Dags för julkort

Igår gjorde vi ett tappert försök till att få till en bra bild som skulle få bli årets julkort. Vi klädde upp barnen och tänkte att det nog skulle vara lite lättare än förra året... det var det inte! hahah

Fick nog ett bra foto..får se om vi använder oss utav det.

 Så här blev de flesta fotona hahah...

Igårkväll hade vi M&M på besök... det var väldans längesen och Jamie hade saknat Majjkel märkbart mycket. Blev lite gott att dricka och sällskapsspel. Tror dem gick hem vid 2 tiden..behöver jag säga att vi var trötta imorse?  Idag har vi inte gjort så mycket. Inte mycket alls. Vi har hela familjen sovit en stund på förmiddagen vilket verkligen behövdes och nu på kvällskvisten kom M&M och fikade litta.

Imorrn är det dagis som gäller för kidsen och jag ska passa på att träna.

Kläderna som kidzen har på sig på fotot ovan är deras luciaoutfits men det hade ni kanske redan räknat ut? haha. Ursöta är dem. Julias lucialinne är vääääldigt långt så det får jag fålla upp lite snyggt. Jamie stormtrivs i sin pepparkaksdräkt och sjunger mer än gärna.."vi komma, vi komma från pepparkakeland..... "

Han är extremt duktig på att sjunga. Han har fått många fina kommentarer på förskolan om hans sångteknik. Så lite skryt här på söndagsafronten har väl ingen dött av?

Har jag föressten berättat att han just nu är i den absolut värsta trotsåldern. Har läst och hört att 2,5 års trotsen ska vara den mest påfrestande trotsen för föräldrarna. Och även om jag ahr vetat det så hade jag ALDRIG i min vildaste fantasi anat att det faktsiskt är väldigt väldiiiiiiigt påfrestande. Han testar gränser så han blir alldeles röd i ansiktet. Han kan bli såååå arg om det inte blir precis som han vill. Han ska göra allt och kan allt. I samma veva har han glömt hur man kissar på toaletten och har återgått till pottan. Detta är dagisets fel då han tydligen bara använder pottan där. Ibland behöver han hjälp med ALLT! och ibland ska han göra allt. Det positiva med denna trotsen är att han faktiskt lär sig att göra saker och ting. Han klär på sig helt själv.. t om strumporna. Som faktiskt inte är helt lätta. Om kläderna sätts bakofram så ändrar han på det. Vantarna har han också lärt sig själv.
 
Han blir allt mer självständig men det är inte helt lätt att handskas med en trotsig 2,5 åring. Jag påminner mig själv om att han kommer ur den..men då är det dags för nästa och nästa och nästa haha.

Men denna trotsen är den absolut värsta so far! extrem. så kan den beskrivas ..iallafall här hemma.

Nu ska jag sussa...vilket blandat inläg.. ahha.. jaja!

Puss

Kommentarer
Postat av: jenni

Nä ingen dör av skry, det är alltid roligt att läsa skryt tycker jag, speciellt när man själv har duktiga barn för då växer ens egna ungar oxå;-) Var för låter de så stora barn kissa på pottan på dagis?, på vårt dagis kissar bara ettåringarna på pottan. När ska de lussa på dina barns dagis, om det inte krockar med vårt så vill jag gärna komma och lysnna på sångstjärnan!!! Puss

2010-12-06 @ 07:51:15
Postat av: Nea

Ja lite skryt dör ingen av haha. =) Vet inte varför. Dem säger att han inte vill kissa på toan där för att inga andra barn gör det. Då sitter dem i grupp på pottan. Jätteirriterande. Skas äga till idag.



Dem lussar 7.30. Hahaha. Så det är ju aningen tidigt. När lussar Viggo? På kvällen?



2010-12-06 @ 08:34:01
URL: http://jamieochjulia.blogg.se/
Postat av: jenni

Ja men gör det, det är ditt barn du bestämmer var han ska kissa!!!!! Ja, Viggo lussar på kvällen, men han är ledig på dagen, så vi skulle ju kunna åka med S på morgonen, hade ju vatt mysigt, om du inte ska göra annat direkt efter förstås ;-)

2010-12-06 @ 08:53:28
Postat av: The Godfather of Jamie

O Micke hade saknat sin Jamie en massa oxå... Märktes nog det me... :)

2010-12-07 @ 09:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0