Friday

Godförmiddag!
Shiiiiiit vad det regnar...
I onsdags fyllde A år och jag hade bokat bord på Rådhuskällan för 4. A fick veta att vi skulle ut och käka så vi tog bussen till stan och promenerade bort till restaurangen. Tanken var att M&M skulle dyka upp där men A var så snabb ner i källarn så vi kom in först!! fail. När servitören visade in oss frågade hon om de två andra kommer senare...hahaha. avslöjad!
Vi satte oss till bords och A undrade frenetiskt vem det kunde vara och så dök M&M upp med paket och grejjer.
Vi avnjöt sommarfrossan och käkade så mycket oxfilé vi kunde haha. När magarna var fulla gick vi till Lilla Torg och drack Mojitos. Sen blev jag och Maja sugna på glass så vi tog mc donalds påvägen tillbaka, hur mätta vi än var fick det faktiskt plats glass också förutom i Mickes lilla mage!
Min snyggaste snygging!
Idag går barnen sista dagen på dagis innan dem tar 3 veckors semester med sin pappa. Jag fortsätter jobba ihjäl mig fram till skolan börjar! Barnen längtar för A har lovat att dem ska mata ankorna hahah. Jag hoppas dem får 3 fina veckor med bra väder så dem kan vara ute så mycket som möjligt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
(
Julia har kommit in i någon svår trotsålder. Hon har blivit ett helt annat barn än det vi är vana vid. Hon är visserligen den sötaste och gladaste ungen i världen men hon är också så fruktansvärt arg emellanåt. Hon trotsar och säger NEJJ!!! hon vägrar somna själv ( det är det jobbigaste då man är van vid att hon deckar 18.00 i sin säng). Nä nu Måste hon somna i vår säng bredvid helst sin pappa OM hon ens vill sova. Hon Blir allt mer duktig på att göra sig förstådd och pratar i tvåords meningar. Jag kan inte fatta att hon ska fylla 2 år om ett par månader! Vår tjej är tuff och bråkig. Hon slåss för sina saker. Hon är stark, hon anfaller storebrorsan som oftast är den som skriker efter hjälp haha. Men när hon är "som vanligt" så är hon så jävla fantastisk och hon får en att smälta.
Jamie, vår egen lilla spexare! ojj vad han måste visa upp sig hela tiden. Han påminner så mycket om min lillebror som hela sitt liv varit en pajas. Jamie är också otroligt trotsig just nu, han lyssnar inte och kör sitt eget race! Jamie är dock en väldigt humoristisk person som gillar att skämta och skojja till det haha, han får en alltid att skratta. Han är sjukt duktig på att vända upp och ner på sitt rum när han får sitt raseriutbrott (ofta!!) men han är lika duktig på att städa upp efter sig. Han är en riktig ingenjör som kan sitta i timmar och pilla med småsaker...senaste dagarna har han pillat med en stor mangelkorg och knuttit fast två dragleksaker i den, han har knutit och knutit och funderat och haft sig. Inte ens Julia kunde störa honom.
---------------------------------------------------------------------------------
Trotsåldrar och syskonbråk är tufft men allt det andra, mysiga och roliga väger över som tur är! lyckligt lottad är man och det ska jag aldrig ta förgivet.
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0