H*n är helt perfekt!

Wow vilken dag!
 
Började med att inte kunna somna om när barnen och A gick imorse. Duschade och tog det lugnt och kände mig så nervös och illamående. Klädde mig och gick bort till barnmorskan för akupunktur nr 10.
Barnmorska var försenad då hon hade cyklat till jobb i snöstormen haha och jag var döstressad eftersom jag skulle vara på KK en timme senare.
 
Fick nålar och så lyssnade vi på hjärtat. Inga konstigheter, Bebisen levde rövare vilket jag dessutom kände just där och då såklart!! Barnmorskan tycker jag har en helt otroligt livlig bebis, aldrig still... hoppas det är tvärtom när den kommer ut.
 
Låg en kvart sen gav jag barnmorskannågra hembakade lussebullar ( fjääskiii fjäääski). Sen kom en taxi och hämtade mig. A mötte upp mig på KK och vi kom 10 innan besöket. 
Satt i väntrummet och skakade, livrädd för att bebis inte skulle må bra. Att bebisen levde visste jag..men ändå.
Blev hämtade av en jättetrevlig barnmorska som verkade älska sitt jobb. Hon förklarade allt vi fick se på skärmen och lite där till. Vi tittade så att bebisen hade två armar och två händer, två fötter och två ben. Fint hjärta, njurar, urinblåsa, mage och hjärna och på läpp och näsa för att utesluta gomspalt. Behöver jag säga att bebis var perfekt?!
 
Barnmorskan frågade om jag kände mycket rörelser för hon blev så förvånad över en så aktiv bebis. Längesen hon hade haft en sån vilding på ultraljud. Jag sa att jag känner lite grann men att jag troligtvis har moderkakan i framvägg vilket jag hade. Ett rätt till mig =)
 
Vi fick jaga bebisen och putta och buffa för att kunna mäta rätt. Den sög på tummen och gosade ordentligt och slogs med händerna. Så jävla coolt!!
 
Vi frågade barmorskan att om hon såg könet så fick hon gärna berätta för oss och hon gick ner för att leta och där såg vi vad vi undrat i så många veckor! 
Det visade sig vara så självklart vad som fanns där inne, Klart att Jamie och Julia skulle ha en Lille/a-*. 
Jag är så obeskrivligt lycklig och glad! vilken underbar dag! Vi hade ju önskat lite smyg och jag kan säga att det blev helt rätt även om vi SÅKLART hade blivit lika glada för det andra könet. Viktigast av allt är att bebisen var pigg och glad och fulländad!
 
Mötte upp syster i stan och shoppade första bebisplaggen (typ första)! Syrran gick loss och köpte tre fina presenter till bebisen hon också. 
Jamie och Julia är superglada!
 
Fick nytt BF. 7 maj istället för 8 maj och därför byter vi nu vecka på onsdagar och inte tisdagar. Snart är vi halvvägs!
Bebisen ligger på min högra sida vilket jag också har känt tydligt..nu hoppas jag att det blir en stark bebis så jag kan få känns rörelsrna ordentligt snart... 
 
Vad det är för något?
 
Jag håller på det någon dag till... men ni ska få veta. Lovar!
Denna bilden är tagen framifrån. Ni  ser huvudet till höger, Hjärna, ögon, näsa. Och så har bebisen armarna i kors över bröstet...knäna ser ni på vänster sida. Ser ni som den gosar med moderkaka.. haha Ser mysigt ut!
 
Puss
 

Kommentarer
Postat av: Sussi

Åh, så glad jag blir av att läsa ditt inlägg. Att bebisen mår bra och att ni fick en sådan fantastisk upplevelse =) Satt precis i detta nu och beklagade mig över att min bebis inte varit lika livlig som de senaste dagarna och då plötsligt kittlar det till ordentligt i magen =) Han kanske kände hur glad jag blev av att läsa om ditt ul. Hahaha.

Kram på dig!

2012-12-10 @ 22:33:22
URL: http://www.tussilulls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0