Tråk

Barnen leker och jag har fixat tvätten... nu väntar vi på A som borde vara hemma om kanske en halvtimme. Ikväll ska han spela Bandy. Så jag får ta läggningarn själv ikväll igen. Det är inte jobbigt eller svårt men det underlättar att man är två. Julia somnar själv med välling men Jamie måste man stanna hos en stund.

Sen ska dem göras klara...borsta tänder, byta blöja få pyjamaser...ja somsagt det underlättar när man är båda hemma men så kan det inte alltid vara.

Den här sista timmen innan A kommer hem från jobb är en sån där timme som varar i flera timmar. Den är tråkig och oftast väntar man bara på att han ska komma hem. Den är dryg.

När vänner i sin omgivning får bebisar så blir man så sjukligt sugen på en till... men så kommer man som tur är till insikt när man har två huliganer här hemma att bebisarna faktiskt växer upp och börjar trotsa och allt som hör till. DÅ försvinner suget ganska så snabbt haahah... men sen kan man inte hjälpa att bli sugen på en till. Men ni behöver inte oroa er... här blir det inga fler bebisar ..iallafall inte på flera år!

Ni får ha en riktigt najjs fredagkväll!

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0