Ystad Djurpark

Vi besökt Ystad Djurpark i fredags, jag, André och barnen. Barnens farmor och farfar och faster sandra, Andreas och lilla Tilda.
Det var väldigt kvavt ute men ingen sol, vilket nog var tur för då hade det varit för varmt.
Ystad Djurpark är en väldigt stoor park som man går genom med fina utsikter och helt fantastisk miljö, dock tyckte jag att djuren hade det lite snålt och det var inga sådär jätteroliga djur. Lemurerna och aporna var festliga, samt att där tydligen ska vara lösspringande små apor runt om i parken men jag såg inga. Kamelerna var också lite roliga att titta på. Annars fanns där några zebror, nån tjur med stoooora horn och så lite struts, kängrur, papegojor, sköldpaddor, "timon" djuren, lemurer, apor, en svart svan, hästar, kor, kaniner, små getter som man kunde gå in till och gosa med ..och lite där till.
Efter att ha kollat på alla djuren gick vi bort till lekplatsen som fanns där och tog ett bord. Vi hade med oss egen lunch, pastasallad med kyckling! Julia somnade gott efter maten och Jamie gick iväg och lekte med Andreas och Tilda en stund.
Snygga jag!
efter en stund i lekparken och en kort stund vid badbassängerna (inte något vidare bra badväder, men Jamie skulle i en stund ändå!) så var det dags för glass.
Ystad Djurpark har ett jättefint café och glasställe med billig glass. Man får mycket för pengarna heter det egentligen. Mycket nöjda!
småtjejerna!
Summasumarum var det väldigt mysigt att promenera runt i området och barnen tyckte det var kul att titta på djuren och springa fritt. Men det var inte alls värt dem pengarna som det kostar att komma in! men huvudsaken är att vi hade en trevlig dag med trevligt sällskap!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0