Helgen som gick, Fikor, Malmö Arena

Helgen har varit fullspäckad, stor skillnad till hur förra helgen blev.
På lördagen gjorde vi IKEA lite grann. Vi käkade frukost där, sen ville barnen vara inne på Småland. Och då fick vi en timme barnfritt bara sådär liksom. Skönt att gå igenom IKEA utan kidsen för en gångs skull haha.
 
Vi skulle köpa ett skötbord, dem hade lite REA och lyckligtvis sålde dem ut ett av de skötborden jag vart lite sugen på så vi köpte det!
 
Det blev detta.. Gulliver. (bild lånat från IKEA)
 
Väldigt stora ytor för förvaring och sen när det inte används sokm skötbord längre kan man skruva bort översta listerna så blir det en förvaringsmöbel istället. Väldigt smart.
 
Blev såklart lite smått och gott från Ikea som ljus och servetter också =)
 
Efter Ikea skummade vi igenom lite andra affärer på Svågertorp innan vi se körde hem till Fam. Dahlqvist för fika. Jamie och Elias lekte från sekund 1 tills vi åkte hem. Inte ett endaste tjafs eller gråt från 4 vilda barn under tiden vi var där. Vi päron kunde sitta på rövva i köket och trycka i oss lussebullar utan att bli störda haha.
 
När vi lämnat Tygelsjö åkte vi inom Willys här hemma för att köpa lite tacos. Micke skulle komma och tacos funkar alltid. Blev en sen kväll. 
 
Söndagen inledde vi med en rejäl frukost hemma, sen for vi ut på ännu lite mer shoppingrunda. Vi var tvugna att ta igen vad vi missat. Jag försökte hänga med A och barnen med kryckor och hela grejen men det går ju sådär.
Vi åkte hem och käkade lunch innan vi sen skulle bort till Malmö Arena för att åka skridskor. inte jag, men A och barnen. Mif spelarna skulle vara på is så man kunde få åka med dem och barnens Farbror Mattias skulle vara på is mellan 14.00-16.00. Jamie och Julia var riktigt taggade. Jag bänkade mig på läktaren och A fick hjälp med kidsen av Moa och Matte. Jamie tyckte det var skithäftigt att få åla runt med Matte medan massa andra barn kom fram och ville ha autografer haha. 
 
jamie har bara åkt skridskor en gång tidigare och det var förra vintern. Eller förra igen? Då gick det itne alls. Men igår kunde han ta sig fram själv men det blev mycket rumpfall haha. Julia fick åka med stöd hela tiden haha.
 
Julia var mest imponerad över att hon fick träffa maskoten Hawkan. (en stor hök på skridskor liksom) han kom fram och hälsade och det var ju ascoolt tyckte kidsen. Efter barnen var trötta på skirdskoåkning fick vi följa med Matte ner i omklädningsrummen och se hur allt såg ut. Sjukt coolt måste jag säga. Barnen fick några avsatta hockeyklubbor som varit Mattes. Jamie var helt lyrisk haha.
 
 
 
Vi åkte hem och gjorde mat till barnen sen kom Matte och Moa förbi med Thaimat..godaste thai jag käkat!!
Jaaaa, jag var hungrig.
 
 
 
Nu ska jag snart äta detta igen..blev gott om mat över från igår, sen ska jag iväg till Barnmorskan för akuounktur! Känns som att det var hundra år sen sist jag var där...ska bli roligt att få berätta att vi väntar en Lillebror, hon hade nog aningar på det.
 
Puss på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0