11-04 @ 18:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0