Sova middag

Godmorgon!

Detta blir också ett bildlöstinlägg men ska slänga in lite bilder sen.

Barnen är klara för att bege sig till förskolan. Bara tänderna som ska borstas. Idag ska Julia sova middag för första gången på förskolan. Det kommer gå finfint för när jag har hämtat henne efter lunch så är hon är färdig.

Ikväll ska A spela bandy och han tycker det ska bli skitkul, det var så längesen han spelade. Imorrn ska han spela bandymatch..lite halvkul en fredagkväll men så kan det bli.

Annars inget nytt... Jamie var på 2,5 årskontroll igår och det gick jättebra! han skulle rita bollar men valde att lägga handen på pappret och rita av sin hand!!!..han fick mvg+++ för det. Hon var väldigt imponerad. Sen ritade han bollar och ett "hus" och använde olika färger. Han byggde fina torn av klossar och pratade jättefint. Hon var väldigt imponerad över att han är blöjfri och har varit det sen juli. Det är ovanligare att pojkar i den åldern klarar det än flickor tydligen.
Han vägdes och mättes också. Han väger 13kg! och är 90cm kort. Han följer fortfarande sin kurva och har aldrig avvikt från den. Han ligger en kurva under vikten och en kurva under på längden men det har han ju alltid gjort =)

Nä dags för tandborstning sen operation KLÄ PÅ YTTERKLÄDER. Blä!

Puss

Kommentarer
Postat av: jenni

Ja visst blir man stolt när ens ungar glänser på BVC ;-).

2010-11-11 @ 10:02:07
Postat av: The Godfather of Jamie

Bra jobbat killen!! Du får visa dina skills när vi ses nästa gång!!

2010-11-11 @ 12:06:25
Postat av: Anthropology

Very good guestbook. Interesting!

2011-01-25 @ 15:07:27
URL: http://anthropology.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0