Onsdag

Hej hej!

Allt bra?
Här hemma är det sjukstuga för killarna. A är på bättringsvägen men Jamie har fortfarande feber och frossa. Förkyld och rinnande ögon och vill mest sova hela tiden. Han är väldigt mysig och lugn =).

Julia har varit på förskolan och busat som vanligt, det gillar hon. Hon knatar runt och leker fint med resten av barnen och så blir hon sådär extra lycklig när hon blir hämtad. Härligt!

Jag har nog bitit av en liten bit på en kindtand..det är lite vasst. Bajs.

Annars har jag varit i skolan idag och fått gjort rätt mycket... nöjd. Har en uppgift kvar att göra men den får jag göra imorrn när jag ändå är hemma med Jamie.

Barnen sover här hemma och jag tänkte ta mig en piggelinglass faktiskt...kan ju berätta att jag är uppe i 50,5 kg nu. Där får det gärna stanna... hahah.



Så här ser magen ut nu... jag är på god väg med träningen men det är mycket till innan jag är helt nöjd. Rumpan måste lyftas liksom och Magen får gärna visa rutorna lite mer tydligt. tyvärr har jag så jäkla mycket extra skinn på magen så den ser rätt rälig ut ahhaha.

Men va fäään..jag har burit 2 kids i denna kroppen på 1.57 cm och gått upp 28 respktive 30 kg var med kidzen och lyckats gå ner till 50 kg igen. Jag är helt klart rätt nöjd med hur kroppen har fixat sig utan några speciella dieter. Men lite fastare sen är jag perfekt hahahahah.

Gud vilket skumt inlägg..det handlade verkligen om allt och inget!

Ser ni i bakgrunden?.. det är blöjor. Willys säljer 3 paket blöjor men betala för 2. Vi har med andra ord köpt hem 6 paket libero blöjpaket samt 3 paket Willys egna för att testa. Så äckligt billigt så det gör inget om dem inte funkalerar.

Snart halv 8 hos mig..dags att sno åt sig den bästa platsen i soffan!

Puss

Kommentarer
Postat av: Cicci - Mamma till lilla J

Hehe vi köpte oxå blöjor på willys erbjudande häromdagen.. 3 paket libero, det fick räcka så, for now! Jag orkade inte bära mer ,o) hehe..

2011-01-26 @ 23:44:31
URL: http://ceciliahansen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0