Bara virus

..Skönt!
Julia var  skitduktig hos doktorn..och vilken BRA doktor vi kom till. Han var så jäkla bra. Han berömde Julia hela tiden och tog det väldigt varsamt och lugnt. Undersökningen var på hennes vilkor. Han berömde moi också...för att jag var så lugn och harmonisk med henne ;).

Han gissade efter tag att det nog bara var ett virus och så sa han - Men jag är inte Gudfader, så vi får ta lite prover också.

Skön snubbe!
Det togs halsprov och ett stick i fingret och Julia sa inte ett ljud en enda gång. Hon fick to m välja en liten sak i presentasken..hon valde en jättesöt groda.

Vilken tur att hon slapp medicin..för då hade hon för det första behövt vara hemma hela veckan och det funkar inte så bra med skola och jobb...sen är det riktigt pissigt att behöva tvinga i barn äcklig medicin.

Hon sover just nu och har gjort det i 3 timmar!!...

Nä ..om man skulle ta och plocka lite här hemma innan Jamie ska hämtas.



Puss!

Kommentarer
Postat av: jenni

Själv tycker jag oftast det är bättre med bakterier, för då vet man att det går åt rätt håll snabbt med medicinering. Virus kan ju bli hur långdraget som helst, och speciellt då om man måste få iväg barnen till dagis. Hoppas inte Julias blir så långdraget och att hon snart blir feberfri och kan gå på dagis, och du i skolan;-) Va fint det blev med pannlugg föresten ;-)Puss!!

2011-01-31 @ 15:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0