Sankta Lucia

Idag var det Luciafirande på dagis. Jag och A ställde våra klockor och snoozade ett par ggr. Till slut blev det bråttom. Jamie vaknade tillsammans med oss så han gjorde vi klar först och sen fick vi väcka en sovande Julia. Åååh så gott hon sov. På med luciakläder och ytterkläder och snabbt ner till förskolan. Barnen lämnades på två helt olika ställen =S. Sen satte vi oss tillrätta. Micke följde också med till Jamie´s stora lycka.

Barnen tågade in och detta året var det mer sång och rörelser än förra haha. Jamie satt dock stilla och tyst och med ett finger i munnen. Som vanligt när han blir nervös.

Julia däremot var med på blinka lilla stjärna rörelserna och I ett hus... och så klappade hon gärnet när alla föräldrarna klappade.

Barnen sjön i ca 10minuter sen lämnades dem på avdelningarna. Tydligen skulle man som förälder hinna fika under dem 10 minutrarna i matsalen men det var det nog ingen som visste för alla stod som frågetecken när barnen hade lämnats ahhhaha. Känner mig snuvad på fika!! =)

Vi tog lite bilder men A tog med sig kameran till jobb så ni får hålla ut ett tag så slänger jag in lite bilder sen.


Ha en riktigt fin Lucia!!

(en liten Jamie förra året. Då var han en tomtenisse, idag var en pepparkaksgubbe. Dock såg han ut precis likadant)
Puss

Kommentarer
Postat av: jenni

Synd vi missade det, men mina barn sov så jäkla gott, de vaknade inte förräns fem över 9. Men så bra att micke och farmor var där. Men vadå fikade inte barn och föräldrar tillsammans efter lussandet? Puss

2010-12-13 @ 09:18:45
Postat av: Nea

Farmor kom inte heller. Only Majjkel. Ni missade inte så mycket ahahah men det hade varit mysigt om ni hade varit där. Menjag ahde heller inet väckt mina kids för 15 minuter halvdann lucia haha. Nä tydligen skulle man ta en pepparkaka när man satt där inne..så JÄVLA dåligt rent ut sagt. Inga föräldrar fattade något.

Men men...



Hoppas ni får ett fint och mysigt luciafirande på viggos förskola.. eller ja det vet jag att ni får!

Puss

2010-12-13 @ 12:01:58
URL: http://jamieochjulia.blogg.se/
Postat av: The Godfather of Jamie

Lill-killen tog det lite lugnt så där på morgonkvisten... :)Tyckte ändå han lyfte hela framträdandet med sitt lugn! Syrran stal ju showen med sitt blinkande o klappande så varför försöka överträffa henne. Dom kompletterade varandra perfekt!! :)



Nästa år e vi där vid 5 så vi kan fika ordentligt!!! ;)

2010-12-13 @ 12:47:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0