Julia, olycksfågeln



Nu ser man inte blåtiran speciellt mycket då blixten gav för mycket ljud..men så här ser Julia nästan alltid ut. Alltid något sår i ansiktet...oftast i munnen eller på läppen. Hon vet knappt var hon har fötterna =)

Vår envisa tjej som har ett temperament som heter duga. Vi som trodde Jamie var grymt surig och trotsig, Julia är värre.. ser inte fram emot 2,5 års trotsen. Been there done that och när man vet att det kan bli enormt mycket värre än vad Jamie var så blir man lite nervös hahaha.

Finfina flickan som vet hur man ska linda mamma och pappa runt lillfringret. Hon blir sur och visar det. Hon blir arg och visar det. Envis och vet vad hon vill. Inte rädd för att ta i eller busa och bråka med någon som är större än henne. Riktigt pajas, glad och skojjig. Ska göra allt som storebror gör. Dricker ur vanlig mugg, äter med gaffel och sked och snart kan hon k'äka yoggi utan att spilla. Hon blir duktigare och duktigare. Talet är lite segt..det är mycket..EEh...IIIhh..Mee...
Men Mamma, Pappa, äta, dricka, hej, nattnatt, tack, napp, djurläten och några ord till, det kan hon. Men det flyter ¨på, hon är duktig på att göra sig förstådd iallafall.

ÄLSKAR bebisar och hundar. Älskar att leka med sin storebror. Stormtrivs på förskolan och favvofröken är Erika.

Julia blir 18 månader i slutet på denna månaden. DÅ är hon lika gammal som Jamie var när han blev storebror. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att Julia skulle bli storasyster just nu.
Givetvis hoppas jag att Julia ska få bli storasyster, det hade hon älskat. DÅ ska hon vara tillräckligt stor för att förstå det också. Jamie önskar sig en lillebror brukar han säga. Milton och Elias, Viggo och Theo har ju varsin, så varför har inte han någon? haha..sötnöt.

Tiden går snabbt,..ja jävlar vad den går fort.
Som jag sagt förr, snart är dem bångstyriga tonåringar,...stoppa tiden!

Ha en mysig kväll, hörreni!

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0